Διαφημίσεις

Είτε πιστεύετε είτε αρνείστε ότι εξωγήινα σκάφη υπάρχουν και ότι ο αμερικανικός στρατός διαθέτει διαστημικό στόλο (project solar warden),κατά την διάρκεια του «Ακρόαση πολιτών για την Αποκάλυψη» ο Dr Steven Greer μίλησε για την ύπαρξη ενός μητρικού σκάφους UFO 26 μιλιά πλατος.

Λέγεται ότι υπάρχουν κονδύλια (άγνωστης προέλευσης) 2 με 3 τρισεκατομμύρια δολάρια στο black Ops EMP ,Scalar and weaponize space project.

Το κόστος του μυστικού project Solar Warden είναι πιθανόν να χρηματοδοτείτε από το ταμείο Gary McKinnon ,o όποιος βρήκε αποδεικτικά στοιχειά για το Solar Warden secret program.

Ναι είναι αλήθεια ότι η εξωγήινη έχουν έρθει σε επαφή με την κυβέρνησης μας ,είναι επίσης αλήθεια η συμφωνίες που έχουν γίνει για να κρατηθεί μυστικό από την ανθρωπότητα δήλωσε ο Paul Heller πρώην υπουργός άμυνας του Καναδά.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν περισσότερο από το 50 τοις εκατό των Αμερικανών πιστεύουν ότι υπάρχει μια εξωγήινη παρουσία και πάνω από το 80 τοις εκατό πιστεύουν ότι η κυβέρνηση δεν λέει την αλήθεια για αυτό το φαινόμενο. υπάρχει μια εξωγήινη παρουσία και ο Πρόεδρος Ομπάμα το γνωρίζει καλά αυτό. Εξάλλου, λέγεται ότι ο Ομπάμα συμμετείχε στο πρόγραμμα του Άρη ( project Pegasus ) ως νεαρός ενήλικας. Έχει πλήρη επίγνωση της ζωής σε άλλους πλανήτες.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Η αποκαλύψεις συνεχίζονται :Steven Greer -Mίλησε για την ύπαρξη ενός μητρικού σκάφους 26 μιλιά πλάτος(UFO)”
  1. ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΕΞΩΓΙΗΝΗ ΖΩΗ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ. ΚΑΠΟΤΕ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ Η ΓΗ ΗΤΑΝ ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΕΟΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΙΟ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΗΝ 21η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΦΟΝ ΜΠΡΑΟΥΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ "ΕΞΩΓΙΗΝΟΙ".

    Νικολας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek