Διαφημίσεις

Πρόσφατες αιματολογικές εξετάσεις επιβεβαιώνουν ότι το αίμα των Ελλήνων είναι γεμάτο αλουμίνιο!

· Όχι μόνο μας ψεκάζουν αλλά τους πληρώνουμε κιόλας με ετήσια συνδρομή!

· Χρήστος Παππάς: «Ο λαός είναι σε εγρήγορση. Έμμεσα παραδέχεται και το κράτος ότι μας ψεκάζουν»

· Μέχρι και οι Κουβέλης-Βορίδης έκαναν παρέμβαση για τους αεροψεκασμούς!

του Μάκη Βραχιολίδη

vrachiolidis@yahoo.gr

Κάποιοι εξακολουθούν να επιμένουν ότι οι αεροψεκασμοί βρίσκονται μόνο στη σφαίρα της φαντασίας και ότι δεν υφίστανται. Ότι, τρομολάγνοι έχουν επιβάλει καθεστώς φόβου με κάτι ανύπαρκτο.Ο Σταύρος Θεοδωράκης στην εκπομπή του MEGA συμπεριέλαβε τους αεροψεκασμούς σε μια γενική συνωμοσιολογία χωρίς ουσιαστικές αποδείξεις.

Μήπως όμως τελικά οι αεροψεκασμοί είναι συνωμοσία σε βάρος του λαού και αποτελούν μέρος της χειραγώγησης και ελέγχου της μάζας των πολιτών; Μήπως οι αεροψεκασμοί είναι όπλο στα χέρια των παγκοσμιοποιητών οι οποίοι μεταβάλλουν ευκολότερα σε πειραματόζωα τους ανθρώπους;

Η ραγδαία ανάπτυξη των ηλεκτρονικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και κυρίως η γιγάντωση του διαδικτύου, φαίνεται πως αποκαλύπτουν την πραγματικότητα, επιβεβαιώνοντας τους φόβους των δεύτερων. Οι αεροψεκασμοί είναι γεγονός και αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο στη χώρα μας.

Η «Ε.Ω» πρόσφατα προέβη σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις που επιβεβαιώνουν τους αεροψεκασμούς:

1. ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!

Το ντοκουμέντο-φωτιά που φέραμε στη δημοσιότητα τον περασμένο Φεβρουάριο αποδεικνύει ότι όχι μόνο μας ψεκάζουν αλλά τους πληρώνουμε και με ετήσια συνδρομή από πάνω!!! Συγκεκριμένα, ο ΕΛΓΑ (Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων) πλήρωσε 2000 δολάρια το 2012, ως συνδρομή του 2011, στην εταιρεία WMA, την διεθνή Οργάνωση για την Τροποποίηση του Καιρού!
Το έγγαφο-σοκ, ανέφερε επί λέξει:

«Ο ΕΛΓΑ (Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων)

Παρακαλούμε να χρεώσετε τον λογαριασμό μας με το ποσό των 2000 δολαρίων Αμερικής .
Σε αντίστοιχη περίπτωση του κάτωθι λογαριασμού με το αντίστοιχο ποσό τα έξοδα βαρύνουν τον ΕΛΓΑ .
Το ανωτέρω ποσό αφορά ετήσια συνδρομή του ΕΛΓΑ ως μέλος της Διεθνούς Εταιρείας για την τροποποίηση καιρού (WMA) για το έτος 2011.

Σημείωση. Παρακαλούμε στην κίνηση του λογαριασμού μας να αναφέρεται οπωσδήποτε ο αριθμός Πρωτοκόλλου και η ημερομηνία της παρούσας εντολής μας.

Η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης

Γ. Αλεβίζου»

Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Βασίλης Έξαρχος, ακόμη να μας απαντήσει γιατί ο ελληνικός λαός καταβάλλει χρήματα στην Weather Modifiction Association για να τον ψεκάζουν! Δήλωσε άγνοια, είπε ότι θα ενημερωνόταν και θα έδινε επίσημη απάντηση αλλά ακόμη τον περιμένουμε!
Τα ερωτήματά μας, ωστόσο, παραμένουν και ζητούν επιτακτική απάντηση:

Πόσο καιρό ο ΕΛΓΑ είναι μέλος αυτής της …ψεκαστικής εταιρείας; Πόσα χρόνια μας ψεκάζουν και πόσα λεφτά έχει δαπανήσει ο φορολογούμενος πολίτης για να τον …σκοτώσουν;

Η αποκάλυψη-ντοκουμέντο της «Ε.Ω.» με την ετήσια συνδρομή που καταβάλλει ο ΕΛΓΑ (Ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων που βρίσκεται υπό την επιστασία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης) στη Διεθνή Εταιρεία για την τροποποίηση καιρού (WMA) αποκάλυψε ακόμη έναν εμπαιγμό σε βάρος του λαού. Μας ψεκάζουν με κατασταλτικά και καρκινογόνα χημικά και πληρώνουμε από πάνω την εταιρία ψεκασμών για να μας σκοτώνει!

2. ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: «ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ. Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ»

Ο Χρήστος Παππάς, παρενέβη για το θέμα των αεροψεκασμών με συνεχείς ερωτήσεις του προς τα συναρμόδια υπουργεία. Οι απαντήσεις όμως που έλαβε ήταν αόριστες και η μία υπηρεσία πέταγε το μπαλάκι στην άλλη. Οι δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Παππάς στην ‘Ε.Ω.» ήταν αποκαλυπτικές:

«Η φράση ”Μας ψεκάζουν” που ακούμε συχνά, κρύβει μια πεποίθηση. Είτε χιουμοριστικά λέγεται, είτε μεταξύ σοβαρού και αστείου, είτε διστακτικά “λες να…”, εκφράζει μια εδραιωμένη υποψία.

Είναι διάχυτη η αίσθηση του κόσμου ότι κάτι συμβαίνει που κρατά το Λαό σε διαρκή καταστολή ώστε να μην διαμαρτύρεται, ώστε να μην μπορεί να πάρει αποφάσεις. Αισθάνεται κατατονία, υπνηλία, πονοκεφάλους, ζαλάδες που δεν έχουν πραγματική αιτία. Δεν του το υπαγορεύει κάποιος, το αισθάνεται ο ίδιος στην καθημερινότητά του.

Παράλληλα, σηκώνει τα μάτια του και βλέπει τα αεροπλάνα που αφήνουν περίεργες ουρές, σε συγκεκριμένο σχήμα διχτυού πάνω στον ουρανό, με τις “ουρές” να διαστέλλονται, που δεν είναι αυτές των αεροπλάνων της γραμμής. Δεν διαλύονται μετά από λίγα λεπτά, όπως συμβαίνει με τα συνήθη αεροπλάνα, δεν είναι ψεκασμός πάνω από καλλιέργειες. Είναι ψεκασμός πάνω από πόλεις.

Έχουν περάσει αρκετές δεκαετίες που τα αεροπλάνα είναι κοινό θέαμα στον ουρανό, και όλοι μας ξέρουμε τι ουρά αφήνει πίσω του ένα συνηθισμένο αεροπλάνο. Κι αρχίζει κανείς να ψάχνει παραπάνω. Πλέον, ξέρετε, ο κόσμος δεν εξαρτά την ενημέρωσή του από το τι του λέει ο καθεστωτικός δημοσιογράφος. Ψάχνει, διαβάζει, αναζητά. Και μαθαίνει. Και όσοι μπορούν, χρησιμοποιούν την λογική τους. Αυτά τα αεροπλάνα με τις περίεργες «ουρές» είναι αεροπλάνα ψεκασμών, είναι αεροπλάνα χωρίς όνομα.

Εμείς στις 28 Ιανουαρίου 2013 καταθέσαμε ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης, τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Περιβαλλοντικής Αλλαγής, και τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, την οποία σας παραθέτω, και ρωτάμε μεταξύ άλλων ποια είναι η σύσταση του ψεκαζομένου υλικού και από ποια αρχή έχει αδειοδοτηθεί η διενέργειά τους; Πότε άρχισαν, με τι πρόγραμμα εκτελούνται και πότε θα ολοκληρωθούν.

Στην απάντηση του Υπουργείου Άμυνας παρατίθεται ένα Δελτίο Τύπου του ΓΕΑ όπου υποστηρίζεται ότι ψεκασμοί γίνονται μόνον σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις και σε χαμηλό ύψος. Οι ψεκασμοί για τους οποίους μιλάμε δεν ανήκουν στην κατηγορία αυτή, εφόσον γίνονται πάνω από μεγάλες πόλεις.

Το Υπουργείο Ανάπτυξης μιλά στην απάντησή του για δραστηριότητες πυρόσβεσης. Προφανώς και δεν πρόκειται για την περίπτωση αυτή. Λέει όμως ότι οι ψεκασμοί για τις καλλιέργειες και για πυρόσβεση, δεν αφήνουν τα ίχνη συμπύκνωσης που παρατηρούνται στα μεγάλα ύψη. Συνεχίζει δε και λέει ότι ουδέποτε έχει αδειοδοτήσει ή πιστοποιήσει οποιονδήποτε φορέα ή φυσικό πρόσωπο για την εκτέλεση έργου αεροψεκασμού χημικών τύπου “chemtrail”. Εμμέσως δηλαδή παραδέχεται την ύπαρξη τέτοιου τύπου ψεκασμών αλλά δεν τις αδειοδοτεί.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι πρόκειται για μια προσπάθεια παραπλάνησης, συσκότισης και απόκρυψης με ισχυρισμούς που είναι οφθαλμοφανώς αφελείς άρα είναι εκ του πονηρού. Ουσιαστικά κανένα υπουργείο δεν αναλαμβάνει την ευθύνη να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Μέχρις ότου λοιπόν πάρουμε πειστικές απαντήσεις για την προέλευση, την άδεια και την εν γένει ταυτότητα των πτήσεων καθώς και την σύσταση των ψεκασμών, είναι δικαίωμά μας να διατηρούμε τις αμφιβολίες μας, να πιέσουμε ώστε να δοθούν πειστικές απαντήσεις και όχι υπεκφυγές, και βεβαίως καλούμε το λαό να βρίσκεται με κάθε τρόπο σε εγρήγορση».

3. ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΟΡΙΔΗ-ΚΟΥΒΕΛΗ! ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

Για το καυτό ζήτημα των αεροψεκασμών, παρεμβάσεις τους στην Βουλή έχουν κάνει τόσο ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης όσο και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης, με σχετικές ερωτήσεις, ζητώντας απαντήσεις από τους αρμόδιους υπουργούς.

Η ερώτηση δε του κ. Βορίδη, που έγινε όταν ήταν βουλευτής του ΛΑΟΣ, αφορούσε σε δημοσίευμα της «Ελεύθερης Ώρας».

Ερώτηση Βορίδη:

«Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελεύθερη Ώρα” κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, διάφοροι επιστήμονες, ερευνητές και πολίτες, έχουν παρατηρήσει ένα συχνό και ταυτόχρονα ανησυχητικό φαινόμενο στους ουρανούς, και μάλιστα στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Πρόκειται για μεγάλου μήκους, πυκνές και λευκές ή υπόλευκες νεφελώδεις γραμμές οι οποίες ξαφνικά παρατηρούνται στον ουρανό της περιοχής.

Από τα ευρήματα και τις γνώμες των ειδικών,έχει διευκρινιστεί ότι δεν πρόκειται για ψεκασμούς παρασιτοκτόνων (αφού αυτοί λαμβάνουν χώρα σε πολύ χαμηλό ύψος και πάνω από αγροκαλλιέργειες) αλλά ούτε και για υδρατμούς από αεριωθούμενα αεροσκάφη,αφού αυτοί ερχόμενοι σε επαφή με την ατμόσφαιρα, διαλύονται σύντομα,το πολύ εντός ολίγων λεπτών, χωρίς να αφήνουν κανένα ίχνος.

Αντίθετα στην περίπτωση των παρατηρηθέντων αεροψεκασμών,οι μεγάλου μήκους πυκνές γραμμές, όχι μόνο δεν διαλύονται σύντομα αλλά αιωρούνται στην ατμόσφαιρα επί αρκετές ώρες και σταδιακά διαστέλλονται, δημιουργώντας λεπτά τεχνητά νέφη που μπορούν να καλύψουν μιας μεγάλης έκτασης περιοχή.

Και ο κ. Βορίδης ρωτούσε:

Δεδομένου τους γεγονότος ότι υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες και βίντεο που καταγράφουν αυτή τη δραστηριότητα πάνω από ελληνικές πόλεις είναι σε γνώση της Κυβέρνησης, αυτοί οι αεροψεκασμοί; Αν όχι,γιατί και αν ναι, ποια είναι η αποστολή τους και από ποιους διενεργούνται;

Εντάσσονται οι ψεκασμοί στο πρόγραμμα της λεγόμενης «Γεωμηχανικής» που επικαλείται το δημοσίευμα, δηλαδή της τεχνικής παρέμβασης στη φύση για τον έλεγχο των κλιματολογικών συνθηκών;

Ποια είναι η σύσταση του ψεκαζόμενου υλικού και από ποια αρχή έχει αδειοδοτηθεί η διενέργειά τους; πότε άρχισα, με τις πρόγραμμα εκτελούνται και πότε θα ολοκληρωθούν;».

ΓΕΜΑΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ!

Το θέμα που σοκάρει αποκάλυψε Αλέξανδρος η Γεωργίου. Πληροφορία που προήλθε από αιματολογικό εργαστήριο δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση των chemtrails, που κρούει -με αποδείξεις, πλέον- τον κώδωνα του κινδύνου για την Ελλάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με αποτελέσματα εξετάσεων ρουτίνας, το αίμα των Ελλήνων παρουσιάζει αυξημένες ποσότητες βαρέων μετάλλων και αλουμινίου – χημικά στοιχεία τα οποία περιέχονται και στη σύνθεση των περιβόητων αεροψεκασμών.

ΟΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Συμπτώματα όπως η κεφαλαλγία, οι ισχιακοί και μυϊκοί πόνοι, οι ρινορραγίες, η ληθαργική τάση και η μελαγχολία ήταν τα πρώτα ανησυχητικά μηνύματα για τους κατοίκους περιοχών, στις οποίες παρατηρείται συχνά το φαινόμενο των αεροψεκασμών. Τις ανησυχίες αυτές ήρθαν να επιβεβαιώσουν τα αποτελέσματα πρόσφατων αιματολογικών εξετάσεων ρουτίνας, οι οποίες έδειξαν καθαρά αύξηση των επιπέδων του αλουμινίου στο αίμα των Ελλήνων -γεγονός που ενισχύει τον προβληματισμό σχετικά με τους συχνούς αεροψεκασμούς, η σύνθεση των οποίων περιέχει αλουμίνιο.

Έχει παρατηρηθεί ότι το αλουμίνιο (αργίλιο ή Α1) ανήκει στην κατηγορία εκείνη των ιχνοστοιχείων, τα οποία, όταν υπερβαίνουν το φυσιολογικό τους επίπεδο στο αίμα, γίνονται τοξικά, δημιουργώντας πολλαπλά προβλήματα στο σώμα ανθρώπων και ζώων.

Γενικότερα, το αλουμίνιο εμποδίζει την εκφόρτιση των ηλεκτρικών φορτίων μεταξύ των νευρικών κυττάρων, με αποτέλεσμα να μειώνεται η γενικότερη δραστηριότητα των νευρικών συστημάτων, ενώ λειτουργεί και ως ανασταλτικός παράγοντας στη λειτουργία δύο σημαντικών ενζύμων στον εγκέφαλο (Na+/K+-ATPase και εξοκινάση), τα οποία είναι απαραίτητα σε κάθε είδος ζωής (βακτήρια, φυτά, ζώα) για την απελευθέρωση της ενέργειας που σηματοδοτεί χημικές αντιδράσεις στον οργανισμό, κρίσιμης σημασίας για την ίδια τη φύση της ζωής.

Επιπλέον, το αλουμίνιο μπορεί να εμποδίσει τα νευρικά κύτταρα να προσλάβουν απαραίτητες γι’ αυτά χημικές ουσίες, όπως η ντοπαμίνη, η νοραδρεναλίνη και η υδροξυτρυπταμίνη (http:// www.rense.com/general11/chmmill.htm), ενώ η τοξίνωση με αλουμίνιο είναι δυνατόν να οδηγήσει σε άνοια και απώλεια μνήμης, διανοητική σύγχυση και αποπροσανατολισμό. Περιορίζει επίσης την εντερική δραστηριότητα.

“Ελεύθερη Ώρα”



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

35 σχόλια στο “ΝΑ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!”
  1. Πήρε διάφορες μαλακίες που κυκλοφορούν τα μπέρδεψε με πραγματικά γεγονότα πήρε και το φιλόσοφο στη μαλακία και το ποδόσφαιρο Πανούτσο και με <> μας αποκαθήλωσε κάθε μαλακία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ή έχει πεί ο κάθε φουκαράς.Εβαλε και το Γραμματικάκη να συζητάει μαζί του για τα διάφορα παραμύθια του παρελθόντος και για τη ταμπακέρα τίποτα.Κ.Γραμματικάκη μήπως αντιληφθήκατε οτι σας χρησιμοποίησε ο άθλιος;Πήρε και ένα πιλότο με ένα τσέσνα και πέταξε πάνω από την Αθήνα συζητώντας με τον πιλότο επιστημονικά για τις συμπυκνώσεις των καυσαερίων των τζέτ.Ρε μάγκες αυτή την κουβέντα μπορούσατε να την κάνετε και σε καφενέ.Τί προσέφερε στη συζήτηση η πτήση με το τσέσνα;To θόρυβο;Απλά ο πονηρός με τη μισή αλήθεια και το κατάλληλο σκηνικό έκρυψε την άλλη μισή.Στα επιχειρήματα και τα στοιχεία για τους ψεκασμούς τίποτα.Ούτε για τροποποίηση καιρού,ούτε για HAAARP και τη χρησιμότητα των ιόντων των μετάλλων στον ιονισμό της ατμόσφαιρας,ούτε για τις καταγγελίες του πρώην διευθυντή του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ κου Ν.Κατσαρού,ούτε για το τί περιέχεται στα αεροπορικά καύσιμα από πρόσθετα τα οποία δεν χρησιμευουν τίποτα στην πτήση ενός αεροπλάνου,πόσες είναι οι εταιρίες που προμηθεύουν παγκόσμια το αεροπορικό καυσιμο στις αεροπορικές εταιρίες;1,2,3 και ποιές είναι αυτές και σε ποιούς ανήκουν;Εχουν ανιχνευτεί αυξημένες ποσότητες βαρέων μετάλων στο αίμα των ανθρώπων και στο περιβάλλον;Tί επιπτώσεις έχει αυτό στον ανθρώπινο οργανισμό;Αυτά είναι τα ερωτήματα που περιμέναμε να μας απαντήσεις Θεοδωράκη με αρμόδιους επιστήμονες και όχι να κάνεις μία συζήτηση καφενείου. Θεοδωράκη να αυξήσεις το μισθό του ανθρώπου που επιμελείται τη μουσική επένδυση της εκπομπής.Προσφέρει περισσότερα στην εκποπή από εσένα,με εξαίρεση το ρουφιανιλίκι.

  2. Δηλαδή και μας ψεκάζουν και είναι και τσιγγούνηδες και μας πέρνουν λφτά για να το κάνουν.ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ …ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ …
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ …

  3. O ΕΛΓΑ ΨΕΚΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΝΕΦΑ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΕΛΙΚΟΦΟΡΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΞΕΙ ΧΑΛΑΖΙ ΣΕ ΑΦΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ! ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ TANKER ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΜΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ Η ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙΡΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΥΨΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ (ΙΤΑΛΙΑ) ΚΑΙ ΞΑΝΑ-ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΔΥΤΙΚΑ)!!!!!! ΟΙ ΛΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ!!

  4. ekatsa kai eida ayton ton aliti ton kataptysto to theodoraki kai aporo pos den espasa th tv apo ta neyra mou ntropi tou na koroideyei ena olokliro lao o geloios kai na nomizei oti apethynete se provata evgale ena kologero astrofysiko pseytodianoumeno me tsibouki ekeino to panilitheio to panoutso pou den katalaveneis th leei otan milaei kai ena vlaka piloto ths plakas na ma poun xoris kan na exoun kanei ereyna oti einai senario synomosia kai malista edeixna to liakopoulo kai to katsaro to kathgiti se vindeakia apo omilies tous kai sth ousia tou koroideyan les kai htan vlakes kai leei o paparas o pilotos oti aytes oi grammes ypirxan apo panta akouson akoyson pseydi kai to arxidi o theodorakis den ekane th aploustasti erotisi ok einai synomosia giati aytes oi grammes afou den einai psekasmoi den svinoun mono aplonontai sto oyrano kai skepazoun mia olokliri perioxi? oyte kan ayth th erotisi th apli den tou ekane eyxomai na exete arostia apo tous psekasmous kai na to mathete na do tote aliti theodoraki th tha les? ante gamisou loipon theodoraki kai esy kai aytoi pou milages parakalo na perasei giati aganaktisa

  5. kai kati allo to na prospathoume synexos na apodeixoume oti ma psekazoun einai san na paradexomaste th anyparxia ton psekasmon tous osoi den to pisteyoun loipon na pane na gamithoun kai syntoma tha to pistepsoun kai aytoi

  6. Τι περιμενατε ρε παιδια να δειξει η τηλεοραση;;; περιμενατε να παραδεχτει το κρατος πως μας ψεκαζουν; σκεφτεστε τον αντικτυπο που θα ειχε αυτη η αποκαλυψη απο μονη της;; μηνυσεις απο παντου, οργισμενο πληθος κλπ. Σκεφτειτε σοβαρα και μην τρελενεστε..θα ηταν κουτο να νομιζετε πως θα περναγε στην τηλεοραση κατι διαφορετικο..ουτε στο μονταζ δεν θα εφτανε..

  7. Αν θυμάμαι καλά, η θεωρία ψεκασμού ισχυρίζεται ότι τα αεροπλάνα που περνάνε από τον εναέριο χώρο μας, μας ψεκάζουν ένα υλικό που φαίνεται στο ίχνος που αφήνουν πίσω τους (plain trails).

    Στο έγγραφο αυτό πιστοποιείται μία πίστωση του ΕΛΓΑ στο Weather Modification Association (WMA). ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    Οπότε, μοιραία οφείλουμε να διαβάσουμε από το διαδίκτυο τι είναι αυτός ο οργανισμός (βλ http://www.goo.gl/Jri7A). Είναι διεθνής οργανισμός και η αποστολή του είναι να εμφυτεύει ΝΥΦΑΔΕΣ ΑΛΑΤΙ σε σύννεφα (cloud seeding) για να προκαλεί βροχή όταν και όπου απαιτηθεί.

    Αυτή η τεχνική (βλ. http://goo.gl/uJuru) δεν έχει εφευρεθεί αποκλειστικά για την Ελλάδα (ή και για άλλους χαζούς σαν εμάς), αλλά λειτουργεί από τη δεκαετία του 1940 και χρησιμοποιείται σε ολόκληρο το κόσμο, ξεκινώντας από τις ΗΠΑ.

    Περισσότερο ευθύνη εκ μέρους κάποιων δεν θα έβλαπτε. Είναι εξαιρετικά γελοία αυτή η θεωρία συνωμοσίας που κυκλοφορεί σε ανάλογης ποιότητας ιστοσελίδες στο διαδίκτυο.

  8. ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΩΝ ΕΑΡΟΨΕΚΑΣΤΩΝ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ =ΑΥΤΟΥ=!!!!!!!!!! ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕ=== ΕΛΕΧΘΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΚΑΤΑΚΥΡΙΕΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΓΗ== ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΦΗ Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΗ!!!!!!!! ΠΟΤΕ!!!!!!! == ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΥΣ == ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΙ!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΠΙΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ= ΡΟΚΕ =ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΠΛΟ ΣΑΧ -ΜΑΤ!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΜΠΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΕΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΣΕ ΣΑΧ- ΜΑΤ-ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!! =ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. file 11:20 exeis apoluto dikio se ayto den perimena kati tetoio apo to aliti ton theodoraki oyte apo to vlaka to panoytso poy kaneis den katalavenei th leei kai theloume metafrasti oyte apo to piloto th plakas oyte apo to pseutodianooumeno to gramatikaki apla hthela na kanei esto mia mikri ereyna ayto tpt lgotero tpt perisotero kai oxi na ma koroideyei mesa sta moutra mas

  10. Τοσα αεροπλάνα, αυτα απο κάπου απογειώνονται και φυσικά προσγειώνονται.Στα αεροδρόμια δουλέυουν εκατομύρια κόσμος πως και κανένας δεν είδε τίποτα η δεν πήρε χαμπάρι κάτι υποπτο?

  11. Φίλε 3¨15 ,
    για να καταλάβω εσύ παραδέχεσαι ότι μας ψεκάζουν με ουσίες που εξυπηρετούν πολλαπλούς σκοπούς (λήθαργο στον κόσμο, φαρμακοβιομηχανίες/πειράματα/haarp,ιονισμός ατμοσφ. κτλ…), πολλούς από τους οποίους τους αναφέρει στο ποστ του ο προηγούμενός σου 11¨44? Απλά αν θες ξεκαθάρισε λίγο αν η θέση σου είναι κατά των ψεκασμών γενικά ή κατά των ψεκασμών από τον ΕΛΓΑ (ο οποίος όπως λες ψεκάζει μόνο σε αγροτικές περιοχές).

    ^Ω^

  12. Εσείς που τα γράφετε αυτά, δεν φαντάζομαι να είστε ψεκασμένοι.

    Να υποθέσω ότι διαφύγατε του ψεκασμού και προσπαθείτε να ξυπνήσετε εμάς τους ψεκασμένους, που εξαιτίας του φαρμάκου δεν καταλαβαίνουμε αυτά που λέτε.

    Σοβαρευτείτε…

  13. Θεόδωρε,

    Εσύ που τα γράφεις αυτά φαντάζομαι είσαι ψεκασμένος.

    Να υποθέσω όμως ότι και να διέφευγες του ψεκασμού δεν θα ξυπνούσες ούτως ή άλλως αφού το φάρμακο απλά ενισχύει την ήδη υπάρχουσα αδυναμία κατανόησής σου.

    Σοβαρέψου…

    ^Ω^

  14. @Ανώνυμος 26/5 4:46πμ

    Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του …αψέκαστου(!) μυαλού σου. Όσοι διαφωνούμε ή ζητούμε έστω ένα ψήγμα καταγγελτικής ΟΥΣΙΑΣ, προφανώς είμαστε μίλια μακριά της ανώτερης διάνοιάς σου.

  15. Τι έλεγχο να σου κάνουν βρε καρμίρη που στα έχουν πάρει όλα. Να σε ψεκάσουν για να σου πάρουν και τα σώβρακα εννοείς; Σιγά μη δώσουν χρήματα για να ψεκάζουν όλη την Ελλάδα. Θα μας το είχε πεί τουλάχιστον ένας μικριβιολόγος μέχρι τώρα. Ευθυνόφοβοι ανόριμοι παραμυθάδες. Ποιός ξέρει τι ζωή κάνετε και θέλετε μια καλή δικαιολογία για τη δική σας μαλακία.

  16. Θεόδωρε,

    καταρχήν να σου πω ότι εκτιμώ το γεγονός ότι γράφεις επώνυμα παρ'όλο που δεν έχεις καμμία υποχρέωση.

    Παρ'όλα αυτά όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι αν έχω ενστάσεις σ'αυτό που γράφεις δεν θα στις θέσω. Το καταλαβαίνεις αυτό έτσι?

    Πρώτα απ'όλα, όσον αφορά το μήνυμά μου σ'εσένα (26/5 4:46πμ), σου απάντησα ΣΤΟ ΙΔΙΟ ακριβώς ύφος με το μήνυμά σου στις 25/5 12:13πμ.

    Και ενώ πολύ σωστά το παρατήρησες, μου απάντησες με μια λανθάνουσα ειρωνία.
    Δίχως να με γνωρίζεις, και ενώ – επαναλαμβάνω – το μήνυμά μου ήταν στο ίδιο
    ακριβώς μήκος κύματος με το δικό σου επεδίωξες να μου την πεις.

    Τί περιμένεις να σου πώ πάνω σ'αυτό, παρά να σου το επιστρέψω….

    Και νομίζω ότι πάνω στο γεγονός της ειρωνίας είσαι αδικαιολόγητος διότι – στο λέω για τρίτη φορά – η απάντησή μου ήταν όμοια με την δική σου.

    Τώρα, αν θες να μιλήσουμε για αυτήν καθ'εαυτήν την ουσία του θέματος εγώ είμαι μέσα:

    Αναφερόμενος στην Weather Modification Association γράφεις στο αρχικό σου μήνυμα στην παρούσα ανάρτηση (22/5 10:21πμ) το εξής:
    "Είναι διεθνής οργανισμός και η αποστολή του είναι να εμφυτεύει ΝΥΦΑΔΕΣ ΑΛΑΤΙ
    σε σύννεφα (cloud seeding) για να προκαλεί βροχή όταν και όπου απαιτηθεί."

    Πάνω σ'αυτό θέλω να σου κάνω 2 ερωτήσεις:

    1. Πώς ξέρεις ότι η ουσίες που "εμφυτεύει" είναι ΝΥΦΑΔΕΣ ΑΛΑΤΙ και όχι άλλες
    επικίνδυνες για την υγεία?

    Θα μου πεις ασφαλώς και δικαιολογημένα "και 'συ ρε ^Ω^ πώς ξέρεις ότι ΔΕΝ είναι?"
    Φίλε μου ΟΥΤΕ ΕΓΩ δεν ξέρω, αλλά εξ'αιτίας του ότι αποδεδειγμένα όπως γνωρίζεις υπάρχουν ΚΑΚΟΙ άνθρωποι στον πλανήτη με πολύ ΚΑΚΑ σχέδια κυριαρχίας και επέκτασης της ισχύος τους δίχως να λογαριάζουν ζωές αθώων, επίτρεψέ μου να έχω σοβαρές αμφιβολίες και επιφυλάξεις για το αν αυτό που ψεκάζουν είναι αλάτι. Και σου ξαναλέω, ότι η εμπειρία έχει δείξει ότι φαρμακοβιομηχανίες, εταιρίες τροφίμων, εταιρίες λιπασμάτων, εταιρίες χημικών, καρτελ εταιριών, και γενικότερα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ έχουν πολλάκις ζημιώσει την ίδια την ανθρώπινη ζωή ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΤΥΨΕΙΣ.
    Γι'αυτό λοιπόν επίτρεψέ μου να έχω σοβαρότατες επιφυλάξεις για το αν αυτό που μου πασάρουν είναι όντως …αυτό και όχι κάτι άλλο.

    2. Το δεύτερο σημείο ένστασης / απορίας είναι αυτό που λες ότι στόχος είναι η πρόκληση βροχής.

    Εγώ φίλε μου παρατηρώ σε καθημερινή βάση δεκάδες ψεκασμούς στον ουρανό και βροχή δεν βλέπω.
    Ξαναλέω: Όποτε κοιτάζω τον ουρανό βλέπω αεροπλάνα να ψεκάζουν και βρέχει πάρα πολύ σπάνια. Τουλάχιστον αυτό το έτος στην πόλη που είμαι – και σου μιλάω ειλικρινέστατα – τα ψεκαστικά κάνουν κυριολεκτικά πάρτυ και οι βροχοπτώσεις ήταν και είναι ελάχιστες. Ούτως ή άλλως, σύμφωνα με την λογική της πρότασής σου θα έπρεπε να βρέχει άν όχι όλες, τις περισσότερες φορές από αυτές που ψέκαζαν τα αεροπλάνα. Και σου ξαναλέω ότι δεν περνάει ένα μόνο, αλλά δύο και τρία ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ
    αλλά και σε διαφορετικές ώρες τις ημέρας. Και πραγματικά πιστεύω ότι και'συ έχεις παρατηρήσει τον "κακό χαμό" πάνω απ'τα κεφάλια μας και επί του θέματος, την αναντιστοιχία ψεκασμών/βροχών. Δεν έχω καμμία διάθεση να τα "φουσκώσω" τα πράγματα ή να τα μεγαλοποιήσω/δραματοποιήσω.
    Σου μιλάω φίλε μου με πάσα ειλικρίνεια και με βάση αυτά που όλοι βλέπουμε αν στρέψουμε το κεφάλι μας στον ουρανό.

    Περιμένω με ενδιαφέρον τις θέσεις σου πάνω στις επερωτήσεις μου Θοδωρή.

    ^Ω^

  17. Πρώτα απ' όλα το πρώτο μήνυμα ακολουθούσε τα εύλογα συμπεράσματα στην ανάγνωση, όχι μόνο αυτού του άρθρου, αλλά και ανάλογων πολλών με το ίδιο θέμα. Επιμένω ότι είναι απαράδεκτη αυτή η θεωρία και εξηγούμαι παρακάτω:

    Όλες (μα όλες) οι θεωρίες συνωμοσίας ξεκινούν με την εξής αυθαίρετη παραδοχή που περιέγραψες και μόνος σου: «αποδεδειγμένα υπάρχουν ΚΑΚΟΙ άνθρωποι στον πλανήτη με πολύ ΚΑΚΑ σχέδια κυριαρχίας και επέκτασης της ισχύος τους δίχως να λογαριάζουν ζωές αθώων» … «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ έχουν πολλάκις ζημιώσει την ίδια την ανθρώπινη ζωή ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΤΥΨΕΙΣ» … «Γι'αυτό λοιπόν επίτρεψέ μου να έχω σοβαρότατες επιφυλάξεις…»

    Η λέξη κλειδί πάνω στην οποία στηρίζεται όλο αυτό το οικοδόμημα λογικής είναι η εξής ΜΙΑ: «…αποδεδειγμένα…».

    Αν έχεις αποδείξεις να μας δώσεις, πολύ ευχαρίστως με ενδιαφέρον να τις παρακολουθήσω. Μου αρκούν έστω και ισχυρές ενδείξεις, φτάνει να είναι διασταυρωμένες και έγκυρες του τύπου: «κάναμε αυτοψία στο ψεκαστικό υγρό και οι μικροβιολογικές εξετάσεις έδειξαν το Α σοβαρά βλαβερό υλικό, το Β κ.ο.κ.», ή «ρωτήσαμε την εταιρεία σε τι "ρόλο βαράει" το Χ βλαβερό υλικό στο ψεκαστικό μείγμα και δεν πήραμε αξιόπιστες απαντήσεις» κ.ο.κ.

    Φαντάζομαι δεν είσαι σε θέση να κάνεις κάποια αξιόπιστη έρευνα που να δίνει απαντήσεις. Γίνε λοιπόν δημοσιογράφος, μπες σε ένα δημοσιογραφικό επιτελείο για να έχεις την ανάλογη υποστήριξη και ψάξτο αφού πιστεύεις ότι υπάρχουν σκοτεινά συμφέροντα που καταδυναστεύουν τις ζωές μας.

    Μέχρι τότε όμως, αυτά που γράφεις είναι ΘΕΩΡΙΕΣ στου κασίδη του κεφάλι. Και μη θεωρήσεις ότι "σου τη λέω" και ετοιμάζεσαι να αντεπιτεθείς, γιατί αυτό που κάνεις είναι τόσο ανεύθυνο όσο το διαβάζεις. Την εποχή που αυτή η χώρα είναι καζάνι που βράζει, μία σειρά από ανεύθυνα άρθρα που ισχυρίζονται ότι ψεκάζουν τον ταλαίπωρο Έλληνα με ουσίες, δημιουργεί άγρια ένστικτα και σπινθήρες σε αποθήκη με μπαρούτι.

    Εκτός κι αν έχεις συμφέροντα να βγει ο κόσμος στους δρόμους και να σπάει ότι βρίσκει μπροστά του (ανάμεσα στα οποία και η δική σου περιουσία, ανθρώπινες ζωές κλπ), σταμάτα αυτό που κάνεις ή αν θέλεις να το κάνεις, κάντο τουλάχιστον με αποδείξεις και σοβαρά στοιχεία.

    Δεν συζητάω τις ευθύνες βουλευτών που δημιουργούν δημοσίως θέμα, αντί να χρησιμοποιήσουν τις ιδιωτικές τους προσβάσεις που έχουν εντός Βουλής, ούτε η άρνηση απάντησης ή ασχετοσύνη με το θέμα κάποιου υπουργού δημιουργεί οποιαδήποτε είδους ένδειξη ή απόδειξη, ούτε ασφαλώς ένα έγγραφο που πιστοποιεί μία πίστωση του ΕΛΓΑ έχει την παραμικρή λογική να προσθέσει στην ακολουθία συλλογισμού που αναπτύσσεις σε αυτό το άρθρο.

  18. Θεόδωρε,

    Κατ'αρχήν λυπάμαι πολύ διότι περίμενα να απαντήσεις στις 2 ερωτήσεις που σου έθεσα πριν ευγενικά. Να στις υπενθυμίσω:

    1. Πώς ξέρεις ότι η ουσίες που "εμφυτεύει" είναι ΝΥΦΑΔΕΣ ΑΛΑΤΙ και όχι άλλες
    επικίνδυνες για την υγεία?
    [Υποστήριξες ότι είναι ΝΥΦΑΔΕΣ ΑΛΑΤΙΟΥ που ψεκάζονται
    στα σύννεφα αλλά δεν απάντησες στην απλή ερώτησή μου].

    2. Το δεύτερο σημείο ένστασης / απορίας είναι αυτό που λες ότι στόχος είναι η
    πρόκληση βροχής.
    [Πάνω από τα κεφάλια μας χαμός από ψεκασμούς ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΥΣ και ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ αλλά οι αναμενόμενες βροχές ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ… ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ?
    ΟΥΤΕ Σ'ΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ]

    Κάτι μου λέει ότι ποτέ δεν πρόκειται να απαντήσεις Θεόδωρε…

    Όσον αφορά το τελευταίο σου μήνυμα είναι σαν να προσπαθείς να με πείσεις ότι γεννήθηκες χθές…

    Δηλαδή θες να μου πεις ότι ΔΕΝ υπάρχουν κακοί άνθρωποι..! Ούτε έχεις ξανακούσει ποτέ στην ζωή σου για το τί παιχνίδια έχουν παιχτεί στο παρασκήνιο, στις πλάτες της μάζας, και κάτω από το τραπέζι.
    Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι ο κόσμος μας κυβερνάται από καλούς ανθρώπους?
    Λοιπόν? Έγραψες μια απάντηση απλά για να την γράψεις? Τί μου λες δηλαδή?
    Με κοροιδεύεις μπροστά στα μούτρα μου?

    Μ΄αρέσει που μου επιρρίπτεις μομφή για την λέξη …αποδεδειγμένα… !!!

    Δηλαδή ρε φίλε τί θέλεις να σου προσκομίσω? Αλγεβρική/γεωμετρική απόδειξη για το ότι υπάρχει κακία στον κόσμο? ΕΣΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ?
    ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ?
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ?

    Μου λες μεταξύ σοβαρού και αστείου να γίνω δημοσιογράφος…
    Αυτό πάλι τί στο @@@@@ ήταν???? Ειλικρινά δεν πίστευα στα μάτια μου όταν το διάβαζα…
    Όποιος εκφέρει γνώμη για κάτι δηλαδή εσύ πας και του λες "ΓΙΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΦΙΛΕ ΑΛΛΙΩΣ ΜΗ ΜΙΛΑΣ"???
    Τί κουφό ήταν αυτό ρε φίλε? Δημοσιογράφοι υπάρχουν. Άς την ψάξουν αυτοί την υπόθεση. Εγώ στην ζωή μου επέλεξα να κάνω άλλο επάγγελμα. Όχι το δημοσιογραφικό. Αυτό τί σημαίνει?
    Ότι θα'πρεπε να γίνω δημοσιογράφος για να κάνω έρευνα πάνω σ'αυτό που εκφέρω με την άποψή μου?
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΡΕ ΜΑΓΚΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ 1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΚΑΤΙ… ΆΡΑ???? ΆΡΑ ΡΩΤΑΩ??????

    ΜΗΠΩΣ ΚΑΡΓΑ ΑΚΥΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ?

    ΡΕ ΘΟΔΩΡΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ 'Η ΠΟΥΛΑΣ ΤΡΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΜΟΥΡΛΑΘΩ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ…?

    Καλά το επόμενο δεν παίζεται… Πω πω πω πω πω Παναγία μου… Θέλω να διαβάσεις προσεκτικά τις τρεις τελευταίες παραγράφους που έγραψες… Προσεκτικά όμως…. Προσεκτικά και αργά…. Νταξει?

    Και σου απαντάω τώρα:

    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ!!!! ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!!! ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΟΤΑΝ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ!!!!! ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΒΡΑΣΙΜΟ ΘΟΔΩΡΑ!!!!!! ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ "ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ" ΤΟΤΕ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΌΔΩΡΑ…
    ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΘΕΣΑ, ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Ο,ΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟ… ΑΙΝΤΕ…

    Υ.Γ. Μή μου στείλεις απάντηση αν δεν απαντήσεις τις 2 – ΑΡΧΙΚΕΣ – ερωτήσεις μου. Δεν συνεχίζω καμμία κουβέντα μαζί σου αν δεν απαντήσεις.

    ^Ω^

  19. Πρώτα απ' όλα χαίρομαι που αποκάλυψες το τραμπούκικο ύφος που υιοθετείς όταν σε στριμώχνουν δημόσια. Από αυτά που γράφεις, γίνεται φανερό τι σε χαρακτηρίζει. Από το πρωί το διαβάζουν και οι αναγνώστες σου για να ξανασυστηθείτε.

    Απαντήσεις ασφαλώς και πήρες. Άλλο αν παριστάνεις ότι δεν τις κατάλαβες. Ωστόσο, για να μη σου αφήσω το περιθώριο να νομίζεις ότι μας έπεισες, πιο κάτω στις κάνω φρουτόκρεμα:

    Πρώτα όμως χρειάζεται να βάλεις σε τάξη κάτι στο μυαλό σου: Εσύ είσαι αυτός που ισχυρίζεται θεωρίες. Εγώ είμαι απλά ο αναγνώστης τους. Εσύ λοιπόν οφείλεις να αποδείξεις αυτά που γράφεις, όχι εγώ.

    Στο σχόλιό μου δεν γράφω θεωρίες από μυαλού μου, να επιμένω ότι ψεκάζει αλάτι κόντρα στις θεωρίες χημικών που ισχυρίζεσαι εσύ, αλλά υπέδειξα link που εμφανίζει τι ισχυρίζεται αυτός ο οργανισμός ότι περιέχει αυτό το μείγμα. Εσύ, ούτε αυτό έκανες! Απλά αντέγραψες κάποια φωτογραφία εγγράφου πίστωσης 2000€ του ΕΛΓΑ σε εταιρεία ψεκασμών και άρχισες να πλέκεις εργόχειρο από μυαλού σου με σκοπό (όπως κατόπιν γράφεις στο σχόλιο) να βοηθήσεις να "βράσει περισσότερο το καζάνι" της πατρίδας σου, προφανώς για να σκάσει. Συγχαρητήρια για τους υψηλούς στόχους που έχεις βάλει στη ζωή σου. Και εις ανώτερα!

    Με ρωτάς να σου εξηγήσω γιατί "πάνω από τα κεφάλια μας γίνεται χαμός από ψεκασμούς ταυτόχρονους και πολλές φορές ημηρεσίως" ενώ δεν είσαι καν σε θέση να καταλάβεις αν αυτό που βλέπεις στη πόλη σου είναι αεροψεκασμός. Ισχυρίζεσαι ότι γίνεται "χαμός από αεροψεκασμούς" και πιο πάνω μας δείχνεις έγγραφο ότι αυτό πληρώνεται με 2000€ το χρόνο, όχι μόνο για τη δική σου πόλη, αλλά για ολόκληρη την επικράτεια(!!). Προφανώς δεν έχεις ιδέα του κόστους μιας πτήσης αεροψεκασμού, όσο δεν έχεις ιδέα από πόσες τρύπες μπάζουν οι θεωρίες σου.

    Κι ένα παιδάκι του Δημοτικού κατάλαβε ότι ΔΕΝ ζήτησα αποδείξεις για τις αρλουμποθεωρίες διεθνούς συνωμοσίας, αλλά για τους αεροψεκασμούς συγκεκριμένα. Αφού ισχυρίζεσαι ότι το ψεκαστικό υγρό περιέχει επικίνδυνα υλικά, γιατί δεν πας να πάρεις δείγμα να το στείλεις στο εργαστήριο και να γράψεις επιτέλους κάτι σοβαρό στο άρθρο σου; Πριν προλάβεις να μου γράψεις ότι προφανώς δεν μπορείς να το κάνεις, σου πρότεινα να γίνεις δημοσιογράφος για να έχεις καλύτερη πρόσβαση, ώστε να πολεμήσεις τη διεθνή συνωμοσία που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Τα υπόλοιπα που γράφεις, να τα χαίρεσαι.

    Τέλος, σχετικά με αυτά που γράφεις πως μοιάζω σαν να γεννήθηκα χθες επειδή δεν υιοθετώ τις αρλουμποθεωρίες συνωμοσίας που θαυμάζεις, θα σου πρότεινα να βλέπεις λιγότερη τηλεόραση. Το πολύ κάνει κακό στην αντίληψη της πραγματικότητας.

    Δεν με χαλάει αν δεν δημοσιεύσεις το σχόλιό μου. Φτάνει που το διάβασες εσύ που σε αφορά.
    Άλλωστε, διαπιστώσαμε όλοι οι αναγνώστες σου τι παθαίνεις όταν σε στριμώχνουν δημόσια. Δεν χρειάζεται επανάληψη, μας φώτισες!

  20. Το μόνο που έχω να σου πώ είναι ότι όποιος διαβάσει την παραπάνω αντιλογία που είχαμε θα καταλάβει ΠΑΡΑ πολλά…

    Στο 1ο μήνυμα σου απάντησα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που εκφράστηκες
    και παρ'όλα αυτά εσύ με ειρωνεύτηκες. Πόσο βλάκας είσαι λοιπόν?

    Στο 2ο μήνυμα, σου μίλησα ευγενικά και σου έθεσα 2 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ
    ερωτήματα με ΣΑΦΗ τρόπο. Αποτέλεσμα? ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΗΔΕΝ και "άλλα λόγια
    ν'αγαπιόμαστε".

    Στο τρίτο μήνυμα πολύ απλά σε στρίμωξα. Αποτέλεσμα? Άκουσον άκουσον…
    Να μου πεις στο φινάλε ότι ΕΣΥ με στρίμωξες και ότι είμαι και τραμπούκος…
    Ειλικρινά είναι για γέλια και για κλάματα αυτά που γράφεις.

    Είναι όμως για γέλια Ή ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ……..?

    Επειδή έπεσες σε πραγματικό ΕΛΛΗΝΑ την πάτησες… Σε ανακάλυψα κυρ-Θόδωρα…
    Για δες λίγο τί τσίμπησα….

    ————————————————————-

    http://www.parapolitiki.com/2012/04/blog-post_9738.html

    ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΩ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΟΔΩΡΑΚΟΣ…:
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ24 Απριλίου 2012 – 12:42 μ.μ.
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ24 Απριλίου 2012 – 12:54 μ.μ.
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ24 Απριλίου 2012 – 1:15 μ.μ.

    ————————————————————-

    Μπακογιάννη ε ….? Μάλιστα… ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ενδιαφέρον….

    Καλά ρε παρλαπίπα γιατί δεν μου το'πες εξ'αρχής τον ρόλο που βαράς για να μην χάνω τον χρόνο μου?
    Αφού σου μιλάω λογικά και μου λες παπαριές… Σου μιλάω συγκεκριμένα και
    αρχίζεις να μου μιλάς γενικόλογα και αρλουμπολογίες. ΟΟΟΟΟ,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΤΩ ΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΞΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΗΘΕΝ…

    ΠΕΣ ΡΕ…

    ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ? ΠΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ… ΣΕ ΡΩΤΑΩ… ΜΙΛΑ ΡΕ!!!!!!

    ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ??????? Ε ??? ΜΙΛΑ !!!!!

    ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ ΘΑ ΠΟΥΛΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ… ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ…
    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΕΓΩ ΤΙΣ ΞΕΤΡΥΠΩΝΩ… Τ'ΑΚΟΥΣΕΣ ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΛΑΝΙΑ…?
    ΑΙΝΤΕ ΑΠΟ'ΔΩ…

    ^Ω^

  21. Ανεξάρτητα αν κάποιος συμφωνεί με τις απόψεις μου, ο επώνυμος σχολιασμός και αρθρογραφία είναι επιλογή μου. Και να είσαι σίγουρος ότι όσοι σχολιάζουν και αρθρογραφούν επώνυμα, έχουν ψαγμένη άποψη, έχουν το θάρρος της γνώμης τους και προσέχουν τι γράφουν. Από εκεί και πέρα, κι ένα νήπιο αν γράψει στο google "Θόδωρος Αθηναίος", θα βρει δεκάδες άρθρα μου, σχόλια, όλα επώνυμα. Άλλο αν εσένα σου μοιάζει επίτευγμα και νομίζεις ότι κάτι ανακάλυψες(!!). Κάποιοι αναγνώστες σου με έχουν ήδη ξαναδιαβάσει, τόσο σε σχόλια, όσο και σε άρθρα.

    Η ανωνυμία είναι το δικαίωμα να έχεις το περιθώριο να γράφεις ότι σου κατέβει. Αύριο μπορείς να τα πεις και ανάποδα, ποιος σε ξέρει; Από την άλλη η ανωνυμία γίνεται κατάχρηση όταν επιδιώξεις να δημιουργήσεις στη πατρίδα σου εξέγερση (σύμφωνα με εύλογη ερμηνεία που δίδεται στο 2ρο σου σχόλιό).

    Επί της ουσίας όσων έγραψες, με τη τακτική "αρνούμαι ότι κατάλαβα και το παίζω τρελή" με βοηθάς να διαπιστώσει και ο τελευταίος αναγνώστης την ένδεια επιχειρημάτων σου. Όσο πέταγες την μπάλα στην εξέδρα χρησιμοποιώντας προσβολές, εκφράσεις και επιφωνήματα όπως "ΠΕΣ ΡΕ… ΜΙΛΑ ΡΕ!!!!!!", έκανες ανάγλυφο τον πανικό σου …και όχι μόνο.

    Χαιρετισμούς στους εξωγήινους, στην εμφύτευση ιών σκέψεων, στον υπερπρωθυπουργό, στο Codex Alimentarius που έφτασε τον Απρίλιο(!!), στα νεφελίμ και το τέλος του κόσμου το 2012 και στον υπόλοιπο Λιακοπουλικό κόσμο που ζεις. Μόνο το τέρας του Λοχ Νες σου ξέφυγε… αλλά που θα πάει!

    Άσε το σταματάω εδώ, γιατί θα με κατηγορήσουν ότι είναι σαν να κλέβω εκκλησία!

  22. Έχεις το θράσος ΕΣΥ ο ανώνυμος να μιλάς για εντεταλμένους;
    Εεεε ρε γλέντια που κάνουμε!

    Δεν έχεις ιδέα πόσα κοινά έχεις με το προφίλ ενός εντεταλμένου, πρώτο και καλύτερο η ανωνυμία σας. Το αν εγώ είμαι εντεταλμένος της Μπακογιάννη, είναι πανεύκολο να το ελέγξει ο καθένας, τη στιγμή που δίνω όλα τα στοιχεία μου. Εσύ γιατί να μη πιστέψω ότι είσαι εντεταλμένος των σκοτεινών κέντρων που ισχυρίζεσαι ότι δεν γουστάρεις για να μας ρίξεις στάχτη στα μάτια;

    Άντε στο καλό, μη σε κρατάμε. Σε περιμένουν για να σε κλάψουν οι ρέγγες! Τα θέλει όμως κι οργανισμός σου ρε παιδί μου!! Που σε βρήκαν μωρέ εσένα;;;

  23. Όπα? Τί φρούτο ήταν πάλι αυτό περί ανωνυμίας?????
    Γράφεις:
    "Δεν έχεις ιδέα πόσα κοινά έχεις με το προφίλ ενός εντεταλμένου, πρώτο και καλύτερο η ανωνυμία σας."

    Τί έγινε ρε φίλος? Εκδηλωθήκαμε? Όλα τα ερωτήματα που σε παρακαλάω να απαντήσεις τα ξέχασες και τώρα
    πιάνεις την ανωνυμία στο στόμα σου? Ξαφνικά δηλαδή η ανωνυμία σε πείραξε έ? Όχι αυτά που σε ρωτούσα…
    Ε, λοιπόν θρασύτατε πονηρέ που προσπαθείς μονίμως να διαφύγεις μάθε ότι η Ανωνυμία είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ! Τόσο απλό.
    Εκτός άν προτείνεις τίποτα άλλο… ΕΚΔΗΛΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

    Διάβασε προσεκτικά τα παρακάτω πονηρέ:

    1ο σημείο:
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΙΣ SUPER-ΣΑΦΕΣΤΑΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ??? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΌ-ΝΤΟΡΑ…

    2ο σημείο:

    Να σου θυμίσω μονάχα τα εξής:

    Ενώ αρχικά με ειρωνεύτηκες στην πρώτη απάντησή μου προς εσένα
    (βλέπε 26/5 4:46 – την οποία έγραψα ΑΚΡΙΒΩΣ στο ίδιο ύφος με την αρχική δική σου 25/5 12:13)
    εγώ όχι μόνο ΔΕΝ σου μίλησα όπως μου μίλησες, αλλά στο αμέσως επόμενο
    (2ο μου μήνυμα προς εσένα 30/5 4:24) ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ, σου μίλησα ευγενέστατα.
    ΤΡΑΒΑ ΔΕΣ ΤΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΕΙΣ… ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΑΣ ΕΥΚΟΛΑ.
    Από εκεί και έπειτα [ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΘΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ], άρχιζες να μου λες
    τα ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ.
    ΣΟΥ 'ΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΗΔΗ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ – ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΔΕΣ ΤΟ 3ο ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 31/5 8:33.

    Σωστά μέχρι εδώ? Σωστά…

    ΔΩΣΕ ΓΕΡΗ ΒΑΣΗ ΤΩΡΑ Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ:

    Σε εκείνο το σημείο άρχισα να ψιλιάζομαι ότι για έναν τύπο που προσπαθεί με τέτοιον
    ΦΘΗΝΟ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΗ τρόπο να μην απαντήσει και να ξεφύγει κάνοντάς μου μάλιστα μία επιεικώς ηλίθια αντεπίθεση
    αντί να μου απαντήσει όμορφα και ωραία σ'αυτά που τον ρωτάω, τότε έχουμε 2 τινά:
    Είτε αυτός ο τύπος είναι ΗΛΙΘΙΟΣ (που δεν μου φαίνεσαι για (τόσο) ηλίθιος) είτε συμβαίνει κάτι άλλο…

    Και σαν λογικός άνθρωπος που είμαι στρέφομαι στην εύρεση αυτού του "κάτι άλλου" κάνοντας μια απλή
    αναζήτηση στο όνομά σου… Ασφαλώς και καταλαβαίνεις ότι ουδεμία όρεξη έχω να ψάχνω τί ρόλο βαράς
    στην κοινωνία και ποιός είσαι…
    ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΕΣΥ ΡΕ ΘΟΔΩΡΑ "ΒΡΩΜΟΥΣΕ" ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΣΟΥ. ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ενώ παράλληλα προσπαθούσες να αποφύγεις
    απλές και λογικές ερωτήσεις από κάποιον που σου μιλούσε ευγενικά…. Γι'αυτόν και μόνο γι'αυτόν τον λόγο κρίθηκε
    επιβεβλημένο το να δώ τί καπνό φουμάρει αυτή η σιγανοπαπαδίτσα. ΝΑΙ – ΓΙΑ 'ΣΕΝΑ ΛΕΩ…

    Και να λοιπόν που οι κόποι μου ευόδωσαν και οι απορίες μου στο γιατί μου μιλάει ο τύπος ΑΛΑΜΠΟΥΡΝΕΖΙΚΑ
    ξάφνου λύθηκαν… Βρήκα ρε παιδί μου την απάντηση στο ερώτημά μου… ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ…

    ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΙΖΕΙ ΘΟΔΩΡΑ…. ΜΠΑ – ΚΟ – ΓΙΑΝ – ΝΗ…
    Do you know from Bakogianni? WIKILEAKS???? BOTH BAKOGIANNI AND WIKILEAKS???

    Μιλάω για την κυρία που παινεύεις Θόδωρα… Μη μου πεις ότι δεν την παινεύεις και με μουρλάνεις κι'άλλο… ΤΡΑΒΑ ΔΕΣ ΤΑ ΛΙΝΚΣ
    ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ (1/6 3:31)…

    Γιατί την παινεύεις Θόδωρα???

    Το ξέρεις ότι η “Bakogiannis” λύσαξε με κάποια πράγματα Θόδωρα???

    Κι αν παριστάνεις την αθώα Ντονατέλλα που δεν γνωρίζει (ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ…) για ξεστραβώσου λίγο:
    http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=96742

    Φυσικά, και ΔΕΝ περίμενα τα Wikileaks να μου πουν τί κάνει νιάου νιάου στα γαμημένα τα κεραμίδια…
    Είναι κάτι σαν τους ψεκασμούς ρε παιδί… Πρέπει να βγάλουν τα wikileaks το θέμα για να πειστώ?
    Όχι βέβαια…

    ^Ω^

  24. Μόλις απέδειξες αυτά ακριβώς που έγραφα από την αρχή. Αυτό το άρθρο με τα συμπεράσματα που έγραψες, καταδεικνύει πόσο ρηχός και επιπόλαιος είσαι όταν γράφεις τις ασυναρτησίες σου και πόσο η ασχετοσύνη σου τελικά σε οδηγούν να υποστηρίζεις το ψέμα παρεμποδίζοντας την αλήθεια:

    Αυτό το άρθρο που μας έφερες, το δημοσίευσε ο Θέμος Αναστασιάδης, λίγες μέρες αφού η Μπακογιάννη είχε βγει στη Βουλή και ρωτούσε τον αρμόδιο Υπουργό γιατί κωλυσιεργεί η υπόθεση που είχαν πιάσει τον Θέμο να κάνει "βόλτα" στο εξωτερικό 500.000.000 ευρώ στο χέρι (καραμπινάτη περίπτωση για ξέπλυμα χρήματος). Αυτή η δίκη ΑΚΟΜΑ εκκρεμεί και καταδεικνύει όχι μόνο την ενοχή του Θέμου, αλλά και τις άκρες που έχει για να μένει στο απυρόβλητο.

    Εκείνη την εποχή περιμέναμε να βγουν τα Wikileaks για την Ελλάδα. Ο Θέμος λοιπόν για να εκδικηθεί την Μπακογιάννη για το χουνέρι που του έκανε, αλλά και για να απειλήσει όσους τυχών θα επιχειρούσαν ανάλογες κορώνες εναντίων του, έγραψε αυτό το άρθρο που αναφέρεται υποτίθεται στα wikileaks.

    Πρώτα απ΄ όλα ΔΕΝ είναι wikileaks και σε προκαλώ να μας δείξεις όχι το έγγραφο του Θέμου, αλλά το έγγραφο απευθείας από τα wikileaks. Ψάξε όσο θες, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    Το έγγραφο αυτό όμως μάλλον υφίσταται, αλλά δεν το έχει πάρει από τα wikileaks. Προφανώς έχει προσβάσεις σε διαβαθμισμένα έγγραφα της πρεσβείας των ΗΠΑ (σαν καλό λαμόγιο που είναι) και ήλπιζε να πιάσει κάτι μεμπτό εναντίων της. Το είχε χρόνια αναξιοποίητο στα συρτάρια του, γιατί είναι φανερό ότι δεν υπάρχει μέσα τίποτα άξιο λόγου για τους σκοπούς του.

    Επειδή όμως ήθελε εδώ-και-τώρα να εκδικηθεί τη Μπακογιάννη, το δημοσίευσε με την τακτική του παχυλού τίτλου. Δηλαδή ένας μεγάλος και εντυπωσιακός τίτλος, που υπερβάλλει σε σχέση με το περιεχόμενο του άρθρου. Η τακτική αυτή βασίζεται στο ότι ο πολύς αγράμματος κόσμος, θα "τσιμπίσει" από τον τίτλο, χωρίς να μπει στον κόπο να διαβάσει το κείμενο. Αυτό σε κάτι χαϊβάνια σαν του λόγου σου πιάνει 100%! (μόλις μας το απέδειξες)

    Για πες μας λοιπόν ειδήμονα των σκοτεινών κέντρων, μαχητή της αλήθειας και της σωστής πληροφόρησης: Πού ακριβώς εντόπισες κάτι μεμπτό για την Μπακογιάννη σε αυτό το άρθρο που μας μοστράρισες;; Ίσα-ίσα που την κολακεύει το γεγονός ότι αναφέρουν πως είναι σκληρή στις διαπραγματεύσεις της και δεν θα μπορούσαν να την πείσουν να εξυπηρετήσει τους σκοπούς τους.

    Παραδέξου… δεν έχεις ΚΑΜΙΑ σχέση με το άθλημα! Όχι επικαιρότητα δεν παρακολουθείς, ούτε καν είσαι σε θέση να διαβάσεις ένα άρθρο. Πόσο μάλλον να διακρίνεις την αλήθεια από το ψέμα…

  25. Πωπωωωωωωωω, με μία φράση, "τα'χεις κάνει εντελώς ΣΑΛΑΤΑ"…

    1ον:

    Άν θέλεις να ανοίξουμε ένα καινούριο θέμα για την λέρα που παινεύεις κουφάλα και τον ανθελληνικό ρόλο της ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    2ον:

    Τα έγγραφα ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ στην μουσίτσα που προανέφερες. Ανήκουν και στον Παπαχελά, στις εφημερίδες και σε όποιον ενδιαφέρεται – και μπορεί – να τα τσιμπήσει… Ποιός είπε ότι μόνο ένας έχει το μονοπώλιο των εγγράφων????

    ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ:

    http://sx3jvhfgzhw44p3x.onion.to/

    Βάλε στο πλαίσιο [bakoyannis] δίχως τα brackets.
    Αφού τα διαβάσεις και πικραθείς,
    χώστα και στον κώλο σου για να γλυκαθείς.

    3ον:

    Μή μου εκτοξεύεις φτηνιάρικες ειρωνίες του τύπου δεν ξέρω να διαβάζω το τάδε άρθρο ή για το ότι
    η λέρα είναι ντεμέκ "καθαρή" και καλή πολιτικός κ.τ.λ.
    Ειδικά το θέμα των wikileaks εγγράφων για την εν λόγω κυρία το έχω ξεσκίσει ΟΣΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
    Και έρχεσαι εσύ – η τελευταία εντεταλμένη κουράδα – που μου μπερδεύεις τα 500 μίλιον που μου προανέφερες
    (ίσως έχοντας στο μυαλό σου τα 500 μίλιον $ για τα οποία έγινε λόγος για την Μαρία Παντελή) με τα 3,5 (που δεν μπορεί να δικαιολογήσει) από
    τα συνολικά 5,5 της μουσίτσας και τα κάνεις όλα έναν αχταρμά,
    ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΡΕ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΕ?????????????

    Αυτά τα πούστικα κόψ'τα. Σου ξαναλέω: ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΡΑ/ΣΙΓΑΝΟΠΑΠΑΔΙΤΣΑ/ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΑΡΜΕΝΗ. ΚΑΝΕΝΑ…
    Αλλά μην προκαλείς και μου λες – εσύ που τα έχεις κάνει μπουρδέλο στο μυαλό σου – για 'μένα που
    κάποια θέματα δυστυχώς ή ευτυχώς τα ξέρω όσο ελαχιστότατοι.

    4ον:

    ΠΡΙΝ ΟΜΩΣ ανοίξουμε θέμα για την λέρα θέλω σε παρακαλώ θερμά – ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ – να
    μου πείς κάτι απλό:

    ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΟΜΟΡΦΑ, ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ
    ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΣΤΙΣ 2 ΓΑΜΟΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΕΞ'ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ????
    ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    Είσαι μήπως γκαβός και δεν τις βλέπεις? Ακούς μπουρμπουλήθρες? Βλέπεις κύκλους???? Θες να στις ΞΑΝΑ – ΜΑΤΑ – Υπενθυμίσω? Γιατί πουλάς τρέλα
    και δεν απαντάς στο ρεζουμέ…? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΜΙΛΑΜΕ… ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΛΙΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΣΑΙ
    ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΙΣ.

    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΞΑΝΑ-ΜΑΤΑ-ΦΤΟΥ ΚΙ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΡΧΗ-ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. Πώς ξέρεις ότι η ουσίες που "εμφυτεύει" είναι ΝΥΦΑΔΕΣ ΑΛΑΤΙ και όχι άλλες
    επικίνδυνες για την υγεία?
    [Υποστήριξες ότι είναι ΝΥΦΑΔΕΣ ΑΛΑΤΙΟΥ που ψεκάζονται
    στα σύννεφα αλλά δεν απάντησες στην απλή ερώτησή μου].

    2. Η δεύτερη ερώτηση έγκειται σε αυτό που λες ότι στόχος είναι η πρόκληση βροχής.
    [Πάνω από τα κεφάλια μας χαμός από ψεκασμούς ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΥΣ και ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ αλλά οι αναμενόμενες
    βροχές ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ… ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ? ΑΚΟΥΩ…]

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΜΗ ΜΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΤΟΜΠΟΥΚΑΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ – ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ – ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ
    ΚΑΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ… ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΞ'ΑΡΧΗΣ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ Ο,ΤΙ
    ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.

    ^Ω^

  26. ΠΟΥΛΑΔΕΡΕ Ω ΤΟΡ???? ΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ…
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ Τ Α ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ… ΜΗ ΤΣΙΤΩΝΕΣΑΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΔΙΑΠΣΕΥΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…
    ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΠΑΝΤΩΣ…

  27. Εννοείται 5:06… αλλιώς δεν γίνεται… El "tor"-o….!!!
    Τώρα όσο για τον άλλον, φίλε μου όποιος διαβάσει όλη την συζήτησή μας θα καταλάβει πολλά.
    Δεν χρειάζεται να πώ τίποτ'άλλο γι'αυτόν.

    Περιμένω ακόμα τις απαντήσεις του να δούμε…

    ^Ω^

  28. Αναφορικά με το …2ον:
    Το έγγραφο το πρωτοδημοσίευσε «Το Πρώτο Θέμα». Τι να σου λέω τώρα; Το λιγότερο που έχω να σου πω είναι ότι το link που μας έδωσες ΔΕΝ ανοίγει. Κατά τα άλλα μου ζητάς να ξεστραβωθώ κιόλας. Δεν βαρέθηκες να γίνεσαι ρεζίλι; Εγώ πάντως το διασκεδάζω με το χάλι σου.

    Αναφορικά με το …3ον:

    Δεν κατάλαβα; Εσύ μιλάς για ειρωνεία; Δώσ' του πάλι ρεζίλι έγινες καημένεεεεεε…

    Που και πότε σου έγραψα ότι η Μπακογιάννη είναι καθαρή πολιτικός;
    Διάβαζε μη γίνεσαι ρεζίλι βρε φουκαρά… που θέλεις και να μας αποδείξεις ότι ξέρεις να διαβάζεις…

    Ένας ανώνυμος χαρακτηρίζει έναν επώνυμο ως εντεταλμένο;;
    Χααααχαχαχαχαχα!!

    Το μόνο που ξέρεις όσο ελάχιστοι, είναι το ονοματεπώνυμό σου!
    Κατά τα λοιπά από ΠΟΥΘΕΝΑ δεν προκύπτει να γνωρίζεις ούτε τα στοιχειώδη για ο,τιδήποτε. Προφανώς είσαι ένας από τους πιτσιρικάδες που ένιωσαν τη πορδή τους δύναμη επειδή άνοιξαν ένα μπλογκ και γράφουν …τρίχες.

    Τις λοιπές προσβολές που εκτοξεύεις, τις αφήνω ασχολίαστες για να καταλάβουν όλοι το προφίλ του πιτσιρικά που έμαθε κακές κουβέντες στο σχολείο. Οι βρισιές σου αποδεικνύουν το επίπεδο αυτού του blog.

    Αναφορικά με το …4ον

    Όσο εξακολουθείς να ισχυρίζεσαι ότι ΔΕΝ βλέπεις τις ευθείες απαντήσεις που σου έγραψα, τόσο θα γίνεσαι ρεζίλι με τη ανικανότητά σου στο διάβασμα. Αφού δεν μπορείς να διαβάσεις ΟΥΤΕ τα σχόλια (πόσο μάλλον πολύπλοκα άρθρα που δήθεν κατάλαβες από τον τίτλο ΚΑΙ ΜΟΝΟ), διάβασε τουλάχιστον ΜΟΝΟ το σχόλιό μου στις 31 Μαΐου 2013 – 10:35 μ.μ. Φαντάζομαι τι θα τραβάνε οι καθηγητές σου για να διαβάσεις το μάθημα της επόμενης μέρας.

    Περιμένω με αγωνία μία ακόμα διασκεδαστική σου απάντηση!

  29. Έγραψα: "Η ανωνυμία είναι το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να έχεις το περιθώριο να γράφεις ότι σου κατέβει"
    και μου απάντησες: "… μάθε ότι η Ανωνυμία είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ". Κούκου – κούκου – κουκουρούκου!
    Αυτό είναι το επίπεδο της νοημοσύνης σου. Μου αρέσει που θες και να δημοσιεύεις καταγγελτικά άρθρα, τη στιγμή που δεν είσαι σε θέση ΟΥΤΕ ΚΑΝ να διαβάζεις σχόλια.

    Έχεις και τα μούτρα να μου ζητάς να σου απαντήσω όταν έχεις τέτοιο πρόβλημα στην ανάγνωση (μη πω και στη γραφή):
    1) Μου ρώτησες: "Πάνω από τα κεφάλια μας χαμός από ψεκασμούς ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΥΣ και ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ αλλά οι αναμενόμενες βροχές ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ… ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ?",
    και σου απάντησα: "δεν είσαι καν σε θέση να καταλάβεις αν αυτό που βλέπεις στη πόλη σου είναι αεροψεκασμός".

    2) Με ρώτησες: "Πώς ξέρεις ότι η ουσίες που "εμφυτεύει" είναι ΝΥΦΑΔΕΣ ΑΛΑΤΙ και όχι άλλες επικίνδυνες για την υγεία?",
    και σου απάντησα: "Αν έχεις αποδείξεις να μας δώσεις, πολύ ευχαρίστως με ενδιαφέρον να τις παρακολουθήσω … του τύπου: κάναμε αυτοψία στο ψεκαστικό υγρό και οι μικροβιολογικές εξετάσεις έδειξαν το Α σοβαρά βλαβερό υλικό, ή ρωτήσαμε την εταιρεία τι ρόλο βαράει το Χ βλαβερό υλικό στο ψεκαστικό μείγμα και δεν πήραμε αξιόπιστες απαντήσεις κ.ο.κ.".

    Επειδή καταλάβαμε ότι έχεις ΣΟΒΑΡΟ θέμα με την ανάγνωση (πως αλλιώς θα δημοσίευες τέτοιες βλακείες), ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ μια συνολική απάντηση για τα δύο μαζί:

    Αν συνέβαινε, θα ήταν πράγματι ύποπτο. Εκτός όμως από ευφάνταστες ιστορίες, κανείς δεν έχει διαπιστώσει με στοιχεία ότι ψεκάζουν πάνω από πόλεις, εκτός από τα οράματα που βλέπεις στον ύπνο σου. Ένας σοβαρός άνθρωπος (προφανέστατα όχι εσύ) πριν κάνει μια τέτοια καταγγελία, παρουσιάζει σοβαρά και αξιόπιστα στοιχεία ότι ισχύει η καταγγελία του. Αυτές τις καταγγελίες τις παρακολουθώ και με προβληματίζουν κι εμένα. Όχι αυτές τις κραυγαλέα κωμικοτραγικές δήθεν ενδείξεις, που περιγράφουν (άκουσον-άκουσον) πως μια πίστωση 2000€ του ΕΛΓΑ χρηματοδότησε τον αεροψεκασμό ολόκληρης της Ελλάδας για έναν χρόνο ("χαμός πάνω από τα κεφάλια μας" που έγραφες για μία μόνο πόλη).

    Το άρθρο σου δεν έχει ίχνος βάσης, λογικής ή ενδιαφέροντος. Πρόκειται για σκουπιδογράφημα ενός χαζοπιτσιρικά, το προφίλ του οποίου διαπιστώσαμε ΟΛΟΙ στα παραπάνω σχόλια.

  30. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΘΗΝΑΙΕ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ. ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΕΔΩ. Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΛΓΓΑ ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ Μ ΕΠΕΙΣΕ. ΕΣΥ ΜΙΚΡΕ, ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ CONTRAIL ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΓΛΩΣΣΑ: http://en.wikipedia.org/wiki/Contrail (ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΑ).

  31. Ωραία λοιπόν.

    1ον. Δεν απαντάς.

    2ον. Το λινκ μου λες ότι δεν ανοίγει ενώ δεν ξέρεις που παν' τα πέντε…
    Δεν ξέρεις να το ανοίγεις και δεν σε χάλασε για να μην αναγκαστείς
    να παραδεχτείς τις μαλακίες της πουτάνας της εντολέως σου…

    3ον. Συνεχίζεις την αδερφίστικη τακτική σου να με τσαντίσεις και ενώ
    όποιος διαβάσει όλα τα παραπάνω μηνύματα θα καταλάβει αμέσως το
    τί γίνεται και τί παιχνίδι παίζεται με την πάρτη σου.

    4ον. Μου γράφεις από κάτω στο 1:17 αυτό το μήνυμα και περιμένεις τώρα
    από 'μένα να χάψω ότι αυτήν την παπαριά την έγραψε "κάποιος τρίτος"
    και όχι εσύ… Αυτά τα κόλπα της πλάκας δηλαδή περιμένεις εγώ να
    τα χάψω.

    Πολύ ωραία. Μετά από όλα αυτά αγαπητέ Θεόδωρε Αθηναίε μόνο ένα θα σου πώ
    και βάλ'το στο μυαλό σου καλά.
    Σου εγγυώμαι ότι μια μέρα θα μάθεις τί ωραία είναι να κοροϊδεύεις συστηματικά
    μπροστά στα μούτρα του κάποιον που έχει δίκιο, και που δεν τον ξέρεις.
    Και αυτό διότι την κόκκινη γραμμή πλέον την ξεπέρασες κατά πολύ.

    ^Ω^

  32. @ Ανώνυμος 15 Ιουνίου 2013 – 1:17 μ.μ.
    Ποτέ δεν είχε νόημα να ασχοληθώ μαζί του. Επειδή όμως οι σκεπτόμενοι αναγνώστες απαξιούν και να ασχοληθούν με σε όσους γράφουν τέτοιες "τρίχες", άρχισα να διαπιστώνω ότι το κακό έχει παραγίνει σε σημείο να κοντεύει να εδραιωθεί η εντύπωση ότι δεν υπάρχει αντίλογος που να αντέχει να τους αντιμετωπίσει σε πρώτο πρόσωπο.

    Ο κόπος να γράψω τα παραπάνω σχόλια έγινε προκειμένου να εξασφαλίσω ότι και ο τελευταίος αναγνώστης που θα περάσει από εδώ, θα αρχίσει να αμφιβάλει κατά πόσο ευσταθούν αυτές οι μπούρδες.

    Νομίζω έγινε σαφές το προφίλ του αρθρογράφου και η έλλειψη ψυχραιμίας του να αντιμετωπίσει τον αντίλογο ισχυριζόμενος γελοίες δικαιολογίες. Αν είχαν βάση όσα έλεγε θα είχε επιχειρήματα, όχι "γλώσσα" όπως εύστοχα σχολίασες.

    @ ^Ω^
    Μερικά σχόλια πιο πάνω (κάτω-κάτω στις 31 Μαΐου 2013 – 8:33 π.μ.) μας έκανες σαφές ότι αναζητάς να σκάσει το καζάνι του ξεθεωμένου κόσμου από τη κρίση (με ό,τι ακολουθήσει κατόπιν). Για να θέλεις κάτι τέτοιο, προφανώς είτε είσαι πολύ πλούσιος (οπότε μια τέτοια καταστροφή θα σε κάνει πλουσιότερο), είτε έχεις υποστεί σοβαρή καταστροφή (λυπηρό αυτό) και επιθυμείς να συμπαρασύρεις και τους υπόλοιπους γύρω σου. Κατά τα άλλα, αυτά που γράφεις ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και πράσινα-άλογα. Έχεις συγκεκριμένα κίνητρα που μας έδωσες να τα καταλάβουμε.

    Δεν μπορώ να βρίσκομαι παντού, αλλά εσύ και οι όμοιοί σου, να ξέρετε ότι όπου σας εντοπίζω θα σας χαλάω τη σούπα, μέχρι να πάρουν χαμπάρι οι αναγνώστες σας ποιο είναι το αληθινό προφίλ πίσω από την ύποπτη ανωνυμία σας (για αρθρογράφο), ποια είναι τα αληθινά σας κίνητρά και πόσο αβάσιμες και έωλες είναι αυτές οι σαχλαμπούχλες που γράφετε.

    Όσα γράφω είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα και το επώνυμο προφίλ μου, ειδικά όταν έρθει εκείνη η μέρα που θα γίνει εμφανής και στον τελευταίο η πραγματικότητα. Εκείνη την ημέρα βέβαια, εσύ θα έχει γίνει ΜΠΟΥΧΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ, γιατί όποιος γράφει αλήθειες δεν φοβάται να τις υπογράψει επώνυμα. Οι υπόλοιποι έχετε ύποπτους σκοπούς και μερικοί από εσάς (εσύ για παράδειγμα) έχετε και το θράσος να το παραδέχεστε.

  33. Είχες και το θράσος να μου πουλήσεις και απειλές;;;; Θαυμάστε αυτόν τον τραμπούκο στο ακριβώς πιο πάνω σχόλιο:
    «…μια μέρα θα μάθεις τί ωραία είναι να κοροϊδεύεις συστηματικά μπροστά στα μούτρα του κάποιον που έχει δίκιο, και που δεν τον ξέρεις. Και αυτό διότι την κόκκινη γραμμή πλέον την ξεπέρασες κατά πολύ.»

    Ένας ακραίος φασίστας μόνο θα εκτόξευε τέτοιες απειλές. Επιχειρείς με τη βία να φιμώσεις την αλήθεια. Χαίρομαι που έκανες το λάθος να το εκδηλώσεις ξεκάθαρα και δημοσίως, για να βλέπουν όλοι!

    Όποιος μάχεται για την αλήθεια το κάνει με επιχειρήματα και με το θάρρος της γνώμης του. Δεν σε φοβάμαι ξυρισμένε καραφλέ τραμπούκε.

  34. Αφού έκαναν και ερώτηση στη βουλή ο Παππάς, ο Βορίδης και ο Κουβέλης, (τα σκατά για μαγείρεμα δηλαδή) τότε είναι σίγουρα μούφα ότι μας ψεκάζουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek