Διαφημίσεις

Εκατοντάδες τηλεφωνήματα δέχονται οι πατέρες στην Ιερά Σκήτη της Μικράς Αγίας Άννης στο Άγιο Όρος μετά την αποκάλυψη από το ”Αγιορείτικο Βήμα” για το καντήλι που κουνιέται.Πολύς κόσμος δηλώνει την έκπληξή του για το γεγονός.

Το καντήλι που βρίσκεται μπροστά από την εικόνα του Αγίου Μανδηλίου του Καθολικού στον Ι.Ν. Αγίας Άννης κουνιέται μόνο του από χθες στις 9.00 το πρωί.

Το ”Αγιορείτικο Βήμα” επικοινώνησε εκ νέου την Παρασκευή το βράδυ και οι ερημίτες που ζουν στη ξακουστή Σκήτη, επιβεβαίωσαν για μία ακόμα φορά ότι το καντήλι κουνιέται συνεχώς.

Η παράδοση αναφέρει, αλλά και όπως έχει αποδειχθεί με τα γεγονότα, ότι όταν το καντήλι κινείται στις εορτές προμηνύει ευχάριστα γεγονότα, ενώ αντιθέτως…

Όταν κινείται στις καθημερινές ημέρες πιστεύεται ότι αυτό το γεγονός είναι ένα προμήνυμα για δυσμενή γεγονότα.

Βέβαια οι μέρες της σαρακοστής που διανύουμε είναι περίοδο μετανοίας και δεν είναι κοινές μέρες του χρόνου, όπως μας είπε γέροντας από τον Άθωνα, θέλωντας έτσι να δώσει μία θετική ένδειξη του γεγονότος.

Πάντως, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ανακοίνωση της Ιεράς Σκήτης μετά από τη σύναξη των γερόντων που θα γίνει έκτακτα μέσα στις επόμενες μέρες.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

27 σχόλια στο “ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ- ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ”
  1. αυτο που μ αρεσει ειναι οτι οι προφητειες μαγειρευονται. Ξερεις πιστευω στην προφητεια, Και σαν πιστος , μα και σαν επιστημονας. Αλλα το μεγειρεμα της ειναι εκ των ουκ ανευ. Παρεπιπτοντως το Ορθοδοξο εορτολογιο δεν εχει αφησει ουτε μια μερα του χρονου που να μην την εορταζει. Παρασκευη 12 Απριλιου ειναι του Αγιου Ακακιου και αυριο του Αγιου Γεροντιου

  2. ελπιζω το καντηλι να ειναι το ελεος του θεου προς την ελλαδα και τους ελληνες…..οτι και αν ειναι ομως αφου ειναι απο τον θεο για καλο μας θα ειναι….και κατι ασχημο(με τα δικα μας δεδομενα) να ειναι για παιδαγωγια θα το δωσει ο θεος…γιατι εδω που τα λεμε….η καλη ζωη μας χαλασε….ξεχασαμε τον θεο

  3. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΡΕΥΜΑ ……..

    ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ "ΔΕΙΞΟΥΝ" ΠΟΛΛΑ "ΘΑΥΜΑΤΑ" ΚΑΙ "ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ" ,

    Η ΔΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΣ ΧΑΡΤΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΌΠΟΙΑ ΝΙΚΗ (όποιος και αν την πετύχει αυτοί θα λένε "θέλημα Θεού", "οργή Θεού", κ.λ.π.) ΣΤΑ ΌΠΟΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ….

    ΨΥΧΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ (εννοώ από προπαγάνδες και ψέμματα, τώρα πια έχουμε μάθει πολλές αλήθειες), ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ/ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ (ότι μπορεί ο καθένας), ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ
    "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΚΑΙ "ΘΕΟΥΣ", ΟΜΑΔΕΣ, ΟΜΑΔΑΡΧΕΣ, ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΟΥΣ……
    ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

    ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙΑ …….. ΞΑΝΑΛΕΩ, ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ!!

    ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ.
    ΔΕ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ.

    ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ.

  4. ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΟΥΝΑΕΙ ΡΕ 3.20;;;;ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΥΞΗ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ….ΒΟΙΔΙ!

  5. Αστείο η όχι : 2ος Παγκόσμιος πόλεμος , εμφύλιος , εισβολή στην Κύπρο είχαν παρόμοια προμυνήματα και δεν είναι για γέλοια.
    Συμφωνώ όμως ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με αυτά τα πράγματα.Όσο για το άν κινείται η καντίλα στις γιορτές φυσικά και εννοούν τις μεγάλες ,γιατί τις καθημερινές γιορτάζουν οι άγιοι (αν υπολογίσει κανείς ότι 11.000.000 μόνο είναι οι μάρτυρες των πρώτων 300-350 χρόνων των διωγμών)χώρια οι μη μάρτυρες.Και κάτι ακόμα . Μία καλόπιστη υπόδειξη στον επιστήμονα συμπατριώτη μας:Μην τα εξηγής όλα με την λογική γιατί δεν εξειγούνται όλα με αυτήν, και πρόσεξε γιατί η λογική μπορεί να οδηγήσει και στην τρέλα πράγμα που αγνοεί η πλειονότητα των επιστημόνων λόγω εγωϊσμού .

  6. παρτε τροφιμα να ταισετε τα παιδια σας και τους ανημπορους . Καθαριστε την καρδια σας και ετοιμαστητε αφηνοντας στην ακρη εγωισμους και τετραγωνες λογικες που μας εφτασαν ως εδω . Ζητηστε τη βοηθεια του Θεου γιατι αλλιως δεν "μπορει" να σας βοηθησει γιατι η ελευθερη βουληση σας του το "απαγορευει" . Ανοιξτε τα ματια της ψυχης σας και ολα θα πανε καλα . ΙΣ.ΧΡ.ΝΙΚΑ .

  7. ΦΙΛΕ 9:11 ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ. ΕΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ Ή ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ.
    ΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ. ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ.
    ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΛΙΓΟ (ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ) ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ .
    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΙ;
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ "ΤΥΧΕΡΟΙ" ΚΑΙ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΣΠΑΣΤΟΥΝ.

  8. ρε πάτε καλά???
    άκου λέει κουνιέται το καντήλι!!!… για κουνήστε τα κεφάλια σας λίγο…

  9. 12:47 μ.μ.
    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ. Το εγραψαν καποιοι που δεν τους γνωριζουμε και οχι ο Θεος .Δεν χρειαζονται να κουνιουνται τα καντηλια για να καταλαβουμε οτι κατι θα συμβει

  10. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΝΤΥΛΙΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΝΤΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ 2 ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ!!!!!!

  11. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΝΤΥΛΙΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΝΤΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ. ΙΕΡΙΣΣΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!

  12. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/4/2013 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ. Υ.Γ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΤΥΛΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΜΗΝ

    1. Φίλε καλά τα λες για τον χρυσό,αλλά δεν σου φταίνε οι σεκιουριτάδες που δουλεύουν για 500 ευρώ

  13. ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΩΤΗ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ…ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΩ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ (ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ)ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ…ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ…Ο ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΩΤΗ ΕΙΣΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!!

  14. Φινεα μενω 500 χμ μακρυα απο θεσσαλονικη και σε νησι με οικονομικα χαλια εαν μπορουσα θα ερχομουνα.Ο χρυσος ειναι ελληνικος και ανηκει στους ΕΛΛΗΝΕΣ

  15. αν κουνιεται το καντηλακι σας δινει μυνημα ο θεος να δωθειτε στην προσευχη.και καθε αλλο απο το να κοιριξεται οτι ερχονται μερες δισκολες αυτο οχι μονο το ξερουμε αλλα το βιονουμε καθημερινα.΄΄προσευχη το λοιπον σας λεει το καντηλακι΄΄και η παναγια βοηθεια μας.

  16. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΩΣ ΕΔΩ!! ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ. Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΙΕΡΙΣΣΟΣ 2013

  17. Κατά την αλωςη υπήρχαν εκατοντάδες μοναςτηρια με νεαρούς μοναχούς οι όποιοι "πολέμουςαν" με προς ευχές, οι εκληςια έλεγε ςτους πιςτους πως ο Θεός δεν θα άφηνε να πεςει η πόλη και αρκετοί αντί να πολεμηςουν προςευχονταν, διαβαςτε την ιςτορια όπως έχει και όχι όπως θέλουν, αυτή είναι η θρηςκεια των αμνών κοινός των ςκλαβων, ςυμβαινουν τωςα και κάποιοι αςχολουντε με ψευτοθαυματα, θαύμα θα είναι όταν οι Έλληνες αποκτηςουν ςυνειδηςη της καταγωγής τους και θα θέλουν να μην είναι αμνοι. Οι Έλληνες δεν προςκυνανε, δεν είναι ταπεινοι,είναι ελεύθεροι πρώτα ςτο πνεύμα και φέρονται ανάλογα.

  18. Η ΕΙΔΗΣΗ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΥΦΑ ΤΗΝ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΟ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ…..ΑΝ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΑΙΤ ΝΑ ΜΕ ΧΕΣΕΤΕ…

  19. Ο Νικολάκης συλλογίζεται
    Λέτε τό καντήλι νά κουνιέται γιά νά προειδοποιήσει γιά τίς βομβιστικές επιθέσεις πού ενδεχομένως ακολουθήσουν τήν βομβιστική επίθεση στή Βοστώνη;

  20. Ε ρε καντηλια που θελετε, το καντηλι κουνιεται γιατι κουνιουνται κ οι μανοχοι.. Α ρε σκοταδιστες γελαω μαζι σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *