Διαφημίσεις

Εξοργισμένοι γονείς λένε ότι ένα νέο γυμνάσιο της Νέας Υόρκης έδωσε εντολή στις νέες φοιτήτριες να ζητήσουν η μία απο την άλλη να της δώσει ένα λεσβιακό φιλί – και τα αγόρια μαθαίνουν πώς να εντοπίζουν τα νέα παλιοθήλυκα – σε μια παρουσίαση αντι-εκφοβισμού σχετικά με την ταυτότητα και το σεξουαλικό προσανατολισμό του φύλλου.

Σύμφωνα με την έκθεση, τα παιδιά παρακολούθησαν μια ειδική κατηγορία υγείας την 11η Απριλίου που διδάσκει τους φοιτητές στο Linden Avenue Middle School στη Νέα Υόρκη. Οι γονείς λένε ότι δεν δηλώθηκαν της παρουσίασης.
Στους μαθητές εισήχθησαν οι όροι όπως «Πανσεξουαλισμός” και “το τρίτο φύλλο.”

Μερικές από τις νέες φοιτήτριες είπαν ότι ειπώθηκε ότι ήταν κοινό για τα 14-χρονα κορίτσια να κάνουν σεξ και ότι οι γονείς τους δεν θα μπορούσαν να τις σταματήσουν.
Η Mandy Coon, μια μητέρα μαθήτριας της όγδοης τάξης είπε, «είμαι έξω φρενών. Είμαι γονέας. Πως κάποιος παίρνει το δικαίωμα να πει σε ενα κορίτσι ότι είναι “εντάξει” για εκείνη να κάνει σεξ;

Σύμφωνα με το Fox News , η Coon είπε ότι η κόρη της ήταν στενοχωρημένη από την παρουσίαση και αναρωτήθηκε γιατί να κληθεί να ζητήσει από μια άλλη κοπέλα να τη φιλήσει.

“Μου είπε,« Μαμά, όλοι περνούσαν και με πείραζαν. Τώρα δηλαδή θα ονομάζομαι λεσβία επειδή έπρεπε να ζητήσω από ένα άλλο κορίτσι, αν θα μπορούσα να τη φιλήσω.»

Σύμφωνα με τη μητέρα, το σχολείο είπε ότι το μάθημα είχε ως στόχο να «διδάξουν τα κορίτσια τα όρια και πώς να λένε όχι”.
«Πήραν, επίσης, δύο κορίτσια να σταθούν μπροστά στην τάξη και να υποκριθούν ότι ήταν λεσβίες.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΦΙΛΙ”
  1. βασικά πολύ καλό μην φρικάρετε
    26 Απριλίου 2013 – 9:12 π.μ.

    Ναι, πολύ καλό είναι, τώρα, με τη νέα εκπαίδευση θα δεχτεί πιο εύκολα η κοινωνία ότι τον παίρνεις και δεν θα σε φωνάζουν πια πούστη…. οπότε ναι, πολύ καλό, για σένα……

  2. Πάλι οι Αγγλοσάξονες βρήκαν τρόπο να σφυγμομετρήσουν δωρεάν την αντίδραση του κοινονικού υποσυνόλου σε ένα κλειστό περιβάλλον όπως το σχολείο, σε συγκεκριμμένες ηλικίες και για ένα θέμα που αυτή τη φορά ήταν σεξουαλικό.
    Υπήρξαν άλλες φορές που υποχρέωσαν μέχρι και γονείς μαθητών να συμμετέχουν στο θέατρο (Αγγλία – δημοτικό σχολείο – δήθεν απομεινάρια από UFO που έπεσε και μάλιστο όχι μία αλλά τρείς φορές σε διαφορετικά σχολεία. Κατά τη γνώμη μου και στο ίδιο σχολείο να γινόταν 3 φορές οι αντιδράσεις θα ήταν οι ίδιες).
    Αριστοφάνης από το Bahrain.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek