Διαφημίσεις

Αίσθηση προκαλεί το δημοσίευμα της της γαλλόφωνης εφημερίδας του Bελγίου «La Libre Belgique», σύμφωνα με το οποίο τον Δεκέμβριο του 2010 οι ευρωπαίοι ηγέτες άκουσαν τον Γιώργο Παπανδρέου να τους λέει ότι όλοι οι αριθμοί της χώρας είναι ψεύτικοι..!!

Ο απόλυτος προδότης Γεώργιος Α. Παπανδρέου! Ντοκουμέντο Συγκεκριμένα… Στο δημοσίευμα με τίτλο “Η Άγκελα Μέρκελ μέσα στην ελληνική παγίδα”, αναφέρεται μεταξύ άλλων: “Η Γερμανίδα Καγκελάριος είναι βαθιά σοκαρισμένη με όσα αποκαλύπτονται το βράδυ της 10ης Δεκεμβρίου 2010.

Στις Βρυξέλλες, οι Αρχηγοί Κρατών και Κυβερνήσεων υποδέχονται τον νέο Έλληνα πρωθυπουργό. Ο σοσιαλιστής Γιώργος Παπανδρέου εξηγεί: ‘Ακούστε, όλοι οι αριθμοί μας είναι ψεύτικοι. Η χώρα μου ταλανίζεται από τη διαφθορά. Θα χρειαστούν χρόνια, αλλά είμαι αποφασισμένος να την καταπολεμήσω.

Θα χρειαστώ βέβαια υποστήριξη και βοήθεια, διότι πρόκειται για μία τεράστια επιχείρηση’ “. “Η Σύνοδος παραμένει άφωνη”, σημειώνει η εφημερίδα.

“Η Άγκελα Μέρκελ αισθάνεται διπλά προδομένη. Όχι μόνο η Ευρώπη, ως κοινότητα αξιών, αμφισβητείται από τα διαδοχικά ψέματα των ελληνικών κυβερνήσεων, αλλά και το ευρωπαϊκό σύστημα έχει καταστεί συνένοχο. Την τοποθετούν απέναντι σε ευθύνες που δεν μπορεί να αναλάβει, διότι οι Ευρωπαίοι δεν διαθέτουν ούτε τα εργαλεία για να χρηματοδοτήσουν την Ελλάδα στη θέση των αγορών, ούτε τα μέσα για να πάρουν τα ηνία της Ελλάδας που βυθίζεται.

Της ζητάνε να εγγυηθεί απατεώνες έναντι της Bundestag και του λαού της. Είναι αδύνατο. Το ελληνικό μυστικό ήταν διάτρητο. Εκείνο που εντυπωσιάζει τους Ευρωπαίους ηγέτες τη βραδιά της 10ης Δεκεμβρίου – περισσότερο από τη σοβαρότητα της κατάστασης της χώρας του – είναι η ειλικρίνεια του Παπανδρέου”, επισημαίνει μεταξύ άλλων το επίμαχο δημοσίευμα.

Πηγή:



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Ο απόλυτος προδότης Γεώργιος Α. Παπανδρέου! Ντοκουμέντο”
  1. Δύο φορές, ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ είχε επισκεφτεί την Αθήνα με μεγάλη μυστικότητα για να εξετάσει τις προθέσεις του Καραμανλή. «Εάν εστάλη, είναι επειδή όλοι γνώριζαν ότι η κατάσταση μπορούσε να ξεφύγει», παρατηρεί ένα υψηλό στέλεχος της Ε.Ε. Αλλά ο Λουξεμβούργιος γυρίζει χωρίς αποτελέσματα, χωρίς καμιά δέσμευση του προκάτοχου του Παπανδρέου σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται να σώσει την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας του στις διεθνείς αγορές.

    Με τον μεγαλύτερο κυνισμό ο Καραμανλής διακινδυνεύει τη στάση πληρωμών. Η Ελλάδα το έχει ξαναζήσει, αλλά τώρα ανήκει στην Ευρωζώνη. Σε περίπτωση στάσης πληρωμών, ο Καραμανλής εμπλέκει την υπευθυνότητα και τη φερεγγυότητα 16 άλλων χωρών. Συνεχίζει όμως να μην κάνει τίποτα, αναμένοντας τις εκλογές του Φθινοπώρου 2009.

    Γίνεται τότε εμφανές ότι κάτι λείπει στην νομισματική ένωση. Η αυτοπειθαρχία δεν λειτουργεί. Η ομαδική πειθαρχία και η φιλική πίεση ακόμη λιγότερο».

  2. Μην λέμε ανοησίες. .. λεω μην λέμε ανοησίες και οτι μας έρχεται στην γκλαβα μας.. ΕΕΕΕ ΟΧΙ και προδοτης ο ΓΑΠ αυτός ο άγιος άνθρωπος. .
    Ρωτήστε οποιον θέλετε στην μεγάλη στοά και θα σας επιβεβαιώσει οτι πρόκειται περι ενος Αγιου ανθρώπου. ..
    Αν δε γινόταν πρωθυπουργός σίγουρα θα γινόταν ήρωας της MARVEL..
    Οποτε μην ξανακούσω ασχημα λογια οτι θέλετε να του κανετε τσιμεντένια παπουτσακια και να τον πάτε βαρκαδα κλπ.. ΓΚΕΚΕ μπεεεε

  3. O PLATWN ANAFERTHHKE GIA TON ORISMO TOY BLAKA SYMFWNA ME TON OPOIO MPOREIS NA KATALABEIS ENA BLAKA OTAN KAPOIOS MILAEI GIA ENA THEMA APO MONOS TOY KAI OTAN EKFRAZEI THN APOPSH TOY GIA ENA THEMA KAITH DEN TOY ZHTHTHHKE NA THN EKFRASH.

  4. o kaliteros annthropos toy kosmoy ???mporoyse kanenas allos na kani ayto poy ekane ili trogate apo ta etima lamogiares kai tora aytos o anthropos poy bsas jipnise apo ton ipno toy dikeoy apo ta ceftoonira thimosate mazitoy.. epi trianta kai pleon xronia kapies ekatontades na po xiliades ellines zisate kala tha prepi na ntrepeste poy vgenete kai diamartireste…tha thelate na sinexisi ayto to oniro distixos omos ta onira telioynoyne kapia stigmi kai zis meta stin pragmatikotita an den to antexis pernis narkotika kai jana onirevese kalinixtaaaaa???????????

  5. Μην είστε μαλάκες και ηδονήζεστε αποκαλώντας τον προδότη γιατί αυτός ξέρει οτι ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ δέν την πρόδοσε. Ποτέ.Ολη του τη ζωή την υπηρετούσε.Απο μακριά βέβαια αλλά μήπως ήταν ο μόνος;

  6. ρε διποδο 14 Μαΐου 2013 – 12:00 π.μ. εκτος του οτι αυτα που γραφεις θελουν μεταφραστη, για ποιον ηλιθιο λογο στηριζεις τον αποδεδειγμενο προδοτη και συνεργατη των διεθνων τοκογλυφων το μπασταρδομογγολο τον bravogiorgo?? σου πεταξε κανα κοκκαλακι; ε να σε ενημερωσω οτι και τα κοκκαλακια καποτε τελιωνουνε καποια στιγμη και μετα ζεις στην πραγματικοτητα, φαε κοπρανα τωρα ζωον

  7. ουδεις προφητης στον τοπο του…..ο γιωργος θα επιστρεψει μετα βαιων και κλαδων θα ειναι ομονος που θα μας εχει απομεινει για σηκωσει την ελλαδα. μηπως εχει αντιρρηση κανενας οτι το κρατος ειναι διεφθαρμενο: τα νουμερα τα μαγειρεψε ο σουβλακοφαγος της ραφηνας: οτι η κατρακυλα αρχισε το 2007: οτι ολοι μαζι τα φαγαμε του χοντρου: πετρελαια δεν υπαρχουν ελεγε και τωρα που τα βρηκαμε ας παμε για πολεμο με τους γειτονες.καντε την αυτοκριτικη σας πρωτα και μετα κρινετε το γιωργο.αλλα ετσι ειμαστε οι ελληνες κοτες λειρατες.-

  8. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΟΥΛΑΤΣΑΔΟΡΟ ΣΟΣΣΙΑΛΗ ΣΤΗ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΛΟΘΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ Μ……Α!!!!!!!!!!ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΟΣΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΤΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ Δ Η Μ Ο Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΗ ΓΙΝΑΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΑ ΥΠΟΠΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΒΟΥΛΟ ΘΑ ΣΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟ // Χ Ο Ρ Α // ΤΟΥ ΚΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΥΘΙΣΕ ΤΗΝ //Χ Ω Ρ Α ΜΑΣ//

  9. " Μην είστε μαλάκες και ηδονήζεστε αποκαλώντας τον προδότη γιατί αυτός ξέρει οτι ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ δέν την πρόδοσε. Ποτέ.Ολη του τη ζωή την υπηρετούσε.Απο μακριά βέβαια αλλά μήπως ήταν ο μόνος; "

    Σωστοστ!!!

  10. Μην είστε μαλάκες και ηδονήζεστε αποκαλώντας τον προδότη γιατί αυτός ξέρει οτι ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ δέν την πρόδοσε. Ποτέ.Ολη του τη ζωή την υπηρετούσε.Απο μακριά βέβαια αλλά μήπως ήταν ο μόνος;
    14 Μαΐου 2013 – 10:33 π.μ.

    Μπράβο !!! είπες μεγάλη κουβέντα τώρα. Και τη συνεχίζω.

    Το "μωρό της Ρόζμαρι" ο ΓΑΠ, δεν είναι καθόλου χαζός είναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ και πάρα πολύ επιτυχημένος.
    Του ανέθεσαν ένα project για το οποίο τον προετοιμάζουν μια ολόκληρη ζωή.
    Το έφερε εις πέρας με τεράστια επιτυχία, δεν αντιμετώπισε κανένα από τα εμπόδια που περίμενε, δηλαδή η επιτυχία του έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία των αφεντικών του. Για αυτό άλλωστε κορόϊδα πληρώνετε αδρά για να δίνει διαλέξεις……… και στην πατρίδα του είναι ΗΡΩΑΣ γιατί έσωσε -έστω και προσωρινά- το δολάριο!!!!

    Τώρα αν εσείς/εμείς, επειδή πιαστήκαμε μαλάκες από το Αμερικανάκι το φυσάμε και δεν κρυώνει και τον λέμε ηλίθιο είναι δικό μας πρόβλημα, εμείς τη φάγαμε.

  11. Και αυτος ο ηλιθιος ο Ιερωνυμος ,ο και Πασης Ελλαδος πως τον ορκισε πρωθυπουργο στο Ιερο Ευαγγελιο ενω ειναι αβαπτιστος . Μα τοσο πουλημενος ειναι και αυτος ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *