Διαφημίσεις

Όταν ήταν δυο χρονών, οι γιατροί διέγνωσαν τον Τζέικομπ Μπαρνέτ με σοβαρής μορφής αυτισμό και ανακοίνωσαν στη μητέρα του ότι δεν θα μάθαινε ποτέ ούτε καν να δένει τα κορδόνια των παπουτσιών του. Δεν θα μπορούσαν να είχαν περισσότερο άδικο!

Αυτή την στιγμή ο Τζέικομπ, που διαθέτει δείκτη ευφυΐας υψηλότερο του Αϊνστάιν (170), κάνει το Master του στην Αστροφυσική στο πανεπιστήμιο Indiana University-Purdue University Indianapolis (IUPUI) και είναι ένας από τους πλέον ελπιδοφόρους ερευνητές στον τομέα της κβαντικής φυσικής, σε ηλικία μόλις 14 ετών!!!

Από την πρώτη στιγμή που γράφτηκε στο πανεπιστήμιο, όταν ήταν 10 χρονών, και έδειξε τι μπορεί να κάνει, βγαίνουν κατά καιρούς δημοσιεύματα (όπως π.χ. Του ΤΙΜΕ ή του BBC) που θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου για τον Μπαρνέτ για να πάρει το Νόμπελ. Ενώ οι ειδικοί τον θεωρούν ως τον πλέον πιθανόν να καταρρίψει μια μέρα την θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν.

Επιπλέον ο Τζέικομπ διευθύνει την δική του φιλανθρωπική οργάνωση, με τίτλο Jacob’s Place, και στόχο να ενημερώσει το κοινό για τον αυτισμό και να καταρρίψει τους σχετικούς μύθους.

Αφορμή για την δημοσιότητα που απολαμβάνει αυτή την στιγμή αποτελεί το βιβλίο «Το αγόρι που μιλούσε με τους πλανήτες» (κυκλοφορεί σε ένα μήνα στα ελληνικά από τις εκδόσεις Ψυχογιός) που έγραψε η μητέρα του για να καταθέσει την συγκλονιστική μαρτυρία της και να διηγηθεί πώς επέτρεψε στο παιδί της, με την πίστη, την αφοσίωση και τη φροντίδα της, να καλλιεργήσει την ασύλληπτη ιδιοφυΐα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Χόλιγουντ έχει ήδη αγοράσει τα κινηματογραφικά δικαιώματα προκειμένου να μεταφέρει την ζωή του Τζέικομπ στην μεγάλη οθόνη.

http://www.defencenet.gr/



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Παιδί-θαύμα που… ανταγωνίζεται τον Αϊνστάιν!”
  1. TO NA ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΦΥΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΓΟΡΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΟΗΤΟ.
    ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥΣ;

  2. ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ Α'Ι'ΝΣΤΑ'Ι'Ν, ΜΗ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ Ο Α'Ι'ΝΣΤΑ'Ι'Ν ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ 'ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ' ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΤΥΠΟ E=mc2.
    Nικολας

  3. σιγα το κατορθωμα να παρεις νομπελ με δεικτη 170, εδω ο γιωργακης με δεικτη 04 καταφερε και κυβερνησε χωρα

  4. ΑΦΟΥ ΠΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ 2:56(ΚΛΑΙΩΩΩΩ) ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΩ ΣΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΕΚΘΕΙΑΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΗΚΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΝΙΝΤΖΑ Κ.Α….ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΟΛΟΥΘΕ ΣΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ….ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΟ ΝΟΜΠΕΛΟΣΥΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΝ ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΙΑΣ ΟΚΑΣ ΧΩΡΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΜΟΥΦΑ ΤΟΥ ΤΕΣΤ IQ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΝΣΑ)…ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ

  5. 2,56…κλαιιιιιιιιιιιιωωωω!χαχα…!
    Παντως οσον αφορα περι Αινσταιν,ενας αγραμματος-ψυχακιας ηταν.Μεχρι τα 15 του,ουτε τα κορδονια του ηξερε να δενει,ξαφνικα διαβασε τοσο πολυ,και εγινε αυτο που μας πλασαριζουν εδω και αιωνες!…
    2,09 εχεις απολυτο δικιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *