01:46 - 28/04/2013

Θέλω να προσέξετε παρακάτω και να μου πέιτε τι βλέπετε !!!

Διαφημίσεις

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4075221778438&set=pcb.4075225258525&type=1&relevant_count=2

θελω να δειτε αυτες τις 2 φωτογραφιες και το βιντεο παρακατω και να μου πειτε τι βλεπετε … ανοιξτε τα ματια σας και πειτε μου … επειτα δεστε στο βιντεο τον ανδρα πριν το ατυχημα…

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4075221738437&set=pcb.4075225258525&type=1&relevant_count=1

Και τωρα εδω

Αρης Ιχθυς Συνωμοσιολογος



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. Ο τυπος στην πρωτη φωτο που τιυ λειπουν τα ποδια ειναι γιατι ειναι τεχνητα μελη και ο ιδιος τυπος στην δευτερη φωτο ειναι ο ορθιος αντρας δεξια με το ασπρο μπλουζακι φενονται καθαρα τα τεχνιτα ποδια του και στις δυο φωτο !!!

  2. Το ιδιο σημειο με διαφορετικο πλανο
    1 φωτο η κοπελα με το κοκκινο μπουφαν εχει μπροστα της τον τυπο με το ασπρο μπλουζακι απο την 2η φωτο και διπλα ενα ασπρο σαν κουτι με κοκκινη βαλιτσα
    2 φωτο η ιδια κοπελα εχει μπροστα της μια μαυρη κοπελα διπλα στο ποτηρι της κοκα κολα
    διπλα ομως εχει μονο το ασπρο σαν κουτι ΠΟΥ ειναι η βαλιτσα οεο????????
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ η διαφημηση της κοκα κολα ειναι παντου χιχιχ!!!
    Ρε δουλευουν τον κοσμο ξυπνα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  3. Το μόνο που μπορεί να δει κανείς είναι ένα τσούρμο από καραγκιώζηδες κομπάρσους, οι οποίοι δείχνουν την κατάντια και υποκρισία της Αμερικανικής κυβέρνησης, όπως και την ηλιθιότητα των Αμερικανών που τους πιστεύουν… τίποτε παραπάνω!

  4. Ανώνυμος 04/28/2013 @ 7:17 ΠΜ

    Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΣΤΟΝΗ!ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΑΙΘΑΝΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΟ, Ο ΣΚΥΛΟΣ ΕΛΕΙΠΕ, ΝΑ ΤΟ ΤΣΑΚΩΣΗ!Η ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ!

  5. Ανώνυμος 04/28/2013 @ 7:21 ΠΜ

    Ο νεαρος εβγαλε καλα το μισθο του,εγινε ηρωας και μπορει καποια στιγμη να κανει καριερα ηθοποιηας ουτος η αλλος το ταλεντο το εχει..

  6. Εγώ βλέπω ένα πράγμα… ότι ο άνθρωπος που εμφανίζεται στις φωτό του βίντεο δεν έχει καμία σχέση με τον άνθρωπο που έχασε τα πόδια του απ'το βομβιστικό χτύπημα στη Βοστόνη την ημέρα του μαραθωνίου. Άστε δε που εδώ με μαχαίρι κόβεσαι και η πληγή κάνει κάτι μέρες να θρέψει, πόσο μάλλον τα κομμένα άκρα!

  7. Ανώνυμος 04/28/2013 @ 8:07 ΠΜ

    να κανω μια παρατηρηση, γιατι οπως εχω ξαναπει, τα παντα κρινονται στις λεπτομερειες. Ωραια λοιπον, το παλικαρι δεν ειχε εξαρχης ποδια και ολα ηταν μια καλη παρασταση. Για τον Α ή Β λογο, το παλικαρι το εκανε αυτο για να κερδισει κατι. Τι γινεται ομως με οσους τον ηξεραν? Τους πληρωσαν και αυτους? Ποσους? Ολο τον κυκλο γνωριμιας του? Κατι τετοιο δεν γινεται και λυπαμαι που το λεω αλλα κατι μας διαφευγει.

  8. Ανώνυμος 04/28/2013 @ 9:27 ΠΜ

    11:07 Δε μας διαφευγει τιποτα ο σκοπος αγιαζει τα μεσα που λεμε
    Εχουν λεφτα ακομα και μια ολοκληρη χωρα να δωροδοκησουν αν χρειαστει.
    Εκτος αυτου υπαρχουν κι αλλα μεσα εκτος απο δωροδοκιες για να μην μιλησει ο γνωστος..
    Στο σημερινο ψευτικο κοσμο ολα ειναι δυνατα.

  9. Ανώνυμος 04/28/2013 @ 9:45 ΠΜ

    Σε πρώτη φάση θα σχολιάσω τον ψυχολογικό παράγοντα, τουτέστιν χάνεις τα πόδια σου σε μια στιγμή χάνεις κυριολεκτικά την γη κάτω απ' τα πόδια σου και 10 μέρες μετά κάνεις βόλτα στα νοσοκομεία για να εμψυχώσεις και άλλους με παρόμοια προβλήματα.
    http://www.huffingtonpost.com/2013/04/24/jeff-bauman-sydney-corcoran-boston-marathon-bombing_n_3148052.html

    Για την ανάρρωση δεν έχω να πώ τίποτα καθότι ο άνθρωπος πρέπει να έχει τον σούπερ ντούπερ οργανισμό, πέρσι έπεσα με το μηχανάκι, τίποτα σπουδαίο, χτύπησα μόνο το χέρι μου και για περίπου τρείς εβδομάδες το είχα δεμένο, αν το έχανα φαντάζομαι θα πήγαινα στην δουλειά 2 μέρες μετά το ατύχημα…εεε;

  10. Ανώνυμος 04/28/2013 @ 11:05 ΠΜ

    θελει να μου εξιγισει καποιος γτ δεν καταλαβα ΤΙΠΟΤΑ!!!

  11. 11¨07
    Δεν ειναι αναγκη να πληρωθηκε ο χωρις ποδια ΕΞΗΛΑΣΤΗΡΙΟ θυμα ειναι εκανα το φωτο σοπ οπως θελουν τον εκαναν πρωτοσελιδο
    και αντε να αποδειξει οτι δεν ειναι ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ
    μην το σκεφτεσε τιποτα χρηματικο δεν εδωσαν το μοονο που εδωσαν και να εισαι σθγουρος για αυτο ειναι ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ σε ασχετους ανθρωπους

  12. Ανώνυμος 04/28/2013 @ 10:27 ΜΜ

    Στην πρώτη φωτο είναι μια μαύρη γυναίκα ακριβώς πάνω απ' την ξανθιά με το κοκκινο μπουφαν και μια βαλίτσα πορτοκαλί , στην δεύτερη η μαύρη εξαφανίζεται όπως και η βαλίτσα και την θέση της παίρνει ο τύπος που έχασε τα πόδια του…

    Επίσης υπάρχει και ένας τύπος παραλίας αλλά δεν τον σχολιάζω

  13. Ανώνυμος 05/01/2013 @ 7:47 ΠΜ

    Μπορεί κάποιος να βρεί τα ονόματα των νεκρών, εκτός του 8χρονου…;
    Ψάχνω στο γκουγκλ και οι αναρτήσεις είναι από 15 εως 16-4, πριν ανακοινωθούν…

  14. Ανώνυμος 05/03/2013 @ 7:08 ΠΜ

    σε αυτη την εκρηξη καποιοι ανθρωποι εχασαν την ζωη τους, αλλοι τα ποδια τους, και καποιοι θα εχουν σημαδια για ολη τους την ζωη. και εσεις ασχοληστε με δηθεν θεωριες συνωμοσιας λες και στο μαραθωνιο ηταν 10 η 20 ατομα και μπορεσαν να το στησουν. τουβλα. σεβαστειτε τον πονο των ανθρωπων και σταματηστε να γραφετε βλακειες.
    αν συμβει κατι κακο σε σας (που ελπιζω οχι) να δω τη θα λετε αν με βλεπετε να γραφω για ψευτικη τραγωδια και ηθοποιους ταχα χτυπημενους.

  15. Ανώνυμος 05/08/2013 @ 9:40 ΜΜ

    Εντάξει δεν ξέρω ποιός τα σκεφτεται όλα αυτα περί συνομοσίας, αλλά μάλλον χρίζει ιατρικής παρακολούθησης και είναι στα όρια της ψυχωσης… Δεν σας πέρασε από το μυαλό ότι πολύ απλά η μάυρη κοπέλα που φαίνεται στην πρώτη φώτο και όχι στη δεύτερη, απλά στη δεύτερη φώτο έχει φύγει αφού δεν φαίνεται να έχει σοβαρό τραύμα, επίσης αυτός με τα κομμμένα πόδια στην πρώτη φώτο δεν φαίνεται λόγω οπτικής γωνίας, αν προσέξετε την πρώτη φώτο βρίσκεται πίσω ακριβώς από την μάυρη κοπέλα, επίσης αν παρατηρήσετε σε άλλες φώτο που κυκλοφόρησαν υπήρξαν δύο άτομα με κομμένο πόδι ή πόδια που ουδεμία σχέση έχει ο ένας με τον άλλο και μερικοί λένε ότι άλλαξε μπλουζάκι… έλεος. Δεν θα σχολιάσω το βιντεάκι με τον τύπο χωρίς κάτω άκρα που παρατίθεται, διότι δεν έχει καμία σχέση με τον τύπο στο καροτσάκι, επίσης το βίντεο είναι εντελώς θολό και δεν μας δείχνει το πρόσωπό του ώστε να ισχυριστεί κάποιος ότι είναι ο ίδιος, απορώ πώς βγάλατε τζιμάνια το συμπέρασμα…. Στον ψυχίατρο γρήγορα λοιπόν…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*