Διαφημίσεις

Oι Εμφυτεύσεις είναι μια σατανική σύλληψη που υλοποιήθηκε για να: Ελέγχει την ανθρώπινη συμπεριφορά, Να επηρεάζει αρνητικά την υγεία, ψυχική και σωματική. Να προκαλεί αρρώστιες, Να χρησιμοποιείται σαν εργαλείο παρακολούθησης, Επίσης να σκοτώνει, αν υπάρξει ανάγκη.

Η τεχνολογία των εμφυτεύσεων δημιουργήθηκε για να εξασφαλίσει τον έλεγχο και τον χειρισμό αμφότερων, εχθρών και μη, αυτών που βρίσκονται κάτω από την Λουσιφερική ομπρέλα και να εξουδετερώσει τις ελεύθερες ψυχές που επιλέγουν ανώτερους και ευγενικούς τρόπους εκφράσεως. Η αρχική ιδέα πηγαίνει αιώνες πίσω και η πραγματοποίηση της πάει στην εποχή της ατομικής βόμβας, των υπολογιστών και την εμφάνιση του Παγκόσμιου Δικτύου, μια πραγματικότητα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Κατά πρώτον, μια εμφύτευση – όπως την αντιμετωπίζουμε σε αυτό το άρθρο- βρίσκεται στην σφαίρα των μαύρων επιχειρήσεων και της μαύρης επιστήμης, πιο μαύρης από τα επιθέματα σιλικόνης για το στήθος και τα παρεμφερή. Είναι σχεδιασμένη να δρα αυτόνομα μέσα στον ανθρώπινο ξενιστή και κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου από ανθρώπους στην γη. Η εύλογη δυνατότητα άρνησης των εμφυτευμάτων που προέρχονται από τον Άρη ή από τους εξωγήινους είναι όλα μέρος του «κάντε τους να ψάχνουν αλλού» που τόσο πολύ συχνά έχει αναπτυχθεί από διάφορους κλάδους της παραπληροφόρησης αυτών των μαύρων- επιστημών μέσα στη δομή του «δικτύου»

Αυτό έχει αποδειχθεί ξανά και ξανά από όλους αυτούς τους ανθρώπους στο «μαυρο δίκτυο» που ισχυρίζονται ότι έχουν αφαιρέσει χειρουργικά εμφυτεύσεις (γιατροί πράκτορες και ασθενείς ηθοποιοί) δημιουργώντας ένα βολικό βίντεο μιας μεγάλης τριγωνικής μάζας (εμφύτευση) που είναι μαγνητικά φορτισμένη και την περιφέρουν με ένα χειρουργικό εργαλείο. Κατόπιν ο ασθενής /ηθοποιός ισχυρίζεται ότι απήχθηκε από γκρίζους σε ένα «μητρικό» σκάφος και εκεί εμφυτεύθηκε.

Είναι όλο μια μεγάλη φάρσα που δεν μας αφήνει να δούμε τους αληθινούς δράστες. Αυτή η μυθιστορηματική αντιμετώπιση του προβλήματος των εμφυτεύσεων παίρνει πόντους από περιθωριακές ραδιοφωνικές εκπομπές και συνωμοσιολογικούς ιστότοπους. Είναι εξωγήινοι αυτοί που μας το κάνουν μας διαβεβαιώνουν. Άραγε τι να θέλουν αυτοί οι εξωγήινοι;

Στην πραγματικότητα, το μεταλλικό αντικείμενο εισήχθη με σύριγγα δύο εβδομάδες πριν (η χρονική καθυστέρηση που απαιτείται για να εκλείψουν τα σημάδια) είναι ένα μαγνητικώς φορτισμένο κομμάτι ορυκτού, λιωμένο και καλουπωμένο και μετά βαμμένο σύμφωνα με το σενάριο. Δυο εβδομάδες αργότερα αφαιρείται με μια πολύπλοκη χειρουργική διαδικασία για την κάμερα, με τον ευγνώμονα ασθενή, τον ενδιαφερόμενο γιατρό που λέει «ποτέ δεν ξαναείδα κάτι τέτοιο» και ο εκφωνητής να μας λέει, τι πρέπει να σκεφτούμε για αυτό.

Το θέμα των βιολογικών εμφυτεύσεων είναι πολύ απλό και βασίζεται στις από πρώτο χέρι εμπειρίες του συγγραφέα. Έχω ανακαλύψει σε κάθε περίπτωση, αυτές που εμφύτευσαν σ’ εμένα και τα παιδιά μου, καθώς και σε φίλους, ότι κάθε εμφύτευση είναι μικροσκοπική σε μέγεθος, εμφυτεύεται χωρίς πόνο και για αυτό είναι υπεύθυνος ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. Ένα μέλος της οικογένειας, ένα κολλητός φίλος, και εάν δεν μπορούν να το επιτύχουν αυτό, θα κανονίσουν να σας τις εμφυτεύσουν σε εστιατόριο, σε ένα πάρκο, ενώ ψωνίζεται, η οπουδήποτε γνωρίζουν ότι θα πάτε σαν μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας ή όπου δηλώσετε ότι θα βρίσκεστε, ενώ συζητάτε τα σχέδια σας φωναχτά κι αυτοί που σας παρακολουθούν, τα ακούν.

Αν χτυπηθείτε από μια εμφύτευση, η αίσθηση μοιάζει με το κομμάτι πορτοκαλιού που φτύναμε μικροί με το περίβλημα του στυλού μας Bic. Αφού χτυπηθείτε, θα εμφανιστεί σαν τσίμπημα κουνουπιού μέσα σε 24 ώρες, θα κοκκινίσει το δέρμα σε μέγεθος νομίσματος 20 cents και στο κέντρο ένα σημάδι 1mm. Με το πέρασμα των ημερών τα σημάδια θα εξαφανιστούν εκτός από μια μαύρη τελεία μεγέθους μύτης καρφίτσας, που θα μπαίνει αργά στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, έως ότου εξαφανιστεί σε ένα μήνα, χωρίς να αφήσει ίχνη της υπάρξεως της.

Οι εμφυτεύσεις μπορούν να γίνουν και κατά την διάρκεια της συνουσίας (εμφυτεύσεις αιδοίου η πέους) και μπορούν να γίνουν από μια ποικιλία συσκευών όπως τα κινητά τηλέφωνα τα πορτοφόλια και συναφή. Μπορεί να γίνει ενώ είστε στην πισίνα ή απλώς περπατάτε σε ένα σούπερ μάρκετ. Ακόμη όταν βγαίνετε από το αυτοκίνητο σας σε δημόσιο χώρο (αυτό μου συνέβη) η σε οποιονδήποτε χρόνο και οποιονδήποτε τόπο, αρκεί να υπάρχει εύλογη δυνατότητα άρνησης για τους ανθρώπους τους ότι βρισκόταν στον ίδιο χώρο μαζί σας, για να σας εμφυτεύσουν. Μπορούν να τις εκτοξεύσουν από 90 μέτρα μακριά η και περισσότερο, δεν κάνουν θόρυβο και αν δεν προσέχετε γύρω σας δεν θα πάρετε χαμπάρι τίποτα.

Οι εμφυτεύσεις είναι περισσότερο ευπαθείς σε ανίχνευση και αφαίρεση τις πρώτες 24 ώρες της εισαγωγής τους στον ανθρώπινο ξενιστή. Μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν με ένα μικρό πολύ κοφτερό μαχαίρι χρησιμοποιώντας ένα μεγεθυντικό φακό και ένα τσιμπιδάκι. Σαν να αφαιρούσατε ένα μαύρο κεφάλι καρφίτσας, αν και δεν γίνεται μαύρο αν δεν μείνει στο δέρμα για πάνω από 24 ώρες. Σε αυτές τις 24 ώρες ήδη μπαίνει στον ιστό και απορροφάται.

Οι εμφυτεύσεις που εκτοξεύονται μέσω του αέρα, είναι μικροσκοπικά βελάκια, νανο-βελάκια εάν θέλετε, που χρησιμοποιούν μια πανάλαφρη ξύλινη «σφαίρα» που χάνει τα φτερά της και το περίβλημα της ενώ βρίσκεται σε πτήση, ή διαλύεται στο δέρμα (εξ ου ο κόκκινος κύκλος με το κολάρο) αφήνοντας την μικροσκοπική μυτερή εμφύτευση να μπει μέσα στο δέρμα.

Άλλες εμφυτεύσεις μεταφέρονται απ ευθείας στο δέρμα και δεν απαιτούν τέτοια σταθεροποιητικά υλικά να κρατήσουν την τροχιά τους και να έχουν ακρίβεια.

Εμφυτεύσεις που τοποθετούνται στο άκρο του πέους για να μπουν στο αιδοίο κατά την εκσπερμάτωση, γίνεται με αυτόν τον τρόπο και εμφυτεύσεις που τοποθετούνται στο αιδοίο σε μια συσκευή στον τράχηλο της μήτρας για να μπουν στο πέος. Επίσης τοποθετούνται στα τρόφιμα και τα ποτά, αγκυρώνονται στο στόμα η στον πεπτικό σωλήνα καθώς καταναλώνονται. Συχνά βρίσκονται σε οδοντιατρικές δουλειές. Έτσι ότι λέτε ακούγεται … για το υπόλοιπο της ζωή σας, χωρίς να έχει σημασία που βρίσκεστε. Εκτός εάν ζείτε μέσα σε ένα κλωβό Faraday, κάτι που κανείς δεν κάνει.

Σαν αποτέλεσμα του γάμου της βιολογίας και της νανο-ηλεκτρονικής, οι εμφυτεύσεις είναι σχεδιασμένες να ζουν μέσα στο ανθρώπινο σώμα επ αόριστον είτε χρησιμοποιώντας το ηλεκτρικό φορτίο του σώματος ή νανο-μπαταρίες που διαρκούν χρόνια. Είναι ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ. Μπορούν να λαμβάνουν και να στέλνουν ραδιοφωνικές συχνότητες, που είναι κλειδωμένες για στρατιωτική χρήση από την κυβέρνηση, οπότε αυτό επιτρέπει την συνεχή παρακολούθηση του υποκειμένου, ως προς τα αισθήματα του, τις προθέσεις του και τις δράσεις του.

Τα καπέλα από αλουμίνιο, είναι μια γελοία κίνηση, αντιμετώπισης του προβλήματος.

Για λόγους που είναι προφανείς, οι κύριες τοποθεσίες των εμφυτεύσεων είναι τα κύρια ενεργειακά κέντρα του σώματος: Η κορυφή του κεφαλιού, μεταξύ των φρυδιών, ο λαιμός, το στέρνο, οι διάφοροι σπόνδυλοι, η βάση της σπονδυλικής στήλης, τα γόνατα, τα πόδια, τα σεξουαλικά όργανα. Μετά από αυτά οι δευτερεύουσες ιδανικές τοποθεσίες είναι τα σημεία βελονισμού. Έτσι με την χρήση των δύο μεθόδων χαρτογραφούν πλήρως το ανθρώπινο σώμα.

Γίνεται αναγκαίο να περιορίσουμε την έκθεση μας στις εμφυτεύσεις προσέχοντας το περιβάλλον μας, ποιος κινείται γύρω μας και γιατί, ποια βήματα κάνουμε ώστε να εξασφαλίσουμε ότι γινόμαστε όσο γίνεται πιο σκληροί στόχοι, κάνοντας πολύ δύσκολο το έργο αυτών που θέλουν να μας εμφυτεύσουν.

Όσοι ανήκουν στο κύκλωμα, εμφυτεύονται εθελοντικά όταν το ζητήσουν οι ανώτεροι τους, ειδικά αυτοί που βρίσκονται κοντά στους στόχους. Αυτοί οι τύποι φαίνονται να έχουν υπερφυσικές ικανότητες όταν βρίσκονται γύρω σας, αλλά τίποτα δεν πιο αναληθές. Απλώς έχουν ακουστικές εμφυτεύσεις στους ακουστικούς τους πόρους που τους επιτρέπει να ακούνε τα ραδιοφωνικά σήματα που στέλνονται από τους κοριούς στο σπίτι σας και το αυτοκίνητο και από τις εμφυτεύσεις στα αυτιά σας. Οι εμφυτεύσεις τους είναι σαν μόνιμα κινητά τηλέφωνα, που μπορούν να λειτουργούν η να κλείνουν. Έτσι όταν συναντάτε ένα τέτοιο τύπο με τέτοιες συσκευές εμφυτευμένες στα φρύδια τους και στους ακουστικούς τους πόρους μπαίνει η ερώτηση για εσάς, «με πόσους μιλάς σήμερα, φίλε;»

Κοιτάξτε την τεχνολογία που είναι διαθέσιμη σήμερα στα πλακέ smartphones και επιτρέπονται εμπορικά στην αγορά, που όμως όπως μπορεί να σας πει κάθε πληροφορημένος είναι 50 ΧΡΟΝΙΑ πίσω από τα στρατιωτικά στην κλίμακα της τεχνολογίας. Έχουν συστήματα GPS, κάμερες βίντεο, κανονικές φωτογραφικές μηχανές, αποστολή SMS, internet browsers, πλήρως High Definition έγχρωμες οθόνες, μπαταρίες και MP3 players σε κάτι που χωρά στην παλάμη σας. Ακόμη σκέπτεστε ότι η τεχνολογία των εμφυτεύσεων είναι παράλογη, όσον αφορά τις εμφυτεύσεις; Βρίσκεται γύρω μας πολλά χρόνια και συνεχώς, και δυστυχώς για εμάς, καθημερινά βελτιώνεται.

Αυτές οι συσκευές είναι πολύ προσωπικά αντικείμενα, σαν τον αριθμό ΑΜΚΑ η κάποιας άλλης κρατικής ταυτότητας. Είναι αριθμημένες και τις ελέγχουν υπολογιστές, που έχουν ένα πρωτεύοντα κωδικό (η ταυτότητα σας) και κατόπιν ένα κωδικό που υποδεικνύει τον τύπο της εμφυτεύσεως και τις πρωτεύουσες και δευτερεύουσες λειτουργίες της. Μερικές είναι σχεδιασμένες να εκκρίνουν μικροσκοπικές ποσότητες τοξινών που σκοτώνουν αμέσως ή σε μια χρονική περίοδο. Κάποιες είναι σχεδιασμένες να δημιουργούν κακή λειτουργία στα νεφρά, το συκώτι, η να προκαλούν εμπόδια στο παχύ έντερο, η να δημιουργούν καρδιακά επεισόδια, η έλκη, και ούτω καθ εξής.

Αντιμετωπίζοντας ολοκληρωτικά τις εμφυτεύσεις

Αποφύγετε να σας εμφυτεύσουν. Σίγουρα θα βρουν κάποιο τρόπο, αν σας σκοπεύσουν. Έτσι καταλήγουμε στο θέμα της ανίχνευσης και της αφαιρέσεως. Ο καλύτερος τρόπος είναι να τις χειρουργήσετε την στιγμή που μπαίνουν στο δέμα σας, αυτό αφορά κυρίως τις εκτοξευόμενες. Εάν αυτό δεν είναι πρακτικό, τότε χρησιμοποιήστε ένα ισχυρό πηνίο Tesla, που σίγουρα θα ψήσει τα κυκλώματα τους. Κάποιες καταστρέφονται από ισχυρά μαγνητικά πεδία, ενώ άλλες απλώς επειδή καταπίνονται ήτοποθετούνται σε εγχειρήσεις ή από τον οδοντίατρο είναι δύσκολο να τις πλησιάσετε.

Χειρουργική απομάκρυνση, ηλεκτρισμός, και μαγνητισμός, είναι τα όπλα για να σας κρατήσουν ελευθέρους από εμφυτεύσεις. Το να εμπιστευτείτε τους γιατρούς που βλέπετε στα βίντεο με προφανείς συνδέσμους με την υπηρεσία εμφυτεύσεων δεν είναι ότι καλύτερο, μην ξεχνάτε πως είναι γιατροί και ηθοποιοί.

Κυρίως παραμένετε σε εγρήγορση με σωστή αντίληψη του περιβάλλοντος σας, αυτό σας σώζει πάντοτε. Εάν έχετε αμφιβολία, δεν υπάρχει αμφιβολία, εάν σκέπτεσθαι ότι έχετε εμφυτεύσεις, έχετε ήδη. Η ψυχή σας έδωσε αυτήν την ενημέρωση ώστε να βοηθήσετε τον εαυτό σας και άλλους. Είναι σαν την συνειδητοποίηση του ψεκάσματος. Στην αρχή υπήρξε ένας που μιλούσε. Κατόπιν δυο, τέσσερις, οκτώ. Έως ότου γίνει κτήμα όλων.

Στην φωτογραφία απεικονίζεται ο οργονίτης implant κiller (φονιάς εμφυτεύσεων) στηριζόμενος στον μαγνητισμό (με πανίσχυρους μαγνήτες, κομματάκια χρυσού 24 καρατίων και Θιβετανικούς ακατέργαστους καθαρούς χαλαζίες με ραδιονικό τύλιγμα), που κατασκεύαζε παλιά ο Don Bradley. Τώρα δεν υπάρχει πλέον.

Διασκευασμένα αποσπάσματα από τον Don Bradley



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Ο Μπελάς με τις Εμφυτεύσεις”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *