Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:04 - 25/05/2015

Απύθμενο θράσος “κλέφτη” άρθρων του blog μου! Με αναγκάζει να κάνω κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ :Φίλε νυχτοβατη δεν είναι θράσος αυτό που χρησιμοποιεί ο Ελεύθερος Αετός αλλά πάγια τακτική! Έτσι ξεκινά πάντα και εκβιάζει , θα σου απαντήσει με ότι πιο κουφό και ανύπαρκτο υπάρχει και θα επιμείνει μέχρι να σε κάνει να χάσεις την ψυχραιμία σου! Αν την χάσεις και τον βρίσεις θα κάνει συρραφή κέντημα τα μηνύματα σου και θα παρουσιασει μια νέα ιστορία γύρω γύρω !!

Ο λόγος ; Λες πολλά …και ο στόχος …Η λάσπη εναντίων εσένα και όσων σαν εμάς είμαστε χωρίς τσοπάνη! Γιατί ; Γιατί αυτός και πολλά ακόμα δήθεν “αντιστασιακά” μπλοκάκια είναι δημιουργημένα από το ίδιο το σύστημα ! Μην νομίζεις ότι οι μπάτσοι ντύνονται μόνο αναρχικοί στα επεισόδια δηλαδή…ντύνονται και bloggers και δεν ειναι μονο μπατσοι !!!! για να κάνουν ότι ξέρουν καλά !!!…..Να διαχωρίσουν και να κάνουν την μάζα να πιστεύει ότι θέλουν αυτοί!

Κοινώς πολλοί προδότες ανάμεσα μας φίλε…άλλα μην τρώω άλλο από την όμορφη καταγγελία σου …απολαύστε …τον μεγάλο Ελεύθερο Αετό !!

ΑΑΑΑΑ και το όνομα του δεν είναι Γεώργιος Παπαγεωργίου…Αλλά Γεώργιος Μειμετης …ο οποίος έχει χιλιάδες ψεύτικα προφίλ σε όλα τα σοσιαλ για αυτό μην σου κάνει εντύπωση αν ξαφνικά υπάρξουν …χιλιάδες σπαμ σχόλια ..η χιλιάδες πλέον επικριτές σου που θα μιλάνε για δράκους με πράσινα αλόγα!

Του Γιώργου Παπαγεωργίου

Το θράσος και η αλητεία μερικών δεν έχουν όριο! Απλά… Εδώ και μια δεκαετία (Από τον Νοέμβριο του 2007 υπάρχει το blog αυτό στην ίδια μορφή) που ασχολούμαι με το blogging έχω δει και έχω δει, αλλά αυτό ξεπερνάει τα όρια! Δυστυχώς με έκανε να εκραγώ.

Ακολουθώντας συμβουλές του συχωρεμένου φίλου, Σωκράτη Γκιόλια, ποτέ δεν ψάχτηκα να βρω “κλέφτες” της πνευματικής δουλειάς μου και της συλλογής των πληροφοριών μου. Αυτό που συνέβει όμως χθες με ξεπερνά και θέλω όσοι είναι δυνατό να δείτε την αλητεία και την μισαλλοδοξία κάποιον! Όπως και το απύθμενο θράσος τους.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή λοιπόν διάβασα αυτό (Φωτογραφία 2) κάτω από το άρθρο μου με τίτλο Έφτασαν και είναι εδώ! Γιαυτό τρέμουν τα Ερπετοιδή. που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ και όπως μπορείτε να διακρίνεται (φωτογραφία 1) είναι αναρτημένο την…

1 Δεκεμβρίου στις 5.28 τα ξημερώματα. (φωτογραφία 3). Ο εν λόγο “Κύριος” έχεις λοιπόν το θράσος να ζητάει και τα ρέστα από πάνω για άρθρα μου μελέτες και ..
5

3

έρευνες μου που όπως μπορείτε να δείτε αν ακολουθήστε τα κόκκινα γράμματα και τις λέξεις ΕΔΩ που είναι πάντα λινκ στο blog μου, από το 2009! Δηλαδή αρκετά χρόνια πριν αυτός κάνει το site του μαι και δεν μιλάμε καν για blog.

Εκτός από αυτό είναι προφανές ότι αυτός έχει ανεβάσει το κλεμμένο άρθρο στις 2 Δεκεμβρίου στις 9.09 το πρωί δηλαδή σχεδόν 28 ώρες μετά! Και τολμάει να μου πει γιατί δεν αναφέρω την πηγή! (φωτογραφία 6)

Η λοιπόν ο άνθρωπος αυτός είναι άσχετος με το ίντερνετ γενικά η όσο πιο κακόβουλος δεν πάει !

Απλά και μόνο μια αναζήτηση στην google στο “Έφτασαν και είναι εδώ! Γιαυτό τρέμουν τα Ερπετοειδή” φτάνει για να δείτε και μόνοι σας!

1

4

7

nyxtobaths



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 05/25/2015 @ 11:42 ΠΜ

    ρε τι πλακα εχει….το πουλακι μου…!! αετος και μαλακιες…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*