Διαφημίσεις

Δεν πάτε σιγά σιγά αύριο όλοι όσοι έχετε χρήματα στην τράπεζα και να ζητήσετε να κάνετε αγορά τα ευρώ σας σε άλλο νόμισμα?

Κοίτα δεν σου λέω παρ τα να νομίζεις ότι ονειροβατώ ότι θα κάνουμε ποτέ αντίσταση πραγματική και bank run !! …σου λέω πχ να τα κάνεις ….ρούβλια ,γιεν, γουαν ότι σου έρθει στο κεφάλι!!

Θα σου έλεγα να πας σε χρυσό και ασήμι άλλα το έχουν ξετιναξει το πράγμα εδώ και καιρό οι ίδιοι που στήνουν το καμπουμ!!

Αρα όσοι έχετε λίγα ακόμα …..γιατί δεν κάνετε μια αλλαγή /….έτσι για λίγο καιρό! Βέβαια η μεγάλη μαγκιά και αλλαγή θα ήταν να πάρεις χαμπάρι το μεγάλο πλάνο και να πας να τα σηκώσεις όλα και να τα κάνεις χωράφια και κτηνοτροφικά …αλλά επειδή μάλλον δεν πρόκειται να αφήσεις την γραβάτα αμαχητί …κανε τουλάχιστον απλές κινήσεις πολιτισμού χεστρας! Είναι νομίζω οριακή η στιγμή ……λέμε τώρα!!

Άμα δεν θες άστα να αυγατίσουν…γιατί όπως λέει και η Μεγίστη κυβέρνηση που έχουμε….ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑ ΕΥΧΗΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΛΟΓΩ ΘΥΣΙΩΝ ….ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ …ΘΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ!! ΕΕ? …Και λες εμενα γραφικο!!!!

stranger….στου κουφου την πορτα,….



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Εχω μια ιδεα…Να στην πω ;”
  1. εντος η εκτος τραπεζας; γιατι αμα ειναι να μου τα κουρεψουν θα το κανουν σε οποιο νομισμα και να τα εχω……..

  2. ΡΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ . ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ? ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ , ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΑΗΔΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .

  3. Εκτός Τράπεζας φυσικά οτι έχει απομείνει. Και γενικά αποφεύγουμε κάθε συναλλαγή μέσω Τράπεζας. Επαγγελματικές συναλλαγές μέσω Τράπεζας μόνο όταν δεν υπάρχει άλλη λύση.
    Αυτονόητο οτι έχουμε κλείσει πιστωτικές κάρτες.

    Stranger σε καθημερινή βάση πλέον περιμένω κάποιο μήνυμα σου και νομίζω δεν είμαι ο μόνος. Έχω βέβαια κάποιες απορίες, αλλα προχωράμε και στο δρόμο τις λυνουμε .

  4. εγω δεν εχω μια τι να βγαλω? το πολυ πολυ να βγαλω την π…. μου εξω και να τους γαμ…. ολους αυτους τους ρουφιανους που μας φτασανε σε αυτο το σημειο

  5. Ανωνυμε 12.38 εμπαινα στα κατοχικα καθε μερα τωρα πλεον μπαινω σχεδον ολη μερα και περιμενω την επομενη αναρτηση κυριως του stranger

  6. ΡΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ .ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ . Α ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΓΚΙΟΝΗ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ…ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΛΕΝΤΙΑ . ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ .

  7. χαχαχαχα 22 Μαρτίου 2013 – 1:01 π.μ.
    ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΩΣΤΌ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΝΤΟ !!

    22 Μαρτίου 2013 – 1:15 π.μ.
    και εγώ τα ίδια !!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *