Διαφημίσεις

Η Εποχή του Ώρου Ανατέλλει! Η Ώρα Είναι Τώρα !

Εάν βρισκόσασταν στην Γκίζα και γυρνάγατε το ρολόι στο Ιουλιανό ημερολόγιο στις 0000.0000 (01/01/4713 BC (π.χ.) μεσημέρι GMT) θα βρίσκατε ότι ο Σείριος ο πιο σημαντικός από τα ουράνια σημάδια των αρχαίων Αιγυπτίων, βρισκόταν στην πολύ σημαντική θέση των 33 μοιρών κάτω από τον Ανατολικό ορίζοντα.

Τώρα σκεφθείτε τις πιθανότητες να γυρίστε πίσω ένα ημερολόγιο, οποιοδήποτε ημερολόγιο, πίσω ακριβώς στην γέννηση του (πάνω από 6.700 χρόνια πριν!) ακριβώς στο σημείο που θα περιμέναμε ως το πλέον σημαντικό, και να βρούμε ακριβώς το αστρονομικό σώμα που θα περιμέναμε να βρούμε σε ένα από τα σημαντικά ύψη (μοίρες) που θα περιμέναμε να το βρούμε, Ε ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ!

Έχοντας υπ όψιν ότι το Ιουλιανό ημερολόγιο είναι ακριβές στο λεπτό, και ότι ο Καίσαρας καταλάβαινε την σημασία του Σείριου, δεν μπορούμε παρά να δεχτούμε ότι το προϊόν είναι αποτέλεσμα έξυπνης (απίστευτα ύπουλης για μένα) σχεδιάσεως!

Έτσι, έχουμε μια ακόμη αδιαμφισβήτητη επιβεβαίωση ότι το μοντέλο της Αιγυπτιακής Αστρονομικής ευθυγραμμίσεως — στην καρδιά κυριολεκτικά ενός ημερολογιακού συστήματος εν χρήσει ακόμα στον πλανήτη — όχι μόνο από την NASA … αλλά από ολόκληρη την Αστρονομική κοινότητα.

Αχ αυτές οι 33 μοίρες!

Η τοποθέτηση αυτού του αστεριού στις 33 μοίρες είναι ένα καθαρό σημάδι ότι ο Σωσιγένης καταλάβαινε την κωδικοποιημένη βάση και την συμβολική σημασία της Τετραεδρικής (Αιθερικής) Φυσικής. Δεν θα ήταν λοιπόν έκπληξη για μας ότι το σημείο εκκίνησης αυτού του ημερολογίου από την «ιερή» παραδοχή της σημασίας του Σείριου! Οποιοδήποτε ημερολόγιο που θα βασίζονταν στα Αιγυπτιακά αστρονομικά μυστήρια, θα βασίζονταν στο πιο ιερό τους άστρο.

Η ερώτηση που μας στοιχειώνει όλους αυτούς τους αιώνες είναι μία. Γιατί ο Καίσαρας και ο Σωσιγένης έπρεπε να πάνε μέχρι την Προ-Δυναστική εποχή για να ξεκινήσουν το ημερολόγιο τους; !!!

Το Ρωμαϊκό πολιτικό ημερολόγιο που ήταν προηγουμένως σε χρήση, άρχιζε από την ίδρυση της πόλεως από τους Ρώμο και Ρωμύλο το 753π.χ. (το Γρηγοριανό). Γιατί να μην αγκύρωναν το νέο Ρωμαικό ημερολόγιο από αυτήν την ημερομηνία; Γιατί έπρεπε να πάνε πίσω στο 4713π.κ.ε. !!!

Όμως δεν το έκαναν!!! Λέτε οι τόσοι επιστήμονες που έχουμε, να μην μπορούν να φτιάξουν ένα σωστό ημερολόγιο και όχι κουτσουρεμένο;

Αλλά είπαμε :

Η Εποχή του Ώρου Ανατέλλει!

Με ότι σημαίνει αυτό για την ανθρωπότητα!

Προσδεθείτε.

Γιατί ΝΑΙ, Είναι Πολύ Πιο Αργά Από Ότι Νομίζετε !

Η Εποχή του Ώρου Ανατέλλει!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

8 σχόλια στο “Η Εποχή του Ώρου Ανατέλλει!”
  1. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΓΡΑΦΕΤΕ, Η ΗΛΙΘΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ, ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΑΜΕΣΑ , ΔΙΟΤΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, Η ΤΡΕΛΛΟ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΣΕ ΕΠΙΕΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ, Η ΕΜΠΟΡΟ ΤΡΟΜΟΥ ΔΙΑ ΣΙΒΥΛΛΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΣΑΣ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΥΦΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ ΠΙΠΙΛΑΝΕ ΜΙΑ ΨΕΥΔΗ ΕΙΔΗΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΟ 90% ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΚΟΠΙΜΩΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΤΙΟΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΙΒΥΛΛΙΚΑ. ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΕΤΕ ΤΟ ΣΥΒΙΛΛΙΚΟ ΣΑΣ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΛΕΥΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ. ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΙΛΩ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΞΙΩΝΕ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΑΠΤΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, Η ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΩ. ΣΕΙΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ , ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΕΝΝΟΩ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΘΙΓΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΒΑΘΜΟ. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΩΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, Η ΑΛΛΟΙΩΣ ΣΙΩΠΗΣΤΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΜΟΝΟΝ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, Η ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ,( ΕΦΟΡΜΩΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ)

  2. μπρρρρρρρρρ ανατελλει η εποχη του ωρου μπρρρρρρρρρ εχω κανει τσισακια πανω μου μπρρρρρρρρρρρ τριζουν τα δοντια μου απο φοβο μπρρρρρρρ

  3. Πόσο δίκιο έχεις γιατρέ μου και για το παρόν και για άλλα κείμενα. Η αναφορά στα γουρούνια και τα μαργαριτάρια είναι καίρια και γλαφυρότατη και θα έπρεπε τα παιδιά του μπλογκ να τη λάβουν σοβαρά υπ'όψει σχετικά με το τι δημοσιεύουν. Αλλά αγαπητέ, το θέμα με τον συγκεκριμένο συγγραφέα είναι μεγάλο. Η εύκολη απάντηση είναι πως θέλει να πουλήσει. Το γραπτό, τις επισκέψεις στη σελίδα του, ο,τι κατασκευάζει. Η κρυμμένη απάντηση πίσω απο το ύφος των γραπτών του μπορεί να είναι άλλη και πιο ύποπτη..

  4. εμεις οι ελληνες πρεπει να ειμαστε χαρουμενοι γιατι ερχεται- ωρος -σωρος- ζωρος ρα -αλκυωνα-λευκο κορακι η γερακι-αρμονια του φωτος-απολλωνας και ως γνωστον τα γερακια τα φιδια τα σκοτωνουν για πλακα

  5. 3,51 ΔΕΚΤΟ ΚΟΙΤΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΗΘΙΚΩΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΕΙΣ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΕ ΤΣΟΝΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΠΑΡΑ ΝΑ Γ….. ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΛΥΜΠΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ. ΚΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΨΑΡΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΩΛΕΙ ΣΑΡΓΟ ΑΛΦΑ ΑΛΦΑ ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΦΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗΣ ΛΑΓΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΤΟΦΑΓΩΜΕΝΟΥΣ ΚΟΚΟΒΙΟΥΣ. ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΑΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦ ΕΝΟΣ ΦΡΕΣΚΟΣ ΚΙ ΑΦ ΕΤΑΙΡΟΥ ΣΑΡΓΟΣ

  6. DOCTOR ΕΙΣΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΧΑΧΑΧΑ

    ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΧΑΖΕΨΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΕΙ
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΕΙ ΜΕ ΟΛΙΓΟΝ "ΕΠΙΣΤΗΜΗ"
    ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek