Διαφημίσεις

Αυτές υπήρξαν κάποτε….

δεν είχαν βαμμένο νύχι, δεν φόραγαν δεκαποντο, ούτε κραγιόν δεν είχαν….

είχαν όμως στην ψυχή τους ένα όνειρο, που γεννήθηκε από μια λέξη φωλιασμένη στο μυαλό τους….

“ελευθεριά η τίποτα”…

ΟΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΈΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΉ ΜΟΥ…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “ΟΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΈΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΉ ΜΟΥ…”
  1. θα εχεις καιρο ναααααααα…..βγεις εξω…..αυτες φωναζουν ελευθερια απο τους αντρες χαχαχαχα (την πηραν και ειδες που φτασαμε χαχαχαχα) εγω φιλε στον πολεμο δεν παω με γυναικες,κοιτα αυτην μπροστα που εχει στρεψει το οπλο και θα με καταλαβεις χαχαχαχα

  2. Όμορφα κάποιες απ' αυτές τις τραβούσαν με το ζόρι στα βουνά και με την απειλή των όπλων τις επιστράτευαν , και όμορφα αυτές τρομοκρατούσαν ,( δεμένους πάντα βέβαια )αιχμαλώτους στρατιώτες ή απλούς πολίτες που τους άρπαζαν στην κυριολεξία απο το δρόμο για να ικανοποιήσουν τις όποιες ορέξεις και τα σχέδια των ανωτέρων τους.Παρόμοια συμπεριφορά όμως είχαν και οι <> σε ορισμένες περιπτώσεις απο τη μεριά του Εθνικού στρατού δυστυχώς , αλλά και φανατικών όχι βέβαια πατριωτών αλλά έντονα πολιτικοποιημένων ατόμων ή αξιωματικών που δολοφονούσαν αθώα νέα παιδιά πολλές φορές ή οικογένιες ολόκληρες που ανήκαν στην αντίπαλη παράταξη.( Πρανιάτα )Είναι λυπηρό αλλά αυτή είναι η αλήθεια και πονάει . Στους εμφύλιους δεν υπάρχουν ρομαντισμοί .

  3. αναθεμά τες και αν ήξεραν γιατί πήραν το όπλα και τρέχαν στα βουνά…..ιδέα δεν είχαν καθότι οι περισσότερες τότε ήταν αγράμματες….και όπως είπε και ο 10:18 στους εμφύλιους δεν υπάρχουν ρομαντισμοί….

  4. το αρθρο ειναι ομορφο γιατι το γ@μ@τε εσεις οι απο πανω? τοσο πολυ μισογυνηδες ειστε? τι εχετε παθει? αν δεν πολεμουσανε και οι γυναικες στον πολεμο τοτε εσεις δεν θα ειχατε δει το φως το ηλιου ποσο μαλλον την ελευθερια.γιαυτο σεβασμος στις γιαγιαδες και στους παπουδες μας και ολου του κοσμου που χυσανε το αιμα τους στους πολεμους.

  5. ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ , ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ . ΤΟ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΠΙΛΛΕΥΤΙΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ . ΕΝΑΣ ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΤΕ , ΕΙΧΕ ΣΩΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΠΛΑ ΟΤΑΝ ΕΔΩ ΕΙΧΑΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ . ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΗΤΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ . ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ . ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ .

  6. Δεν έχετε καταλάβει,οτι η Ελλάδα μετά την γερμανική κατοχή…
    έζησε την αγγλική κατοχή?
    Για σύμμαχους τους είχατε τους αγγλους(ιστορικά πλεον…)?

  7. H ΓIAΓIA MOY , ΞΕΓΕΝΝΗΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ . ΤΟΣΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ . ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΑΝΤΑ ΝΥΧΤΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΓΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΥΡΙΖΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ . ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΙΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ…ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΙΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΗΣ ΚΛΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ . ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΟΝΗ ΤΗΣ-ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ-ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩς ΑΝ ΖΟΥΝ , ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ …

  8. Γυναικες φιλε ωραιες με την εννοια που το λες είναι οι ηρωιδες εκεινες που βοηθουσαν στον αγωνα κατά των Ιταλων-Αλβανων το '40 συνδράμοντας το στρατο στη διοικητικη μεριμνα ,εκεινες που με τα πλεκτα από τα χερια τους ζεσταθηκαν οι παπουδες και οι πατερες μας μεσα στα χιονια εκεινες που ενώ χηρεψαν από τον πολεμο η από άλλη αιτια αναθρεψαν την οικογενεια τους και σταθηκαν σαν μανα και πατερας μαζι εκεινες που τα χερια τους ηταν και είναι ροζιασμένα και το τιμημενο προσωπο τους ριτιδιασμενο και καμμενο από τον ηλιο μεσα στον άλλο αγωνα αυτόν της καθημερινότητας και της ζωης.Ωραιες γυναικες είναι αυτές που δεν σκοτωνουν -εξολοθρευου το ανυπερασπιστο εμβρυο τους – ωραιες γυναικες είναι αυτές που εχουν φοβο Θεου στην ψυχη τους και τον μεταδιδουν και στα παιδια τους Αυτές είναι πραγματικες γυναικες οπου υποκλινεσαι μπροστα τους και τις σεβεσαι.Δυσκολο δεν είναι να βγεις στο βουνο και να τουφεκας και μαλιστα στην περιπτωση του εμφυλιου. Εκει ταιριαζουν ολλοι χαρακτηρισμοι ,,,πορνες μοιχαλίδες φονισσες κατσαπλιαδισσες..καταλαβες;…μαλλον όχι..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek