Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:27 - 04/06/2015

Εντοπίστηκαν ΣΧΕΔΙΑ τύπου ΝΑΖΚΑ στο ΒΥΘΟ της ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ;ΒΙΝΤΕΟ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γραμμές που θυμίζουν εκείνες της Nazca στο Περού, ευθείες σαν τεράστιες λεωφόροι, που καμπυλώνουν, που στρίβουν και κάνουν γωνίες, ή ακόμα σχηματίζουν τεράστια Χ, στον πάτο της θάλασσας. Αυτές οι γραμμές δεν μπορεί να σχηματίστηκαν από την υποθαλάσσια φύση. Θα μπορούσαν να είναι τα σημάδια μίας αρχαίας πόλης τα οποία καλύπτονται πλέον από στρώματα νερού και πάγου; Ανακαλύφθηκε νέος πολιτισμός στον βυθό της Ισλανδίας;

Η ανακάλυψη αυτή έγινε μέσα από ενδελεχή εξερεύνηση του google maps και είναι πολύ λεπτομεριακή σε αυτά που δείχνει, όπως θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας.

Βέβαια, ως συνήθως υπάρχουν πολλές αντιρρήσεις σε διάφορα καινούργια που βλέπουμε. Συγκεκριμένα για αυτό που βλέπουμε: ότι τα “σχέδια” αυτά θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο στην πραγματικότητα.

Στην περιοχή της Ισλανδίας γίνονται κάποιες στρατιωτικές ασκήσεις και θα μπορούσαν να έχουν άμεση σχέση καθώς σύμφωνα με μία παρατήρηση, κάποια από τις γραμμές καταλλήγει σε κάτι που θα μπορούσε να είναι ένα τεράστιο ραντάρ, στις συντεταγμένες 78°13’48.09″N 15°23’28.78″O.

Κάποιες γραμμές θα μπορούσαν να είναι ουλές που προκαλούνται από παγόβουνα που σέρνονται στον πάτο της θάλασσας ή από υποβρύχια καλώδια, ενώ οι παράλληλες γραμμές ενδέχετε να προκλήθηκαν από σόναρ καθώς σάρωναν τον βυθό ή από χαρτογραφήσεις που επίσης μπορούσαν να αφήσουν κυματισμούς στο βυθό.

nazca iceland

Μερικοί υποστηρίζουν ότι κανείς δεν έχει φωτογραφίσει τον βυθό της θάλασσας και μάλιστα σε περιοχές με παγόβουνα. Στην πραγματικότητα, αυτό που βλέπουμε για πάτο είναι “χαλιά” και φρακταλς που επινοεί το ίδιο το google maps. Αλλά, αν ήταν έτσι για ποιό λόγο να υπάρχει η εφαρμογή αφού δεν έχει κάτι να μας παρουσιάσει;

Άλλοι υποστηρίζουν ότι πολύ απλά είναι ένα ζήτημα μη καλής απόδοσης (rendering ) του Google. Ίσως, σε κάποια σημεία… Ωστόσο οι γωνίες και άλλα σχήματα φαίνεται να διαψεύδουν αυτή τη θεωρία.

Τι συμβαίνει τελικά; Βρέθηκαν τα ίχνη ενός αρχαίου πολιτισμού που βυθίστηκε; Είναι το αποτύπωμα κάποιου άλλου που ζει υποβρύχια, ίσως, ακόμη και σήμερα; Η απλά είναι κάποια από τις προηγούμενες πεζές εξηγήσεις;

diadrastika.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Κομματόσκυλο 06/04/2015 @ 1:46 ΜΜ

    Μην πάτε τόσο μακρυά, κοιτάξτε στο google earth τις γραμές στο βυθό του κορινθιακού απο το κιάτο μέχρι την ακράτα…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*