06:28 - 15/04/2013

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ Η ΛΕΣΧΗ BILDERBERG: WATFORD ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ; 6 ΕΩΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ

Διαφημίσεις

Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν από πηγή του βετεράνου δημοσιογράφου Jim Tucker, φαίνεται σχεδόν βέβαιο ότι η μυστικοπαθής ομάδα Bilderberg θα διεξάγει την ετήσια ομιλία της στο ξενοδοχείο Grove, ενα πολυτελές ξενοδοχείο λίγο έξω το Watford στο Ηνωμένο Βασίλειο από τις 6 εώς 9 Ιουνίου.

Όπως περιγράφεται αναλυτικά σε μια έκθεση στις 2 Απριλίου με τίτλο Bilderberg 2013 που θα πραγματοποιηθεί κοντά στο Λονδίνο; , η πηγή του Tucker του είπε ότι η διάσκεψη ήταν πιθανό να λάβει χώρα εντός 40 μιλίων από το Λονδίνο, κοντά στο Watford που βρίσκεται μόλις 20 μίλια βόρεια της πρωτεύουσας.

Οι πληροφορίες από τον συντάκτη Charlie Skelton απο την Guardian του Λονδίνου και την ιστοσελίδα της bilderberg2013.co.uk, δείχνουν το ξενοδοχείο Grove στην επαρχία του Hertfordshire ως τόπο για μια συνάντηση η οποία θα προσελκύσει συνήθως πάνω από εκατό εξουσίες επιρροής από το χώρο των επιχειρήσεων, των τραπεζών, των πανεπιστημίων , την πολιτική και τα μέσα ενημέρωσης, και συγκριτικά ελάχιστης προσοχής του Τύπου.

Στις αρχές της εβδομάδας , ο Επίτιμος Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ιταλίας και πρώην Γενικός Ανακριτής Ferdinando Imposimato κατηγόρησε τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ότι βρίσκεται πίσω από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη ως μέρος της “Επιχείρησης Gladio” σε μια συνέντευξη σε ιταλική ιστοσελίδα ειδήσεων.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 04/15/2013 @ 7:02 ΠΜ

    RE TUS BUSMANUS TELETARHES TIN?KTANK

  2. Ανώνυμος 04/15/2013 @ 7:52 ΠΜ

    εχω διαβασει στο παρελθον πως, στην χωρα στην οποια συνεδριαζει η Λεσχη, μετα ειναι το επομενο θυμα της. Λετε ?

  3. Ανώνυμος 04/15/2013 @ 11:20 ΜΜ

    Και κατά σύμπτωση,στη σελίδα του ξενοδοχείου στις ημερομηνίες απο 5 έως 9 δεν υπάρχει καμία διαθεσιμότητα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*