Διαφημίσεις

Οι προφητείες των πατέρων της Ορθόδοξης Εκκλησίας βαίνουν προς την πραγμάτωσή τους.

Ο πατέρας Ιωάννης με τον οποίος προσφάτως συναντήθηκε και συνομίλησε η Κατερίνα Αλαφογιάννη, αποκάλυψε συγκλονιστικά πράγματα. Ιδού:

«Οι Τούρκοι δεν θα εισβάλουν στην Ελλάδα από την Αλεξανδρούπολη. Θα μπουν σε κάποιο νησί. Μόνο εκεί θα μπουν. Όταν θα μπουν όμως η Ελλάδα θα υποφέρει πολύ. Κι επειδή αυτή η μπόρα θα κρατήσει κάποιους μήνες, ο λαός του τόπου μας θα πεινάσει πολύ. Η αφορμή για να μπουν οι Τούρκοι σε ελληνικό νησί θα είναι τα έξι μίλια της υφαλοκρηπίδας, αυτό που ο Κοσμάς Αιτωλός λέει “εξαμίλια”. Αυτή τη στιγμή οι Τούρκοι έχουν ήδη φτάσει στα έξι μίλια, κάτι που σημαίνει ότι η κατάσταση οξύνεται περισσότερο. Λίγο μετά την απόβαση των Τούρκων στο νησί μας, θα κατέβουν οι Ρώσοι στα Στενά.

Αυτοί βέβαια θα έχουν άλλα συμφέρονται αλλά άθελά τους, θα μας βοηθήσουν. Οι Τούρκοι, τότε, για να υπερασπιστούν τα Στενά που έχουν στρατηγική θέση και για αυτούς είναι μείζονος σημασίας, θ’ αποσύρουν τα στρατεύματά τους από το νησί. Τα άλλα κράτη όμως της Ευρώπης, ειδικότερα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και έξι-εφτά ακόμη κράτη της ΕΕ θα δουν πως η Ρωσία θα αποσπάσει κάποια κομμάτια γης και θα θελήσουν κι εκείνοι να πράξουν αναλόγως. Ο καθένας βέβαια θα κυνηγάει τη “μερίδα του λέοντος”. Κατ’ αυτό τον τρόπο θα συμμετάσχουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο αυτό.

Εμείς σαν Ελλάδα δεν θα πάρουμε μέρος, μετά από απόφαση της κυβέρνησης να μην στείλει στρατό. Οι ανθρώπινες απώλειες όμως συνολικά θα είναι ανυπολόγιστες. Η Τουρκία συγκεκριμένα, που αυτή τη στιγμή αριθμεί 75 εκατομμύρια κατοίκους θα έχει τραγικά μεγάλες απώλειες. Θα απομείνει το 1/3 των Τούρκων μετά το πέρας του πολέμου, δηλ. 20 περίπου εκατομμύρια Τούρκοι! Όπως είχε πει προγενέστερα και ο γέροντας Παϊσιος “Η Τουρκία, η καταραμένη φυλή, θα σβήσει όταν κατέβει η ρωσική αρμάδα”.

Τα γεγονότα όμως θα εξελιχθούν υπέρ των Ελλήνων. Την Πόλη θα την πάρει μεν προσωρινά η Ρωσία, αλλά μεταγενέστερα επειδή οι Ευρωπαίοι θα πιέζουν να την δώσει, οι Ρώσοι θα μας “παραδώσουν” την Κωνσταντινούπολη».

Συγκλονίζουν τα προφητικά αυτά λόγια του γέροντα Ιωάννη.
Εμείς τα παραθέτουμε με σκεπτικισμό.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

28 σχόλια στο “Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ!”
  1. ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ??????????????????????????????????????????????????????

  2. ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ???

    esy epidi eisai malakas de tha patheis tipota
    de se pianei tpt esena

  3. Νταξ……εχεις ξεφυγει ασχημα.Λοιπον, ολα οσο λεγονται απο τους δηθεν σοφους γεροντες Παστιτσιους Ιωαννη, και ολους αυτους τους δηθεν προφητες ειναι σχεδια, που τα εχουν "βαφτισει προφητεις".Κατα τα αλλα, οσο δακρυζει ο Αη Γιωργης, αλλο τοσο ειναι αυτοι προφητες.

  4. Για σκέψου στην οικονομική φάση που βρίσκεται η χώρα, να γίνει απόβαση τούρκων σε νησί μας…αυτόματα γίνεται επιστράτευση, άσχετο αν θα προλάβουμε να πολεμήσουμε, μένουν πίσω γυναικόπαιδα και γέροι να αντιμετωπίσουν χιλιάδες λαθρομεταναστών ισλαμιστών,κυρίως σε μεγάλες αστικές πόλεις…..μόνο η πείνα που είναι σίγουρη, σε απασχολεί?
    Να παρακαλάς να μην αφήσει ο Θεός να τα δούνε τα μάτια μας αυτά που έρχονται……Στη Συρία σφάζονται χριστιανοί και κανείς δεν μιλάει….μακάρι να μας βρει μόνο πείνα, φοβάμαι οτι θα είναι χειρότερα….ο Θεός μαζί μας

  5. Τι να την κανεις την Πολη ρε διεφθαρμενε, σκατομικρονταβατζη Ελληνα? Δεν κοιτας τα χαλια σου. Ακομα Πασοκ ψηφιζεις.

  6. Οποτε:
    Οσο δεν βγαινουν οι Προφητειες ειναι "παραμυθια" – αυτοι που τις πιστευουν "προβατα" – και οι Αγιοι της Εκκλησιας μας "τρελοι και Παστιτσιοι"!!

    Αν ομως τυχον και βγουν, εχουμε και εναλλακτικο σεναριο που το αναφερουμε κι αυτο που και που:
    Τα "παραμυθια" τα ονομαζουμε πλεον "σχεδια βαφτισμενα προφητειες" – οι Αγιοι απο "τρελοι" θα βαφτιστουν "πρακτορες σε εντεταλμενη υπηρεσια" – και ο "γραφικος" λαος που τα πιστευε θα παραμεινει "γραφικος" που δεν θα βλεπει την πλεκτανη που του στησαν!!

    Τελικα αυτος που δεν θελει να πιστεψει δεν θα πιστεψει οτι και αν γινει….για αυτο δυστυχως θα εχει το μελλον που θα εχει!

    Οσο για τον Παισιο και τον Κοσμα Αιτωλο…το βρηκατε…ειναι πρακτορες των Τουρκων και των Αμερικανων…ο Πατροκοσμας ελεγε οτι ελεγε κατοπιν εντολων του πασα, οσο για τον Παισιο ειχε συνεργασια με τον Παπαδημο και την Τριμερη και απο εκει πηρε τις πληροφοριες για τα οικονομικα-γεωπολιτικα σχεδια εις βαρος της Ελλαδας!

  7. γεράματα – βιολογικά και νοητικά
    και σε τέτοιες περιπτώσεις δεν παίρνει να πεις και περαστικά.
    Θα τα διαβάζουν οι ιστορικοί του μέλλοντος και θα χρειάζονται και ψυχίατρο από δίπλα για να ξεχωρίσει την απλή άνοια από την απλή βλακεία…
    Εσείς, γιατί τα δημοσιεύετε;
    Δεν θα σας πούμε ανενημέρωτους αν τα σταματήσετε, αντίθετα, θα πούμε ότι σοβαρεύεστε.

  8. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ,ΕΙΧΑΜΕ ΒΟΛΕΥΤΕΙ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ,ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΝΕ,Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ

  9. ΟΚ, ΤΟΤΕ ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!αεκεί να ζήζουμε τη γήινη ζωούλα μας…..!μένει να αποδεχθεί ποιοί είναι οι βαθιά νυχτωμένοι γιατί το μόνο σίγουρο είναι οτι όλοι είμαστε πιόνια κάποιου ανώτερου… εγώ απλά διαλέγω να είμαι πιόνι του Κυρίου Ιησού Χριστού και να παίζω στη σκακιέρα με τους δικούς του όρους……ο καθένας κάνει την επιλογή που του ταιριάζει,,,,

  10. Η προ-φυτεία λέει ότι τους πουλάμε παράκτιες περιοχές και λιμάνια???? κωλοζωα αμνοί

  11. Από τα σχόλια του καθενός που βλέπω εδώ μέσα απεικονίζεται σε μικρογραφία η Ελληνική κοινωνία σε όλο το φάσμα της…Οι γνωστοί έξυπνοι..αυτοί που είναι έτοιμοι να επικρίνουν ότι κινήται..Οι πύρινοι και αμετανόητοι οπαδοί του Αυνάν..και άλλοι πολλοί.
    Απ' αυτό συμπεραίνω οτι είμαστε και θα είμαστε στον αιώνα τον άπαντα μιά χαρούμενη οικογένεια..περαστικά μας!!!
    Γιαυτό πάντα είναι λίγοι αυτοί που σκέπτονται… έτσι είναι και πρέπει να αποδεχθούμε την αλήθεια!

    Simplicissimus

  12. θα ρισκαρουν οι τουρκοι 60 εκατομ τουριστών που εχουν καθε σεζον? Μαλακες ειναι? δευτερον ο χριστος ειπε αγαπάτε αλλήλους, κι εδώ βλεπουμε τους γέροντες να λένε ντου από παντού.Φρησκευτικό μισος σε όλο το μεγαλείο. Αυτή η ερμη Τουρκία εχει μόνο κακούς ανθρωπους?

  13. afou to lei i profitia
    emeis aplos kitame tin doulia mas
    mi sa niazi gia tipota
    gledate sta gemata
    ehoume geri basi emeis
    tha mas ta dosoun ola oi profities
    kalo ipno

  14. Οι περισσότεροι είστε να μην πω!… Κατ'αρχήν ντροπή που μιλάτε έτσι για τ'άγια! Κι όταν έρθει η ώρα θα ζητάτε έλεος από το Χριστό! Είστε Έλληνες εσείς ορέέέ; ντρέπομαι για τους Έλληνες που δεν είναι Έλληνες! Όσοι πιστοί προετοιμαστείτε! Ο Κύριος Ιησούς Χριστός μαζί μας και βοήθειά μας!!!…

  15. ….ας πιστεύει ο καθένας ότι θέλει…

    Άλλοι πιστεύουν στο 12Θεο και την Έλευση, άλλοι στο σαλούσα και την ομοσπονδία του φωτός, άλλοι στο Χριστό, άλλοι στο Μωάμεθ, άλλοι στο Βούδα… κλπ.κλπ….

    Πάντως Αγάπη δεν υπάρχει….

  16. Λίγο πολύ αυτά τα έχει πεί και ο Γέροντας Παίσιος. Πάντως η πείνα δεν θα γίνει απο την Τουρκική εισβολή, αλλά απο ολικό κούρεμα των τραπεζικών καταθέσεων και χρεωκοπία που θα γίνει πιθανότατα μέσα στον Ιούνιο.

  17. egw eimai ektos ellados ayti ti stigmi vriskomai se eksoria apo to elliniko sistima ,apo tous ellines politikous sas kai apo kapious ellines eunikistes,lamogia pou poulane tin ellada, to dimosio, tis ellinikes farmakoviomixanies,nisia,petrelea ,aerodromia limania ktlp otan ginei to mpam apo tin tourkia egw opos k alla meli tou nato tha katevoume gia na sas sosoume provata alla de tha katevw mono gia esas zwa!!!! tha katevw na dosw tin zoi mou gia to xwma to xwma toun progonon mou gia to xwma pou polemisan oi papoudes mou k oi propapoudes mou kai se antalagma oi lamogia kyvernites sas tous dikasn tous ekswrisan tous ektelesan. egw omos tha eimai eki tin katalili wra sto swsto simio, etsi gia tin ellada re gamoto

  18. ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ! ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ! ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΆΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΈΛΛΗΝΕΣ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΤΟΥ!!!

  19. Ρε κολοζωα που κραζετε ολοι , και τωρα χωρις καν αποβαση με φουσκωτη βαρκουλα να εχει γινε δεν εχει πεσει πεινα σε αρκετα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ?????????

  20. Simplicissimus , καλησπέρα, με κάλυψες πλήρως! Τους μιλάς και δεν θέλουν να μάθουν τίποτα!!! Ανεξήγητο και όμως …ελληνικό!

    Μόνο να τους "την πούμε" για να δείξουμε πως ΚΑΤΙ ξέρουμε! Το αισιοδοξο είναι πως όσοι "σκέπτονται" και δεν μιλούν ή μιλουν με ΕΥΓΕΝΕΙΑ ειναι λίγοι αλλά εκλεκτοί!

  21. Θα πρότεινα να σεβαστούν κάποιοι τους πατέρες της εκκλησίας μας, όσο δύσκολο κι αν είναι στη δική τους ιδεολογία και τρόπο σκέψης να πιστέψουν τις προφητείες. Αν δε θέλουν να πιστέψουν είναι δικαίωμά τους, όμως δεν έχουν καμιά δουλειά να μιλάνε απαξιωτικά εως και υβριστικά για ανθρώπους που έζησαν μοναχικό βίο και σ΄ όλη τους τη ζωή δεν έκαναν τίποτα άλλο απ' το να βοηθάνε ανθρώπους. Θα παραθέσω για τους πιστεύοντες το όραμα του πατρός Αντωνίου επισκόπου Σιατίστης, ο οποίος λίγο πριν φύγει απ' αυτόν τον κόσμο, είδε όραμα και είπε πως όταν ξεκινήσει το κακό στη Συρία, θα πρέπει να αρχίσουμε να προσευχόμαστε γιατί θα 'ρθουν αμέσως μετά δύσκολες μέρες για την Ελλάδα. Θυμίζω ότι το 2005 ούτε κρίση υπήρχε ούτε ενδεχόμενο πολέμου στη Συρία ούτε καν σαν σκέψη. Ας είναι λοιπόν πιο προσεκτικοί κάποιοι κι αν τους είναι δύσκολο να πιστέψουν, τουλάχιστον ας σιωπούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *