Διαφημίσεις

Τους χρόνους αντίδρασης των μονάδων ετοιμότητας αεράμυνας τριών κρατών του ΝΑΤΟ δοκίμασαν την Πέμπτη δύο στρατηγικά βομβαρδιστικά της ρωσικής Αεροπορίας Tu-95MS Bear.

Τα δύο αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν αρχικά από δύο γερμανικά Eurofighter Typhoon τα οποία απογειώθηκαν από το Laage όπου εδρεύει η JG 73 με τα ρωσικά βομβαρδιστικά να πετούν στον διεθνή εναέριο χώρο κατά μήκος των βόρειων ακτών της Γερμανίας συνοδευόμενα από τα γερμανικά αεροσκάφη.

Τα αεροσκάφη συνέχισαν την πορεία προς τα δυτικά και η γερμανική αεράμυνα μεταβίβασε την παρακολούθηση των ρωσικών βομβαρδιστικών σε ολλανδικά μαχητικά F-16τα οποία βρίσκονταν αντίστοιχα σε καθήκοντα ετοιμότητας (QRA) και τα οποία απογειώθηκαν από την αεροπορική βάση του Leeuwarden. Στη συνέχεια τα ρωσικά βομβαρδιστικά συνέχισαν να πετούν μα δυτική κατεύθυνση προς τη βόρεια Θάλασσα με την ολλανδική αεράμυνα να παραδίδει την παρακολούθηση των Tu-95MS στην βρετανική Αεροπορία η οποία έστειλε δύο Eurofighter Typhoon για να αναχαιτίσουν και στη συνέχεια συνοδεύσουν τα ρωσικά βομβαρδιστικά.

Εκπρόσωπος της Ολλανδικής Αεροπορίας δήλωσε πως ρωσικά βομβαρδιστικά αναχαιτίζονται τακτικά από τα ολλανδικά μαχητικά. «Έρχονται απροειδοποίητα και εμείς τα αναχαιτίζουμε. Το ποιος όμως είναι ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι άγνωστο σε εμάς» συμπλήρωσε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΡΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ Έξι μαχητικά αναχαίτισαν 2 ρωσικά Tu-95MS”
  1. Den hparxoyn antipali teliosane oles h xores eine toy sistimatos tha vlepete trela pragmata apo edo kai sto ejhs ola tha pigenoyn pros mithenismo ..,tha psaxnoyme na mas sosoyne kai piso apo to sosimo tha eine ta idia atoma pali

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *