Διαφημίσεις

Η Huffington Post δημοσίευσε ότι η Ελλάδα είναι η χώρα που φουντώνει η ξενοφοβία και παρέθεσε μερικές εικόνες και ότι 1 στους 4 μετανάστες είναι άνεργοι.

Η εν λόγω εφημερίδα έχει εξαγοραστεί από τον εβραϊκό κολοσσό AOL

Η εβραϊκή λοιπόν Huffington Post δεν λέει κουβέντα για τα εκατομμύρια λαθρομετανάστες που κλέβουν, βιάζουν, σκοτώνουν Έλληνες μέσα στη χώρα τους.

Μιλάει για ανύπαρκτα κρούσματα ρατσισμού που γίνονται δήθεν απο Έλληνες με αφορμή το περιστατικό στην Μανωλάδα, το οποίο αφήνει να εννοηθεί ότι είναι ρατσιστικό.

Το κείμενο η Huffington Post όμως το πήρε από το γνωστό πρακτορείο Reuters, το οποίο έχει ιδρύσει ο γιός ενός.. ραβίνου! Ναι καλά ακούσατε..

Ο Paul Reuter, ο ιδρυτής του Reuters ήταν υιός ραβίνου!

Το πιο ωραίο όμως στην όλη ιστορία του ρατσισμού εναντίον των μεταναστών είναι ότι οι Εβραίοι θέλουν να μας κάνουν πολυπολιτισμική κοινωνία. Ναι καλά ακούσατε.. Και αυτό το λένε οι ίδιοι οι Εβραίοι.

Και επειδή πολλοί θα πουν ότι είμαστε ακραίοι και αντισημίτες δείτε το παρακάτω βίντεο



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

13 σχόλια στο “Ο εμετός των εβραϊκών ΜΜΕ που κατηγορούν την Ελλάδα για ρατσισμό! Όλη η αλήθεια για το ποιοι μας φέρνουν τους μετανάστες”
  1. τι προσπαθείς να δικαιολογήσεις βρε άνθρωπε μου? η συμπεριφορά του καθένα είναι προσωπική.

  2. Κρίση ανθρωπιάς έχουμε πρώτα και μετα οικονομική κρίση….. Κρίμα στους ανθρώπους που δουλεψανε και αντι για ψωμί φάγανε σφαίρες……

  3. το οτι τα "αντικειμενικα" ΜΜΕ εβγαλαν αποφαση για το τι συνεβει εκει χωρις να ασχοληθουν με το πως και το γιατι , το οτι το βαφτισαν το θεμα αμεσως ρατσιστικο και οχι οικονομικων διαφορων , το οτι εθαψαν η παραποιησαν την ανακοινωση της ΧΑ και προσπαθησαν εμμεσα να της το φορτωσουν και πανω απ ολα το ποιος κερδιζει και ποιος χανει απο αυτο το γεγονος , θα πρεπει να αρχισει να μας προβληματιζει πολυ σοβαρα . Αποψη μου ειναι πως το το ολο θεμα ηταν στημενο οι θερμοαιμοι στημπησαν και το αποτελεσμα και παλι πλητει ολη την ελληνικη κοινωνια πολλαπλα και αμεσα .

  4. OI ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥΑΡΕΣΟΥΝ.ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΙΚΗ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ.ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΜΑΝΩΛΑΔΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ.ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΧΥΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

  5. εκατομμύρια λαθρομετανάστες που κλέβουν, βιάζουν, σκοτώνουν Έλληνες μέσα στη χώρα τους.

    ΣΟΒΑΡΑ;

    ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΑΛΛΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΒΙΑΖΟΥΝ ΨΥΧΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!!
    ΤΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΖΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ!

    ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΕΜΑΣ.

  6. Το περιστατικο της Μανωλαδας βρωμαει απο μακρυα οτι ειναι προβοκατσια, σε λιγο καιρο οταν ελθει ο Συριζα στην κυβερνηση ολοι αυτοι θα γινουνε νομιμοι, Θα τους δωσουνε την Ελληνικη Ιθαγενεια θα τους ενταξουνε στον κρατικο μηχανισμο, στον στρατο και στην αστυνομια θα κανουνε την λεγομενη επανενωση με τις οικογενειες τους ωστε σε παρα πολλυ λιγα χροννια θα ειναι πλειψηφια στην Πατριδα μας τοτε θα ελθει η ωρα που τα σημερινα θυματα θα γινουνε οι θυτες στην κυριολεξια θα μας εξαφανισουνε απο το προσωπο της γης θα σωθουνε μονο οσοι Ελληνες κατορθωσουνε να μεταναστευσουνε στο εξωτερικο τους υπολοιπους θα μας εξαερωσουνε. Φυσικα το γεγονος της Αμαλιαδας ειναι εξ ορισμου καταδικασταιο, αλλα επιμενω οτι προκειται για στημενη προβοκατσια η οποια θα ανοιξει την ((πορτα)) για την νομιμοποιηση ολων των λαθρομεταναστων και την ενθαρυνση για εισροη εκατομμυριων αλλων. Η Νεα Ταξη που καθοδηγειται απο τους Σιωνιστες θελει να τελειωνει με την Ελλαδα και τον Ελληνικο λαο, και εφαρμοζει την τελικη λυση. Υποψιν οτι ολα σχεδον τα κομματα Νεα Δημοκρατια, Πασοκ, Δημαρ, Συριζα, ΚΚΕ, Οικολογοι ειναι οργανα αυτου του σχεδιοι καθως επισης και ολες οι Μ.Κ.Ο και οι φερομενες αντιρατσιστικες οργανωσεις τις οποιες χρηματοδοτουν ο Σορος και οι Τραπεζιτες αλλα το μεγαλυτερο μερος των χρηματοδοτησεων προερχεται απο το Δημοσιο Ταμειο δηλαδη απο τον Ελληνα φορολογουμενο τον οποιον υποχρεωνουνε να πληρωνει τους αυριανους φονιαδες του. Το σχεδιο φαινεται οτι θα εχει επιτυχια, εχουνε διαφθειρει τελειως τον Ελληνικο λαο, και εχουνε αποβλακωσει την νεολαια, αυτοι που αντιστεκονται ειναι ελαχιστοι, και κατα συνεπεια ο αγωνας τους δεν εχει λογικες πιθανοτητες επιτυχιας. Μονο ενα θαυμα μπορει να αποτρεψει τον αφανισμο της χωρας μας.

  7. ανωνυμε 2.11 αν δεν γνωριζεις τα παραπανω περιστατικα , τοτε σιγουρα φιλε μου ζεις σε μια αλλη χωρα . Μονο τις 10 τελευταιες μερες ειχαμε 5 θυματα -ηλικιωμενους κυριως- απο ληστειες αλλοδαπων . Ας μην κρυβομαστε πλεον πισω απο το δαχτυλο μας γιατι καποια στιγμη θα συμβει σε ολους μας στατιστικα αν το δεις το ολο θεμα .

  8. ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ στους ελληνες παρτε τους τωρα πριν τους παρει ο διαολος ψευτοπροδευτικοι δωστε τους στις κορες σασ να τις ξεσκισουν παπαρες κολοεληνες ρατσιστες εναντιων των ελληνων ψευτες ,,,,μονο με χουντα καταλαβενετε κοπριτες ,,οσο για τη μανωλαδα οικονομοικες διαφορες ειχαν και οχι ρατσιστικη βια οπως μας την προβαλουν τα πορνοκαναλα σασ ,,,ζητω η 21 απριλειου,,,ζητω ο στρατος ζητω η ελλαδα,,,,ελλαδα σα ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *