Διαφημίσεις

11287162_10206766216131001_1893879673_n

Όπως βλέπεις έλαβα μόλις πριν λίγο ένα μήνυμα από το Κύριο Τσιπηδι Ύπατο της Ελληνικής μασονικής στοάς !

Από μικρός μου άρεσαν οι αριθμοι , μου άρεσε ότι έχει σχέση με το χάος , ότι έχει σχέση με την συγχρονικοτητα και πάντα με μάγευε το αδύνατον !

Αν ρίξεις μια ματιά στο ίντερνετ η στα μμε θα πάρεις μια γεύση της απόλυτης καταστροφής , μια γεύση του αρνιού που είναι προς σφαγή …έτσι ώστε να συνηθίσεις …να είσαι προς γονάτισμα!

Από την αρχή έχω ρίξει τα απίστευτα μπινελίκια στην κυβέρνηση όπως σε όλες τις κυβερνήσεις που έχουν περάσει! Μιας και γνωρίζω οτι όλα είναι στημένα απόλυτα !

Η ερώτηση τώρα είναι ..ε και; Ε και ….και αν αύριο κλείσουν οι τράπεζες …ε και ; Και αν αύριο σηκωθούν τα μογγολια …ε και ;

Δεν το γνωρίζουμε ότι θα γινει ; Αύριο, μεθαύριο σε έξη μήνες;

Και τι έγινε… ;

Αν ξεχάσουμε τους προδότες όταν τελειώσει και αυτή η μάχη τότε ναι θα φωνάξω … τότε θα λυσσαξω …τώρα γιατί να ιδρώσω;

Γιατί θα γίνει κάτι που δεν γνωρίζω ; Κάτι που δεν έχω ενημερώσει τόσο καιρό; Κάτι που δεν έχω προετοιμάσει όσους με παρακολουθούν; Μήπως δεν έφτιαξα ομάδες σε όλη την Ελλάδα ; ..ε και;

Άκουσε με ρε Έλληνα … έτσι και αλλιώς τα @ρχδια μας θα παρουν ..με τον ένα η τον άλλο τρόπο!

Μην μασήσεις ότι και να γίνει ..αν και προσωπικά κόντρα σε όλες τις προβλέψεις …σου λέω δεν θα γίνει τίποτα…Αν έπαιζα σε αυτό το τραπέζι πόκερ με την Ευρώπη θα έλεγα αυτή την στιγμή all in ακόμα και αν οι πίσω από τον αντιπαλο παίκτη μου έδειχναν οτι ο παίκτης έχει καρέ!!

Όχι γιατί οι δικοί μας είναι τίποτα πατριώτες η έχουν κάνει κάνα παιχνίδι κόλπο γκρόσο αλλά απλά γιατί ο στόχος δεν είναι ούτε το χρήμα ουτε η δόση ούτε τίποτα από τις μαλακίες που σου έχουν πουλήσει οι εξουσιαστες σου !

Το παιχνίδι είναι να σε φέρουν στην κατάσταση ανάγκης ώστε να σκάσεις και να βγεις να τα γ@μησεις όλα …ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΛΟΥΝ!

11348968_10206766217611038_1861233416_n

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ..!

Γραφτούς πατόκορφα σε όλα τα επίπεδα….μην τους πληρώνεις …μην τους υπακους ..και αν αύριο μεθαύριο κάνουν καμία μαγκιά …τότε πέρνα σε γενική απεργία και πάγωσε τον τόπο όλο!

Άκουσε με…αν ειχες λίγο μυαλό και έχεις κάνει μια μικρή γκαβατζα σε είδη πρωτης ανάγκης …τότε φίλε μου δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα..αν έχεις ακόμα δημιουργήσει και ομάδα και πυρήνα προστασίας…1000 φορές καλύτερα!

Ο άνθρωπος αντέχει χωρίς φαγητό μέχρι και 60 μέρες ..το σύστημα εχθρός σου δεν αντέχει πάνω από 10 μέρες χωρίς εσυ να του προσφέρεις την ενέργεια σου !

ΞΥΠΝΑ… ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ..ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ …ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΣΑΝ ΟΧΛΟΣ ..ΣΑΝ ΜΑΖΑ!

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ !

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΊΝΔΥΝΟ ….ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ !

ΑΥΤΑ… ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ… ΜΕ ΟΤΙ ΘΙΑΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ!

STRANGER…

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

14 σχόλια στο “Το πόκερ της Ζωής σου…!”
  1. Παλι τιποτε δεν θα γινει. Ετσι θα το πηγαινουν συνεχεια για να μας γονατισουν . Σε λιγο θα μας πουν για τελος ιουνιου μετα για τον ιουλιο αυγουστο κλπ. Δεν πιανει πλεον το κολπο τους συνεχιζουμε την ζωη μας σαν να μην συμβαινει τιποτε. Καλο καλοκαιρι παιδια!!

  2. Νομίζετε ότι χθες ο Ομπάμιας και η παρέα του ξενύχτησαν έτσι για την πλάκα τους;
    Νομίζετε ότι νοιάζονται για την Ελλάδα ή για την ΕΕ;
    Το πρόβλημα λέγεται ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΕΟΣ που αυτή την ώρα κρύβετε τεχνικά κάτω από το χαλί (βλέπε Ελλάδα, Ιταλία κλπ) και η επικείμενη πτώση 4 συστημικών τραπεζών των ΗΠΑ (οι τραπεζίτες που αυτοκτονούν έχουν γράψει στα τέλη Ιουνίου το πολύ μέχρι 1 Ιουλίου) και τότε το 2008 θα είναι παιχνιδάκι.

    Καλά τα κολπάκια με τους σεισμούς και τα ηφαίστεια που ενεργοποιούν συνεχώς για να αποπροσανατολίσουν.

    Καλοί και οι αεροψεκασμοί που γίνονται τόσο έντονα για να κοιτάς τον ουρανό (δέντρο) και να μην βλέπεις το δάσος.
    Ο Ιούνιος θα είναι και γαμώ του μήνες!!!

    Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

  3. ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ?
    ΑΠΛΑ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ (ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΑΣ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ…….
    ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ
    ΟΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…
    ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ.

  4. Ψυχραιμια κ.Τσιπιδη ψυχραιμια.Αν και ξερετε οτι τα κανατε σκατα,εσεις εκει που περνετε αποφασεις και καθοριζεται τα μελλον μας αυτο δεν το ειχατε προβλεψη?Αληθεια τι αλλο δεν εχετε προβλεψη αραγε?Ψυχραιμια και μην σκορπατε το φοβο.

  5. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ…. ΣΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ “ΣΙΩΠΗ”, ΣΥΝ-ΕΡΓΕΙΑ, ΣΥΝ-ΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ, ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΑΦΙΟΖΩΝ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο Κος ΤΣΙΠΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΤΩΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ…

    ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΕΧΘΕΣ, ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΕΝΑ ΝΕΟΚΛΑΣΣΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΤΙΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ (ΤΟ ΕΙΔΑ…) ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ (ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΑ).. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ, ΑΡΑΙΩΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΑΡΘΡΟΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΙ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗΣ, ΜΟΝΟΝ ΠΕΜΠΤΗ… ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΓΝΩΣΤΟ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΣΥΜΠΤΩΣΗ” ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ.

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΥΡΙΟ, ΜΕΘΑΥΡΙΟ Ή ΣΤΙΣ 10 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΙΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

    ΙΩ

  6. Και εμένα μου κάνει εντύπωση που ένας τέκτονας δίνει μια τέτοια πληροφορία έτσι ανοιχτά,και όχι μόνο για την σημερινή,αλλά και για τα όσα έχει πει κατά καιρούς,έτσι αβίαστα.Και εγώ από όσο γνωρίζω,αυτοί έχουν ένα κώδικα σιωπής, τον οποίο και είναι υποχρεωμένοι να διαφυλάσσουν.Εκτός και αν πρέπει να μας τα πει αυτά για κάποιο λόγο.Πάντως όχι για το καλό μας.Όπως και να έχει ,έχω τις επιφυλάξεις μου για τις προθέσεις του συγκεκριμένου ατόμου.

  7. Όπως πρέπει να έχουμε τις επιφυλάξεις μας για όλους εδώ και έξω απο δώ (μην είμαστε η αρκούδα με το ντέφι )έτσι όπως έχουμε γίνει.Μα τα πιο πολλά τα οποία διαβάζουμε ακούμε είναι απο μασόνους(όχι stranger δεν μιλάω για το άτομο σου).Το θέμα μου δεν είναι αν ήρθε ένας και μας είπε 2-3 λόγια ξεκάθαρα για μια λεκάνη με σκ..α ενώς πολιτισμού που βρωμά.Με αυτόν γιατί να τα βάλω;(γιατί αυτό θα ήθελαν κάποιοι;χμμμ)τουλάχιστον αυτός είχε/έχει τα @@@ να βγεί και να τα επιβεβαιώσει αυτά που περιμένεις/ω τόσο καιρό.Δεν πρέπει να μας τρομάξει η μορφή του δράκου μα να ελπίζουμε επιτέλους να την δούμε.

    Με αγάπη προς όλους τους κατοχικούς Έλληνες απο έναν κατοχικό Έλληνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *