Διαφημίσεις

Να τις συνδέσω η να μην τις συνδέσω?Μέρες σας το λέω? Μια φωτιά σήμερα αφήνει ένα κενό χώρου για πολύ καιρό!!

Τώρα εσύ βέβαια δεν βλέπεις να γίνεται κάτι ΤΩΡΑ..ετσι όπως σου έμαθαν αν κοιτάς …ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ!!

Άλλα όσοι στήνουνε το αραχνοΰφαντο του μελλοντος σου δεν κοιτάνε το ΤΩΡΑ κακόμοιρη άλλα το μετά!!

Αρα ..είμαι ο μόνος που με ενοχλεί κάθε λίγο και λιγάκι να έχω μια φωτιά ανοιξιάτικα? ..Που είναι όλα μέσα στην υγρασία?….

Δεν πρόλαβε καλά – καλά να σβήσει η φωτιά στη Σκόπελο και δύο νέα πύρινα μέτωπα εξελίσσονται εδώ και λίγη ώρα στην Μαγνησία, αυτή τη φορά στο Πήλιο.

Σύμφωνα με το e-volos, το πρώτο είναι μεταξύ Δράκειας και Χανίων, πάνω από το μαρτυρικό χωριό της Δράκειας, στο οποίο καίγεται έκταση με πουρνάρια και κουμαριές και έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Π.Υ., αποτελούμενες από οχήματα και πεζοπόρα τμήματα καθώς και εθελοντές.

Το δεύτερο, στο Καστρί, στο οποίο καίγονται πεύκα και επιχειρούν 3 οχήματα και 12 άνδρες της Π.Υ.

stoxos.gr

STRANGER…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

14 σχόλια στο “Το θέμα με τις φωτιές μέσα στο χειμώνα-άντε άνοιξη σας λέει κάτι?”
  1. ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΝΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…ΚΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ ΚΑΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ κλπ…ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ , ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΑΝ ΤΥΧΕΙ Η ΣΤΡΑΒΗ , ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ…ΤΑ ΓΥΜΝΑ ΒΡΑΧΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΚΛΑΦΤΑ…ΚΑΙ ΑΥΤΗ , ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ…

  2. οχι επιτηδες γινεται υπαρχει βιασυνη κατι θα γινει!!αν δεν ηταν να γινει θα τα καιγανε κλασσικα καλοκαιριατικα!!!!

  3. εδω ειμαστε παντως,εχουμε κανει της καβατζες μας και για μας και για οσους μπορουμε να βοηθησουμε και δεν ξερουν και περιμενουμε!!!!μακαρι να γινει παντως ειναι κριμα να παμε απο οικονομικη κριση καλυτερα να παμε και εμεις οπως ο δημητριος ιτσιος!!!

  4. Υπάρχει φωτιά και στο Κιάτο. Στην ουσία καίγεται όλη η Ελλάδα. Τέτοια εποχή!! Και μούγκα στην στρούγκα. Γιατί άν ξυπνήσουνε τα αρνάκια; Έρχεται βλέπεις και το Πάσχα – πρέπει να τα σφάξουμε.. Άστα στην αταραξία τους.

  5. για να γινη μια φωτια πρεπει να υπαρχουν τρια πραγματα ταυτοχρονα 1 καυσιμος υλη 2καταληλη θερμοκρασια η περιβαλον 3οξυγονο εδω μας λειπη η καταλληλη θερμοκρασια αρα η φωτια δεν γινεται μηπως λεω μηπως το περιβαλον που πρεπει να παρη φωτια ζεστενεται τοπικα με κατι αλλο απο μακρια [κατι σαν υψισυχνα κυμματα]

  6. Καταρχάς χαίρομαι που υπάρχουν αρνητικά κ θετικά σχόλια μ πιο πολύ χαίρομαι που ο φίλτατος stranger,δημιουργεί ένα είδος αφυπνησεις…ισως λέω ίσως αν υπήρχε η παιδεία η μάλλον η τεχνογνωσία όλα αυτά δεν θα γράφονταν…σαν ένας πνευματώδης διδάσκαλος θα σας δώσω,κάτι απλό κ ίσως κατανοητό.πρωτον αν τρέξουμε πίσω στην ιστορία δυο παγκόσμιοι πόλεμοι στο κ καλα πολιτισμένο κόσμο…αρα εδω δεν χωράει άλλος.πρεπει να γίνει κάπου άλλου ο τρίτος•με όπλα.στον πολιτισμένο κ μη πλέον γήινους ανθρώπους γίνεται με το χρήμα είδη.δευτερον μήπως πλέον είστε τα σκουπίδια για αυτούς γιατί πολύ απλά δεν θα μπορειτε να ακολουθήσετε τον νέο κόσμο που θέλουν να φτιάξουν μια κ εδω πλέον βλέπουμε ότι τον χτίζουν ήδη κ τώρα το μόνο που του λείπει είναι το ξανά χώρισμα το γεωπολιτικό,γιατί οταν δεν θα υπάρχετε ο νέος πολιτισμος θα λειτουργεί με πιο έξυπνους ρυθμούς κ διαφορετικούς μια κ εσείς δεν είστε σε θεση να συμβαδησετε στα νεα δεδομενα γιατί πολύ απλά είστε σαπιοι στην κοινωνία που θα δημιουργήσουν κ αυτό γιατί είστε παιδιά του κουμπιού…κριμα σας δώθηκε η ευκαιρία κ εσείς γελαγατε φιλώντας κατουρημενες ποδιές.βαζατε τα παιδιά σας να χαζεύουν στην τηλεόραση κ τα κάνατε χαζά.χαλασατε την αρμονία των πάντων για να έχετε υλικά χωρίς αξια χάσατε κάθε αξια για ανούσια πράγματα.ξεφυγατε από τα γήινα τα μαθηματικα την φιλοσοφία για να διαβάζετε πλέι μπόι.να μην κραζετε τα πρόβατα κ όλο το ζωικό Βασίλειο γιατί λειτουργεί καλύτερα από το δικό σας.καλα να πάθετε για όλα τα δινα που έρχονται…γιατι κάνατε παιδαγωγούς τους δημοσιογράφους πάνω στο μοναδικό θαύμα που υπαρχει στην γη την γένεση.καληνυχτα κ όσοι επιζήσουν από αυτό να θυμούνται για ν…

  7. Καταρχάς χαίρομαι που υπάρχουν αρνητικά κ θετικά σχόλια μ πιο πολύ χαίρομαι που ο φίλτατος stranger,δημιουργεί ένα είδος αφυπνησεις…ισως λέω ίσως αν υπήρχε η παιδεία η μάλλον η τεχνογνωσία όλα αυτά δεν θα γράφονταν…σαν ένας πνευματώδης διδάσκαλος θα σας δώσω,κάτι απλό κ ίσως κατανοητό.πρωτον αν τρέξουμε πίσω στην ιστορία δυο παγκόσμιοι πόλεμοι στο κ καλα πολιτισμένο κόσμο…αρα εδω δεν χωράει άλλος.πρεπει να γίνει κάπου άλλου ο τρίτος•με όπλα.στον πολιτισμένο κ μη πλέον γήινους ανθρώπους γίνεται με το χρήμα είδη.δευτερον μήπως πλέον είστε τα σκουπίδια για αυτούς γιατί πολύ απλά δεν θα μπορειτε να ακολουθήσετε τον νέο κόσμο που θέλουν να φτιάξουν μια κ εδω πλέον βλέπουμε ότι τον χτίζουν ήδη κ τώρα το μόνο που του λείπει είναι το ξανά χώρισμα το γεωπολιτικό,γιατί οταν δεν θα υπάρχετε ο νέος πολιτισμος θα λειτουργεί με πιο έξυπνους ρυθμούς κ διαφορετικούς μια κ εσείς δεν είστε σε θεση να συμβαδησετε στα νεα δεδομενα γιατί πολύ απλά είστε σαπιοι στην κοινωνία που θα δημιουργήσουν κ αυτό γιατί είστε παιδιά του κουμπιού…κριμα σας δώθηκε η ευκαιρία κ εσείς γελαγατε φιλώντας κατουρημενες ποδιές.βαζατε τα παιδιά σας να χαζεύουν στην τηλεόραση κ τα κάνατε χαζά.χαλασατε την αρμονία των πάντων για να έχετε υλικά χωρίς αξια χάσατε κάθε αξια για ανούσια πράγματα.ξεφυγατε από τα γήινα τα μαθηματικα την φιλοσοφία για να διαβάζετε πλέι μπόι.να μην κραζετε τα πρόβατα κ όλο το ζωικό Βασίλειο γιατί λειτουργεί καλύτερα από το δικό σας.καλα να πάθετε για όλα τα δινα που έρχονται…γιατι κάνατε παιδαγωγούς τους δημοσιογράφους πάνω στο μοναδικό θαύμα που υπαρχει στην γη την γένεση.καληνυχτα κ όσοι επιζήσουν από αυτό να θυμούνται για ν…

    1. Καλό θα ήταν που κ που να βγάζεις το λάστιχο ώστε να μην είσαι συνεχεια απογειωμενος καληνύχτα φίλε…

  8. 8.45 ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΞΑΙΡΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ…ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ . ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ . ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ Η ΣΑΠΙΟΙ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ , ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΑΤΑΝΕ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ Η ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ . ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ . ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ , ΛΑΜΠΟΥΝ . ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΩ , ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΩΣ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ , ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ .

    1. Αυτοί οι κάποιοι που λες είναι ήδη έτοιμοι…το μύνημα αυτό δεν τους αγκιζει τα ξέρουν όλα,γνωρίζουν κ αφουγκράζονται αυτά.και έτσι να μην είναι ακομα κ το σχέδιο να μην πετύχει αυτόν που κυβερνούν την σαπίλα των μαζωνπου τρέχουν από πίσω τους ενοχλητε η γαία κ ο πατερας του όλου.με αυτό που γίνεται η γη χτυπάει σαν καρκίνος στο όλον…κ οταν κάτι χτυπάει διαφορετικά από τον ζώντα οργανισμό αυτό ενοχλεί κάποιους.απλως οι πάντες ξέχασα ε ή δεν έψαξαν…

  9. Οι φωτιές είναι εξεπίτηδες για να γίνουν αντιπυρικές ζώνες για το καλοκαίρι. Στην ουσία είναι πρόνοια του κράτους για τον πολίτη.
    Ξαναπηγαίνετε για ύπνο. Δεν τρέχει τίποτα.

  10. ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ :
    1)ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ,
    2)Η ΗΣΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ("ΜΗ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΑΡΑΤΤΕ")
    3)Η ΠΑΡΑΝΟΙΟΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ….
    …..
    ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *