Διαφημίσεις

Η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν γοργόνες και ότι ο αριθμός τους αυξάνεται… Η NOAA δημοσίευσε το άρθρο στο περιοδικό “Γεγονότα Ocean” με τίτλο “αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη Υδάτινου ανθρωποειδούς.”

Η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών ανακοίνωσε ότι οι γοργόνες που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε έργα ζωγραφικής σε σπήλαια στα τέλη της Παλαιολιθικής (Stone Age) περιόδου περίπου το 30.000 χρόνια π.Χ, υπάρχουν και ζουν σε όλους τους ωκεανούς του κόσμου.

Η Animal Planet τηλεόραση μετέδωσε πρόσφατα ένα ειδικό ντοκιμαντέρ με την ονομασία “Γοργόνες”. Σε αυτό έδειξε μια νεκρή γοργόνα. Εκπρόσωπος της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανού Sandy Νίξον είπε στην τηλεόραση ότι εμπειρογνώμονες που συγκεντρώθηκαν στο νησί της Ταϊτής και εξέτασαν όλα τα γνωστά στοιχεία που έχουν σχέση με την εμφάνιση γοργόνων , έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα, και δηλώνουν με έμφαση, ότι υπάρχουν υβρίδια που είναι μισός άνθρωπος και μισό ψάρι και ότι ζουν ειρηνικά μεταξύ μας.

Οι γοργόνες λένε οι ειδικοί ότι ζουν στην πλειοψηφία στα θερμά νερά της Καραϊβικής και της Μεσογείου, αλλά έχουν εντοπιστεί και στην περιοχή του Ειρηνικού και Νότιου Ατλαντικού Ωκεανού. Ο mermaidologist, Marcus Plumkin, του Πανεπιστημίου της Φλόριντα δήλωσε “ότι υπάρχει ένα μεγάλο ενυδρείο όπου κρατούνται 7 γοργόνες και οι οποίες μελετούνται”. Ο πρόεδρος Ομπάμα έχει δει προσωπικά τις γοργόνες αυτές και ήταν αρκετά εντυπωσιασμένος σύμφωνα με δημοσιεύματα.

πηγη

http://periergaa.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

18 σχόλια στο “ΟΙ Η.Π.Α ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΓΟΡΓΟΝΩΝ ; !!!”
  1. Απ΄ότι γνωρίζω έχει δειπνήσει μαζί τους και τις έχει γ… συγνώμη έχει συνουσιαστεί ήθελα να πώ εκτός από μία που του πήρε μόνο πίπα.Την άλλη μέρα όμως ο πρόεδρος είχε πρόβλημα με τα λέπια που του είχαν κολλήσει στα μπαλάκια και του προκαλούσαν κνησμό.Γι΄αυτό και σε μία συνέντευξη που τον ρωτούσαν οι δημοσιοκάφροι για τον γιωργάκη,συγνώμη Γιώργο ή και Γιώργαρο,ο πρόεδρος έξηνε τα @@ του αλλά συμφωνήθηκε να απωσιωπηθεί το γεγονός για να μήν στεναχωρεθούν οι έλληνες ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ.

  2. παω στοιχημα το σπιτι μου οτι ο mermaidologist τα παιρνει χοντρα για να λεει τετοιες π@π@ριες

  3. ΜΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΄ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ΄ ή ΄ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΟ΄ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΑ 1.000.000% !
    ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ;

    ΠΕΤΡΟΣ

  4. Μη μασάτε με τις αμερικανιές. Γοργόνα έδειξε και το youTube αλλά σαν χείμαιρα ήταν, που σημαίνει κακή μίξη ψαριού και ανθρώπου, με αποτέλεσμα τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά να είναι "από άλλο πλανήτη" και χωρίς ομοιότητα βέβαια ούτε με την Darryl Hanna ούτε και με την Ariel.
    Σαν Έλληνες όμως πρέπει να είμαστε περήφανοι για δύο λόγους :
    1. Διότι το είπαμε και το γράψαμε πρώτοι ότι οι γοργόνες υπάρχουν.
    2. Ποιός μπορεί να ξεχάσει την ασπρόμαυρη ταινία όπου ο κράχτης του πανηγυριού φώναζε στον κόσμο "Περάστε να δείτε τον άνθρωπο καλαμάρι – το ασώματο κεφάλι – μαλλί γυαλί κλπ"
    Λέτε να είναι προφητική η ταινία και οι Αμερικάνοι να έχουν και καμμιά μυστική γυάλα με τον άνθρωπο καλαμάρι?

    Αριστοφάνης από το Bahrain (ελλ. Τύλος)

  5. απο wikipedia:

    In July 2012, the National Ocean Service (a branch of National Oceanic and Atmospheric Administration) stated that "no evidence of aquatic humanoids has ever been found".

    δλδ ακριβως το αντιθετο απο οτι γραφει το "αρθρο" σας

  6. Ολοι εσείς που κόπτεσθε πως όλα αυτά ειναι βλακείες και εμφανίζεστε σίγουροι για την άποψή σας, για πείτε μας κι εμάς πόσο από τον πολύτιμο χρόνο σας έχετε σπαταλήσει για έρευνα, πόσο τοις εκατό της γης πιστέυετε ότι έχει εξερευνηθεί και πόσες φορές αυτό που διαβάζαμε ή βλέπαμε σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας έγινε πραγματικότητα; Η Γη μας είναι ένα απέραντο ανεξερεύνητο μέρος και εσείς όλοι είστε γίδια χωρίς ελπίδα και κυρίως χωρίς φαντασία. Μακάρι να αποδεικνυόταν η ύπαρξη γοργονών για να έριχνα μια ροχάλα στα μούτρα σας!!!

  7. Εαν το δημοσιευμα ειναι αληθηνο θα πρεπει ν αρχισουμε ν ανησηχουμε γιατι ποιος ξερει τι αλλο θα ανακαλυψουν συντομα..

  8. Αξιότιμε φίλε Άγνωστε (7:11)
    Ναι,εσύ που έχεις σπαταλήσει πολύτιμο χρόνο από την ζωή σου,για να εξερευνήσεις τον άδυτο κόσμο των γοργόνων,θα ήθελα να κανονίσουμε ενα νταραβέρι,να μου δώσεις και εμένα από αυτό που πίνεις.

    Υ.Γ. Από πότε η Γη,είναι Γη μας;
    Η ΓΗ κύριε,δεν ανήκει σε κανένα

  9. Η Μυθολογία , Μυθιστορία μας , τα γράφει όλα αυτά κι όχι μόνο .
    Υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτά που αντιλαμβανόμαστε
    με τις 5 ελλιπείς αισθήσεις μας .
    Ο πλανήτης μας , κρύβει πολύ περισσότερα μυστικά από αυτά
    που νομίζουμε ότι γνωρίζουμε .
    Αυτοί που λένε ότι δεν υπάρχει τίποτε άλλο , εκτός από αυτούς
    και την Βλακεία τους , αν τους ρωτήσετε , τι γίνετε έξω από το σπίτι τους της 3ης τα μεσάνυχτα κάθε νύχτα και σε απόσταση 50 μέτρων , θα σας πούνε δεν γνωρίζω . Και γνωρίζουν τι γίνετε στην άλλη άκρη του πλανήτη ???!!!!
    Οποία γελοιότης , γνωρίζουν πιο πολλά και από Τον Θεό !!!!
    Θα μου άρεσε να δω τις φάτσες των διάφορων Ανόητων , που το
    μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να απορρίπτουν τα πάντα
    χωρίς καν να έχουν ούτε τα στοιχειώδη επιχειρήματα , όταν
    έρθει η ώρα να δουν μπροστά τους κάποια από τα λεγόμενα
    Υπερφυσικά όντα .
    Μέχρι τότε ας είναι στην ΚΟΣΜΑΑΑΑΡΑ ΤΟΥΣ ….

  10. το 99% η το 90% των ωκεανων ηλιθιοι δεν εχει ανακαλυφθει ακομη δεν μπορειτε να λετε οτι δεν υπαρχουν γοργονες κατι το πιο φυσιολογικο ακομη και στο να υπαρχει θεος….

  11. Λοιπόν μπορεί να υπάρχουν μπορεί και οχι .Νομιζω πος οχι.Όμως αυτές οι ιλιθιοτιτες δεν έχουν οριο!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *