Διαφημίσεις

Επιβεβαιώθηκε αργά τη νύχτα , έπειτα από μια μαραθώνια αστυνομική επιχείρηση ,η σύλληψη του 19χρονου βομβιστή της Βοστώνης, Τζοκάρ Τσαρνάγεφ.

Ο νεαρός κρυβόταν στην πρύμνη ενός σκάφους το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή ενός σπιτιού στο Watertown.

Ο δεύτερος ύποπτος για τις βομβιστικές επιθέσεις στον Μαραθώνιο της Βοστώνης βρέθηκε βαριά τραυματισμένος και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Μασαχουσέτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς τραυματίστηκε στο λαιμό και στο πόδι κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών.

Οι αρχές έφτασαν στον δράστη έπειτα από πληροφορία που έδωσε στην αστυνομία ένας κάτοικος, ο οποίος είδε αίμα κοντά στο σκάφος.

«Συνελήφθη! Η καταδίωξη έφτασε στο τέλος. Η έρευνα ολοκληρώθηκε. Ο τρόμος τελείωσε και η δικαιοσύνη νίκησε. Ο ύποπτος κρατείται», αναφέρει σε μήνυμα στο Twitter η αστυνομία της Βοστόνης και οι κάτοικοι της περιοχής βγήκαν στους δρόμους και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Ο 19χρονος, μαζί με τον αδελφό του, θεωρείται υπεύθυνος για τους αιματηρούς βομβαρδισμούς, στο μαραθώνιο της Βοστώνης. Ο Ταμερλάν Τσαρνάγεφ, 26 ετών, σκοτώθηκε νωρίτερα κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών με την αστυνομία.

Όμως η τραγωδία της Βοστώνης δεν έλαβε ακόμα τέλος, σύμφωνα με δηλώσεις του αξιωματούχου της αστυνομίας του Νιού Μπέντφορντ, Ρόμπερτ Ρίτσαρντ, άλλοι τρεις ύποπτοι βρίσκονται υπό κράτηση και ανακρίνονται σε σχέση με τις αιματηρές βομβιστικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου στη Βοστόνη.

Πρόκειται για δύο άνδρες και μία γυναίκα που «βάσει υποθέσεων συνεργάζονταν με τον δεύτερο ύποπτο».

Στις ΗΠΑ θα πρέπει να απαντηθουν πολλά ερωτήματα, όπως το γιατί βρέθηκε η χώρα στο στόχαστρο των Τσετσένων που μέχρι τώρα η ενασχόλησή τους ήταν συνήθως με τη Ρωσία. Πρέπει να απαντηθεί στον αμερικανικό λαό πως οι φανατικοί σαλαφιστές που οι ΗΠΑ υποστηρίζουν στην Συρία, κατέληξαν να βάλουν στο στόχαστρό τους τα χέρια που τους “ταϊζουν”.

Γενικώς οι ΗΠΑ έχουν παράδοση πρώην συμμάχων που έχουν στραφεί εναντίον τους προκαλώντας μεγάλες ζημιές (Οσάμα Μπιν Λάντεν, Σαντάμ Χουσείν).

defencenet.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *