Διαφημίσεις

Υπήρξε μια πληροφορία που μετά σίγησε, ίσως γιατί δεν ήθελε να πάρει στου ώμους της την ευθύνη της πληροφορίας !

Από την άλλη δεν είναι δύσκολο να το διαπιστώσει κανείς μόνος του το θέμα! Ενώ οι άστεγοι αυξάνουν σε αριθμό δεν αυξάνουν σε εμφάνιση!!

Τι εννοώ, κανονικά θα έπρεπε να έχουμε όλο και περισσότερους να βρίσκονται στους δρόμους των πόλεων , έχουμε?

Κοιτάξτε γύρω σας και θα δείτε ότι οι εικόνα των άστεγων στης πόλεις δεν φαίνεται να αλλάζει και πολύ!!

Που είναι λοιπόν οι νέοι άστεγοι? Οι παλιοί άστεγοι μαζί με τους νέους? Γιατί δεν αυξάνεται ο αριθμός τους σε μάζα άλλα μόνο σε χαρτιά?

Έχω ξαναπεί ότι εμείς οι άνθρωποι είμαστε το φθηνότερο κρέας όταν πρόκειται να μας ζητηθεί να θυσιαστουμε για κάποια ταμπέλα συμφέροντος του συστήματος !Όταν όμως πρόκειται για ανταλλακτικά είμαστε πανάκριβοι!!

Πιο κάτω αναρτησαμε λίστα -τιμοκατάλογο που υπάρχει για το θέμα οργάνων για μεταμοσχεύσεις!!

Ξαναρωτώ λοιπόν που είναι ο μεγάλος αριθμός των αστέγων ?που έχει εξαφανιστεί?

…Ενημερώστε όλους όσους μπορείτε ,ακόμα και κάποιον άστεγο που συναντάτε στο δρόμο ,πείτε του ότι είναι πολύ πιο ασφαλές να παει σε ένα μοναστήρι από το να συνεχίσει να παραμένει στο δρόμο!

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΆ!!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

18 σχόλια στο “Stranger – Μια ανατριχιαστική διαπίστωση”
  1. κατσε γιατι τωρα μας πεταξες τηγανι στη μουρη…η πληροφορια ειναι ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ και πρεπει να ψαχθει περαιτερω…

  2. Απορια εκφραζω και ρωταω οποιον ξερει και θελει να μου απαντησει . Οι νεοαστεγοι μεχρι χτες ηταν και στεγασμενοι και εργαζομενοι και ανθρωποι τελος παντων με ενα φιλικο και οικογενιακο κυκλο , με δεδομενο το οτι στην Ελλαδα ακομα ευτυχως η οικογενεια και οι δεσμοι της λειτουργουν , αν δεχθουμε οτι "εξαφανιζονται" δεν τους ψαχνει κανεις η οι αρχες αδιαφορουν η ακομα χειροτερα θαβουν τις υποθεσεις εκτελοντας εντολες ανωθεν ;

  3. Κοινοτοπία, παντού το ίδιο γίνεται, τους εξαφανίζουν, τους καίνε, τους κατακρεουργούν.

  4. …ηρεμα…αυξηθηκαν οι αστεγοι,αλλα αυξηθηκαν
    και οι κατασχεσεις σπιτιων.Αυτο ειναι γνωστο
    στους κυκλους τους,οπως επισης γνωριζουν
    ποτε και πως θα μπουκαρουν για ενα υπνακο!
    *-Οι αστεγοι της παραλιας του Λευκου Πυργου
    ισως ξερουν περισσοτερα!

  5. Αν αληθευει αυτο στην τουρκια με τους Συριους προσφυγες και αν αναλογιστουμε οτι απο τον ιουνιο θα ισχυει ο νομος που θα μας περνουν τα οργανα ζωντανους ολα παιζουν!

  6. Σε εκτιμω γιατι εχεις πεσει μεσα σε πολλα γεγονοτα, ομως μη δημιουργεις εντυπωσεις. Καμμια φορα οι ανθρωποι μιλαμε χωρις να εχουμε να πουμε τιποτα. Μην το παρακανεις λοιπον και μην υπερβαλεις. Εχεις μαζι σου μεγαλο ρευμα. Μην το καις απλα για να πεις κατι… Μπορει αυτο που λες να συμβει στο μελλον σε καποια κλιμακα και υπο προυποθεσεις, ομως μη μας λες πως ολοι οι αστεγοι ηταν συμβατοι και πωληθηκαν ηδη για ανταλλακτικα…μας υποτιμας. Επισης, δεν ειναι ολοι οι νεοαστεγοι χωρις οικογενεια, ωστε να καταληξουν στα παγκακια. Προσοχη λοιπον στις πληροφοριες που ειναι απλα εικασιες και (προς το παρον) απλα σεναριο. Στα νοσοκομεια παιζει πολυ το ενδεχομενο να γινεται, αλλα οχι να μαζευει ο μπογιας απ το δρομο οποιν βρισκει και μαλιστα κατα δεκαδες!!!!

  7. Τα ψωμια τους ειναι …λιγα, σε λιγο ολοι θα λαβουμε κατα τα εργα μας.
    Υ.Γ Αληθεια, εμεις τι εργαζομαστε?

  8. δε νομίζω να κυκλοφορείς και πολύ στο κέντρο έτσι; αν το επιχειρήσεις θα μετρήσεις πολλούς νέους άστεγους και αν το κάνεις επισταμένως θα μετράς κάθε μέρα και καινούριους. Τώρα αυτό δεν αποκλείει αυτό που υποστηρίζεις. Αλλά έτσι είναι ο δυτικός πολιτισμός. Τα καλούδια που αγοράζουν οι πλούσιοι πρώτα να δοκιμάζονται στους άπορους, στους κατατρεγμένους. Είτε εδώ είτε σε κάποιο άλλο σημείο του πλανήτη.

  9. 12.05 Τι εννοεις σε σιχαθηκε ο οργανισμος μου?????Τρως κι εσυ ανθρωπινο κρεας σαν κατι αλλους????Μηπως εισαι Χρυσαυγιτης και δεν μας το λες βρε Σταλινικο αποβρασμα.Να σε φαω δεν χορταινω ρε!
    Φραπεδακις.

  10. Διότι οι αλλοδαποί φίλτατε επιτελούν ένα έργο πολυμήχανο.

    Εμείς είμαστε οι απροσάρμοστοι, εμείς είμαστε που δεν σκύβουμε το κεφάλι, εμείς είμαστε που φέρουμε την σκέψη που αποδίδεται με λόγο, εμείς είμαστε που όταν ο ζυγός είναι πάνω μας, ξυπνάει το σαράκι που είναι στα γονίδια μας και λέει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!
    (Το ξέρουν και για αυτό μας θέλουν όσο κάτω μπορούν…)

    Εν αρχή οφείλουμε να δούμε ποιος άνοιξε τα σύνορα (Περί ανάπτυξης…) για να εισέλθουν "οι βάρβαροι"

    Με την εισροή τους στην πρώτη φάση ο κόσμος αποκόπηκε, σταμάτησε να μιλάει ή να ενδιαφέρεται για τον γείτονα του, έκλεισε τις πόρτες και τα παράθυρα του, που ως τότε ήταν ανοιχτά και κλείστηκε στα σπίτια του.

    Σε δεύτερη φάση ξεκίνησε η εισροή διάφορων ψυχοτρόπων ουσιών, πολλές οικογένειες αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν προβλήματα με το συγκεκριμένο θέμα πλήττοντας ανεπανόρθωτα την οικογενειακή σχέση γαλήνης της κάθε οικογενείας.
    Μην ξεχνάμε ότι παράλληλα αυξήθηκε η σωματεμπορία και η διακίνηση όπλων.

    Σε τρίτη φάση όπως ήταν φυσικό για να επιβιώσουν αυτοί που ήταν "άνθρωποι" στράφηκαν στην εύρεση εργασίας.
    Ανοίγοντας το ψαλίδι είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση οπού δεν θα βρίσκαμε δουλειά εμείς.
    (Βεβαίως φταίμε και εμείς διότι γίναμε ολίγον τεμπέληδες κάτι με την τηλεόραση, κάτι με το ίντερνετ, κάτι με την υποτιθέμενη ευημερία που είχαμε.)

    Στο τέταρτο σκέλος που σχετίζεται με την τρίτη φάση, υπήρξε συγκέντρωση αυτών σε συγκεκριμένα μέρη της χώρας.
    (Με τις γνώστες διεκδικήσεις που ακούγονται πχ. Θράκη)

    Στην φάση που είμαστε σήμερα είναι ένα χαρτί στα χέρια αυτών που θέλουν να μας οδηγούν σε αυτό το παιχνίδι [χρέους, μνημόνια, πώληση υποδομών της χώρας, πώληση ορυκτού πλούτου και τέλος (ο κύριος λόγος που όλα έγιναν) ή κατάργηση των δικαιωμάτων μας εργασιακά και μη.]

    Τέλος αυτό το θέμα που λέγεται επανάσταση, στην περίπτωση αυτή θα ήταν ένα δεύτερο μέτωπο το οποίο θα κινηθεί εναντίων μας…

    Επέλεξα να μην αναφερθώ σε άλλους τομείς που σχετίζονται με τα άνωθεν, είτε γιατί είναι γνωστά, είτε γιατί δεν είναι του παρόντος…

    Δυο πράγματα με κάνουν να λυπάμαι:
    Πρώτον γιατί δεν έχω πολλά άτομα ικανά να συζητήσουν με αυτόβουλη σκέψη, που να έχουν την δυνατότητα απόδοσης αυτής πέρα της προγραμματισμένης "ρομποτικής-ιδεολογικής" συμπεριφοράς.
    Το δεύτερο γιατί ακόμα δυστυχώς αρνούμαστε να κλείσουμε τα στόματα μας (και να ακούσουμε) με αποτέλεσμα τα αέρια του εγκεφάλου μας να οδεύουν στην έξοδο από λάθος οπή…

    Σε απάντηση του Σωκράτη σε συζήτηση με την Ασπασία.
    « Εκείνο που ξεχωρίζει έμας τους Ελληνες από τους "βαρβάρους" είν' η ικανότητα να μεταβάλλουμε τα τέρατα σε αγαθούς Δαίμονες. Κάθε φυσική δύναμη οι πρωτόγονοι λαοί τη βλέπουν και τη λατρεύουν σα Δράκο. Εμείς οι Έλληνες δαμάσαμε τα τέρατα, τα ημερώσαμε σε καλότροπες θεότητες. Αυτό αρκεί για να μας ευγνωμονή η οικουμένη, που την απαλλάξαμε από προαιώνιους φόβους ».

    Μέγας Αλέξανδρος
    Δε μ' ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών ούτε η φυλή στην οποία γεννήθηκαν. Τους αντιμετωπίζω όλους μ' ένα κριτήριο: την "αρετή". Για μένα κάθε καλός ξένος είναι Έλληνας και κάθε κακός Έλληνας είναι χειρότερος από βάρβαρος.

    Σοφοκλής
    Κι αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε "ανθρώπου" προτού πάρει στα χέρια του εξουσία.

    Πιττακός
    Αφού πρώτα ακούσεις, σκέψου κατόπιν τι θα κάνεις.

    Αριστοτέλης
    Η φτώχεια είναι ο γονέας της επανάστασης και του εγκλήματος

    Χορόσκελης Δ.
    Με την Επανάσταση απλά αναποδογυρίζει η κλεψύδρα της Ιστορίας, και η αντίστροφη μέτρηση για το νέο καθεστώς αρχίζει. http://www.katohika.gr/2013/04/paraviasi-anthropinon-dikaiomaton.html

    ΥΣ. Ελπίζω να εγείρει προβληματισμό και σκέψη!

    Ένας χαζός FFC

  11. Θυμίζω τι είχες γράψει προ ημερών και ότι απέχουμε 6 ημέρες από τις 29 του μηνός:

    "Από 7 Μάιου έως και 29 Μάιου τρεις πόλεις κινδυνεύουν!! Ντένβερ , Πόρτσμουθ ,Ουάσιγκτον ! Το Ντένβερ η το Πόρτσμουθ θα κινδυνεύσουν από Βιολογική η χημική επίθεση από ανάλογα όπλα ! Η Ουάσιγκτον θα κινδυνεύσει από ραδιενέργεια είτε στημένη μέσα σε κοντέινερ είτε από μικρού μεγέθους πυρηνικό όπλο!"

    ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ33

  12. πολυ μικρα τα γραμματα δεν μπορω να τα διαβασω, μεγαλωστε τα, οι αστεγοι; μα φυσικα βρηκαν στεγη, ψωμι. νερο. πουυυ; μα στην κοιλια του παγκαλου χαχα θα σκαση!

  13. 23 Μαΐου 2013 – 3:06 μ.μ.
    χαζός δεν ξέρω αν είσαι αυτό που είσαι σίγουρα είναι άριστα "εκπαιδευμένος". Το ξεκινάς αλλιώς, το πας λίγο πιο πέρα και καταλήγεις εκεί που πραγματικά θες να το πας.

    Επειδή όμως, παρόλο που όλοι ξέρουμε ποιός άνοιξε τα σύνορα και ποιός φταίει γενικά, έχουμε επίσης όλοι καταλάβει με ποιανών τις συμμαχίες και με ποιανών την υποστήριξη κατάφεραν να επιβιώσουν και να πληθύνουν οι ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ στην πατρίδα μας, και επειδή επίσης πλέον ξέρουμε πολύ καλά με ποιών τη νομική υποστήριξη πάνε και καταγγέλουν συνεχώς την πατρίδα μας στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια για "ρατσιστική" συμπεριφορά, καλύτερα βούλωσε το γιατί δεν σε παίρνει και δε μας πείθεις……….. βλέπεις "εκπαιδευμένοι" να σας αναγνωρίζουν υπάρχουν παντού !!!

    Υ.Γ. για πες μας από πότε αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τις ρήσεις των αρχαίων προγόνων μας ; εσείς δεν έχετε πατρίδα, πατρίδα σας είναι η γη, εσείς είστε πολίτες του κόσμου!! αλλά κατά περίπτωση ανοίγετε και κανένα "εθνικιστικό" βιβλίο για να "ψαρέψετε" επιχειρήματα……
    και άλλα έχουν πει οι αρχαίοι καθώς και οι νεότεροι αλλά αυτά δε συμφέρει να μας τα αναφέρεις……….

    δε θες να ξέρεις -γιατί ούτε φαντάζεσε- τι δίδασκε ο Αριστοτέλης στη σχολή του και δεν είναι τυχαίο ότι σε όλη την αναζήτηση σου βρήκες με το ζόρι μία φράση του που μοιάζει να σε βοηθάει σαν επιχείρημα…….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *