ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΚΟΛΑΣΗ με Πούτιν – Νετανιάχου! Χαμός στην συνάντηση για τις εξελίξεις στην Συρία.

· Κατοχικά Νέα

-Μην πουλήσεις S-300 στην Συρία!

-Δεν είσαι σε θέση να μιλάς μετά τον βομβαρδισμό, μην τολμήσεις να σηκώσεις παλι αεροπλάνα κατά της Συρίας!!

Πρωτοφανής επίθεση Πούτιν στον Ισραηλινό ηγέτη, από τις σπάνιες φορές που συμβαίνει κάτι τέτοιο σε συνάντηση κορυφής.
Η συνάντηση έγινε στο σπίτι του Πούτιν στην Μαύρη Θάλασσα και η εξέλιξη θα πρέπει να προβλημάτισε πολύ τόσο τον Νετανιάχου, αλλά κυρίως τον Αμερικανικο παράγοντα.
Να υπενθυμίσουμε ότι η επίσκεψη Νετανιάχου στην Ρωσία, έγινε μετά από τηλεφώνημα του Πούτιν, τις ημέρες μάλιστα της επίσκεψης του Τζον Κέρυ στο Τελ Αβίβ!

Ο Νετανιάχου πήγε με σκοπό να εκφράσει τις αντιρρήσεις του για την επερχόμενη πώληση των S-300 στην Συρία, έχοντας στην φαρέτρα του διάφορες “απειλές” και επιχειρήματα, που έφταναν μέχρι τον βομβαρδισμό των συστημάτων πριν συναρμολογηθούν (εντός Συριακου εδάφους).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το γεγονός αυτό εξόργισε τον Πούτιν, που όχι μόνο δεν απάντησε αλλά ξεκαθάρισε πως ο Νετανιάχου δεν έχει το δικαίωμα να ζητά οτιδήποτε μετά τον βομβαρδισμό της Συρίας! Αντίθετα, του απηύθυνε αυστηρότη προειδοποίηση “να μην τολμήσει να επαναλάβει επιθετική ενέργεια εις βάρος της χώρας!”

Αυτό βεβαίως είναι και μία εξαιρετική δικαιολογία για το Ισραήλ “να κάτσει στα αυγά του”. Αλλά η Ρώσικη πλευρά φρόντισε να το διασφαλίσει με δύο επιπλέον διαρροές:

-200 πύραυλοι είναι ήδη σε Συριακό έδαφος στα χέρια του στρατού, ο οποίος μάλιστα έχει εκπαιδευτεί στον χειρισμό τους!
-Τους πυραύλους συνοδεύει Ρωσικο κλιμάκιο, που καθιστά αδύνατη την επέμβαση της Ισραηλινής αεροπορίας για την καταστροφή τους, αφού έτσι θα χτυπήσει Ρωσικες δυνάμεις!

Ο Κέρι λοιπον και το λόμπι του Σόρος – Κατάρ – Σ. Αραβία μπορεί να πιέζει και να χρηματοδοτεί την επέμβαση του Ισραήλ, θεωρείται όμως αδύνατο το Ισραήλ να χτυπήσει με ρίσκο να έλθει αντιμέτωπο με την Ρωσία.

Τέλος, η σημαντική πολιτική είδηση που βγήκε από την συνάντηση, ήταν ότι ο Πούτιν θα σταθεί στο πλευρό του Ασάντ και δεν θα δεχθεί πολιτική λύση χωρίς την παρουσία του. Οι διαρροές λένε ότι αυτό ακριβώς διεμήνυσε τόσο στον Κάμερον όσο και στον Ομπάμα.

olympia.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΠΗΓΗ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Πιλοτήριο αεροσκάφους - εικόνα αρχείου για την έρευνα του περιστατικού Air India A320ΔΙΕΘΝΗ

Air India: Σπάνια ταυτόχρονη απώλεια και των τριών υδραυλικών συστημάτων A320 στα 36.000 πόδια

Σίδνεϊ Αυστραλία - ακραία ζέστη και πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάςΔΙΕΘΝΗ

Σίδνεϊ: 33°C στην αρχή της άνοιξης – Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς και καθολική απαγόρευση φωτιάς

Ορεινή περιοχή - εικόνα αρχείου για κατολίσθηση στην επαρχία Τζιανγκσί της ΚίναςΔΙΕΘΝΗ

Κίνα: Πάνω από 10 εγκλωβισμένοι μετά από κατολίσθηση στην Τζιανγκσί – Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης

19 απαντήσεις στο “ΚΟΛΑΣΗ με Πούτιν – Νετανιάχου! Χαμός στην συνάντηση για τις εξελίξεις στην Συρία.”

  1. δεν μπορω να καταλαβω γιατι νοιαζεται η ρωσια για την συρια και τον ασαντ. τι συμφερον εχει να αναμιχθει εκει που δεν την σπερνουν?

  2. Ποιός τους άκουσε τι είπαν; Οι νεφελίμ; Πολύ μπουρδολογία,πουτινολατρεία και ρωσολατρεία σε υπερθετικό βαθμό!
    Το Διεθνές μπουρδέλο των G-20 δεν έχει καντηλανάφτες αλλά πουτάνες ολκής! Θυμηθείτε ότι ο Άσαντ στο τέλος θα μείνει μόνος και προδομένος από την πουτινάρα της Ρωσίας.

  3. στην φωτο τι να λεει ο Πουτιν στον Νετανιάχου;
    Θα του λεει ρε παλιοεβραιε αν κανεις τις μαλ@κιες που μου λες θα σε γαμ…σω
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ

  4. Όπως είπε και ο φίλος ο 10:47 πιο πριν, Εβραίοι και οι δύο. Αδίστακτοι και αιμοβόροι. Εβραϊκό θέατρο. Ο ένας παίζει τον καλό, ο άλλος παίζει τον κακό. Και η συμπαιγνία καλού κακού του Γιαχβέ συνεχίζεται κανονικά. ΤΑΝΑΝΤΙΑ ΤΑΥΤΑ έλεγε ο μέγας Ηράκλειτος. Τα ενάντια δηλαδή τα αντίθετα ταυτίζονται. Εβραίος κερνάει, Εβραίος πίνει…

  5. Νη τω Ζευ τω παιδοφίλω,τον γανυμηδορχεογλυφτη,σε έχει σκίσει ανώνυμε αρχαιολάτρη.

  6. ανωνυμε 10.39 λες για την ρωσια οτι "εχει αναμιχθει εκει που δεν την σπερνουν" αλλα δεν λες για τους αμερικανους τους αγγλους τους τουρκους τους γαλλους τους γερμανους και αλλους!!!αυτοι τι κανουν τοσα χρονια; ποιοι κανουν πολεμους οι ρωσοι;ξεχασες το ΙΡΑΚ-ΛΙΒΥΗ-αφγανισταν-σομαλια-αιγυπτος

  7. Μπορείτε να δώσετε ακριβή διεύθυνση της πηγής; το olympia.gr είναι πολύ γενικό, και στις τελευταίες αναρτήσεις δεν υπάρχει τέτοια είδηση.

  8. Πώς γαμάει ρε μεγάλε ο Πούτιν; Σκυμμένος μπροστά στα ντουβάρια των εβραιοδακρύων,με το κιπά στην καράφλα του,ενώ πίσω του χασκογλάνε οι δολοφόνοι των λαών ραβίνοι; Να του έλειπε τέτοιο πήδημα,μάλλον είναι πηδηγμένος κι αυτός. Όλοι μέσα στα σκατά είναι φίλε έως το στόμα.Ο πατριώτης Άσαντ είναι μόνος του απέναντι σε όλη την διεθνή συμμορία όπως ο μακαρίτης ο Καντάφι. Ακόμα και το Περσικό λαμόγιο που παριστάνει τον φίλο του,θα τον πουλήσει,αφού κι αυτός μέσα στο βούρκο του σιωνισμού είναι. Εδώ τα δικά μας σκυλάρχιδα,εθνοκτόνοι πούλησαν τους εναπομείναντες Έλληνες Χριστιανιούς της πάλαι ποτέ Ελληνική Αυτοκρατορίας,και θα τους υπερσπιστούν οι Ρώσοι,στην πλειοψηφία τους σιωνιστές;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά