Διαφημίσεις

Σε μια περιοχή κοντά στο Οίτυλο του Δήμου Ανατολικής Μάνης, ο μικρός Σιδέρης Κελεπούρης ανακάλυψε εντελώς τυχαία με τη φίλη του την Κατερίνα, ένα σπάνιο φαινόμενο που έχει να κάνει με μαγνητικά παιδία.

Όπως εξηγεί ο Σιδέρης, είχαν πάει εκδρομή με προορισμό την Καρδαμύλη.

Σε ένα σημείο της διαδρομής, το τοπίο ήταν φανταστικό και σταμάτησαν να το αποθανατίσουν με τη φωτογραφική τους μηχανή.

Η οδηγός όμως είχε ξεχάσει να βάλει χειρόφρενο, και έμειναν άφωνοι όταν είδαν το αυτοκίνητο αντί να προχωρά προς την κατηφόρα να ανεβαίνει σβηστό και μόνο του την… ανηφόρα.

Το γεγονός αυτό δεν το συναντά κανείς κάθε μέρα, οπότε ο Σιδέρης και η Κατερίνα τηλεφώνησαν στην apela.gr και μας εξήγησαν για το σπάνιο αυτό φαινόμενο, οπότε το συνεργείο εξωτερικών μεταδόσεων της apela πήγε στο σειμείο, έκανε τα πηράματά του, μίλησε με περαστικούς και δείτε τα αποτελέσματα στο παρακάτω video…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ…θα πάθετε πλάκα!!! Μαγνητικά πεδία στη Μάνη…τα αυτοκίνητα κατεβαίνουν την ανηφόρα και ανεβαίνουν την κατηφόρα!!”
  1. Τα ίδια ισχύουν στη Πεντέλη. Στρέβλωση μαγνητικού πεδίου λόγω σύστασης εσωτερικών μανδύων της γης, που ενισχύονται από την έλξη της Σελήνης και άλλων ουράνιων σωμάτων.

  2. Βρε παιδια τι στρεβλωσεις μαγνητικου πεδιου…στη Πεντελη ειναι μια απλη οφθαλμαπατη. Στην εκπομπη "απο τη θεση του οδηγου" με τον Αρη Σταθακη ειχαν παει και μετρησαν το υψος της περιοχης συμφωνα με τη θαλασσα και διαπιστωσαν οτι προκειται για οφθαλμαπατη, η ανηφορα μοιαζει με κατηφορα!!!

  3. Αν πάει στο σημείο ένας τοπογράφος με τον απαραίτητο εξοπλισμό θα αποδειχθεί ότι είναι μια απλή ομθαλμαπάτη, η κατηφόρα φαίνεται σαν ανηφόρα. Το ίδιο φαινόμενο υπάρχει και στην Πεντέλη…

  4. Έκανα τρεις φορές το πείραμα με το αυτοκίνητο, κατεβαίνοντας προς Γραβιά στον Μπράλλο, πριν 10 μέρες. Έβαζα "νεκρή" ταχύτητα στην κατηφόρα και το αυτοκίνητο πήγαινε όπισθεν!!
    Η κατηφόρα είχε αρκετά μεγάλη κλίση. Αποκλείεται η οφθαλμαπάτη, εξάλλου το δοκίμασα σε τρεις κατηφόρες. Το φαινόμενο δεν είναι σε μικρό μήκος διαδρομής, αλλά σε μήκος αρκετών χιλιομέτρων.
    Πιστεύω ότι στο σημείο εκείνο το διάνυσμα της βαρύτητας δεν είναι κατακόρυφο και για αυτό συμβαίνει το παράξενο φαινόμενο.
    Εκείνο που δεν γνωρίζω είναι το αν αυτό το φαινόμενο συμβαίνει μόνο κάποιες χρονικές περιόδους ή αν συμβαίνει όλο τον χρόνο. Όταν ξαναβρεθώ εκεί, θα ξαναεπαναλάβω το πείραμα.

  5. Ανεβαίνοντας τον Μπράλο μετά την Γραβιά, πριν 10 μέρες, πηγαίνοντας προς Άμφισα, έπιασε βροχή και παρατήρησα φτάνοντας σε κατηφόρα ,ότι το νερό στην άκρη του δρόμου, κυλούσε προς την ανηφόρα. Δεν μπόρεσα τότε να σταματήσω γιατί ακολουθούσαν φορτηγά, αλλά είπα ότι στον γυρισμό θα μελετήσω το φαινόμενο.
    Πράγματι στην επιστροφή, κατεβαίνοντας προς την Γραβιά, έβαλα νεκρή ταχύτητα και άφησα το γκάζι και με έκπληξη είδα ότι το αυτοκίνητο ελ'αττωνε ταχύτητα, μετά σταμάτησε και αμέσως άρχισε να πηγαίνει όπισθεν ανηφορίζοντας!!!
    Η κλίση του δρόμου ήταν αρκετά μεγάλη, οπότε αποκλείεται η οφθαλμαπάτη. Εξάλλου, έκανα το πείραμα σε τρεις κατηφόρες.
    Το θέμα είναι ότι το παράξενο αυτό φαινόμενο, συμβαίνει σε μήκος αρκετών χιλιομέτρων.
    Εκείνο που δεν ξέρω, είναι το αν συμβαίνει μόνιμα, ή αν γίνεται σε ορισμένες χρονικές περιόδους.

    Ιωάννου Δημήτριος

    Ιστιαία Ευβοίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *