ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Κραυγή του Δημάρχου απο το Ακριτικό Καστελόριζο…”Επιτέλους θωρακίστε τα σύνορα θα να μας ξεκάνουν!”

· Κατοχικά Νέα

Σχέδιο των Τούρκων να διαλύσουν το Καστελόριζο!…Ακούει κανείς ;

Πριν λίγο άλλοι 30 Αφγανοί λαθρομετανάστες “αποβιβάστηκαν” στο νησί ! Είναι βέβαιο πλέον πως οι Τούρκοι έχουν σχέδιο να καταστρέψουν το Καστελόριζο. Aυτό λένε και κάτοικοι του ακριτικού νησιού ,
(φώτο αρχείου )

που βλέπουν τις τελευταίες ημέρες να κάνουν απόβαση στο νησί δεκάδες λαθρομετανάστες από την Τουρκία.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έφτασαν 30 ακόμη παράνομοι λαθρομετανάστες (είχαν προηγηθεί μέσα σε 3 μέρες 48 Αφγανοί και Σύριοι) δημιουργώντας απίστευτο πρόβλημα στο νησί που δεν έχει καμία απολύτως υποδομή για τέτοια “επιδρομή” λαθρομεταναστών.

Ο Δήμαρχος κ.Αχλαδιώτης στέλνει μήνυμα κραυγής “Επιτέλους, να θωρακίσουν τα σύνορα. Θέλουν να μας ξεκάνουν!”
Σ.Π
parapolitika.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΠΗΓΗ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ελλάδα: Η ανεργία υποχώρησε στο 7,9% τον Ιούλιο – Στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2008Business

Πακέτο 2,2 δισ. ευρώ από την κυβέρνηση: Οι φοροελαφρύνσεις, τα επιδόματα και ο κατώτατος μισθός των 1.000 ευρώ

Μαχητικό αεροσκάφος σε πτήση - εικόνα αρχείουΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Τανάγρα: Συνετρίβη ελληνικό F-4 Phantom σε αεροπορική επίδειξη – Νεκροί οι δύο χειριστές

Πυρκαγιά και καπνοί - εικόνα αρχείου για τη φωτιά στη ΜάνδραΕΚΤΑΚΤΑ-BREAKING NEWS

ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ – Μάνδρα: Υπό έλεγχο η φωτιά στο Ξηροπήγαδο – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

5 απαντήσεις στο “Κραυγή του Δημάρχου απο το Ακριτικό Καστελόριζο…”Επιτέλους θωρακίστε τα σύνορα θα να μας ξεκάνουν!””

  1. ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΤΕ ΑΥΤΟ?Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ! ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ! ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΕΝΝΑΝΕ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ," ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ 2 ΜΗΝΕΣ ", ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΖΑΜΙΑ,ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ,ΒΟΗΘΗΜΑ,Κ.Τ.Λ ,ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΑΣ!ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΑΝ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ,ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΔΕΡΒΕΝΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΒΡΟΥΝ!ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΔΙΑΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΧΗ ΒΙΑΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.ΚΑΙ ΤΟ 50 ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ,ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ,ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.

  2. 2.55 TA ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ. ΠΙΣΩ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΔΗΛ ΣΟΡΟΣ, ΜΚΟ, ΚΛΠ, ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛ. ΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ?

  3. 12:25 π.μ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΙΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΥΛΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ,ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΙΔΕΩΔΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ "ΜΕΓΑΛΑ ΣΠΙΤΙΑ,ΕΞΟΧΙΚΑ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Κ.Λ.Π " ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ! ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ!ΜΑΣ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΘΡΕΠΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΝΑΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΔΑΝΕΙΑ,ΣΠΙΤΙΑ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ!ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ Η' ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ Η' ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ!

  4. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΔΙΑΜΡΤΥΡΕΣΤΕ ΜΕΤΑ! ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΜΚΟ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ.
    ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΑ ΔΟΞΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΟ (ΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά