Διαφημίσεις

Πριν λίγες μέρες είχα κάνει ένα podcast και ζήταγα την βοήθεια σας σε θέμα πληροφορίας ώστε να μπορέσουμε να συλλέξουμε χρονικες επαναληψεις γεγονότων(ΕΔΩ) !

Πολλοί με ρωτήσατε τη εννοώ όταν λέω χρονικά μοτίβα η χρονικά παράθυρα κοκ … Θα σας δείξω σήμερα μια χρονική ακολουθία γεγονότος για να μπορέσετε και να το δείτε στην πράξη να συμβαίνει μέσα στο ματριξ μας! Πριν δέκα χρόνια ακριβως είχαμε ένα ατύχημα που σόκαρε την ελληνική κοινωνία …. Διαβάστε την παρακάτω χθεσινή είδηση

Μνημόσυνο για τα 21 παιδιά που χάθηκαν στα Τέμπη
Tελέστηκε το πρωί το μνημόσυνο για τους 21 μαθητές που χάθηκαν τόσο άδικα, τόσο πρόωρα, σ’ εκείνο το τροχαίο στα Τέμπη, δέκα χρόνια πριν.

Ήταν λίγο πριν τις 7.30 το απόγευμα της Κυριακής 13 Απριλίου του 2003, όταν 21 μαθητές του λυκείου Μακροχωρίου Ημαθίας, άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, σε ένα από τα πιο τραγικά και αδύνατα να χωρέσει ο νους τροχαίο δυστύχημα, στην κοιλάδα των Τεμπών.

Το λεωφορείο με το οποίο επέστρεφαν μαθητές μετά από μία εκδρομή συγκρούστηκε με νταλίκα που δίπλωσε στην εθνική οδό Λάρισας – Θεσσαλονίκης, στο 386ο χιλιόμετρο στα Τέμπη. Η νταλίκα καρμανιόλα μετέφερε φορτίο με νοβοπάν που εκτινάχτηκαν με ιδιαίτερη σφοδρότητα και χτύπησαν το σχολικό λεωφορείο και τους μαθητές.

Σημερα ειχαμε αυτο το γεγονος στο Βελγιο…..

ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ… ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΙΝΑΝ ΕΦΗΒΟΙ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ…
Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και αρκετοί τραυματίστηκαν το πρωί σε τροχαίο που σημειώθηκε με λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν Ρώσοι και Ουκρανοί έφηβοι που ταξίδευαν στο Βέλγιο, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Τρεις έφηβοι, ο οδηγός του λεωφορείου και ένας συνοδός είναι νεκροί, ενώ οι βαριά τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε διάφορα νοσοκομεία της περιοχής, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 06.30′ τοπική ώρα σε εθνική οδό με κατεύθυνση προς τη βόρεια πόλη Αμβέρσα, ανακοίνωσε η αστυνομία, την οποία επικαλείται το βελγικό πρακτορείο ειδήσεων Belga.

Σύμφωνα με τα τηλεοπτικά δίκτυα RTL και RTBF, το πολωνικό λεωφορείο μετέφερε 40 ουκρανούς και ρώσους εφήβους, ηλικίας 15 έως 17 ετών.

Οι συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος δεν είναι ακόμη γνωστές. Ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το λεωφορείο να προσέκρουσε στη μπάρα ασφαλείας πάνω σε γέφυρα και κατά την πτώση του να ανετράπη. protothema.gr
http://www.stoxos.gr/2013/04/blog-post_5688.html

Βέβαια μπορείτε να πείτε ότι είναι απλά σύμπτωση και όντος μπορεί να είναι ,άλλα το πιο δύσκολο κομμάτι στην έρευνα του πεδίου είναι να βρεις την χρονική ακολουθία η οποία να επαναλαμβάνεται πάνω από δυο φορές και να έχει ομοιότητες.Αρα ίσως εδώ θα μπορούσαμε να κάνουμε μια έρευνα ανα δεκαετία , γεωγραφική συσχέτιση , κοκ …και ίσως λέω θα μπορούσαμε να καταλήξουμε ότι ανακαλύψαμε μια νέα χρονική ακολουθία γεγονότος μέσα στο ματριξ μας!!

Stranger …… λίγο απογοητευμένος!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

27 σχόλια στο “Μοτίβα χρόνου – επανάληψη ενέργειας και έλεγχος του Ματριξ”
  1. giati eisai apogoiteymenos stranger? me emas pou den se pisteyoume kai se amfisvitoume i me afta pou exeis idi grapsei kai vlepeis oti den sou vgainoun oi hmerominies?

  2. stranger…apo tin mia kaneis ena lathos,dineis imerominies kai nomizw oti ksereis pws to na dineis imerominies se ellines anagnwstes einai dikopo maxairi…oi ellines ws sinithws ton teleytaio kairo exoun mathei pleon kala na kruvontai pisw apo tin othones tou upologisti tous kai na ksespane ta neyra tous se oti ektithetai sta matia tous…. apo tin alli omws eisai kalos giati exeis anisixo mialo! ayto einai kalo! min apogoitevesai..einai kalo na mas dineis trofi gia skepsi..

  3. Ετσι απλα σε εσας που λετε διαφορα ψαχτε την επαναληψη των γεγονοτων σε ατομικο σας επιπεδο με χρονικη επαναληψη 12ετιας Η 9ετιας και θα παθετε πλακα με την ζωη σας
    ΑΝΤΕ ξυπνατε λιγο !!!

  4. μάλλον είαι απογοητευμένος επειδή δεν ασχοληθήκαμε να ερευνήσουμε αυτά που λες και να βοηθήσουμε όπως ζήτησες και έχεις δίκιο, ειναι πιο εύκολο οι έτοιμες πληροφορίες που μας δίνεις, δώσε μας όμως μια δικαιολογία ότι δεν γνωρίζουμε όσα εσύ και δεν ξέρουμε πως να μάθουμε περισσότερα, και οι πιο πολλοί από εμάς ούτε έχουμε ακούσει ποτέ για χρονικές ακολουθίες κλπ.Η αλήθεια ειναι ότι είμαστε και μπερδεμένοι με τις τόσο καταιγιστικές και πρωτοφανείς-για πολλούς- πληροφορίες που μας έρχονται, δεν ξέρουμε τι να πρωτοκάνουμε, δουλειά, οικογένεια,επιβίωση,προετοιμασία για όσα έρχονται….μην απογοητεύεσαι…εσύ που ξέρεις περισσότερα από μάς-με σκληρό προσωπικό αγώνα- δίνε μας τα φώτα σου…σε παρακαλούμε….

  5. ΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ , ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ…ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΝΑ ΜΗ ΝΙΩΣΕΙΣ ΕΠΑΡΣΗ (ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ) , ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ . ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΕΡΑ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΙΑ ΠΩΣ ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ…

  6. Πιστευω οτι επιδη καταρεει η δημιουργια και ανατρεποντε οι νομοι της γιαυτο και οσο περναει ο καιρος κανεις δεν θα μπορει να προβλεψει τιποτα σωστα ουτε καν οι προφητες. Γιαυτο ο Ιησους ειπε οτι απο Αυτον και μετα δεν υπαρχουν προφητες.
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  7. Μάλλον έχετε άγνοια της στατιστικής επιστήμης…την οποία εδώ κομματιάζετε και αποκαλείτε "χρονικά μοτίβα"…
    Η υποτιθέμενη έρευνα (ειδικά όταν ζητείται απο αδαείς-όσο κι αν θέλουν ίσως να βοηθήσουν σε στοιχεία),είναι κενή περιεχομένου!Μόνο πυροτεχνήματα βλέπουμε!!

  8. Η απογοήτευση οφείλεται ότι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είσαι στην φάση της βαριάς κατάθλιψης λόγω διπολικής διαταραχής. Σε λίγο καιρό θα έχεις πάλι έξαρση χαράς, αυτοπεποίθησης και μεγαλείου και θα νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα δίνοντας 'ημερομηνίες' για υποτιθέμενα 'μελλούμενα'.

  9. ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΣ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ. ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΦΑΓΗΤΟ ΘΕΛΕΙ 10' ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ 30' ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ, ΣΥΝΟΛΟ 40'.(ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΛΟΓΙΚΟ.) ΣΚΕΠΤΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ.( Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ).
    ΕΤΣΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΟΔΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ "ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    ΨΑΞΕ ΣΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ. ΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.

  10. και γιατι να κλεισουμε τον stranger στο δαφνι και οχι εσενα? εεε?!!!! σε χαλαει εεεε????!!!!!!

  11. 14 Απριλίου 2013 – 3:42 μ.μ.
    alepou!!!!

    ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑΑΑ???
    Εγώ το έχω κάνει σε πληροφορώ, δεν το έκανα συνειδητά, απλώς το πρόσεξα και στον εαυτό μου κάποια στιγμή που σκεφτόμουν αυτά που έγραφε ο stranger για την αλληλουχία.
    Είναι έτσι φίλε, έχεις δίκιο.

  12. μπραβο στραντζερ

    πραγματικα ετσι ειναι…6>30 ωρα ελλαδος ειναι 7>30 ωρα βελγιου

    ολα δενουν και πανε μαζι

    ελιχωρ

  13. ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΩ ΣΤΟ MATRIX ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ – ΤΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΘΑ ΕΧΩ ?

  14. Λοιπόν χωρίς να έχω καμιά ειρωνική διάθεση και με σεβασμό στο πρόσωπό σου έχω να σου πω τα παρακάτω: Αφησε λίγο τον υπολογιστή σου και βγες έξω να χαρείς την άνοιξη. Είναι αμαρτία από το Θεό να βγαίνεις δημόσια και να λες αυτά που γράφεις. Και καλά οι προηγούμενες καταστροφολογίες σου, που σαν ηλίθιος κι εγώ πήγα και έδωσα 200 ευρώπουλα και ψώνισα ένα σκασμό προμήθειες …το τωρινό σου άρθρο τι μας λέει..ότι έγινε ένα δυστύχημα πριν 10 χρόνια και έγινε άλλο ένα σήμερα κάπου αλλού? ξέρεις πόσα δυστυχήμαρα γίνανε σήμερα την ίδια ακριβώς χρονική στιγμή σε όλο το κόσμο? ε λοιπόν σε πληροφορώ εγω ότι γίνανε χιλιάδες και μάλιστα θανατηφόρα…ποιό ματριξ και μακακακίες μας τσαμπουνάς ρε γμτ. Αντε μύρισε την άνοιξη και άσε μας στο πόνο μας!

  15. ΟΘΑΝΑΤΟΣΟΠΟΝΟΣΟΜΕΓΑLΟSΡΟΝΟSLENDENTOGNURIZEISANTONMATHSΘΑΤΟΝPΕΡΙΜΕΝΕΙΣΜΕΧΑRΑCΛΩΘΩΛΑΧΕSΙSΑΤRΟPΟS?COPOA?LIADA

  16. ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΥΦΑ ΟΜΩΣ).ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ "ΘΑ ΔΕΙΣ" Η΄ "ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ".ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ "ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΑ" ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο STRANGER (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ).

  17. 9.57. Ετσι απλα ειναι τα πραγματα,οπως ακριβώς τα λες,αλλα και εσυ ρε φίλε πήρες στα σοβαρα τον stranger και αγορασες προμήθειες? τρια χρονια τωρα τα ίδια μας λεει.Εγω νομιζω μας κανει πλάκα.Έλα stranger παραδεξου το πλάκα δεν μας κανεις?Απο τις εκπομπές που κανει στο σχέδιο Αχιλλέας και τον παρακολουθούσα κατάλαβα οτι το άτομο εχει χιούμορ,πιστεύω μολις τελειώνει αυτα που γράφει ρίχνει τρελο γελιο.

  18. τα πραγματα ειναι απλα……..υπαρχουν τυχαια γεγονοτα και υπαρχουν και αυτα που δεν ειναι τυχαια……αυτα που δεν ειναι τυχαια γινονται για να τιμησουν καποιον η κατι την ταδε ημερα…..παραδειγμα , για να τιμησεις ενα αγιο οταν γιορταζει ξερουμε ολοι τι γινετε……το προβλημα ειναι οτι στον κοσμο μας οι ανθρωποι δεν τιμουν μονο τους αγιους αλλα και τους δαιμονες……ετσι λοιπον οταν θελουν να τιμησουν τον καταστροφεα…..μονο με καταστροφη τον τιμουν……για αυτο κανουν τελετες να προκαλεσουν ενα ασχημο γεγονος…….θα μου πεις και γιατι ο θεος αφηνει…..δεν αφηνει ο θεος αλλα εμεις τον θεο με αποτελεσμα να μην εχουμε προστασια….αυτη ειναι ολη η ιστορια

  19. Stranger σεβομαι τις ανησυχιες σου και θα ηθελα να σου εκφρασω μερικες σκεψεις.Το μοτιβο βαση του οποιου ρεουν
    τα γεγονοτα δεν ειναι ευκολο να ανακαλυφθει μονο με χωροχρονικους συσχετισμους γιατι ειναι το συνολο του
    τροπου σκεψης μας που μπαζει.

    Θα σου δωσω ενα παραδειγμα: Ας εξετασουμε ποτε συνεβη
    το ατυχημα που αναφερεις , λες λοιπον 6.30 14/4 -ωραια.
    Αυτο εγινε οταν αφαιρεθηκε ο οδηγος? Η μηπως(ας υποθεσουμε) οταν του πιασε την παρλα στις 6.25 η κοπελα διπλα του?
    Η μηπως ηταν οταν η κοπελα αρχισε να βαριεται στις 5.30?
    Μηπως παλι ηταν στις 13/4 που αποφασησε να παει εκδρομη? Ποια ειναι η αρχικη αιτια? Ποτε αρχισε? Ποτε ολοκληρωθηκε?

    Μπορεις να συνεχισεις με αυτο το σκεπτικο πολυ πισω στο χρονο.Επισης θα πρεπει να αναρωτηθουμε με αναλογο τροπο
    το ιδιο για τους μαθητες, ποτε αρχισε για αυτους? Και βεβαια ποτε τελειωνει το γεγονος? Σιγουρα θα συνεχισει να παραγει αποτελεσματα στις ζωες ολων των συμετεχοντων.

    Το νοητικο αυτο παιχνιδι του απλωματος στο χρονο ολων των γραμμων Αιτιου-Αποτελεσματος(θα το λεω Α-Α) δειχνει οτι αυτο που ονομαζουμε ταδε γεγονος δεν ειναι παρα νοητικη συμβαση.Επιλεγουμε κατα συμβαση να δεχτουμε οτι το γεγονος εγινε στις 6.30 η στις 5.30 κλπ και λεμε τοτε εγινε.Ειναι ομως η δεσμη του Νου που πλαταινει η στενευει πανω στις νοητες γραμμες Α-Α και δημιουργει την νοητικη συμβαση και καθοριζει την ερμηνεια – αλλα οχι και το γεγονος.

    Στην πραγματικοτητα το γεγονος γενηθηκε οταν γενηθηκαν ολοι οι συμμετεχοντες μιας και τοτε ξεκινησαν ολες οι γραμμες Α-Α που τελικα το παρηγαγαν , κορυφωθηκε στην διασταυρωση ολων των γραμμων Α-Α , και σβηνει συνεχιζοντας να παραγει τα αποτελεσματα του ως απονερα. Εμεις ομως λεμε απλα,
    σημερα εγινε αυτο.

    Και ερχομαι στο δικο σου τροπο σκεψης, ειναι λογικο να υποθεσει κανεις οτι ο καλος Θεουλης εφτιαξε τον κοσμο
    τουτο με τροπο που το συνολο των ενεργειων μας (ολες οι
    γραμμες Α-Α) να μπορουν να αλληλεπιδρουν και να συμβαινουν σε χωρο και χρονο με ΤΑΚΤΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ – αλλιως ο κοσμος θα ηταν απολυτα ασυναρτητος – μεχρι εκει καλα.

    Το ερωτημα ομως ειναι: Εαν βρεις ενα μοτιβο βαση του οποιου τρεχουν τα ομοειδη γεγονοτα δεν ειναι και αυτο μια ακομη νοητικη συμβαση? Τι ουσιαστικο θα συμπαιρενες απο ενα τετοιο μοτιβο? Προς ποιο σκοπο? Φοβαμαι οτι το μονο που θα καταφερνε κανεις θα ηταν να αντικαταστησει μια νοητικη συμβαση με μια αλλη.

    Φαινεται ομως οτι το μικροβιο να βρεις την απαντηση σε εχει πιασει για τα καλα , εχω περασει και εγω τετοια μικροβια και σε καταλαβαινω. Σου ευχομαι καλη τυχη στις ερευνες σου και θα σε παρακαλεσω να μην απογοητευσε,ετσι ειμαστε εμεις οι ανθρωποι τα βλεπουμε απο διαφορετικες γωνιες.

  20. εδω δεν επεσε ο νιμπιρου στα κεφαλια μας,
    δεν ηρθαν τα 3 τεραστια διαστημοπλοια
    και κολλας σε αυτες τις λεπτομερειες?

  21. Ανώνυμος είπε…

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Η ΤΥΧΑΙΟΤΗΤΑ
    ASTROLOGER
    14 Απριλίου 2013 – 4:57 μ.μ.

    ΤΟ "ΤΥΧΑΙΟ" ΚΑΙ Η "ΣΥΜΠΤΩΣΗ" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΟΝΟΜΑ" ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. Νόμος του Σύμπαντος.

    Astrologer too.

  22. Εγώ απλά θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον STRANGER. Ερευνά, παρατηρεί, ανακαλύπτει, μας ενημερώνει κι εμάς. Σε όποιον δεν αρέσει απλά να μην διαβάζει το blog, είναι τόσο απλό. Γιατί να προσβάλλουμε έναν άνθρωπο που προσπαθεί να βρεί απαντήσεις σε καίρια ζητήματα και τα μοιράζεται μαζί μας; Σίγουρα ο καθένας μας έχει τη δική του οπτική γωνία και δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνούμε με όλα τα ειπωμένα, αλλά γιατί να κατακρίνουμε έτσι έναν άνθρωπο που μοιράζεται τη γνώση του και όχι μόνο;

  23. ASTROLOGER…
    Η ΕΝΕΡΓΙΑ ΡΕΕΙ..STRANGER..ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΞΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΝΞΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ…ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ…ΠΑΡΑΞΕΝΙΕΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ…ΠΑΡΑΞΕΝΑ Η ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΗ Η ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ…
    Η ΕΝΕΡΓΙΑ ΡΕΕΙ …ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΙΑ …ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ…ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ..ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ, ΤΟ ΧΝΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΑΝ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΑΠΗΧΗΣΗ… ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ..ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝ ΓΝΩΡΗΖΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ…ΝΑ ΤΟ ΕΝΘΑΡΥΝΗΣ , ΝΑ ΤΟ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙΣ, ΝΑ ΤΟ ΣΠΡΩΞΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΠΙΟ ΛΑΙΚΑ…ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ…ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ..ΟΤΑΝ Η ΕΝΕΡΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ…ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΣΧΗΜΟ ΓΕΓΟΝΟΣ..ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΕΣ….
    ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ..ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΕΡΓΙΑ??…ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ..ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΙΑ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΟ ΑΛΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΑΚΟΜΑ, ΕΠΙΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ…ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ Η ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ..ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟ…. ΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΧΑΙΟ ΧΡΟΝΟ..ΗΞΕΡΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΙΕΣ ΑΥΤΕΣ..ΑΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΝΩΣΗ ΑΓΝΩΣΤΗ Η ΘΑΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΗΝ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΣΠΗΛΙΕΣ…ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΟΝΗΣΗ..ΠΧ ΦΟΒΟ … ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΥΤΟ…ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙ ΤΑ 250 ΧΡΟΝΙΑ…ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΩΝ 250 ΧΡΟΝΩΝ…ΕΙΝΑΙ ΤΑ 80 ΧΡΟΝΙΑ..ΤΑ 30. ΤΑ 12 ΚΑΙ ΤΑ 7….ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΛΙΓΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *