Διαφημίσεις

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ

FED (Federal Reserve Bank η Federal Reserve System) Πίσω από το όνομα Ομοσπονδιακή τράπεζα ή Ομοσπονδιακό χρηματικό απόθεμα των ΗΠΑ, κρύβεται μια ιδιωτική επιχείρηση η οποία συστάθηκε στην Αμερική το 1913 από άγνωστους ιδιώτες πιθανών της Αγγλίας η της Ελβετίας και διαχειρίζεται εδώ και περίπου 100 χρόνια, όλο το νόμισμα των ΗΠΑ. Προκαλώντας έτσι οικονομικές ανόδους και κρίσεις στην Αμερική και ολόκληρο τον κόσμο .

Είναι τέτοια η δύναμη των μυστικών μεθοδεύσεων τους –εντός και εκτός Αμερικής- που καμία κυβέρνηση της Αμερικής δεν μπόρεσε να πάρει τον έλεγχο του δημόσιου χρήματος –όπως οφείλει και από το σύνταγμα- και οι Αμερικάνοι πολίτες αλλά και οι πολίτες ολόκληρου του κόσμου νομίζουν ότι πρόκειται για μια δημόσια κρατική εταιρεία. Όλα τα ΜΜΕ την εμφανίζουν σαν τέτοια.

Πώς προκάλεσε η FED την Αμερικάνικη κρίση του 1929-1933 που επεκτάθηκε –όπως και κάθε Αμερικάνικη κρίση- σε παγκόσμια οικονομική καταστροφή πλήττοντας όλες τις χώρες του κόσμου.

Δείτε το βίντεο …



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek