Διαφημίσεις

Kαι όμως ο Φραγκίσκος ο νέος Πάπας ο Αργεντινός Αρχιεπίσκοπος, Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο του Τάγματος των Ιησουιτών, μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι ο περίφημος “Μαύρος Πάπας” της προφητείας: Ανήκει σο Τάγμα των Ιησουιτών των οποίων ο ηγέτης αποκαλείται “Μαύρος Πάπας“:
http://en.wikipedia.org/wiki/Superior_General_of_the_Society_of_Jesus !

Πολλοί θεώρησαν ότι θα ήταν μαύρος στο χρώμα, δηλαδή προερχόμενος από χώρα της Αφρικής, αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι “Μαύρος Πάπας” υπήρχε κι άλλος…

Ο Αργεντινός Χόρχε Μπεργκόλιο, ο νέος Πάπας Φραγκίσκος A’, είναι μια επιλογή έκπληξη για τον θρόνο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, καθώς το όνομά του δεν ήταν ανάμεσα στα περισσότερο αναμενόμενα.

Είναι 76 ετών και πέρασε σχεδόν όλη την ιερατική σταδιοδρομία μέσα στην Αργεντινή. Πριν εκλεγεί από το κονκλάβιο ήταν αρχιεπίσκοπος Μπουένος Άιρες.

Ήταν υποψήφιος και το 2005 οπότε και φέρεται να τερμάτισε δεύτερος, πίσω από τον Πάπα Βενέδικτο και έκτοτε, σημειώνει το Reuters, επικεντρώθηκε στο ποιμαντικό έργο, κάτι που θεωρείται ότι μεγάλο όπλο για την εκλογή στο ύπατο εκκλησιαστικό αξίωμα.

Η δε, ημερομηνία, για αυτούς που πιστεύουν ότι θα είναι ο τελευταίος Πάπας, είναι όντως δυσοίωνη: Δέκατη τρίτη ημέρα του τρίτου μήνα του έτους δύο χιλιάδες δεκατρία μετά Χριστόν!

Το άθροισμα, επίσης των σημαντικών ημερομηνιών της ζωής του καταλήγει πάντα στον αριθμό “3” ή “13”. Χειροτονήθηκε 13 Δεκεμβρίου του 1969. Γεννήθηκε σε ημερομηνίες που δίνουν άθροισμα το … 30: 17/12/1936!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Ο Φραγκίσκος είναι ο “Μαύρος Πάπας” της προφητείας; – Εκπληκτικές συμπτώσεις”
  1. Ολο αυτο το εργακι που παιχτηκε και οπως παιχτηκε αν το σκεφτεις , εχει πολυ ζουμι .Βαλανε ως φαβορι εναν μαυρο στο χρωμα και εναν τυπικα ρωμαιο ,και εξελεξαν τον -οπως ολα δειχνουν-τριτο , τον πραγματικα μαυρο και ρωμαιο.Ολα πλεον γινονται απροκαλυπτα . Το οτι παιζουν με την νοημοσυνη μας ειναι γνωστο κατι γινεται ομως εδω . Μου λειπει ενα κομματακι,εκτος κι αν οπως κι αλλες φορες απλα μας δειχνουν τη δυναμη τους και την πληθωρα των εναλλακτικων σεναριων τους.

  2. Χειροτονήθηκε αρχιεπίσκοπος Αργεντινής στα 33 του χρόνια.
    Στην ηλικία του χριστού,τυχαίο?

  3. Καλησπέρα. Παίρνω την πρωτοβουλία σαν ''μεσάζοντας'' να παραθέσω μια άποψη/σκέψη,που διάβασα από ένα άλλο και αξιόλογο μέλος σε χριστιανικό φόρουμ που συμμετέχω και εγώ.

    ''Λοιπόν έψαξα το θέμα αρκετές ώρες και νομίζω ότι έχουμε ερμηνεία = Habemus interpretation

    PETRUS ROMANUS et CAPUT NEGRUM ή negri (παρακαλώ όποιον μπορέσει να βρει το λατινικό κείμενο θα βοηθήσει πάρα μα πάρα πολυ) !!!

    Bergoglio = ως επώνυμο δεν ετυμολογείται ΑΛΛΑ Η ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΡΙΖΑ της Λέξης είναι η γνωστή burg,ή berg, η οποία προέρχεται απο την ελληνική πύργος με βαθύτερη καταγωγή από το πάγος (βράχος). Εξου και οι λέξεις iceberg, και τα ονοματα γνωστών πόλεων της Ευρώπης Hamburg, χωρών Luxemburg κλπ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΡΑΧΟΣ, ΠΕΤΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Romanus ως ιταλικής καταγωγής με γονεις μετανάστες από την ιταλική χερσόνησο

    Caput Negrum = Η μαυρη κεφαλή ή μαύρη σκέπη (καλύπτρα) , εξου και η γνωστή σε όλους λέξη για τους μοναχούς με την μαύρη κουκουλα, capuccini !!!! σε αυτο προσθέστε και αυτο που αναφέρθηκε νωρίτερα ότι εξορισμου οι αρχηγοί των Φραγκισκανών – ιησουιτών ονομάζονταν ατύπως Μαυροι πάπες, και μάλιστα είναι ο πρώτος στην Ιστορία !!!!! με τον ονομα του Φραγκίσκου της Ασίζης. Η δε καταγωγή του τάγματος είναι τρομακτική με τον διαβοητο Ιγνάτιο Λογιόλα και τα πολύ γνωστά εμβλήματα τα οποία ακομα χρησιμοποιούνται και στις Μασονικές Στοές και σε οργανώσεις όπως οι Skull and Bones. ==== Υπάρχει πρόβλημα με αυτον !!!!

    Πιστεύω ότι αυτή η εξήγηση δεν επιδέχεται αμφισβήτησης !!!''

  4. Να σημειώσω επίσης οτι στον τόπο καταγωγης του συγκεκριμενου ,berg σημαινει κατ εξοχην "βράχος" στηρικτικός-αυτό που στα ελληνικά αποδίδεται ως "πυλώνας" (πιλιέ στα Γαλλικα)ή "δέτης" στην Κρήτη.

  5. καλησπέρα Stranger. είμαι ο ίδιος ανώνυμος που σου έστειλα τα 3 προηγούμενα σχόλια προς δημοσίευση. Δε είναι ανάγκη να τα δημοσιεύσεις ακριβώς όπως σου τα έστειλα.Πιστεύω πως θα ήταν καλύτερα να τα συμπεριλάβεις σε μια δική σου έρευνα και να τα δημοσιεύσεις ολοκληρωμένα.
    Σε ευχαριστώ πολύ!
    Σε παρακολουθώ καθημερινά-είμαι μαζί σου! Συνέχισε τον αγώνα σου!!

  6. Πέτρος-Φραγκίσκος; Δεν είναι ο superior general του τάγματος.
    13/12/1969=32. Εάν ήταν η 13η του 9ου μήνα του 2013 τί θα σήμαινε;

  7. ολη η ιστορια του βατικανου μαυρη μαυρηλα βγαζουν ο ενας χειροτερος απο τον αλλο μακρυα απο μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek