Διαφημίσεις

Σοκ έχει προκαλέσει στα διεθνή Mέσα ενημέρωσης μία φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου και απεικονίζει έναν 7χρονο στρατιώτη στη Συρία. Σύμφωνα με την Daily Mail, το επτάχρονο αγόρι της φωτογραφίας, είναι μέλος της ομάδας..

Free Syrian Army και βρίσκεται στο Χαλέπι. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο επτάχρονος δεν είναι ο μοναδικός ανήλικος που ζει ενεργά τον πόλεμο. Ολοένα περισσότερα παιδιά στρατολογούνται κι εκπαιδεύονται από τους Σύριους στρατιώτες. Σύμφωνα με συνέντευξή του στη βρετανική Telegraph, οι γονείς του σκοτώθηκαν σε μία από τις μάχες, που μέχρι σήμερα έχουν σκορπίσει τον θάνατο σε περίπου 70.000 ανθρώπους.

Ο μόνος εν ζωή συγγενής του είναι ένας θείος του, ο οποίος είναι αντάρτης και τον ακολουθεί βήμα-βήμα ο μικρός Αχμέντ. «Δεν έχω άλλη επιλογή. Δεν πηγαίνω σχολείο, η οικογένειά μου δεν υπάρχει πια. Ποια άλλη ευκαιρία έχω;», διερωτάται ο επτάχρονος, σοκάροντας με την σκέψη του, που έχει από καιρό πάψει να είναι παιδική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με έκθεση της Human Rights Watch, υπάρχουν εκατοντάδες παιδιών που μάχονται στην Συρία. Τα περισσότερα σε ηλικία 13 ετών, περίπου, εκπαιδεύονται και γίνονται στρατιώτες έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.

via



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Σοκ στο διαδίκτυο από 7χρονο στρατιώτη στη Συρία με όπλο και τσιγάρο. (Φωτό)”
  1. Eτσι για να εχετε μια μικρη ιδεα του τι προκειται να μας κουβαληθει εδω απο Συρια μερια

  2. ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΙΑ ΜΚΟ , ΕΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ "ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ" , ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗς" , ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ? ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ . ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗ ΣΥΡΙΑ , ΕΤΣΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek