Διαφημίσεις

Η… πεθερά του μπουμπούκου και άρα μητέρα της Ευγενίας Μανωλίδου, η Αγγελική Πουλάκου, σχεδόν 60 ετών γιαγιά η οποία προσελήφθη χωρίς προκύρηξη ως ιδιαιτέρα του Προεδρου της Κτηματολόγιο Α.Ε. 70αρη Χρήστου Γούλα. Δεν της έφθανε όμως αυτό, ήθελε να προσλάβει και τη… νύφη της, τη γυναίκα δηλαδή του γιου της και αδελφού της Ευγενίας. Και έτσι προσελήφθη και αυτή στο Κτηματολόγιο.

Κατά σύμπτωση είναι η κόρη του πρώην Υπουργού της ΝΔ, Απόστολου Ανδρεουλάκου. Και ο κατάλογος συνεχίζεται. Προσελήφθη στο Κτηματολόγιο και ο Νίκος Γεωργαντάς ο οποίος παρουσιάζει εκπομπή στο Τηλε-Άστυ για το χρηματιστήριο.

Επίσης, τα τελευταία δύο χρόνια έχουν έρθει πάνω από δέκα στελέχη του ΛΑΟΣ, στο Κτηματολόγιο προσωπικές επιλογές του Άδωνη Γεωργιάδη για να πλαισιώνουν…την πεθερά του. Εθνικό Κτηματολόγιο είναι αυτό ή Μπουμπουκολόγιο; Μπουμπούκο, το θέμα αυτό έρχεται στη Βουλή. Μόνο που είναι πολύ πιο σοβαρό από αυτό που έφερες εσύ στο Κοινοβούλιο. Ξεκίνησες το τρέξιμο;

Αυτά και όχι μόνο στο pressmme όπου όλες οι αναρτήσεις είναι αφιερωμένες στο θέμα αυτό.Για να δούμε Παπαγιάννη ,θα το πας μέχρι τέλους,ή θα αρχίσεις να αφαιρείς πάλι αναρτήσεις,σιγά σιγα.Περιμένουμε.

ventetta.blogspot.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

27 σχόλια στο “Aν αληθεύουν αυτά Άδωνη Γεωργιάδη τρέχα να κρυφτείς..”
  1. τιποτα σ αυτη τη χωρα δεν παει μεχρι τερμα…τουλαχιστον τιποτα που να οφελει την Ελλαδα και τους Ελληνες .

  2. ΡΕ ΣΤΟΚΟΙ…..ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟ-HELL-ΗΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ…..ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ)…..ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΟΣ?…..Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ…..ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΑΝΕΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΤΟΥΣ…..Ο ΛΥΚΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΡΝΙ……ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΣΟΥ http://youtu.be/kR7Os-1fSNc

  3. ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΣΤΟΚΟΙ…..ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΑΡΧΑΙΟ-HELL-ΗΝΙΣΤΗ ΜΑΣΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ?…..ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ…..ΤΟ ΛΑΟΣ?….ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ?….ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΑ 6ΟΟ ΔΙΣ?…..ΡΩΤΑΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ TΗN ΝΕΑ DEMON-CRACY TO ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΑΝ…..Η ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΤΟΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ?

  4. ΡΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

  5. Ρε παιδια του κατοχικα τον 12:43 τι τον αφηνεται να γραφει;
    Ελεος με τον καθε καθυστερημενο!!!
    το Ελλας το εχει κανει η νοημοσυνη του Hell-as!!!
    Αυτος ειναι για ζουρλομανδυα!!!

  6. waterbee80…..ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ……ΜΗΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ….ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ….ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ….ΜΕ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΛΕΩ ΣΤΟΚΟ……water(bee) To Be or Not to Be χαχαχαχαχαχα

  7. ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ…..ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΜΑΕΣΤΡΟ….ΜΕ ΤΟΝ HELL-HNIKO ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ….ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΚΟ……ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  8. i hrisi augi ti ehi kani pou den eine kalo
    mipos epidi ipostirizi tous ellines
    ke halai ta shedia ton xenon pou theloun na mas gemisoun metanastes ?

    1. Και μόνο το γεγονός ότι ασπάζεται τον ναζιζμο (εθνοσοσιαλισμο) αρκεί για να είναι προσβολή προς το έθνος και τους ήρωες που το διαφυλαξαν. Ας μην αναλύσουμε και της ρίζες τους οι οποίες ανήκουν στον μυστικισμό και της αιρετικες διδαχες της Μπλαβατσκι και του Κραουλεη….Αυτό είναι το πρωβλημα μας. .η έλλειψη παιδιας και η απουσία θέλησης για έρευνα ούτως ώστε να μπορεί κάποιος να έχει άποψη τεκμηριωμένη και να επιλέγει βάση δεδομένων. ..και όχι βάση φιλοσοφιας καφενείου καταπινοντας μασημένη τροφή. ..!!!

  9. Ρε 12.43 εισαι μορφη μεγαλη..στηριζομαστε απανω σου, εισαι επομενος Αρχιεπισκοπος.

  10. Πλάκα έχουμε ο ένας λέει στον άλλο ξύπνα, άρα κοιμόμαστε όλοι μαζί; και ποιός ή πότε θα μας πεί οτι ξυπνήσαμε;; οεο

  11. εύχομαι να ψοφήσουν οικογενειακως.καριολη μπουμπουκομαλακα ευχομαι να ζησεις αλλα 100 χρονια με καρκινο εσυ και ολο σου το σοι κωλοπαρασητα

  12. σας πειραξε το νεφος, τι μαλακιες ειναι αυτες που γραφετε κλαιω απο τα γελεια,διπλα σας μενουν και δεν τους ακουμπατε, και κανετε κοντρες πιος θα πει την μεγαλητερη μαλακια.(οχι ολοι)

  13. ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΤΖΟΥΖΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΛΑ.Ο.Σ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ Ν.Δ.1,5 ΧΡΟΝΟ.ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΜΕ.

  14. Sta arxidia tous sas exoun gramenous ollous malakes Ellines , autoi konomane kai eseis krazete apo to pliktrologio. Malakes. Oso gia tis selides san auti einai gnwsto oti bazoun kraxtes gia na bgazoun fragka ta idia skata diladi. A re zwadia me to pou mpnenete mesa konomaei apo tis diafimiseis. AXAXAXAXA sas ksegelase malakes axaxaxaxa.

  15. Ο Αδωνις δεν εχει σχεσει με αυτα.Οταν η πεθερα του μπηκε στο κτηματολογιο δεν ηταν καν βουλευτης.Ο Παπαγιαννης θ'αρχισει να κατεβαζει τα post ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!

  16. Φιλε εισαι εκτος τοπου και χρονου.Η πεθερα του ηταν στο κτηματολογιο πριν γινει ακομη βουλευτης.Ο Παπαγιαννης θα αρχισει να αφαιρει γιατι ο Αδωνις ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ!!!

  17. Φιλε εισαι εκτος τοπου και χρονου.Η πεθερα του ηταν στο κτηματολογιο πριν γινει ακομη βουλευτης.Ο Παπαγιαννης θα αρχισει να αφαιρει γιατι ο Αδωνις ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ!!!

  18. ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ "ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ…";; ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ;

  19. Η επίθεση στον Άδωνι, με τα άπλυτα που του βγάζουν στη φόρα, δεν γίνεται από αυτούς που νομίζετε και ας φαίνεται έτσι. Φυσικά και ισχύουν και θα κληθεί να τα απαντήσει και προσωπικά χέστηκα για τον Άδωνι. Γιατί όμως του τα έβγαλαν τώρα στη φόρα;

    Έγινε αμέσως την άλλη μέρα από το ξεσκέπασμα που έκανε αυτός με επερώτηση του στο Βαξεβανάκο, το πονηρό μαγκάκο…… τον "αγωνισταρά".

    Για να καταλάβετε πόσο αισχρό είναι το παιχνίδι που παρακολουθούμε καθημερινά.

    Ο Βαξεβανάκος, ήταν ένας ανύπαρκτος δημοσιογραφίσκος, που ξεκίνησε από το Ριζοσπάστη (!!) άγνωστος που τον ξέραμε επειδή ήταν πασίγνωστη η γυναίκα του. Και επειδή κάποτε το κοινό ενδιαφέρθηκε να μάθει αν αυτή ήταν παντρεμένη και με ποιόν τότε μάθαμε ότι έχει πάρει έναν άλλον δημοσιογράφο….. έναν…. μιλάω για αυτήν που έκανε στο Mega την πολεμική ανταποκρίτρια και δεν θυμάμαι το όνομα της πριν το 2000, μια μελαχροινή, ωραία γυναίκα.
    Αυτός δουλεύει μέσα στο μέγκα και ψαρεύει και μαζεύει εντωμεταξύ………..

    Το 2000 χωρίζει με αυτήν (πέρασε στο επόμενο στάδιο) και τα φτιάχνει με την Τσαπανίδου για 8 χρόνια. Αυτά ήταν και τα πιο κρίσιμα του χρόνια…….. καταφέρνει και αναριχάται (εμείς βέβαια και πάλι την Τσαπανίδου ξέρουμε όχι αυτόν), και αφού προσλαμβάνεται η Τσαπανίδου στην κρατική τηλεόραση (εντωμεταξύ και αυτή έχει γίνει γνωστή και αγαπητή), χώνεται και αυτός από πίσω εγκαταλείποντας το μέγκα……. στο μεταξύ έχει μαζέψει από κει μέσα….. πληροφορίες "θησαυρούς"…..

    Καταφέρνει μέσα στο μνημόνιο, το 2010, και παίρνει εκπομπή με πανάκριβο προϋπολογισμό στην κρατική τηλεόραση (αυτός που ξεκίνησε από το Ριζοσπάστη να θυμίσω) και επιτέλους, όταν αλλάζει κυβέρνηση του κόβουνε την εκπομπή (και τη μάσα μαζί).

    Μάζεψε γύρω στο ένα μύριο σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του άλλου γελοίου, του Άδωνη, (1.500.000) ήταν όλο αλλά ας πούμε ότι η εκπομπή κόστιζε όντως 20.000 ευρώ το επεισόδιο.

    Ανοίγει την εφημερίδα του, βγάζει στη φόρα μια από τις λίστες Λαγκάρντ, που φυσικά είχε στο χέρι από καιρό, αλλά τη φύλαγε για τα "εγκαίνια" της εφημερίδας του για αυτό και ήταν μία από όλες, δεν είναι σίγουρο ότι είναι η γνήσια ακόμα…..

    Επιτίθεται ταυτόχρονα και στην Τρέμη -με αποδείξεις όπως λέει- και ταυτόχρονα, από θέση ισχύος πλέον (κονομημένος και επιχειρηματίας πια) παρατάει και την Τσαπανίδου (αυτός και δεν ήταν κοινή συνενέση) εμφανίζεται ως ήρωας και εδώ και έξι μήνες έχει και μια μοντέλα γκόμενα με την οποία φωτογραφιζεται σε lifestyle περιοδικά με ύφος διανοούμενου μπροστά στη γραφομηχανή του και η άλλη ξεβράκωτη δίπλα να φαίνεται η αντίθεση "του πνεύματος με τη σεξουαλικότητα"!!! ….και μας έχει όλους χεσμένους!!!
    Ο δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη ξαναθυμίζω, ο αριστερός του Σύριζα (τώρα πια)

    Για αυτό ανοίξαν οι ασκοί του Αιόλου και για τον Γεωργιάδη. Και θα ανοίξουν και για άλλους, αυτός δεν άνοιξε τυχαία το μαγαζάκι του, όποιος τον ακουμπάει τώρα θα καίγεται. Μια ολόκληρη δεκαετία μαζεύει υλικό έρποντας στο σκοτάδι, πίσω από τις γυναίκες του. Τώρα ήρθε η ώρα να βγει στο φως…….

    Εμάς βέβαια μας συμφέρουν όλα αυτά γιατί ο ένας θα τρώει τον άλλον και θα μαθαίνουμε αλήθειες. Αλλά καλό είναι να ξέρουμε τι είναι ο καθένας γιατί η εποχή ψάχνει απεγνωσμένα για ήρωες και ήρωες μάγκες μου δεν υπάρχουν πια, τους πάτησε το τραίνο……..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *