Διαφημίσεις

Σύμφωνα με τις αποφάσεις που ελήφθησαν σήμερα το πρωΐ στην έκτακτη Γενική Ιερατική Σύναξη των Αιδεσιμωτάτων Εφημερίων της Αιγιάλειας:

Αύριο το απόγευμα,….. Τρίτη 21η Μαΐου, γύρω στις 6 μμ., μια πολυμελής Αντιπροσωπεία Κληρικών μας (25-30 εφημέριοι) θα ευρίσκεται στην Αθήνα, (περιοχή πλατείας Συντάγματος), με σκοπό να επιδώσει το Ψήφισμα της Ιερατικής Συνάξεως στον κ. Πρόεδρο της Βουλῆς και στο Μέγαρο Μαξίμου.

Επίσης από αύριο το πρωΐ 21η Μαΐου και για τρείς συνεχόμενες ημέρες οι καμπάνες των ιερών Ναών της Αιγιάλειας θα κρούωνται πένθιμα επί 15΄ λεπτά της ώρας, ήτοι από της 12ης έως της 12.15΄μμ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το απαράδεκτο Νομοσχέδιο κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, διά του οποίου κατά τρόπο απροκάλυπτο αφαιρείται το δικαίωμα της ελευθέρας εκφράσεως της Γνώμης από τον Έλληνα πολίτη, επιβάλλεται δηλ. φίμωτρο στους έντιμους και νομοταγείς πολίτες, ενώ ταυτοχρόνως και αυομάτως νομιμοποιείται η κάθε μορφής ασυδοσία και παραβατικότης!

Διά των μέτρων αυτών σκοπείται η διέγερση της συνειδήσεως των αδελφών μας, οι οποίοι -γονατισμένοι πια από την ανεργία, την ανέχεια και τα άλλα δεινά, που μας επεσσώρευσεν η οικονομική κρίση- δεν έχουν την διάθεση να ασχοληθούν με τα καυτά προβλήματα της Δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Οι Πολιτικοί μας Ταγοί, χωρίς αιδώ μας φοράνε χειροπέδες και φίμωτρα, βάζουν στο γύψο τα πανανθρώπινα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως είναι το δικαίωμα της ελευθέρας εκφράσεως της Γνώμης μας και ουδείς φαίνεται να το αντιλαμβάνεται!

Η παρούσα Ανακοίνωση απευθύνεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνῶν, στις Διοικητικές Αρχές και Εξουσίες του Κράτους, στα Μ.Μ.Ε. προκειμένου να ενημερωθούν.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

11 σχόλια στο “Οι Καμπάνες θα χτυπούν πένθιμα για τρεις ημέρες.”
  1. Εύγε στους Ελληνόψυχους Ιερωμένους μας, Νά και κάποιοι που τιμούν το ένδυμα του Τιμίου Προδρόμου ,την στιγμή που ο δοσίλογος προδότης σιωνιστής "Αρχιεπίσκοπος " ,μάλλον αρχιδιάβολος, δηλώνει εξ Αμερικής ότι επιστρέφει στην Ελλάδα πιό Έλληνας. Αλήθεια υπήρξε ποτέ Έλληνας το σιωνιστικό καθίκι; Όχι βεβαίως αλλιώς δεν θα πουλούσε τον ίδιο τον Θεό χάριν της άθλιας ματαιοδοξίας του και της φυλαργυριας του. Πιό προδότης επιστρέφει με συγκεκριμένες εντολές,όχι πιό Έλληνας. Ποτέ μην σώσεις και επιστρέψεις εβραϊκό πτυελοδοχείο,βρωμερό κάθαρμα του σιωνισμού.

  2. υποθετω πως εχουν καποιους λογους να πυροδοτησουν οι ιδιοι το φυτιλι του εμφυλιου καιτης εξεγερσης μεταναστων προς το τελος ιουνιου ή ιουλιου. ο νομος αυτος σε αυτο αποσκοπει. επισης, για τους ιδιους λογους αφηνουν οι ''πολιτικοι'' μας ή οι χειριστες των νηματων τους, να διαρρεουν ολο και περισσοτερες τελευταια βρωμιες τους ωστε να απαξιωνονται και να φουντωνει ο θυμος των Ελληνων. βρωμαει μπαρουτι οσο ποτέ αλλά η μυρουδια φτανει σε λιγοτερα ρουθουνια απο οτι τα προηγουμενα τρια χρονια (κι αυτο υπολογισμενο)
    επισης ξερω καλα πως ελαχιστες ειναι οι θεσεις που εχουν κρατηθει σε ελικοπτερα για κατι καταπτυστα σιχαματα
    νεοταξικα δημοσιογραφο-πρακτορακια που θα τα κρεμασουμε απο κει που ξερουν οπου τα πετυχουμε.. ενα τετοιο χθες νυχτα προσπαθησε να υποτιμησει τη νοημοσυνη μας γελιοποιωντας ως αστεια συνωμοσιολογια το θεμα των πετρελαϊκων κοιτασματων της χωρας μας και τα chemtrails. το χειροτερο ειναι πως χασκογελαγε πανω σε αυτο, μαζι με γνωστο αστροφυσικο μας που καποτε τον θαυμαζα και εχθες το βραδυ αναγκαστικα να πεταχτω απο το καθισμα και να φωναξω ''φτου σου βρωμογερε'' κι ετρεξα στη βιβλιοθηκη και τραβηξα και τα τεσσερα βιβλια του που ειχα αγαπησει και τα πεταξα στον καδο της κουζινας. εχω πεταξει αρκετα βιβλια τα τελευταια 4 χρονια…
    ολοι μας αναθεωρουμε σιγα σιγα, εντοπιζουμε την εξαπατηση στην οποια ειχαμε υποβληθει, γυρναμε πια με μεγαλυτερη σιγουρια και ανεση το νομισμα και απ'την αλλη μερια -και αποκταμε και αυτοματισμο τελειως δικο μας πανω σ'αυτο- και μην μου πειτε πως δεν λεγεται αυτο αφυπνηση..
    ολο αυτο εξαπλωνεται. τα ποσοστα θα παραμενουν παντα μικρα, αλλά ποιος μιλησε για κατι μαζικο, η κρισιμη μαζα ειναι το ζητουμενο.

    υ.γ. ενα απεραντο ευχαριστω στον stranger για το ''ωρα της τιμωριας''

  3. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
    ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΟΔΗΓΗΤΗ
    ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ!!

    ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ
    ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

  4. re kopanisti kaplamades kalitera gaidiyrodone para gaidoyrogireve ayto tha pi eyropei onira re mankes ???re ton poysti ton karamanli ton gero oti vazontasmas stin eyropaiki enosi theloyme then theloyme tha mathoyme na kolimpame malon apo th vlepo eirthe i ora toy m,p[anioy kala jemperdemata???

  5. ΔΟΞΑ ΣΟΙ ΚΥΡΙΕ ΔΟΞΑ ΣΟΙ!!!!!
    ΘΕΟΣ ΜΕΘΉΜΩΝ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘΉΜΩΝ!!!!
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ Η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΙΜΗΤΗ.
    ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΡΟΦΗ,ΣΤΕΓΗ,ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΜΕ Κ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΦΩΤΙΣΜΟ,ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΟΠΩΤΗΤΑΣ.
    ΒΓΙΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ,ΤΩΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝΤΑΣ ΑΥΤΟΝ,ΜΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙ-ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΞΥΠΝΟΙ.ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΗΣΗ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΛΕΣΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΟ.
    ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ;ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ;ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ;
    ΜΗ ΝΜΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΙΕΡΑΡΧΕΣ.

  6. Μπαβο στον Αιγιαλιας ! Οι υπολοιποι τι ακριβως κανουν ; Ο Αρχιεπισκοπος που βοσκει ;

  7. Το επόμενο πρόβλημα μετά την μείωση μισθού στα 500 ευρώ και τα χιλιάδες χαράτσια ήταν το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο…την φαγούρα την είχα μέρες

  8. 10.08 , διαβασε προσεκτικα και με ανοιχτο μυαλο το νομο , και να εισαι σιγουρος πως θα σου φυγει και η φαγουρα και η μαγκια , αν διαθετεις βεβαια ελλαχιστο κοινο νου .

  9. τα χαράτσια που ΔΕΝ πληρώνετε εσείς οι λαθρομετανάστες που κερδίζετε χιλιάδες ευρώ το μήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek