ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΤΟ ΔΝΤ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ – ΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΝ 500 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΑΝΘΡΑΚΑ

· Κατοχικά Νέα

Μετά από την εγκληματική πλοκή από το ΔΝΤ, την Ε.Ε και τη Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να κλέψουν τα δισεκατομμύρια από τους καταθέτες στην Κύπρο, οι τραπεζίτες έχουν εκκολάψει ένα νέο σχέδιο για να κλέψουν τρισεκατομμύρια.

Προκειμένου να σωθεί η γη και να πληρώσουν για τα κοινωνικά προγράμματα που υποτίθεται ότι έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τα θύματα των υποτιθέμενων εγκλημάτων του άνθρακα, το ΔΝΤ (φυσικά μέσω της Ατζέντας 21) λέει ότι πρέπει να πληρώσουν επιπλέον $ 1,40 ανά γαλόνι σε φόρους.

«Ηρθε η ώρα για τη μεταρρύθμιση των επιδοτήσεων και της φορολογίας του άνθρακα», δήλωσε ο αναπληρωτής διευθυντής του ΔΝΤ, David Lipton , την περασμένη εβδομάδα. “Το ΔΝΤ θα επιστήσει την προσοχή στο θέμα και θα βοηθήσει όσους θέλουν να πάνε μπροστά.”
Το ΔΝΤ λέει ότι η εξαθλίωση των περισσότερων ανθρώπων μέσα από την επαχθή φορολογία θα μειώσει την κυκλοφοριακή συμφόρηση και τα ατυχήματα με την αποθάρρυνση της οδήγησης.

Το φυσικό αέριο στις ΗΠΑ είναι σήμερα μεταξύ $ 3,26 και $ 4,00 ανά γαλόνι και ο προτεινόμενος φόρος του ΔΝΤ, εάν εγκριθεί, θα προκαλέσει περαιτέρω ζημιά στην οικονομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Για όνομα του Θεού!», Αναφώνησε ο Fred Upton, ένας Δημοκρατικός του Μίτσιγκαν ο οποίος προεδρεύει στην Αμερικανική Βουλή Ενέργειας και Εμπορίου. «Οι υψηλότερες τιμές του πετρελαίου πλήττουν εκείνους που μπορούν ελάχιστα να το αντέξουν οικονομικά δεδομένου ότι οι αμερικανικές οικογένειες αναγκάζονται να πληρώνουν ένα μεγαλύτερο ποσοστό του εισοδήματός τους στις υψηλότερες τιμές της ενέργειας.
“Οι οδηγοί σε ολόκληρη τη χώρα ήδη αγωνίζονται να πληρώσουν μέχρι και 4,00 δολάρια το γαλόνι για το φυσικό αέριο, καθώς οι περαιτέρω αυξήσεις των τιμών στην αντλία θα μπορούσαν να είναι καταστροφικές για τις οικογένειες της μεσαίας τάξης και καταστροφικές για την οικονομική ανάκαμψη. ”

ΠΗΓΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ενδεικτική φωτογραφία ιδιωτικού αεροσκάφους, όχι του Learjet N722BD και όχι από το δυστύχημαΔΙΕΘΝΗ

ΗΤΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ LEARJET ΣΤΗ ΦΛΟΡΙΝΤΑ, ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΥΡΑΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Γήπεδο ποδοσφαίρου, ενδεικτική φωτογραφία και όχι από τον αγώνα Τενερίφη ΑνδόραΔΙΕΘΝΗ

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ 30 ΤΟΥ Ο ΧΕΣΟΥΣ ΝΤΕ ΜΙΓΚΕΛ: Η μοιραία σύγκρουση στο γήπεδο, η ανακοπή και το πένθος σε όλο το ποδόσφαιρο

Το Καπιτώλιο των ΗΠΑ, ενδεικτική φωτογραφίαΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ – Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ: Οι κάλπες ανοίγουν για το Κογκρέσο, 57 εκατομμύρια ψήφισαν ήδη και ο πόλεμος στο Ιράν βαραίνει

Μία απάντηση στο “ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΤΟ ΔΝΤ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ – ΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΝ 500 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΑΝΘΡΑΚΑ”

  1. Μην πληρώσει κανείς το χαράτσι στην ΔΕΗ.
    Να το πληρώσει όταν βεβαιωθεί απο την εφορία μετα από έναν χρόνο χωρίς συνέπειες.
    Ελληνας Πολίτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *