Διαφημίσεις

stranger Θυμισου τι σου ειπα εχτες εδω …εν αναγκη ξανακουσε το! Αποθήκευση και γιατί?

Όπως είπε ο κ. Στεφάνου, η εικόνα και τα πράγματα έχουν χειροτερέψει από χθες, Πέμπτη, υπό την έννοια ότι τα πρατήρια δουλεύουν τοις μετρητοίς και κάθε μέρα που περνά στερεύουν τα μετρητά.
Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως καύσιμα υπάρχουν μπόλικα και ότι η Κύπρος δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα καυσίμων.

Ο κ. Στεφάνου κάλεσε τους καταναλωτές να προσέρχονται στα πρατήρια μόνο με μετρητά, αφού όπως είπε δεν υπάρχει άλλος τρόπος διεκπεραίωσης της πράξης εκτός τοις μετρητοίς.

«Σήμερα υπάρχουν κάποια πρατήρια που παίρνουν κάρτα, ωστόσο από αύριο δεν θα υπάρχει κανένα», ανέφερε.

Σε ερώτηση εάν είναι ορατός ο κίνδυνος να κλείσουν κάποια πρατήρια, ο κ. Στεφάνου είπε: «Βεβαίως γιατί πολλά από αυτά έχουν στερέψει από μετρητά και δεν μπορούν να εφοδιαστούν καύσιμα.

Κατέληξε λέγοντας πως «υπάρχει μεγάλη ανησυχία στο επάγγελμα, αφού αν συνεχιστεί η κατάσταση, τότε ίσως θα πρέπει αρκετά πρατήρια να κλείσουν λόγω της μη ικανής ρευστότητάς τους να κάνουν συναλλαγές αγοραπωλησίας καυσίμων».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Κύπρος: Ακόμη και με «λουκέτο» κινδυνεύουν τα βενζινάδικα”
  1. εγω παντως δεν εχω τιποτα για να βγαλω αλλα και να χα θα τα βγαζα βεβαια. Οσο για την αποθηκευση συμφωνω σε ολα αλλα και παλι περνουμε πλεον τα απολυτως απαραιτητα. Υπαρχει μεγαλη ελλειψη ρευστου. Το βλεπω εγω στην δουλεια μου. Εχω πελατες που με πληρωναν χρονια τοις μετριτοις και πλεον και αυτοι αδυνατουν. Συντομα ολα θα αλλαξουν και θα ειναι πολυ δυσκολα. Οποιος δεν το βλεπει ειναι η πολυ ηλιθιος η πολυ πλουσιος.

  2. περιμενω να ανοιξει η ..πρωην Μαρφιν, προσφατα λαικη και δεν ξερω με ποια ονομασια στο μελλον για να μπορεσω να τα παρω.Θα ανοιξουν ομως?

  3. O φοβος μου ειναι μην κανουν κινηση την ημερα πληρωμων οπου καταθετονται ολοι οι μισθοι στους προσωπικους λογαριασμους.

  4. ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΗΣΥΧΟ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΤΡΟΦΙΜΑ . ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ? ΟΛΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΗ ΜΕΛΕΤΗ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ…ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΕΣ .ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΙΣ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *