Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

14 σχόλια στο “Alex Collier- ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ”
  1. paidia amfivalo gia to video kati den mou kolaei, mporei na einai alla poios o logos na kanoun kati pou mporoun monoi tous kai posoi einai autoi oi demones poios todimiourgise an einai fake kai gt arxisa na noithw oti 3ero ipervolika se sxesi men ton ipolipo kosmo xoris na 3ero tpt afou ta meleto ola vrisko ta la8i tis paraplaniseis kataligo kapou kai meta vrisko kati allo pou ta anatrepei ola. poli xlomoto pragma kai einai apo autous pou elexe i masonia pou kataligoume an erthei kapoios apo autous os antixristos. os 8eos mono mporei na mas na antimetopisoume ta eperxomena pou tha kanoun tis tenies epistimonikis fantasias pragmatika kai megalitera. pos anakaliptoume pragmata apo to miden kapou iparxei apantisei kai niothw oti oloi i afipnismenoi simfonoun alla den katlavoun gt kati den entopizetai,perni lathos erminia k.a. tosa.

  2. Σαν ψυχιατρος εχω να πω οτι ο ασθενης ετουτος χρειαζεται σε καθημερινη βαση αγωγη με 2 χαπια πρωι-βραδυ Λεξοτανυλ και καθε 2 εβδομαδες παρακολουθηση και αναπροσαρμογη δοσολογιας.

  3. ´Η είναι καλός ηθοποιός ή τα έχει δει με τα μάτια του ο ανθρωπας
    Η συμπεριφορά του φαίνεται ¨αληθινη¨ με βάση τη γλώσσα του σώματος.
    · Τούνελ υπάρχουν αποδεδειγμένα σε όλη την γη..
    · Εξαφανίσεις γίνονται.. Άσχετα αν δεν σας το λέει η τηλεόραση σας..
    Και τέλος όντως έχουμε αποκοπεί απο την φύση και τρώμε ο ένας τον άλλον. Εγώ προσωπικά άμα δεν δω με τα ματιά μου τους δρακουλιάρηδες δεν.. Αυτός μπορεί να τους έχει δει όμως

  4. ΚΙΚΙΡΙΚΟΥΟΥΟΥ….. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕΕΕΕΕ!!!!!!! ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΥΑΛΙΖΕΙ. ΜΗ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ…. ΕΛΕΟΣ. "ΑΣΠΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ, ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ……"

  5. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΕΝΑ!!
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ…κοψε κανενα μετρο γιατι θα καθαρισω κι αλους……
    ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

  6. 10 Απριλίου 2013 – 12:42 π.μ.

    Και εσύ μέρος του "συστήματος των ερπετοειδών είσαι" είναι γνωστός και καταχωρημένος πλέον ο ρόλος σου (και των ομοίων σου "επιστημόνων"), δεν είναι τυχαίο ότι ΚΑΜΙΑ άλλη ειδικότητα της ιατρικής ΔΕΝ σας εκτιμάει (και αν δεν έχεις ακούσει ποτέ τι λένε οι άλλες ειδικότητες για εσάς απλά ζεις στον κόσμο σου). Είστε δε οι μόνοι οι οποίοι ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ έχετε νομιμοποιηθεί να παρέχετε …… "θεραπεία"…….."όταν χρειάζετα…" (πότε χρειάζεται; ποιός το κρίνει; με τι κριτήρια και ποιός τα έχει θέσει ως σωστά;)
    Βλέπεις πως έχεις εκπαιδευτεί να αντιδράς κατευθείαν;
    Ότι "δε σου ακούγεται" "ορθόν" και ότι διαταρράσει το σύστημα της τρέχουσας πληροφορίας αυτομάτως θες να το χαπακώσεις για να ….. επαναφέρεις την τάξη.
    "Επιστήμονα……" χαχαχαχαχαχα

  7. 10 Απριλίου 2013 – 7:54 μ.μ.
    Ειστε συναδελφος ιατρος κυριε μου και εκφερετε γνωμην???Ερπετοειδη???Ειστε γνωστης αυτων??Μηπως θα επρεπε να περασετε για μια δωρεαν επισκεψη απο το ιατριον μου???

  8. 12 Απριλίου 2013 – 4:25 π.μ.

    ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ γιατρούς ΔΕΝ έχεις (αυτό σου εξηγώ αλλά καταλαβαίνω γιατί δεν μπορείς να το καταλάβεις) ΓΙΑΤΙ καμμιά ιατρική ειδικότητα ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ. Για τους χειρούργους δε είστε ….. ανύπαρκτοι!
    Και για να δεις ότι το "έχεις χάσει τελείως" από τη ματαιοδοξία, ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙ ΓΝΩΜΗ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ;

    Τράβα να ασχοληθείς με κανένα "πελάτη" σου που εκεί μπορείς να πουλάς όση μούρη θες (νομίζει ότι σε έχει ανάγκη βλέπεις) εδώ δε σε παίρνει

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ

  9. 12 Απριλίου 2013 – 11:13 π.μ.
    Κυριε (κακως σας αποκαλω και ετσι)Ειστε ΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΣ!ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΜΥΑΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΕΦΑΛΙΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek