Διαφημίσεις

Όταν μιλάς , όταν δίνεις κάτι απαγορευμένο ,όταν βρίσκεις ΠΕΔΙΟ που δεν έφτασε ο εχθρός γίνεσαι ταυτόχρονα και ορατός!!

Από την άλλη όταν ο εχθρός δεν γνωρίζει πως να σβήσει μια φωτιά που περιμένει να του βάλουν ο μόνος τρόπος για να μάθει είναι να βάλει φωτιά στον”έξυπνο” γείτονα για να μελετήσει τις αντιδράσεις του! Κάπως έτσι παίζει μπάλα σήμερα η παλιοπαρέα των επικυρίαρχων, εφτιαξαν ένα μεγάλο όνομα από μύθο και κοιτάνε σαν λύκοι να δουν ποιοι θα σπάσουν τους κώδικες!!

Οταν το καταλάβεις το παιχνίδι τους πρέπει να κινηθείς με μεγάλη απροσδιοριστία ώστε να μην είναι δυνατόν να αντιγραφει ο τρόπος αντίδρασης σου!!

Φανήκαμε για λίγο αφελής δυστυχώς, είχαμε γεννητούρια χτες , ούρλιαξε ο εχθρός και ακούστηκε μέχρι τα κάτω κατώγια της γης ! Τώρα ησυχία από εμάς …. γιατί πάνω στον θρίαμβο και την χαρά μας αφεθήκαμε και την “αρπαξαμε” στο πεδίο …και την “αρπαξαμε ” γερά!

Μέχρι να συντονίσουμε ξανά την “πραγματικότητα” μας στο πεδίο …δεν θα κάνουμε αναρτήσεις!! Μερικές ώρες ελπίζουμε ότι θα διαρκέσει η όλη διαδικασία!! ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ …

STRANGER…. ΣΕ ΑΝΑΡΡΩΣΗ …



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

56 σχόλια στο “Σήμερα υπομονή από όλους.Δεχθήκαμε επίθεση … μαζεύουμε τα κομμάτια μας! Για τους λιγους που καταλαβαινουν…”
  1. Καλησπέρα stranger..Αν και σε διαβάζω καθημερινά και έχω εξοικειωθεί απόλυτα στο στιλ γραφής σου, ομολογώ ότι εδώ μάλλον είμαι αδιάβαστος..Κάτι δεν πιάνω από αυτά που λες αλλά είμαι σίγουρος ότι θα ξεκαθαρίσει σύντομα το πράγμα..για να δούμε..

  2. ΦΩΤΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ…..!
    και αποκωδικοποιητης προσεχως.
    ο κυκλος θα κλησει σε μια βδομαδα απο σημερα..
    και μετα ΤΡΕ

  3. Δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη.
    Εύχομαι ταχεία ανάρρωση και εύχομαι να είσαι πιο προσεκτικός στο μέλλον γιατί η παρουσία σου (όπως και η υγεία σου σε όλα τα επίπεδα) είναι απαραίτητη.

  4. δηλ τι ακριβως παθατε ρε παιδια??? οταν λετε την αρπαξατε γερα? Επιθεση σε πνευματικο επιπεδο?

  5. Περαστικά σου, αλλά τόσο ακαταλαβίστικα που γράφεις …ξέρω γω ρε stranger πρέπει να είμαι πολύ ηλίθιος και δεν μπορώ να σε καταλάβω….επαναλαμβάνω όμως την ερώτηση που σου έχω απευθύνει πολλάκις: Τι έγινε με την ανακοίνωσή σου πριν περίπου 2 μήνες ότι μέσα σε 30 ημέρες θα γινόταν κούρεμα καταθέσεων και επίθεση από τα μογγόλια?

  6. Ρε στρειτζερ σε παρακολουθω.αλλα μιλα και ελληνικα να καταλαβενουμε.οταν λες κατι πεστο ξεκαθαρα.οχι με γρυφους.να ενημεροθουμε θελουμε.οχι να αποκρυπτογραφησουμε.

  7. δεν ειστε οι μονοι σημερα…κατι συμβαινει μαλλον…εχουν δεχτει πολλοι επιθεσεις ιντερνετικες σημερα…κατι θα κανουν, η εχουν κανει που φοβουνται μην εκτεθουν???

  8. Ε ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ 80% ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΚΑΤΑΝΟΕΙ,ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΓΡΙΦΟΥΣ?ΓΙΑΤΙ,ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΔΕ ΘΕΣ?ΕΣΕΝΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΤΣΙ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ.

  9. 3.47 τι ειναι η φωτοκωδικοποιηση?? Και ποιος κυκλος ακριβως θα κλεισει σε μια βδομαδα??? Και μετα 'ΤΡΕ?' Τι ειναι το Τρε?
    Αχ βρε παιδια μιλατε πιο ξεκαθαρα να καταλαβουμε και μεις

  10. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΑΣΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ
    ΔΕΧΤΗΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 21 -5- 2013
    ΘΕΛΟΥΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ.

  11. Και εγω δεχτηκα επιθεση σημερα απο τον ηλιο με βαρεσε κατακεφαλα και επαθα ηλιαση

  12. εαν δεν καταλαβεσ κανε οτικαταλαβεσ για να μην καταλαβουν οι αλλοι οτι δεν καταλαβεσ. καταλαβεσ?…

  13. Μερικοί πρέπει να αποδεχτούν ότι υπάρχει ένας κόσμος ολόκληρος που δε γίνεται αντιληπτός με τα μάτια μας.

  14. Ασε τα παραμυθια . Εισαι μια χαρα. Η απουσια σου κατι σημαινει.Μηπως ηρθε η ωρα του τρελου? Τα γεννητουρια αυτου που θα φερει την αρχη του τελους? Ενωμενοι δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα.Η Ελλαδα ποτε δεν πεθαινει.

  15. Aν κατάλαβα καλά θα τα ξαναπούμε στις 6 Ιουνίου 2013 πάλι.
    Αλλοιώς δεν κατάλαβα καλά.

    Αριστοφάνης από το Bahrain (ελλ. Τύλος)

  16. Ψιτ στρειντζερ, επειδή σε κόβω και εσένα κάργα ελιτιστή με το να μην εξηγείς σε όλους τι συμβαίνει κάνοντας μόνο επίδειξη <> …
    Βγάλτα πέρα μόνος σου και με τα γεννητούρια και τις επιθέσεις σου…
    ''Συγνώμη''

  17. Έχουν δίκιο τα παιδιά. Μίλησε λίγο πιο ξεκάθαρα. Μπορεί οι ξένες γλώσσες για σένα "παράξενε" να είναι εύκολες, κάποιοι όμως δυσκολεύονται. Όλοι όσοι σε παρακολουθούν κρέμονται από τον λόγο σου. Λάβε τα υπ' όψιν σου αυτά.

  18. Μα ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε επιτελους??? Μιλησε προχθες ο stranger για επερχομενο ΣΕΙΣΜΟ στην Καλιφορνια…Και εχθες εγινε 8,2 ριχτερ ΣΕΙΣΜΟΣ στη Ρωσια..!! Ελεος δηλαδη…Μια χαρα τα λεει! Ποσο μυαλο θελει για να μελετησεις τις κινησεις που γινονται??? ΤΥΦΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΟΚΛΑΧΟΜΑ-ΤΥΦΩΝΑΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ… ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ-ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΑΜΕΡΙΚΗ(????)

  19. Εγω Νικο και σε παρακολουθω καιρο και σε εκτιμω. Και μιλαω για τον καιρο των εκπομπων που εκανες. Ομως εχω μια ενσταση. Εδω μεσα υπαρχουμε ατομα που ειλικρινα θα θελαμε πολυ να μαθουμε αν μπορουμε να βοηθησουμε και πως. Ισως παλι να μην μπορουμε να βοηθησουμε η να μην πρεπει κιολας. Ωστοσο θεωρω πως θα ηταν σωστο να γινει ενα ξεκαθαρισμα. Πχ ''''παιδια μονο ετσι μπορω να μιλησω κωδικοποιημενα''' η ''''παιδια δεν πρεπει να μαθετε πολλα''' η οτιδηποτε αλλο ξερω γω? Διαφορετικα ποιο ακριβως ειναι το αποτελεσμα??? Καθομαστε ολοι εδω και κοπανιομαστε να δουμε τι καταλαβαμε αν καταλαβαμε σωστα και τι και πως. Επισης εχω προσεξει πως καποιοι που δινουν απαντησεις παλι μιλανε κωδικοποιημενα. Και αν οντως η γνωση αυτη ειναι για λιγους και οχι για τους πολλους σε κοινη θεα τοτε προς τι γινεται η αναρτηση??? Δεν ειναι καλυτερα να μαζευτειτε αναμεταξυ σας και να τα πειτε?? Αλλιως ποιο το νοημα δεν καταλαβαινω…. Δεν ξερω ρε παιδια προσπαθω να βγαλω καποια ακρη οπως και πολλοι αλλοι εδω μεσα πιστευω. Δωστε μας μια κατευθυνση να παρουμε γραμμη τι παιζει αν πρεπει να ξερουμε κατι η αν δεν πρεπει να ξερουμε η αν πρεπει απλα να γινουμε μαντεις. Με εκτιμηση παντα και φιλικα

  20. συμφωνω μαζι σου, 10.13μ.μ. ολοι αγωνιουμε…λιγο πιο ξεκαθαρα ομως να μας τα λεει, θαυμαζουμε αυτο που κανει και τις γνωσεις του.

  21. Συμφωνω με ανωνυμο 10.13μμ..λες κατι και εισαι πολυ σιγουρος και μας το λες για να μας προετοιμασεις.μετα στη συνεντευξη με Αργυριου,λες πωσ οσοι πιο πολυ ξερουμε ενα μελλοντικο γεγονος,τοσες περισσοτερες οι πιθανοτητες να το αποτρεψουμε,μετα ανακοινωνεις κατι και μιλας ακαταλαβιστικα.τελικα μηπωσ οντωσ απευθυνεσαι μονο σε αυτους που κυμαινοντα στο ιδιο μηκοσ κυματος με σενα,και εμας μας το λες μονο και μονο για να συζητιεται το ολο θεμα?γιατι αν ηθελες να σε καταλαβουμε θα φροντιζες να το εκανες.

  22. Αγαπητά stranger, καταπολέμησε τη ματαιοδοξία και ανάλαβε την κοινωνική σου ευθύνη

  23. 11.20 ναι θα ναι καυτο οπως σχεδον καθε καλοκαιρι και παλι θα ναι ολοι στις παραλιες πας ενα στοιχημα?

  24. 11:37 Υποτιμας τον εαυτο σου με την εξυπναδα σου αυτη. Αν δεν μπορειτε να καταλαβετε αλλαξτε σελιδα και διαβαστε τιποτα αλλο. Εχει δωσει πολυ υλικο ο Νικος, αλλα νομίζω οτι οι περισσότεροι τα ξεφυλλιζετε γρηγορα… μην τα περιμενετε ολα στο πιατο. Ανοίξτε τα ματια σας και δειτε πως τρεχουν τα γεγονότα. .. με τόση προπαγάνδα ομως που έχουμε φάει στη μαπα τοσα χρονια ολα μας φαινονται λογικα… δεν ειναι ομως

  25. ΙΟ ΠΕΡΣΕΥΣ ΟΕΑ
    Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011
    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι ΕβραιοΣάξονες David Icke, του Ισαάκ και του Alex Jones συνεργάζονται με επικίνδυνους παράγοντες των Δρακονιανών Κινέζων. ……………….Ε) Ξεκίνησε την καριέρα του ακούγοντας φωνές μέσα στο κεφάλι του που τον διέταζαν να κάνει ορισμένες ενέργειες και ξεκίνησε την καριέρα του ζητώντας συμβουλές από μέντιουμ και τηλεπαθητικούς (= δαιμονική κατοχή – Channeling). Όπως η Ο. Ε. Α. αποκάλυψε οι Διαστημικοί Δρακονιανοί χρησιμοποιούν προηγμένες ψυχοτρονικές μεθόδους που μπορούν να προκαλέσουν φωνές μέσα στο κεφάλι του θύματος προκειμένου αυτό να κάνει ορισμένες επιθυμητές ενέργειες ως "άβουλο ρομπότ – δούλος τους", και έχουν τεχνολογία ελέγχου του μυαλού εξ αποστάσεως που χειραγωγεί την υπόφυση του εγκεφάλου του μέντιουμ …διότι ολοι αυτοί είναι δρακονιανοί πράκτορες μάγοι – ζόμπι της Σελήνης.

  26. ΠΡΟΣΟΧΗ…..ΠΡΟΣΟΧΗ……ΠΡΟΣΟΧΗ…..
    Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο

    Προς Ο.Α.Ε.Δ : Παρακαλώ θερμά τον ΑΡΜΟΔΙΟ οργανισμο,να διακοψει με καθε τροπο την αυξηση της ανεργιας…!!! Η κρίση αυτη της ΑΝΕΡΓΙΑΣ εχει βαρεσει τον εγκεφαλο πολλων,με την γνωστη παγκοσμιως ΝΟΣΩ ΄΄ ΜΑΛΑΚΙΑΝΣΗ ΄΄….

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΣΑΣ… :

    Οι τυποι αυτοι εδω μεσα,βλεπουν φαντασματα,ερπετα,δρακους,πνευματα,αγγελους και ΣΑΥΡΕΣ!!!!

    Ε Κ Κ Λ Η Σ Η προς καθε πολιτη :

    Εαν βρεθειτε μπροστα σε ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ανθρωπους,με μεγαλη μυτη,μακρια αυτια (στυλ ΜΑΛΤΕΖ),μεγαλα δοντια,απλυτα μαλλια και να μιλουν ΣΠΑΣΤΑ ελληνικα,ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ:

    1. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    2.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ
    3.ΓΡΑΦΕΙΑ ΄΄ΛΕΒΕΝΤΗ΄΄
    4.ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
    5.Ν.Α.Σ.Α

    Υ.Γ.

    Ακρως απορυτες ΠΗΓΕΣ, μου εμπιστευτηκαν πως λογω της ΑΝΕΡΓΙΑΣ που χτυπησε την πορτα και στο ΣΤΡΟΥΜΦΟΧΩΡΙΟ,κυκλοφορει αναμεσα μας και ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ….!!!

    Να ειστε ιδιαιτερα ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ….υπομονη αδερφια….καποια μερα θα ερθουν οι ΘΑΝΤΕΡΚΑΤΣ…

    bye bye my LOVERS….0ax0a0x0ax0a0x0ax0ax0a0x0ax0ax0ax0!!!!!

  27. ΜΕΝΟΥΜΕ ΦΙΛΕ 12.40,ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ,ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ.ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ?ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ???

  28. ολα αυτα, και ειδικα τα αχαρακτηριστα της οεα, ειναι για αδυναμα παιδια

    τιποτα δεν κανει καλυτερη δουλεια απο ανοδειωμενο αλουμινιο που ταξιδευει στα 350 fps

  29. Ε, που να μην το γραφε και στον ΤΙΤΛΟ το "Για τους λιγους που καταλαβαινουν" ο άνθρωπος….. πέσατε να τον φάτε ρε. Χαλαρώσε ρε φίλε και άμα πραγματικά ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ να καταλάβεις άραξε και ΜΕΛΕΤΑ, τώρα είναι η ώρα και μην ανησυχείς, η ώρα που έχεις μπροστά σου αρκεί.
    Κάποια πράγματα δε μπορείς να τα χεις στο πιάτο αν δεν τα μαγειρέψεις μόνος σου, και φυσικά δεν γίνεται να αρέσουν σε όλους όλα τα φαγητά… όποιος κατάλαβε κατάλαβε κι όποιος θέλει να καταλάβει θα καταλάβει κι αυτός my niggas, αράξτε και παρακολουθήστε και κυρίως κοιτάξτε να διασκεδάσετε με αυτά που έρχονται, ε.

  30. Μελεταμε,οσο μπορουμε,αλλα δυστυχως οσο και αν το θελουμε δεν εχουμε τον χρονο που μπορει να εχουν καποιοι για να το κανουμε.Εγω ειμαι μητερα και μεγαλωνω δυο μικρα παιδια,εργαζομαι,και μονο αργα το βραδυ,εχω μια ωριτσα ελευθερη για να κατσω να μελετησω.καποιοι σαν και μενα καταλαβαινουν τι θελω να πω.Για αυτο αν μπορεις,φιλε stranger,διαφωτισε μας λιγο περσοοτερο.
    καλο σας βραδυ….

  31. Παράξενε κάτι άσχετο, αλλά αξίζει να το δείς.
    Και τα ιστολόγια της Κύπρου δίνουν ημερομηνίες 15-20/6, ενώ η Τουρκία έχει ευθέως απειλήσει ότι η ενέργεια αυτή αποτελεί πολεμική πράξη.
    15 Ιουνίου αρχίζει δοκιμαστικές εξορύξεις η Κύπρος. Τυχαίο;
    http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=365993

  32. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
    Έχω πολλές φορές γράψει τα σχόλια μου αλλά τελικά δεν έχω πάρει απάντηση.Δεν έχει όμως καμία σημασία για μένα αυτό.Έχει όμως τεράστια σημασία για μένα και πολλούς άλλους απ ότι καταλαβαίνω για την ένωση μας σε μια δύναμη ,σε μία γροθιά.Θα ήθελα πολύ αγαπητέ Νίκο stranger Γόνο να μας πεις κάτι γι αυτό.Θα ήθελα ειδικά από σένα γιατί απ ό τι βλέπω υπάρχουν πολλοί που σε ακολουθούν και πιστεύουν τα περισότερα απ΄όσα λες.Όμως σημασία έχει αν όλοι μας βρεθούμε σε ένα πεδίο επιβίωσης να μην αλληλοσκοτωθούμε αλλά να συνεργαστούμε.Όλοι είναι δυνατοί,πάντα όμως υπάρχει δυνατώτερος.
    Θεωρώ ότι θα ήταν θεού έργο αν έλεγες τα πράγματα με τ΄όνομά τους και όχι με διλεκτικούς τύπους.Μην ξεχνάς ότι όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν την ίδια καλλιέργεια(δεν μιλώ για μόρφωση)και ίσως λέω να μην μπορούν να εστιάσουν άμεσσα στο αποτέλεσμα που εσύ τους σερβίρεις έτοιμο στο πιάτο.Θέλουν και τα ορεκτικά τους ,την εισαγωγή δηλαδή.Σε παρακολουθώ για πάνω από έξη μήνες.Είμαι 3 χρόνια πιο μεγάλος από σένα και επειδή βρέθηκα στη μεγαλύτερη των κρίσεων από το ΄74 στον Έβρο θα σου πω κάτι απλό:δεν φοβάμαι τον στρατό.φοβάμαι τους διοικητές του εκτός ελαχίστων εξεραίσεων.Το έζησα,το είδα,φοβήθηκα σε όλα τα επίπεδα.Ίσως γιατι στη θέση που είμουν μπορούσα να δω καιι να κρίνω πολλά.
    Πέρασαν αυτά όμως και είμαστε στο σήμερα.Σίγουρα αν είμαστε σε μια κατάσταση εξερεύνησης του σύμπαντος και του εαυτού μας θα θέσουμε ερωτήματα χωρίς σαφείς απαντήσεις και αυτό γιατί είναι στη φύση του ανθρώπου να ψάχνει αλλά και γιατί όσες σπουδές ,μεταπτυχιακά και διδακτορικά να έχεις κάνει δεν μπορείς να απαντήσεις στην σφαιρικότητα των ερωτήσεων.Αυτό γιατί ακριβώς τα ερωτήματα που τίθενται δεν είναι προς μία κατεύθυνση αλλά γιατί όλες μαζί οι κατευθύνσεις είναι αλληλένδετες και θα πρέπει να ενωθούν όλες μαζί αλλά ταυτόχρονα ο χρόνος και το σημείο είναι απόλυτοι παράγοντες.
    Λέω λοιπόν απλά να πεις στον κόσμο που σε ακολουθεί την πραγματικότητα που βιώνεις και οσμίζεσαι με απλά λόγια.Αυτό που θα επιτευχθεί θα είναι κάτι εξαιρετικό για τον πιθανώτατο αγώνα που θα κληθούμε να δώσουμε όμως μην ξεχνάς οτι αν η έκβαση είναι το ζητούμενο τότε αυτό θα επιτευχθεί μόνο με την ένωση.Σε Αυτό είναι που Θέλοντας και μη πλέον Έχεις Μεγάλη Ευθύνη.Στον αγώνα θα συμμετέχω είτε μόνος είτε μαζί.Έμαθα στη ζωή ότι το μαζί είναι η δύναμη.
    Σε παρακαλώ σκέψου μόνο αν τελικά όντως μια ελίτ είναι αρκετή ή πρέπει να υπάρχει και εφεδρεία…ελπίζω ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ…

  33. ΣΥΝΠΑΝ
    MrNio77 MrNio77·1 video

    Published on May 5, 2012

    κόσμον τόνδε, τὸν αὐτὸν ἁπάντων, οὔτε τις θεῶν οὔτε ἀνθρώπων ἐποίησεν, ἀλλ᾽ ἦν ἀεὶ καὶ ἔστιν καὶ ἔσται πῦρ ἀείζωον ἁπτόμενον μέτρα καὶ ἀποσβεννύμενον μέτρα

  34. Ανθρωπινα μυαλα το δημιουργησαν
    Ανθρωπινα μυαλα θα το καταρίψουν
    Η ψευδαίσθηση της αιχμαλοσίας αλλα και της αδυναμίας
    Μη μασας. Βγες απο τη φουσκα.
    Δεν ανήκεις σε αυτη. Ασε οτι ειναι εκει μεσα να πάει στον πατο μαζι της. Εισαι ηδη δυνατος κ ηδη γνωριζεις. Αυτο που θα γινεις θα σου δειξει.

  35. 24 Μαΐου 2013 – 10:13 μ.μ.
    Τα έχουμε πει και τα έχουμε ξαναπεί και τα έχουμε ξαναπεί και συνέχεια τα λέμε αλλά…….. έχω αρχίσει να πιστεύω και εγώ ότι τελικά είναι από ματαιοδοξία και από τίποτα άλλο αν ήταν κάποιος άλλος ο λόγος που γράφει έτσι θα τον είχε αναφέρει να τελειώνει η ιστορία.

    Τέλος πάντων, εδώ μάλλον εννοεί ότι δέχθηκε επίθεση ή πνευματική (ο σχολιαστής Giannopoulos δίνει κάποιες πληροφορίες για τους "προχωρημένους" σε αυτά, επιτέλους στα ελληνικά για να μπορούμε να τον διαβάζουμε) ή δέχθηκε ηλεκτρονική επίθεση η σελίδα. Κάτι από τα δυο αυτά εννοεί.

    Το "ζουμί" σε αυτήν την ανάρτηση είναι τα "γεννητούρια" αυτό έχει σημασία να καταλάβουμε αλλά φυσικά -όπως πάντα- ο stranger δε βοηθάει κι ούτε πρόκειτε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *