Διαφημίσεις

Ενώ ήταν στην Αργεντινή ο Jorge Mario Bergoglio υποστήριξε τον αιματηρό “Βρώμικο Πόλεμο” και το στρατιωτικό καθεστώς που κατέλαβε την εξουσία της Αργεντινής το 1976 . Η Καθολική Εκκλησία ήταν συνένοχοι στα εγκλήματα πολέμου στην Αργεντινή και φαίνεται ότι ο Bergoglio ήταν συνένοχος σε εγκλήματα που περιλαμβάνουν την απαγωγή και τη δολοφονία δύο Ιησουιτών ιερέων.

{1+3+ 3 +1+3 = 11 Αριθμός των Ιλλούμινάτι} 13/3/13: Είναι η ημέρα που ανακοινώθηκε ο Πάπας απο τον Σαμαέλ… Τυχαίο;;;

Υπάρχει επίσης μια ακόμη μυστηριώδης σύμπτωση που βρίσκεται στο πλήρες όνομα του “Jorge Mario Bergoglio” και είναι η λέξη Magog (Μαγώγ). απο το “Γώγ και Μαγώγ” που θα δείτε μετά την ανάλυση στο παρακάτω στο βίντεο.

Γωγ και Μαγώγ ( Εβραϊκά : גּוֹג וּמָגוֹג Γωγ u-Magog. Αραβικά : يأجوج ومأجوج Ya ʾ jūj wa-Ma ʾ jūj ) είναι τα ονόματα που εμφανίζονται στην Παλαιά Διαθήκη , και σε πολλές μεταγενέστερες αναφορές σε άλλα έργα, κυρίως στο βιβλίο της Αποκάλυψης , καθώς και στη γραφή του Ισλάμ , το Κοράνι .

Αποκάλυψη του Ιωάννη

Κεφ.20,7: Και όταν συμπληρωθούν τα 1.000 χρόνια, ο Σατανάς θα λυθεί από τη φυλακή του.

Κεφ.20,8: Και θα βγει για να πλανήσει τα έθνη που βρίσκονται στις τέσσερις γωνίες της γης, τον Γωγ και τον Μαγώγ, για να τους συγκεντρώσει σε πόλεμο, των οποίων ο αριθμός τους είναι σαν την άμμο της θάλασσας.

Στο Κοράνι:
Στο Σουράτ Al-Kahf (“Το Σπήλαιο”, 18:83-98) του Κορανίου , ένας ευσεβής βασιλιάς πολεμιστής που ονομάζεται Dhul-Qarnayn ταξίδεψε μεταξύ της ανατολής και της δύσης και στο μέρος μεταξύ των δύο βουνών βρίσκει τους ανθρώπους που μόλις και μετά βίας κατάλαβαν μια λέξη. “18:94 Είπαν:« Ο Dhul-Qarnain! οι Γωγ και Μαγώγ θα κάνουν μεγάλο κακό στη γη.

Ο “Dhul-Qarnayn” που αναφέρεται παραπάνω: κυριολεκτικά σημαίνει”ο κάτοχος των δύο κεράτων» είναι μια φιγούρα που αναφέρεται στο Κοράνι , το ιερό κείμενο του Ισλάμ , όπου περιγράφεται ως ενας μεγάλος και δίκαιος κυβερνήτης που έχτισε το τείχος που κρατά τους Γωγ και Μαγώγ απο την επίθεση στους ανθρώπους που συνάντησε στο ταξίδι του προς τα ανατολικά.
Στο Surat Al-Anbiya (“Οι προφήτες”, 21:96-100) περιγράφουν τον Αλλάχ να απειλεί να ανοίξει “το φράγμα των Γωγ και Μαγώγ” για να αφήσει εκείνους τους ανθρώπους να κατέλθουν από πάνω. Επίσης, αυτές οι δυνάμεις από πάνω προορίζονται ως «ψεύτικοι θεοί», των οποίων οι πιστοί θα καταδικαστούν τις τελευταίες ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “ΦΡΑΝΣΙΣ: Ο ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΟΡΧΕ ΜΑΡΙΟ ΜΠΕΡΓΚΟΛΙΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ “ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ””
  1. Ο "Dhul-Qarnayn" που αναφέρεται παραπάνω: κυριολεκτικά σημαίνει"ο κάτοχος των δύο κεράτων»

    για τον μεγα αλεξανδρο μιλαει το καρανι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *