Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:36 - 28/05/2015

Αν θες να περάσεις το βράδυ σου με μελέτη , Ο αντίχριστος αποκαλύπτεται,.!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

https://youtu.be/RquM6SQoRiY

https://youtu.be/0QPnEQ5gKOQ

https://youtu.be/OFO6iixRdg4

https://youtu.be/LsaAifjjdBM

worldtruth



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. πεπονοφλουδα 05/28/2015 @ 8:47 ΜΜ

    Ρε κα

  2. Ρε κατοχικοπουλα

    Που ναι τα σχολια σας ορε;

    Ψαρωσατε ρε παλικαρια με το e mail
    και δεν γραφετε;

    Βγαλτε το αγκιστρι,σκουπιστε τα αιματα.

    Στην συνεχεια γραψτε ενα e mail ανυπαρκτο
    π.χ karpouzi@gmail.com ή strumfita@gmail.com
    και ενα ψευδωνυμο που γουσταρετε.
    Τωρα μπορειτε να σχολιασετε ελευθερα!

    Αντε γιατι μου λειψατε ρε παλιοπαιδα φιλαρακια και κολοκυθοκεφτεδες.
    Ολοι χωραμε ρε !

    Ορεβουαρ και ατουταλερ

  3. ..και χαθηκε παλι και ο φιλος Γιαννης Κοζανη.

  4. Ανώνυμος 05/29/2015 @ 10:15 ΠΜ

    …και έθετο Κύριος ο Ουργός ‘σημείον’ τω Κάϊν του μη ανελείν αυτόν πάντα τον ευρίσκοντα αυτόν… και ποιεί πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, ίνα δώσωσιν αυτοίς ‘χάραγμα’ επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών… ­Ωδε η σοφία εστίν· ο έχων νουν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου· αριθμός γαρ ανθρώπου εστί· και ο αριθμός αυτού χξς.

    σκέφτηκα πολύ να στείλω η να μην στείλω αυτό. παλιά μίλησα, αλλά, λίγο έως καθόλου έγινα δεκτός αλλά επειδή κακιά δεν κρατάω σας το λέω σαν γρίφος, για να δείτε το αληθινό πρόσωπο του. θα ήθελα να πω πολλά αλλά το κείμενο που στέλνω λέει όσα θα έπρεπε να πω.

  5. Ανώνυμος 05/29/2015 @ 1:47 ΜΜ

    Ολοι μα ολοι κανετε το ιδιο λαθος ολοι σας περιμενετε τον αντιχριστο κι ολο περιμενεται κι ολο αυτος δεν ερχεται θα περιμενεται πολυ ακομα ο αντιχριστος θ αργησει πολυ να ερθει κι αν ερθει κι ολας εξαρταται απο την ορεξη που θα εχει..

    Εαν ομως αρχισεται να ψαχνεται οχι για τον αντιχριστο αλλα για το μεσσια ισως καποια στιγμη να βρειται και για τον αντιχριστο αλλα και για το ποιος ποτε θα ερθει..

    Η ελευση του μεσσια λενε οι εβραιοι θα γινει λιγο μετα το θανατο του σαρον εχει περασει κανας χρονος ηδη μπα παραπανω.

    Ο αλλος κατσε να δεις πως τον λεγαν αυτος με τα πυρηνικα ο πες τον ο μουσας αυτος του ιραν τεσπα ειχε κανει μια ομιλια η οποια γραφτηκε σ ενα βιντεο που ελεγε οτι η ελευση του μεσσια θα σωσει το κοσμο.

    Ο μεσσιας αυτον περιμενει ο κοσμος το μεσσια κι οχι τον αντιχριστο.

    Οποτε το ερωτημα δεν ειναι το ποτε θα ερθει ο αντιχριστος αλλα ποιος θα ειναι ο μεσσιας το αν ερθει ή ειναι ηδη εδω αυτο δεν εχει καμια σημασια.

    Κατα τα αλλα ψαχνεται σε λαθος μερος..

    Ασωτος

  6. ολοι ξερουμε ,η τελος παντων οσοι εχουν διαβασει χριστιανισμο ,οτι ο αντιχριστος θα ξεπεταχτει μεσα απο τοο σωμα της ορθοδοξης εκκλησιας…οποτε ουτε καινιστης θα ειναι ουτε τιποτα απο αυτα που γραφει ο ανωνυμος …
    Ανωνυμε λεβεντη μου με πεντε κοπιες απο την αποκαλυψη δεν βαφεις αυγα….και δεν ψαρωνει κανενας

    τολμω να γραψω ,ετσι στο ντουκου ΄[τωρα μου ηρθε στο μυαλο ]οτι ο αντιχριστος αν υπαρξει ποτε και αν ισχυει και ο χριστιανισμος …….
    .ισως να ειναι Ελληνας!!!!!!

    Ας παρουμε την περιπτωση να ισχυει ο χριστιανισμος,,,
    Γιατι να μην ειναι ο Αντιχριστος ελληνας?..θα εναι αραγε απιθανο?αφου οι περισσοτεροι στην ορθοδοξη ιεραρχια ειναι ελληνες,,,στο οικουμενικο πατριαρχειο ειναι γεματο ελληνες το ιδιο και στο πατριαρχειο της αφρικης…και των ιεροσολυμων..
    Δεν πιστευω οτι ο αντιχριστος θα ειναι ο παπας του χωριου ,ουτε και της πολης…

    Υπαρχει βεβαια και η περιπτωση ο Αντιχριστος να υπηρξε στα χρονια του ιωαννη της αποκαλυψης ,να περασε και να μην ξαναυπαρξει πια,,,
    Αυτο ακυρωνει το πιο πανω σεναριο δηλαδη της προσμονης του αντιχριστου
    ,γιατι η ειναι αγιος ο ιωαννης και οτι γραφει ειναι σωστο η ειναι παπαρας και εμεις γραφουμε οτι γουσταρουμε και παπαρολογουμε στις παπαριες του,,,,
    Ας παρουμε ομως την καλυτερη περιπτωση να ειναι Αγιος και μαλιστα γαματος,,
    ,,,,,τι λεει δηλαδη ο Αγιος για να δουμε,,

    ”Α΄ Ιωαν. 2:19 Βγήκαν από ανάμεσά μας,[Απο την εκκλησια εννοει αδελφια,,] αλλά δεν ήσαν από μας· επειδή, αν ήσαν από μας, θα έμεναν μαζί μας. Αλλά βγήκαν από ανάμεσά μας, για να φανερωθούν ότι όλοι δεν είναι από μας

    ο Αγιος λεει την μαγικη λεξη”’ΒΓΗΚΑΝ”’ που σημαινει οτι υπηρξαν πολλοι αντιχριστοι οποτε περασαν απο την γη,ψοφηασαν και τελος,,,,,αυτο ηταν ….
    οποτε το να ψαχνουμε τωρα για τον αντιχριστο ειναι ειναι μια μεγαλη μπουρδα

    Αυτο το λεει ο Αγιος και οχι ο PANDAROS γιατι πολλοι εδω μιλανε για χριστο αλλα δεν εχουν διαβασει ποτε για χριστο,μονο κυρ ελεησον και κυρ ελεησον ξερουν να λενε,,,,,

    για να δουμε τι λεει ο Αγιος

    Α΄ Ιωαν. 4:4 Εσείς, παιδάκια, είστε από τον Θεό και τους ΕΧΕΤΕ ΝΙΚΗΣΕΙ [Τελειωσε το πανηγυρι τον ηπιαν οι σκατοαντιχριστοι και τελος,,,] επειδή, μεγαλύτερος είναι αυτός που είναι μέσα σε σας, παρά αυτός που είναι μέσα στον κόσμο.”’

    αρα αυτα τα βιντεο ειναι μια μπουρδα και μιση,,,,τα βγαζουν τα λαμογια για να μασαει ο κοσμος,,

    Αφηστε τα κυρ ελεησον και ασχοληθειτε επιτελους με την ελλαδα μας,,,,
    τους νικησαμε τους αντιχριστους ,μπραβο μας ,παλαμακια κλαπ κλαπ κλαπ και παμε γι’αλλα
    Αφηστε τον αγιο εκει που ειναι στην ησυχια του ,,,,τα ειπε και τελος,,,

    τα λεμε αδελφια

  7. Καταρχας το μονο σιγουρο ειναι οτι στα κατοχικα δε θα ξαναδιαβασω ποτε σχολια τρογωντας μασουλαγα και γελαγα ελιωσα στα γελια αλλα το φαι μου βγηκε ξινο.

    Τεσπα οσον αφορα το σχολιου του κυριου πανδαρου ειναι οντος επικο το σχολιο δε ξερω για τους αλλους εγω ομως ελιωσα να ναι καλα ο ανθρωπος.

    Ο πανδαρος λοιπον γραφει για το χριστιανισμο χωρις καν να ξερει αν υπαρχει δεν ειναι ομως ο μοναδικος η επικη η φραση που ειπε ειναι:
    τολμω να γραψω ,ετσι στο ντουκου ΄[τωρα μου ηρθε στο μυαλο ]οτι ο αντιχριστος αν υπαρξει ποτε και αν ισχυει και ο χριστιανισμος …….
    .ισως να ειναι Ελληνας!!!!!!

    Φοβερη η φραση ειδικα αυτο το τωρα μου ηρθε στο μυαλο εκει ελιωσα.

    Τεσπα οσον αφορα τον αντιχριστο αυτη η ονομασια δεν υπαρχει απλα χαραχτηριζεται ετσι διοτι θα ερθει καποιος αντι του Χριστου θα ερθει ενας μεσσιας αντι του Χριστου.

    Ο Χριστος ειναι ο μεσιας του χριστιανισμου οι υπολοιπες θρησκειες περιμενουν κι αυτες ενα μεσσια για να ερθει ο Χριστος θα πρεπει πρωτα να ερθει ο μεσσιας.

    Κι ο Χριστος και ο αντιχριστος χρησιμοποιουν τη ονομασια μεσσιας.

    Οποτε οι ανθρωποι περιμενουν το μεσσια κι οχι τον αντιχριστο.

    Οποτε βαση το σκεφτικο των ανθρωπων δε θα ερθει ο αντιχριστος αλλα ο μεσιας.

    Αντιχριστο λενε αυτοι που μελετουν τις προφητειες και πιστευουν οτι τις εχουν καταλαβει και λενε αντιχριστο με σιγουρια.

    Αντιθετος το μονο σιγουρο ονομα ειναι μεσιας το ποιος ειναι και που θα εμφανιστει αυτο ειναι το ζητουμενο αν ειναι ελληνας ή πακιστανος ή εβραιος αυτο δε παιζει απολυτος κανενα ρολο.

    Εγω παντος θα προτιμουσα να ειναι εξωγηινος 😀

    • Ωχ
      Φαε πιες κανε και κανα καφε
      γιατι προβλεπω να σου ρχεται
      Πανδαρινη τορπιλη μετα κανονιοβολισμων
      αχαχαχαχαχα

    • χαχαχαχαχ

      Εμ,ποιος σου ειπε να διαβαζεις κατοχικα οταν μασαμπουκιαζεις? Ασε που μπορει να πνιγεις και να χασουμε εναν καλο σχολιαστη η στην τελικη μπορει να βραχυκυλωσεις το λαπ απο τα σαλια που θα βγουν απο την στομακλα σου και μετα ποιος ειναι να βαζει δοσεις στον κοτσοβολο για καινουριο εργαλειο….

      Στο θεμα μας τωρα…

      οπως εγραψα ο αντιχριστος η μαλλον οι αντιχριστοι εχουν ηδη ερθει ,τους νικησαμε και τελος,,
      ,Αυτα λεει ο Αγιος,,,,τωρα αν εσεις εχετε γινει Αγιοι και λετε διαφορετικα απο τον Αγιο μπραβο σας τιμη σας και καμαρι σας,
      Μονο να μας πειτε και εμας τον τροπο μπας και πιασουμε σημερα το τζοκερ και κουμπωσουμε,,,

      ,οσο αφορα για το αν ο αντιχριστος μπορει να ειναι-ηταν ελληνας ,γιατι οχι?Δεν τραβαμε κανα ζορι ολα συζητιουνται και ολα ξεφτυλιζονται…ανοιχτο μυαλο να εχουμε και δεν τρεχει καστανο
      Παντως ειναι μια γοητευτικη ιδεα…
      ΒΓΑΛΑΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗ ΒΓΑΛΑΜΕ ΣΩΚΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΑ[οΚριτιας ηταν γαματος φιλοσοφος αλλα παρατησε αυτα που του εμαθε ο Σωκρατης ,για την εξουσια,,,,προτιμησε τον δοσιλογισμο απο τις πλατωνικες ιδεες ]
      γιατι οχι να μην βγαλουμε και αντιχριστο?
      ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει

      Δεν καταλαβαινω εσυ πιο ζορι τραβας?

      παμε στον μεσσια που γραφεις
      κοπια απο wiki

      ”Ο όρος μεσσίας αποτελεί ελληνική μεταφορά του εβραϊκού όρου μασιάχ (מָשִׁיחַ‎), που σημαίνει «χρισμένος», ενώ η πάγια ελληνική απόδοση του όρου είναι χριστός. Αρχικά σήμαινε οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο χριόταν με λάδι κατά την ανάληψη ενός αξιώματος μεταξύ των αρχαίων Ισραηλιτών. Η χριστήρια διαδικασία αφορούσε τον Αρχιερέα, τον Βασιλιά και, μεταγενέστερα, τους προφήτες.”’

      αρα χριστος=μεσσιας
      αλλα και εμεις που χριζομαστε κατα την βαπτιση ειμαστε ολοι χριστοι,…/
      πιστευεις δεν πιστευεις το σφραγισμα το πηρες εστω και αθελα σου,,,μαλιστα σου εχουν σφραγισει και το αιθερικο σου , για να κουμπωσουν, το σφραγισμα του αιθερικου δεν σβηνει με τιποτα….
      και χιλιαστης να γινεις μετα η σατανιστης η δωδεκαθειστης εισαι κρικος σε μια τεραστια αλυσιδα η οποια δεν σπαει με τιποτα,…εισαι χριστος …
      ψαξε και εσυ αδελφε και θα δεις οτι σε γενικες γραμμες δεν εχω αδικο
      δυστυχως ετσι ειναι,,,η βαπτιση σε εβαλε στο τσουβαλι,εισαι τωρα χριστος και εσυ θες ,δεν θες..χαχχαχαχ ειναι ειρωνικο αλλα ποσο πραγματικο

      οποτε αδελφε χριστε ασωτε μελος της αλυσσου του χριστιανισμου ακουσε με μαζι με τους συναδελφους χριστους που εχουν βαπτιστει χριστιανικα…

      ο χριστος-μεσσιας ηρθε,αρα δεν ειναι αναγκη να τον περιμενουμε,,,οπως επισης ηρθε κατα τον Αγιο και οι αντιχριστοι οι οποιοι περασαν και δεν ακουμπησαν τους νικησαμε..ετσι λεει ,τι να κανουμε τωρα.

      οποτε κατα την γνωμη μου αλλα και την γνωμη του Αγιου που μετραει πιο πολυ απο την δικη μου αφου ολα εχουν κουμπωσει τοσο ωραια παμε για αλλα……

      τα λεμε αδελφε χριστε-μεσσια ασωτε

      • Απαντηση στο ποστ του πανδαρου.
        καταρχας εγω πιστευω στο χριστιανισμο που προερχεται απο αυτον που εχει το χρισμα με λιγα λογια ο Χριστος αλλοι λενε οτι τον λεγαν ιασωνα αλλοι ιησου το αποτελεσμα ειναι το ιδιο ο εχω το χρισμα παραμενει Χριστος.

        Οχι ενα οποιοδηποτε χρισμα αλλα το ΧΡΙΣΜΑ δε θα στο εξηγησω δε θα το καταλαβεις δε θα θελες να καταλαβεις.

        Η εκκλησια εχει πολλους αγιους σε μικροτερη ηλικια πιστευα και στο Χριστο και στους αγιους μεγαλωνοντας δεν αλλαξε αυτο ωσπου καποια μερα ακουσα ή μαλλον διαβασα καπου οτι οι αγιοι χριστηκαν αγιοι οχι απο αυτον που ειχε το χρισμα αλλα απο την εκκλησια.

        Οι μονοι αγιοι που θα μπορουσα ποτε να πιστεψω ειναι οι 11 μαθητες του Χριστου οι υπολοιποι ειναι απλα περιττοι και χριστηκαν απο ανθρωπους.
        Το ποσο αγιοι ηταν αυτοι οι αγιοι δε το ξερω δε το κρινω δε τους πιστευω ομως κι ολας.

        Η εκκλησια τα εχει κανει γενικως μανταρα ή μαλλον οι αυτοι που την αποτελουν.

        Η αγια γραφη απο την αλλη εχει κι αυτη λαθη μεσα δε γινεται να πιστεψεις τα παντα πρεπει να πιστεψεις οτι νιωθεις οτι ειναι αληθεια πρεπει να πας με το αισθημα κι οχι με τη λογικη.

        Πιστευεις γιατι θελεις οχι γιατι πρεπει οχι γιατι εκεινοι θελουν αλλα γιατι εσυ θελεις.
        Εαν πιστευεις για τα ματια του κοσμου τοτε εισαι καταδικασμενος φοβισμενος και ανικανος να εχεις τη δικια σου αποψη.
        Η βαπτιση δεν εχει απολυτως καμια σημασια το αν ακολουθεις ή οχι αυτο εχει σημασια.

        Ο αντιχριστος που λεει ο ιωαννης ή μαλλον οι αντιχριστοι ηταν ατομα της εκκλησιας που βαλαν τον εαυτο τους προ του Χριστου διλ δεν ενεργουσαν σαν δουλοι του ουτε καν σαν ισοι αλλα σαν ανωτεροι.
        Με λιγα λογια παιρναν την εξουσια στα χερια τους δες παπες σταυροφοριες κτλπ αυτοι ηταν οι αντιχριστοι της εποχης οι οποιοι δεν ειχαν καμια σχεση με τον αντιχριστο το σημερινο.

        Ο Σημερινος ο αντιχριστος σαν ονομασια δεν υπαρχει ειναι απλα μια ονομασια που χρησιμοποιειται απο αυτους που προσπαθουν να ερευνησουν μελετησουν αποκαλυψουν τις προφητειες ο αντιχριστος δεν ειναι ουτε αντιμεσσιας ο αντιχριστος ειναι ενα ειδος μεσια.

        Ο αντιχριστος για εμας ειναι ο μεσιας των εβραιων ο λεγομενος γιαχβε ή ιαχωβας ιδιο ονομα.

        Ο αντιμεσιας των εβραιων ειναι ο δικος μας Χριστος.

        Ομως οι μεσιες αυτοι εχουν μια διαφορα ο ενας λεει αγαπατε αλληλους κι ο αλλος λεει να επιβιωσουν μονο οι δυνατοι οι εβραιοι διλ κι ολοι οι υπολοιποι να ειναι οι σκλαβοι τους.

        Υπαρχουν κειμενα γιατο αυθεντικο ταλμουδ στο νετ.

        Ετσι λενε τουλαχιστον γιατι αν φερουν αληθεια τους νεφελιμ στην επιφανεια ακομα και οι εβραιοι δε θα ξερουν που να κρυφτουν..

        Εμεις οι χριστιανοι θελουμε να ζησουμε ολοι με συμπονοια αναμεσα μας.

        Ο δε ταλμουδικος μεσιας θελει διχονοια κι εξουσια στους εβραιους.

        Οσον αφορα για το αν θα ειναι ελληνας εβραιος κτλπ αυτο δε παιζει ρολο ο λεγομενος μεσιας θα ειναι κατι σαν υπερτατο ον ανωτερο ον οποτε οτι κι αν ειναι δε παιζει μεγαλο ρολο.

        Διλ αν ειναι ελληνας οσοι θα πολεμησουν για να τον καταστρεψουν θα το σκεφτουν για το αν θα ειναι ελληνας ή οχι?

        Κι ο σημιτης ελληνας ηταν σαν ελληνας πρωθυπουργος ψηφιστικε πρωτα τα ιμια μετα το ευρω και μετα ο γιωργακης με τα μνημονια κι αυτος ελληνας δεν ηταν?

        Δε με λενε χριστο προτιμω το ασωτος ευχαριστω.

  8. Ανώνυμος 05/29/2015 @ 11:48 ΜΜ

    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ….

    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΥΚΤΟΣ ΤΗΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ…
    ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΙΔΟΥ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ 1947 [ Η ΣΥΚΗ ΕΚΦΥΗ ΗΔΗ ΦΥΛΛΑ ] ΣΥΝ ΤΑ 72 ΕΤΗ ΙΣΟΝ [ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ] 2018…

    ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΔΑΝΙΗΛ ΑΠΟ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ 2018…
    ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4′ ….ΟΙ 7 ΚΑΙΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΒΟΧΟΔΟΝΩΣΟΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ…
    ΚΕΦΑΛΑΙΟ 12′ … 1290 ΣΥΝ 1335 ΗΜΕΡΕΣ-ΕΤΗ…

    ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΙΧΘΥΩΝ ΠΑΛΙ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ 2018…

    Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΜΑΖΙ …ΤΟ 2018 ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ…ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ ΜΑΖΙ…

    Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 1982 ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ’83 …ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ…ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ…ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…ΜΕ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ…

    1982 ΣΥΝ 36 [ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΟΥ 72 ] ΕΤΗ ΔΙΝΕΙ 2018…ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΕΞΙ ΕΤΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΒΟΥΧΟΔΟΝΟΣΟΡ…

    ΘΥΜΙΖΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ [ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΤΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΠΗΓΕ ΣΥΝΝΕΦΟ ]…ΤΗΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ [ ΙΣΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΗΣ [ 6 ] ΕΚΤΟΥ [ ΙΟΥΝΙΟΥ ] ΚΑΙ ΕΚΤΗΣ [ 6 ] ΠΡΩΙΝΗΣ ΤΟΥ 2012… 666…

    Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ” ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗ ΓΗ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ…ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΤΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ”…

    ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ…[ DEATH IN IRAK ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ] KAI ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΡΓΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ..

    ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΟ 2012 ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ… ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΚΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΤΙΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ GOOGLE EARTH Η ΚΥΚΛΙΚΗ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ = 13,999,4 ΧΙΛΛΙΟΜΕΤΡΑ…Η ΓΗΙΝΗ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ….

    ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ 14 ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΣΕΘ- ΤΥΦΩΝΑ [ ΣΑΤΑΝΑ ] ΠΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΟΣΙΡΗ ΣΕ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ…

    ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΡΑΦΙΚΟ ΠΛΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΟΠΟΥ ΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΤΑ ΠΥΘΙΑ…ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ…ΕΤΣΙ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑ…

    ΑΝ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ ΤΥΑΝΕΑΣ [ Η ΧΡΙΣΤΟΣ ]…ΚΑΛΑ ΤΙ ΑΘΕΟ ΘΑ ΜΕ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΠΟΙΟΙ….ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ” ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ” ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΠΟΙΟΥ ΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 2012…ΕΡΩΤΗΣΗ….

    —ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ—
    38,4827= ΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ…
    51,5387= ΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ…
    ΣΥΝΟΛΟ = 90,0214………….
    ΦΟΥΡΑΚΗΣ ” ΤΑ ΠΡΟΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΥΘΩΝ ”…

    ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ…
    Ο ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 239 [ ΣΥΝΟΛΟ =14 ]…
    ΙΣΟΤΟΠΟ ΠΛΟΥΤΩΝΙΟ-239….ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ…. ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ…

    ΤΟ 5.508 Π.Χ. [ ΜΗ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ] ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ….1992 Ο ΜΕΣΣΙΑΣΜΟΣ [ 7.500 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΔΑΜ ] ΤΟΥ ΟΓΔΟΟΥ ΑΙΩΝΑ…
    ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ ” ΟΛΑ ΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΑΙΩΝΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ” …1992 ΣΥΝ 27 ΕΤΗ = 2018….
    CERN 27 ΧΙΛΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗ …ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟ 72 ..ΟΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ…. ΤΟ ΗΜΙΤΕΛΕΣ [ 144 ΔΙΑ 2 ]… ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΛΕΙ [ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ] ΤΟ ΕΝΝΕΑ = ΤΟ ΘΕΙΟΝ = ΘΕΟΣ

    ΑΥΤΑ ..ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ …

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  9. πως εισαι τοσο σιγουρος οτι κατα την βαπτιση δεν σφραγιστηκε το αιθερικο σου?
    -Αν υποθεσουμε οτι σφραγιιστηκε,ποσο οι κινησεις σου θα ειναι ανεξαρτητες η τελος παντων δεν θα ειναι εντος της αλυσσου που σχηματιζουν εκατομμυρια αιθερικα?

    μηπως εισαι εγκλοβισμενος εντος αλυσσου ,και νομιζεις οτι εισαι στην απεξω?
    δεν μπορω να στο εξηγησω σε πεντε γραμμες και πιθανον να με παρεις με τις πετρες,,χαχχαχαχ
    αλλα σκεψου ,μηπως ο μπαρμπα PANDAROS ειναι στο μισο μεσα σε αυτα που λεει,τα αλλα ειναι υπερβολικα οπως παντα…

    σκεψου αν σε εχουν βαλει στον κουβα απο τοτε που βαπτιστηκες ,αθελα σου,
    και στο αιθερικο σου υπαρχει το σημειο του σταυρο,,,ενας σταυρος ναααααααα με το συμπαθειο τοσο μεγαλο σαν και αυτο που μαρκαρουν τα βοδια ,για να ξερουν οι αλλοι βοσκοι σε ποιανου κοπαδι ανοικουν….

    λεγε εσυ τωρα πως ελεγχεις τις πραξεις σου ,αλλα λεγε το απο μεσα σου γιατι αν το λες οπως τωρα πιθανον να σε ακουσουν οι βοσκοι και να γελανε μεταξυ τους….

    απο ποτε αραγε το προβατο διαλεγει το κοπαδι του?

    μπορει αυτα που λεω να ειναι παπαρολογιες,,,αλλα ειναι γοητευτικες κι ισως να χρειαζονται λιγακι ψαξιμο,,,,
    μην τις φτυνουμε με την μια,,,,

    • Θα στο κανω λιανα μηπως και το καταλαβεις.
      Οτα γεννιεσαι μπαινεις σε μια αιθουσα που λεγεται ζωη απο τη πορτα που μπηκες σε αυτη την αιθουσα μπορεις να ξαναβγεις μονο αλλη μια φορα αρχη ζωης τελος ζωης η ιδια πορτα.
      Εισαι ομως εν ζωη και εισαι σε μια τεραστια αιθουσα με πολλες πορτες αλλες πορτες ανοιγουν με κλειδια αλλες χωρις κλειδια σε ολες μπορεις να μπεις και σε ολες μπορεις να βγεις.
      Σε μια φαση βρισκεσαι μπροστα απο μια πορτα κλειδωμενη πας να την ανοιξεις και δεν ανοιγει η πορτα αυτη γραφει χριστιανισμος θες να μπεις απλα να δεις ψαχνεις τις τσεπες σου και σε μια τσεπη ειναι αρκετα κλειδια ψαχνεις λιγο τα κλειδια και τις ονομασιες κι ενα απο αυτα γραφει επανω απο τη μια πλευρα βαπτιση απο την αλλη χριστιανισμος το κλειδι τεριαζει και μπαινεις μεσα το κλειδι το κρατας δε το πετας για αν χρειαστει να ξαναβγεις παλι.

      Αυτο ακριβως ειναι και η βαπτιση το κλειδι κι οχι η θρησκεια ειναι στη κριση του καθενος αν θα χρησιμοποιησει το κλειδι ή οχι.
      Δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο να κατανοηθει..

      Το σφραγισμα τωρα ειναι κατι το διαφορετικο απο το χαραγμα διαβασε αποκαλυψη για το ρολο του σφραγισματος και ποιοι θα το παρουν.
      Το χαραγμα συγκρινεται με το τσιπακι το οποιο τσιπακι ειναι το μονο που μπορει να παρουσιαστει σαν μεσο ελεγχου.
      Ολα μπορεις να τα πεταξεις αλλα το τσιπακι οταν μπει δυσκολα θα βγει.
      Το τσιπακι ειναι η επισημοποιηση της σκλαβιας του ανθρωπου διλ ολα γινονται επισημα πλεον.
      Δεν ξερω κατα ποσο εισαι προβατο ή δεν εισαι αλλα τα προβατα δεν ειναι αυτα που ακολοθουν ενα πιστευω μια θρησκεια κατι.

      Προβατο ειναι αυτος που αδυνατει ν ακουσει το ενστικτο τη καρδια του αν θες κι απλα ακουει τους γυρω του τους φιλους του την οικογενεια του το πληθος..
      Τα πρεπει τον εξουσιαζουν και δεν εχει δρομο διαφυγης.
      Βασικα εχει δρομο διαφυγης οτι ωρα θελει μιας και κρατα αυτος τα κλειδια στι πορτες που μπαινει αλλα..

      Το προβατο δε διαλεγει το κοπαδι του μπορει ομως να βγει απο την αγελη ακολουθωντας ενα δυσκολο γεματο κινδυνους δρομο ωσπου να ξαναπερασει τη πορτα και να γινει παλι ανθρωπος.

      Στο κοπαδι ευκολα μπαινεις δυσκολα βγαινεις.
      Στο χριστιανισμο ευκολα μπαινεις ευκολα βγαινεις.

      Η αιθουσα της ζωης ειναι τεραστια οι πορτες πολλες πρεπει να προσεξεις ομως γιατι μπορει και να χαθεις να μπεις σε μια πορτα και μετα σε μια αλλη σε μια αλλη κι ο δρομος πισω να μοιαζει απλος αλλα να χαθεις μεσα απο πορτες και πορτες μεσα σ ενα λαβυρινθο που εφτιαξες ο ιδιος γιατι δεν εβλεπες που εμπαινες δε σ ενοιαζε ή μπορει να σου δειχναν αλλοι το δρομο..
      Ναι δε λεω μερικα τα γραφω ακαταλαβιστικα..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*