Διαφημίσεις

Εντολή παράδοσης των όπλων που κατέχουν νόμιμα, κυνηγετικών ή σκοπευτικών, καθώς επίσης και τις άδειες θήρας για να μην μπορέσουν στο μέλλον να αποκτήσουν ξανά όπλο, έλαβαν οι κληρικοί της χώρας σε μια εσπευσμένη εφαρμογή σχετικής απόφασης της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος από το … 2006!

Η διαταγή έφτασε από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ τον Σεπτέμβριο σε όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις της χώρας και από τον Οκτώβριο μέχρι τώρα έχουν αφαιρεθεί περίπου 350 όπλα κληρικών.

Υπολογίζεται ότι κατέχουν νόμιμα όπλα περί τους 1000 κληρικούς σε όλη την Ελλάδα. Ειδικά σε ευαίσθητες εθνικά περιοχές, όπως η Θράκη και η Μακεδονία, πάντα οι αρχές ενθάρρυναν την άδεια οπλοφορίας των κληρικών, καθώς θεωρούνται άτομα με ισχυρή εθνική αντίληψη… και εν δυνάμει υπερασπιστές της πατρίδας,αν χρειαζόταν κάποτε να συμβεί αυτό.

Η εντολή της ΕΛΑΣ έχει να κάνει με την – γενική – αντίληψη τρόϊκας και κυβερνώντων ότι πρέπει να συγκεντρωθούν τα όπλα από κατόχους οι οποίοι ανήκουν στον στενό “εθνικό πυρήνα”. Το ίδιο συνέβη και με τους Εθνοφρουρούς που αφόπλισαν σε πολλά μέρη της Βόρειας Ελλάδας.-



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ…[Κοσμάς ο Αιτωλός: “Θα σας ζητήσουν τα ντουφέκια. Να έχετε διπλά…”]”
  1. Το μεγεθος της προδοσιας που μας ετοιμαζουν ειναι περαν καθε διανοησεως…Ο Πατροκωσμας ελεγε να εχετε παντα δυο οπλα το να να ειναι κρυφο γιατι θα γυρεψουν να σας τα παρουν …το τραγικο ειναι πως οι περισσοτεροι απο μας δεν εχουν κανενα παντα μεσα στα πλαισια της "ειρηνης","του διαλογου","του πολιτισμου" βεβαιως και της "δημοκρατιας"…ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΜΕΡ ΧΑΜΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΔΩΣΤΕ ΔΥΟ ΦΑΣΚΕΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΕΡΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΞΕΥΡΩΠΑΙΣΜΕΝΕΣ ΦΡΑΓΚΟΜΑΙΜΟΥΔΕΣ . ΔΕ ΘΑ ΠΩ ΞΥΠΝΗΣΤΕ , ΘΑ ΠΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΙ ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ .

  2. ναι δε βλεπεις , ολοι οπλα και τροφιμα αγοραζουνε…ειναι και τοσο μεγαλοι οι μισθοι-για οσους δουλευουν ακομα βεβαια-που σου επιτρεπουν οχι μονο ενα οπλο αλλα ολοκληρο οπλοστασιο.

  3. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΟΣΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΑ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΝΟΜΙΜΑ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΘΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2012.
    ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΖΗΤΑ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑΒΟΛΟ 120€!
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕ Ο GAP; ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΟΤΙ Η ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ.

  4. ΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ! ΤΑ 120 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΘΗΡΑΣ. ΔΕΝ ΠΗΡΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΟΠΛΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ! ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΠΛΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΕΜΠΡΘΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ. ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ. ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ.

  5. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΠΛΑ.. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ….

  6. 11.23 ΕΣΥ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ .ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΓΑΤΑ.ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ . ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΙΣΧΥΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΤΑ ΜΜΕ . ΑΚΟΥΣΕΣ ΕΣΥ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΕΓΚΑ ΓΙΑ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ? ΣΤΗ ΖΟΥΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ , ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ .

  7. ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΜΕ!!!ΕΙΘΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΟΜΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ!!!MOTHER HELLAS.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *