08:52 - 12/05/2013

11/5/13 ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝ/ΤΟΥΡΚΙΑ: ΜΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΤΩΝ ILLUMINATI ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

Διαφημίσεις

1) To Πακιστάν είναι ενα καθοδηγούμενο κράτος από τις ΗΠΑ για την καταπολέμηση του ισλαμικού φανατισμού στην περιοχή από τις επιθέσεις στις 9/11. Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA), εργάστηκε με το Πακιστάν για να δημιουργήσει το “τέρας” των Ταλιμπάν.

Με αφορμή τις εκλογές, εκατομμύρια ψηφοφόροι στο Πακιστάν προσήλθαν στις κάλπες στις 11 Μαΐου. Παρά τα μέτρα ασφαλείας, οι εκλογές αμαυρώθηκαν από εκτεταμένη βία, καθώς οι Ταλιμπάν κρίνουν την ψήφο αντι-ισλαμική, με αποτέλεσμα μια σειρά επιθέσεων να σκοτώσουν τουλάχιστον 17 ανθρώπους.

Ο πρόεδρος του Πακιστάν Ασίφ Αλί Ζαρντάρι είχε υπογράψει το διάταγμα για τη διεξαγωγή

βουλευτικών εκλογών στις “11 Μαΐου”.

2) Παγιδευμένα αυτοκίνητα εξερράγησαν στις 11 Μαΐου 2013 κοντά στο δημαρχείο του Reyhanli, μόλις λίγα χιλιόμετρα από την κύρια διέλευση των συνόρων στη Συρία. Πάνω απο 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 100 τραυματίστηκαν.

Οπως είναι φυσικό, ο καθένας θα σκεφτόταν ότι οι εκρήξεις στην Τουρκία κοντά στα Συριακά σύνορα έχουν να κάνουν με τις σχέσεις Συρίας – Τουρκίας, και οι αιματηρές επιθέσεις στο Πακιστάν την ημέρα των εκλογών, (που παρεμπιπτόντως αποφασίστηκαν να γίνουν την 11η Μαίου) είναι ενα σύνηθες φαινόμενο.

Θα μου επιτρέψετε να αμφιβάλλω. Προτού με χαρακτηρίσετε συνομωσιολόγο, θα ήθελα να δώσετε βάση στην ημερομηνία που συνέβησαν αυτά τα δύο γεγονότα. Δεν τα θεωρώ τυχαία, διότι η 11η Μαίου αποκαλύπτει δύο 11άρια στην ημερομηνία, τα οποία κατά τη γνώμη μου εκμεταλεύτηκαν οι Illuminati για να πραγματοποιήσουν την εκδήλωση τους, ύστερα απο την επιτυχημένα πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση του μαραθωνίου της Βοστώνης.

Μετά τις επιθέσεις στο κέντρο της τουρκικής πόλης κοντά στα σύνορα με την Συρία, ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, δήλωσε ότι η Τουρκία θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα για να προστατευτεί.

Ο Πακιστανός αντιπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Μασούντ Χαν, το Σάββατο, δήλωσε ότι το Πακιστάν έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο για την καταπολέμηση της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας και ελέγχου των συνόρων.

Το τρίπτυχο των μυστικών υπηρεσιών CIA, MIT, ISA, και η μεταξύ τους συνεργασία για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας;

Τα γεγονότα μιλούν απο μόνα τους. Η ημερομηνία των εκλογών του Πακιστάν, μαζί με τις επιθέσεις στην Τουρκία επιλέχτηκαν την 11η Μαίου-συνδυάζοντας την εκδήλωση των illuminati, ώστε να δωθεί αφορμή να ληφθούν μέτρα κατά της τρομοκρατίας

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 05/12/2013 @ 10:40 ΠΜ

    get a life dude…

  2. Ανώνυμος 05/12/2013 @ 12:12 ΜΜ

    Στον τιτλο η λεξη τρομοκρατια πρεπει να μπαινει σε εισαγωγικα, αφού ειναι εφευρεση των Ροτσιλντ για να δικαιολογουν τις δολοφονιες τους.

  3. Ανώνυμος 05/16/2013 @ 10:45 ΜΜ

    κατσε μεχρι 12 μαιου το 2024

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*