Διαφημίσεις

Καταρρέει το “μαξιλάρι” ασφαλείας μεταξύ Ισραήλ και Συρίας στα Υψίπεδα του Γκολάν!

Καταρρέει το “μαξιλάρι” ασφαλείας μεταξύ Ισραήλ και Συρίας στα Υψίπεδα του Γκολάν, καθώς 1000 άνδρες του ΟΗΕ αποχωρούν από την περιοχή μετά τις απειλές που έχουν δεχθεί από ισλαμικές οργανώσεις, αλλά και από την συριακή κυβέρνηση για εμπόριο όπλων προς τους ισλαμιστές!

Δηλαδή και οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές έχουν στοχοποιήσει την “ειρηνευτική” δύναμη!

Η αποχώρηση γίνεται σε συνεργασία με τον ισραηλινό Στρατό, ο οποίος ετοιμάζεται για την είσοδο των 1000 κυανόκρανων που βρίσκονται αναπτυγμένοι στην περιοχή από το 1974, αλλά και για την περαιτέρω οχύρωση μιας περιοχής που ανέκαθεν αποτελούσε “καυτή” ζώνη μεταξύ Ισραήλ-Συρίας.

“Υπάρχει χάος αυτή τη στιγμή στην UNDOF. Κάθε τμήμα στην UNDOF μαζεύει τα πράγματά του” είπε η διπλωματική πηγή.

Το κροατικό τμήμα ήταν το πρώτο που εγκατέλειψε το Γκολάν μετά από αναφορές που έλεγαν ότι το Ζάγκρεμπ πούλαγε όπλα στους σουνίτες ισλαμιστές αντάρτες στην Συρία. Οι πηγές αναφέρουν ότι τότε αποδεσμεύτηκε το καναδικό τμήμα και ακολουθήθηκε το από το αυστριακό

Τον Δεκέμβριο του 2012 το ιαπωνικό τμήμα εγκατέλειψε μετά την επίθεση που πραγματοποιήθηκε σε αυστριακή φάλαγγα έξω από το διεθνές αεροδρόμιο της Δαμασκού.

Η φυγή των μελών του Ο.Η.Ε εντατικοποιήθηκε, μετά την απαγωγή 21 Φιλιππινέζων στρατιωτών από τους ισλαμιστές αντάρτες. Οι Μάρτυρες των Ταξιαρχιών του Γιαρμούκ ανέλαβαν την ευθύνη και ζήτησαν από το συριακό στρατό να φύγει από το χωριό του Γκολάν Jamla

Μόλις προχθές στις 9 Μαρτίου η οργάνωση παρέδωσε τους 21 κυανόκρανους στην Ιορδανία.

Μέχρι αργά το απόγευμα το προσωπικό του Ο.Η.Ε βρίσκονταν υπό την προστασία του ιορδανικού στρατού. Ταυτόχρονα το Ισραήλ έστειλε ενισχύσεις στα υψώματα του Γκολάν

Οι Ισραηλινοί άρχισαν να μεταφέρουν νέα συστήματα επιτήρησης και να ενισχύουν με προσωπικό τις θέσεις τους στο Γκολάν, καθώς πλέον θα έρθουν σε άμεση επαφή με δύο αντιμαχόμενες παρατάξεις οι οποίοι τους μισούν εξίσου και εξίσου είναι διαταθειμένοι να προχωρήσουν σε “θερμά” επεισόδια.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “Πάμε για γενική ανάφλεξη στη Μ. Ανατολή; Εγκαταλείπει τα Υψίπεδα του Γκολάν ο ΟΗΕ – Σε “ακτίνα βολής” το Ισραήλ από το συριακό χάος!”
  1. ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΙΑ Ο ΠΑΠΑΣ, ΜΙΑ ΚΟΡΕΑ-ΗΠΑ, ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΟΖ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΟΗΕ. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΜΟΥΛΗ;;;;;????

  2. Nα μια καλη ευκαιρια αναλογα με το πως και προς τα που θα εξελιχθει η κατασταση ,να αναλαβει στην πορεια ο ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ την Ιερουσαλημ και να εκπληρωθει ετσι ο μεγαλος καημος των χαζαρων , να χτισουν το ναο τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek