Διαφημίσεις

Από: Kαθηγητής Vicente TORTOSA PEREZ- ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ της ALMERIA – ΙΣΠΑΝΙΑ.

Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Princeton έχουν ανακαλύψει κάτι που θεωρείται τρομακτικό. Για αρκετούς μήνες ετρεφαν δύο ομάδες ποντικών, μια ομάδα με τα τρόφιμα που φυλάσσονταν στο ψυγείο, και το άλλο με τα τρόφιμα φυλάσσονταν σε ψυγείο, αλλά με πολλά διακοσμητικους μαγνήτες κολλημενοι στην πόρτα του. Σκοπός της παρούσας μελέτης ήταν να δουν πώς αυτά επηρεάζουν την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στα τροφιμα.

Παραδόξως, μετά από αυστηρές δοκιμές, η ομάδα διαπίστωσε ότι τα ποντίκια που έτρωγαν ακτινοβολημένα τροφίμα από τους μαγνήτες ειχαν 87% περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν καρκίνο από ό, τι στην άλλη ομάδα. Οι μαγνήτες που συνδέονται με οποιαδήποτε ηλ.οικιακη συσκευή, αυξανουν την κατανάλωση ρεύματος της εν λογω συσκευης διοτι αυξάνουν την ηλεκτρομαγνητική δύναμη του ηλεκτρικού πεδίου της.

Ο καθένας έχει έναν μαγνήτη στο ψυγείο, ως διακοσμητικό στοιχείο, αλλά μέχρι τώρα δεν υπηρχε υποψία ότι είναι επιβλαβή. Αλλά είναι θανατηφόρoi. Είναι επικίνδυνο να παίζει κανεις με τις δυνάμεις της φύσης και της ενέργειας. Εάν έχετε ένα μαγνήτη, απομακρυνετε τον αμεσως από κάθε τροφή. Ανεξήγητα, η ισπανική κυβέρνηση ή οποιαδήποτε άλλη χώρα, δεν έδωσε προειδοποιητικό μήνυμα, αλλά χάρη στο Διαδίκτυο και την προθυμία όλων, μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον.

http://bariopoula.blogspot.gr/2013/04/sos.html



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

20 σχόλια στο “SOS οι μαγνήτες στα ψυγεία!!!!!”
  1. Και ξέρεις ποιο είναι το πιο τραγικό;
    Ότι αν ακολουθήσεις την πηγή που παραθέτεις θα φτάσεις σε αυτό το link
    http://www.hoax-slayer.com/refrigerator-door-magnet-warning.shtml

    Αν παρ'όλα αυτά η παγκόσμια συνωμοσία για την συγκάλυψη των βλαβερών επιπτώσεων των διακοσμητικών μαγνητών έχει βάλει το χέρι της, θα παρακαλούσα να ανεβάσεις την έρευνα να τη διαβάσουμε και εμείς.

  2. ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΠΗΓΑ ΣΚΙΑΘΟ ΒΙΕΝΝΗ ΚΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟ;;;;ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΩ…ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

    1. Προς 12:05.εαν μπεις στον κοπο και κοψεις ενα λαστιχο θα δεις οτι μεσα του υπαρχει μαγνητης .ειναι ευλυγιστος και σπαει ευκολα…

  3. Όλα τα άρθρα και θέματα που δημοσιεύει το παρόν ιστολόγιο είναι παλιοί και νέοι ιντερνετικοί μύθοι που τους βρίσκει στα αγγλικά και τους μεταφράζει στα ελληνικά παρουσιάζοντάς τους πλέον ως αληθινές απίστευτες και τρομακτικές ιστορίες συνωμοσίας με μοναδικό σκοπό την προσέλκυση κλικς για αύξηση των κερδών από τις διαφημίσεις.
    Δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάσεις τίποτα αληθινό εδώ μέσα όπως και σε πολλούς παρόμοιους ιστότοπους.
    (παρακαλώ να περάσει, δεν βρίζω, λέω την γνώμη μου)

  4. Το λάστιχο στο ψυγείο έχει μαγνήτη για να κλείνει. Καλό θα είναι να λέμε κάτι εφόσον το γνωρίζουμε και όχι ότι μας κατέβει. Μια βόλτα σε μαγαζί που πουλάει εξαρτήματα για ψυγεία θα σας πείσει.!

  5. χαχαχαχα εχουν μαγνητες λενε 😛
    μηπως ειναι αντιστασεις?? εε για δειτε το λιγο!!!
    οσο για τα περι μεγνητισμου σιγα ρε παιδια την μαγνητικη ενεργεια τωρα απο τα μαγνητακια ενταξει μη τρελαθουμε κιολα!!!
    +1 στο φιλο περι διαφημησεων!!!

  6. O Τεσλα ολη τη ζωη του την εφαγε κοντα σε ηλεκτρομαγνητικα πεδια και πειραματιζομενος με πηνια και μαγνητες…
    Και πεθανε 80 ετων…
    Αν ειχε την παραμικρη βαση το αρθρο ο Τεσλα επρεπε να χε πεθανει 100 φορες…..χαχαχαχα
    σοβαρευτειτε…

  7. Χρηματοδοτούμενες έρευνες για να αποκρύψουν την πραγματική αιτία του καρκίνου. Δηλ. είναι τα τρόφιμα καθαρά και καλά και τα χαλάνε οι μαγνήτες…. Αλλά όσο υπάρχουν άνθρωποι…..

  8. Τρέχω να τα βγάλω!….. Έχω τον Μικυ και τη Μίνι!……. Ααααααα……. Γι αυτό έχω κάτι ζαλάδες τώρα τελευταία………..

  9. Είναι αλήθεια ρε παιδιά, σοκαριαστηκα όταν άνοιξα το ψυγείο να φάω κάτι και το βρήκα ΑΔΕΙΟ… είχαν κολλήσει όλα στην πόρτα… απο τους μαγνητες είναι δεν εξηγείται αλλιώς..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *