Διαφημίσεις

Τη στιγμή που οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι στον αέρα με «όμηρους» χιλιάδες μαθητές λόγω της ανικανότητας της κυβέρνησης να τα «βρει» με τους καθηγητές, το υπουργείο Παιδείας και ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος βρήκαν τρόπο να εξασφαλίσουν το 1.000.000 ευρώ που απαιτούνται για την ανέγερση του μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό. Πρόκειται για απίστευτη πρόκληση σε βάρος των Ελλήνων προκειμένου να ικανοποιηθούν οι παράνομοι μετανάστες.

Σύμφωνα με έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή το υπουργείο Παιδείας θα μεταφέρει πιστώσεις της τάξεως των 946.000 ευρώ στο υπουργείο Υποδομών και Ανάπτυξης προκειμένου το τελευταίο να δημοπρατήσει την κατασκευή του τζαμιού. Το ποσό θα αποδεσμευθεί σε δύο δόσεις (500.000 και 446.000 ευρώ) μέχρι και το Σεπτέμβριο, οπότε και θα ξεκινήσει η ανέγερση του.

Τότε δηλαδή που το υπουργείο Παιδείας θα επικαλείται πάλι οικονομικά προβλήματα για να μοιράσει στους μαθητές φωτοτυπίες αντί σχολικών βιβλίων, που θα εισηγείται νέες συγχωνεύσεις σχολείων γιατί δεν μπορεί να συντηρήσει τα ήδη λιγοστά στα οποία έχει στοιβάξει τους μαθητές και θα ψάχνει να βρει δασκάλους και καθηγητές για να καλύψει τα κενά.

Μεθοδεύεται δε η θετική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας στην κατασκευή του τζαμιού, καθώς έχει καταθέσει προσφυγή κατά της ανέγερσης ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, ο Εξωραιστικός Σύλλογος «Αθηνά», ένας πανεπιστημιακός, δύο αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού και πέντε κάτοικοι της περιοχής του Βοτανικού. Με άνωθεν παρεμβάσεις επιχειρείται να αρθεί το συντομότερο και το τελευταίο εμπόδιο του ΣτΕ για να γίνει Μέκκα η Αθήνα.

Η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά, με σύμμαχο το Δήμαρχο των λαθρομεταναστών Γ. Καμίνη που πρωτοστατεί στην ανέγερση του κεντρικού τεμένους στο Βοτανικό και θέλει άλλα δύο τζαμιά σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα της Αθήνας, ικανοποιεί το αίτημα των μουσουλμάνων, νόμιμων και παράνομων, αλλά και του Τούρκου πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν όταν αυτός αρνείται το άνοιγμα της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, θέλει να μετατρέψει την Αγιά Σοφιά σε τζαμί και αμφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας.

Με τέτοιες κινήσεις η Ν.Δ. προκαλεί του Έλληνες και στρώνει το βούτυρο στο… ψωμί της Χρυσής Αυγής.

defencenet



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ – ΔΙΑΘΕΤΕΙ 1 ΕΚ. ΕΥΡΩ Το υπουργείο Παιδείας χρηματοδοτεί το τζαμί τη στιγμή που οι Πανελλαδικές είναι στον “αέρα””
  1. Λέτε να ισχύσει το ρητό :
    Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν…
    Λέμε και καμμιά μ@λακία για να περνάει η ώρα.
    Αλήθεια το θέμα ηχορύπανσης από τις ντουντούκες στους μιναρέδες τί θα γίνει.
    Στα εδάφη που έχω φτάσει τα πράγματα λένε ότι η πρώτη προσευχή είναι γύρω στις 04:30 το πρωί, η επόμενη στις 06:20 και έχει ο Αλλάχ μέχρι το βράδυ…
    Αριστοφάνης από το Bahrain.

  2. Θέλουν το κοράνι να διδάσκεται στα σχολεία, θέλουν μάλιστα οι τούρκοι να το διδάσκουν τούρκοι δικοί τους και μάλιστα απαιτούν να τους πληρώνουμε και εμείς είμαστε ανοιχτοί για διάλογο

    Δεν καθόμαστε να μας… κι όλας;
    Αν πάμε να το ζητήσουμε εμείς αυτό στην τουρκία τι θα γίνει; ..μια τρύπα στο νερό

    Διάθεση αυτών των χρημάτων στους ημεδαπούς και ΑΝ λέω ΑΝ περισσέψουν χρήματα βλέπουμε και τους άλλους. ΣΕ ΚΑΜΙΑ περίπτωση όμως για ανέγερση τζαμιού ή άλλη σαχλαμάρα.

    Αντε γιατί το χ3σ@νε οι πολιτικοί μας, η βλακεία τους δεν έχει σύνορα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *