Διαφημίσεις

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΟ : Σημειώστε αυτή την είδηση όχι για το περιεχόμενο της όσο για την Ήμερα !! Ίσως εκείνη η ημέρα η όχι τόσο μακρινή να κρύβει μια μεγάλη έκπληξη!

Εντολή στους υπουργούς να επιταχύνουν το έργο του με στόχο «να μη χαθεί ούτε μια μέρα» έδωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στέλνοντας μάλιστα σαφές μήνυμα να μη λείψει κανείς τη Μεγάλη Πέμπτη από το γραφείο του.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ο Πρωθυπουργός εκτιμά πως δεν πρέπει να χαθεί η δυναμική που υπάρχει μετά και την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου από τη Βουλή, καθώς και ότι θα πρέπει να υλοποιηθούν όλες οι δεσμεύσεις και τα προαπαιτούμενα μέσα στις καθορισμένες χρονικές προθεσμίες.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

21 σχόλια στο “Σαμαράς προς Υπουργούς: Να είστε όλοι στα γραφεία σας τη Μ. Πέμπτη.Σημειώστε αυτή την είδηση…”
  1. …ρε παιδια , αυτος ο Κουβελης που βρισκεται;
    Τον ειδε πουθενα κανενας.Οχι τιποτε αλλο …αλλα μας ελλειψε και ο αntony πηρε σοβαρα τον ρολο του.Μη χ@ισω..!

  2. Το καλυτερο που μπορει να κανει ο δοτος πρωθυπουργος μας(?) ειναι να ευχηθει χρονια πολλα στους υπολοιπους δοτους, τα αλλα τα διαχειριζονται αλλοι. Παρτε το χαμπαρι, δεν εχουμε κυβερνηση απλα φαινεται οτι εχουμε αλλα πραγματικα δεν εχουμε. Μονοι τα κομματοσκυλα και τα βαμπιρ πιστευουν οτι εχουμε κυβερνηση.

  3. χα χα ..μηπως τους θελει ολους μαζι για να επιβιβαστουν, μετα την εγγραφη καποιας αναγγελιας, σε ενα μεγαλο νατοϊκο μαυρο γερακι;..

  4. Λοιπον παιδακια εχουμε και λεμε. Πριν λιγο ημουν σπιτι της κολητης μου. Ο αντρας της ειναι στην προσωπικη φρουρα πολυ γνωστης βουλευτινας ενος απο τα δυο μεγαλα κοματα. Οταν του ειπα για κουρεμα καταθεσεων τωρα μεγαλη βδομαδα μου απαντησε οχι τωρα δεν γινεται. Θα αφησουν πρωτα να γινουν οι φορολογικες δηλωσεις να δουν τι σουμα ωστε να σκεφτουν τι ποσο θα κοψουν και μετα θα ανακοινωσουν κουρεμα.(Και πως αυτο θα ειναι της ταξεως του 35%) Επισης μου πε πως θα βγαλουν τον Τσιπρα για πρωθυπουργο και μαλιστα στα μουλωχτα χωρις καν εκλογες. Αυτο με παραξενεψε αλλα με τοσα που ζουμε ισως το δουμε και αυτο. Μου πε και κατι αλλα αλλα καλυτερα να μην τα αναφερω. Εν αναμονη λοιπον για να δουμε

  5. χαχαααα…ο πρωθυπουργος ζηταει απο τους υπουργους το…αυτονοητο…χαχαααα!!!και που θα πανε τι εγινε δηλαδη…????

  6. 11:46 Πες μας και τα αλλα αν οντως τα ξερεις εκ των εσω. Θα ενδιεφερε πολυ τον ανησυχο κοσμο που ψαχνεται και δεν ειναι δουλος του συστηματος.
    Πολλα θα γινουν ακομη και ολα ειναι μπροστα μας.
    Το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις για να αποτρεψουμε αυτο το σκηνικο..

  7. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ… ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ? Ή ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΟΜΙΖΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΣΧΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ.. ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΑΤΑ.. ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΛΟΥΒΙΑ….

  8. Ίσως θερμό επεισόδιο. Κάτι παίζει μέ τόν μεμέτι 20 μέρες τώρα… Όλοι οι ανώτατοι γνωρίζουν. Εκνευριστική νηνεμία πρίν τόν τυφώνα, ακόμα καί στήν ατμόσφαιρα τό βλέπεις. Δύσκολο Πάσχα φοβάμαι. Αλλά Έλληνας είσαι !!!

  9. ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΥΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΒΑΑΛ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΦΤΥΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ .

  10. νανι-νανι μην μιλατε δυνατα και ξυπνησουμε τους εαυτους μας.Αυτους αξιζουμε να εχουμε για ηγετες και αυτους εχουμε.Που ειναι το προβλημα σας ρε παιδια?

  11. Τσίπρα θα δούμε, μεμέτι θα δούμε, κούρεμα θα δούμε, πολλά ακόμα θα δούμε, δε μας κάνει εντύπωση πια, παρακολουθούμε το θάνατό μας, πατατάκια, ποπ-κορν, λεμονάδα κανείς;
    Χριστός Ανέστη.

    Καμμένη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek