Διαφημίσεις




Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “Υπεροντητα Πληροφορίας..Πολεμικό Ημερολόγιον”
  1. ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ STRANGER, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ. ΕΣΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ή Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΘΕΙΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ "ΚΥΤΤΑΡΑ" ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΑΝ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΛΕΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙΣ. ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ "ΘΑΥΜΑΤΑΚΙΑ" ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ.

  2. ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΩ…ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΟΦΕΛΟΣ….ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ…ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΜΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ……ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ…..ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΙΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ…ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ….ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ….ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΕΣΕΣ ΑΚΡΕΣ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ….ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ….ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ….ΠΛΗΓΕΣ…ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ…ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΟΜΒΡΙΑ……ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ….ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙΣ….ΑΥΤΑ ΧΟΝΤΡΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ….ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ…ΑΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ…ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ…ΕΣΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ…ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΕΙ

  3. ο φιλος stranger αρχίζει και μπαίνει στα χναρια της φιλοσοφίας ζωής των ορθοδόξων πατερων της εκκλησίας μας..με καθε σεβασμό προς ολους εδώ μέσα το λέω αυτό..διαβασε αγαπητέ φίλε πχ τον αόρατο πόλεμο του Αγ.Νικόδημου του Αγιορίτη , και θα μείνεις , πιστεύω εκπληκτος…
    ευχαριστώ

  4. 25 Μαρτίου 2013 – 4:33 μ.μ.

    Οι ίδιες οι Θρησκείες και ειδικά ο Χριστιανισμός είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ψέμα και ένα στημένο σκηνικό ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗΣ που έχει αντιγράψει όλες τις φιλοσοφίες μόνο χάριν συμφέροντος και τις χρησιμοποιεί ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ με δική της ερμηνεία κάθε φορά. Οπότε μην ψήνεσε ….. ο "εχθρός" ΕΙΝΑΙ μέσα σου, είναι "αυτό που εκπαιδεύτηκες" όπως λέει και ο stranger…..

  5. Ενας και μονο τροπος υπαρχει να ξεφυγεις και να νικησεις τον μεγαλο εχθρο και αυτον τον τροπο μας τον εδειξε Ο ΧΡΙΣΤΟΣ λεγοντας " ΜΗΝ ΣΥΣΧΗΜΑΤΙΖΕΣΘΕ ΤΩ ΑΙΩΝΙ ΤΟΥΤΟ " . Μην γινεστε ενα δηλαδη με αυτο τον κοσμο . Αποστασιοποιηθητε απο αυτων , μη δενεστε μαζι του και με οτι σας προσφερει και μη φοβαστε τιποτα . Ειναι ολα ψευτικα και το μονο σκοπο που εχουν ειναι να σας παγιδευουν και να σας κρατανε σκλαβους . Για τον ιδιο λογο αλλωστε μας τονισε οτι ο ιδιος δεν ειναι ο αρχοντας αυτου του κοσμου . ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ,ΚΑΤΑΛΑΒΕ . ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ . Το θεμα ειναι πως θελει ΠΙΣΤΗ για να το πετυχεις αυτο . Ενας κοκκος πιστης κινει βουνα-τα οποια αλλωστε δεν υπαρχουν , αφου ο κοσμος ειναι ψευτικος-αλλα που…ψαχνουμε οπουδηποτε αλλου για την "αληθεια" και προσπερναμε το ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ .

  6. Σοβαρά ρε παιδιά?Αυτά τα είπε ο Χριστός???Δεν λέω ότι δεν τα είπε…αλλά μήπως τα είπαν κ κάποιοι άλλοι αυτά?Να δεις πως τους λέγανε…να δεις…μήπως τους λέγανε Αρχαίους Έλληνες φιλόσοφους και φιλόσοφους γενικότερα?
    Και τι είναι ο φιλόσοφος ρε παιδιά?Θα σας πω εν τάχει. Ο φιλόσοφος είναι ένας άνθρωπος που έγραψε στα παπάρια του την καθημερινότητα όπως μας την έχουν επιβάλλει..έγραψε στα παπάρια του λοιπόν την δουλειά (δουλεία), τα χρήματα, τις υπερβολές, τα καλούπια, τα όρια κ τις θρησκείες…δηλαδή όλα τα εμπόδια…και προσπάθησε να δώσει αυτός ερμηνεία για την ζωή και το νόημα της…πολλοί το κατάφεραν πολλοί όχι

    Εσείς που μιλάτε για τον Χριστό και τον εκάστοτε Χριστο κάθε θρησκείας αυτά που πιστεύετε που λέτε παραπάνω τα πιστεύετε επειδή τα διαβάσατε η σας είπαν ότι αυτά ειναι τα λόγια του εκαστοτε Χριστού και πρέπει να τα πιστεύετε??? η επειδή τα αισθάνεστε έτσι κ έχετε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι αληθινά μέσα απο προσωπική εμπειρία και έρευνα????

    Δεν χρειάζετε να σας τα πει κάποιος όλα αυτά για να τα κατανοήσετε…ούτε ο Χριστός ούτε ο αντίχριστος ούτε ο Δίας ούτε κ κανένας φιλόσοφος τωρινός η αρχαίος….μόνοι μας μπορούμε να τα διαπιστώσουμε όλα αυτα αρκεί να μην έχουμε παροπίδες και όρια στον τρόπο σκέψης!Φιλοσοφίστε για την ζωή και το νόημα της και θα καταλάβετε πάρα πολλά σιγά σιγά!

    Και για να μην παρεξηγηθώ, προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Χριστό αλλά με την εκκλησία κ τον ''Χριστιανισμό΄΄ που είναι κατασκεύασμα της εκκλησίας και όχι του Χριστού…την ίδια απέχθεια έχω για όλες τις Θρησκείες. Δεν είμαι άθεος απλά πιστεύω ότι η έννοια του Θεού δεν μπορεί να οριστεί μέσα απο κάποια θρησκεία. Οι Θρησείες είναι κατασκευάσματα για τον έλεγχο των μαζών κάτι σαν διαίρει και βασίλευε ένα πράγμα και όχι το μέσο ορισμού και κατανόησης του Θεού. Τον Θεό θα τον βρεί ο καθένας μέσα στην ψυχή του…και μην σκοτίζεστε με ονόματα…ο Θεός δεν έχει όνομα…απλά να ευδαιμονείτε που υπάρχει!

  7. ΝΑΙ ΦΙΛΕ 4:07. ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΜΑΣ. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΒΙΛΛΕΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ;
    ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΚΑΚΟΤΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ; ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.
    ΤΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΕΝΑ "ΤΕΣΤ". ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΓΑΠΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΓΥΡΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΑΓΑΠΗ) ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΔΙΠΛΑ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ STRANGER ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ" ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

  8. εγω θα σου ελεγα….αντι να φιλοσοφησεις την ζωη….φιλοσοφησε τον νικητη της ζωης…αυτον που κατεργησε τον θανατο….τον χριστο….για να βγεις και εσυ νικητης απο την ζωη

  9. άγκυρα ή άγκυρες;
    αποφράδα μέρα 22/3 άγκυρα 1η
    γεγονός που σε ενδιαφέρει 18/3
    γεγονός που σε ενδιαφέρει 26/3
    γεγονός που σε ενδιαφέρει 30/3
    άγκυρα 31/3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *