Διαφημίσεις

Οι εποχές αλλάζουν… Ακόμα και αν κάποιοι ελπίζουν και ματαιοπονούν η πορεία της εξέλιξης θα τους παρασύρει και αυτούς…

Η κατάσταση που επικρατεί σήμερα για την νεολαία της χώρας μας ειναι τρομερά δύσκολη!

Η ανεργία στους νέους εχει εκτιναχθεί στο 60 – 70%.
Ο μισθός τους δεν ξεπερνάει σε καμμια περίπτωση τα 800 ευρω. Ή μάλλον όσοι περνούν 800 ευρω ειναι ευκαταστατοι.
Το μέλλον ειναι δυσοίωνο και φως δεν υπάρχει…

Η κατάσταση αυτή τους εχει εγκλωβίσει στο σπιτι με τους γονείς τους, μιας και η απαγκιστρωση απο εκείνους ειναι ακατόρθωτη με το εισόδημα που έχουν…
Η απογοήτευση για την πιο μορφωμενη γενιά της σύγχρονης Ελλάδας ειναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων εκείνων που ζουν στην χώρα αλλα και στα πρόσωπα εκείνων που άφησαν την πατρίδα και τους φίλους τους για να βρουν δουλειά στο εξωτερικό!!

Μέσα λοιπόν σε αυτο το πλαίσιο θα έπρεπε κανονικά φορείς που εκπροσωπούν την νεολαία να έχουν ενδυναμωθει… Η φωνη τους να ειναι ισχυρή… Ο κόσμος συσπειρωμένος γύρω τους…

Αν όχι… Γιατι;; Τι να σημαίνει αυτο άραγε;;

Ενα παράδειγμα…
Η ΟΝΝΕΔ. Η νεολαία της Μυκόνου… Συγνώμη, της Ν.Δ…
Είχαν εκλογές και κατάφεραν να μαζέψουν περίπου 30,000 κόσμου.
Σε σύγκριση με την προηγούμενη φορά η συμμετοχή παρά την κατάσταση που παρουσιάσαμε πιο πάνω ειναι μειωμένη κατα 30 %
Επίσης σε μια περίοδο που η κατάσταση ειναι εκρυθμη οι νεολαίοι της ΝΔ κατέβασαν έναν μοναδικό υποψήφιο. Στην διαδρομή οι υπόλοιποι υποψήφιοι παραιτούνταν, λες και ειναι σημαντικοτερο να τρέχει κάποιος μόνος του απτό να εχει ανταγωνισμό και να κερδίσει με κόπο την μάχη!

Δεν έχουν καταλάβει οι κομματικές νεολαίες οτι ο κόσμος δεν τους θέλει πια! Δεν υπάρχει πλέον και αυτο το κομματικό κράτος, η χαβούζα, που έδινε παχυλό μισθό σε κάθε τυχαίο νεολαιο! Δυστυχώς για αυτούς θα πρεπει να δουλέψουν για να κερδίσουν τα προς το ζειν! Τα χιλιαρικα του κόμματος τελείωσαν και μαζί τελείωσε το πλιατσικο και η αρπαγή του δημοσιου πλούτου απο τους κηφήνες των κομμάτων!

Ας μείνουν λοιπόν περιχαρεις που κατάφεραν να μαζέψουν τις παρέες τους και να πανε να ψηφίσουν… Απλά να θυμηθούν φεύγοντας να κλείσουν την πόρτα!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Οι τελευταίοι να κλείσουν την πόρτα…”
  1. ΓΙΑΤΙ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΩΝ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΔΕΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; Ο 25χρονς ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ 'Η Ο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΔΥΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕ ΙΔΙΩΤΕΙΑ; ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 40; ΣΕ ΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΧΟΙΡΟΙ ΤΗΣ ΝΤΠ; ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;

  2. τι οννεδ ρε ζωα ψηφιζοντας νδ στηριζεις πασοκ-δημαρ, ακομα δεν το καταλαβατε ρε ουρακοτανγκοι; μονο χρυση αυγη ρε ζωα

  3. Τι δεν καταλαβαινεις φιλε 2.11 ; Την πληοψηφια των 40 και καταφεραν εδω και 15-20 χρονια και την εκαναν οπως ηθελαν , τωρα πια τους ειναι αχρηστη . Εκανε παιδια , χρεωθηκε ως το λαιμο , φιλησε ποδιες και κωλους για μια θεση στο δημοσιο η ενα δανειο κλπ και ειναι ετοιμη να κανει οτι της ζητησουν γιατι εχει τις γνωστες υποχρεωσεις που καθε ανθρωπος που σεβεται τον εαυτο του πρεπει να εχει στα 40 γιατι ετσι του ειπαν πως ειναι το σωστο . Ας προσεχε…τωρα το βαρος θα πεσει στους 18-35 γιατι εκει ειναι το ψητο αυτους πρεπει να βαλουνε στο χερι με οποιο τροπο .

  4. http://www.google.gr/imgres?imgurl=https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/p480x480/155753_10151531503219242_1140984531_n.jpg&imgrefurl=https://www.facebook.com/athenspride&h=672&w=480&sz=77&tbnid=U7YfPECCenx3dM:&tbnh=91&tbnw=65&zoom=1&usg=__L76LMOpmfvqYoF-Y0PBy_0D5Mr4=&docid=pGkCnpLXcK5FjM&sa=X&ei=lMqkUYqBCYWyObrIgNgK&ved=0CF0Q9QEwBw&dur=453

    Η Αθήνα γράφουν, ειναι δικη τους. Δηλ. γεμάτη απο κοπρολάγνους και άρρωστους στο μυαλό και στο σώμα.
    Η θεά Αθηνα λεσβία.
    Ετσι την ονειρεύονται οι Καμινηδες.
    Αυτη η προσβολη γιατι δεν προβληθηκε απο ΚΑΝΕΝΑ;
    Οι καναλάρχες ειναι και αυτοι "κουνιστοι", όπως ειναι η πλειοψηφία των πολιτικων στο κΥνοβούλιο;

  5. H Eλλας ειναι πνευμα και ως πνευμα ειναι αδυνατον να ηττηθει. Οι μονοι οι οποιοι εκφραζουν το πνευμα αυτο και δρουν υπερ πατριδος ειναι, θελετε δεν θελετε, η χρυση αυγη. Αν ηταν η χρυση αυγη στην εξουσια θα τολμουσε κανεις να αγγιξει την Ελλαδα????? Αλλα και σε πολεμο να πηγαιναμε θα ειμασταν με το κεφαλι ψηλα οχι οπως τωρα. Κοτες λαθουρατες και σε ολα ναι.

  6. 28 Μαΐου 2013 – 2:11 μ.μ. ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ!!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΜΕ ΕΝΩ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΠΟ 35-37 ΕΩΣ 50

  7. Οι άνθρωποι παλιά, μεγαλώνοντας, σκεφτόντουσαν τι θα μπορούσαν να κάνουν για να ζήσουν. Βλέπανε τι τους αρέσει, τι μπορούν, που έχουν ταλέντο, αν μπορούν να συνεχίσουν τη δουλειά του πατέρα, κ.λ.π. Έτσι, όλοι, είχανε στην ενήλικη ζωή τους μια ασχολία συγκεκριμένη που τη δουλεύανε οι ίδιοι. Άλλος μαραγκός, άλλη μοδίστρα, άλλη καφετζού (μη γελάτε έχουν ζήσει οικογένειες απο αυτό παλιότερα), άλλος αγρότης, κ.ο.κ. Αν κανένας από αυτούς είχε λίγο παραπάνω δουλειά που δεν προλάβαινε έπαιρνε και ένα παραπαίδι (μαθητευόμενο) και είχε βοηθό δημιουργούσε και έναν καινούριο επαγγελματία.
    Κάποιοι από αυτούς, όσους είχε ανάγκη η κοινότητα, κι όσοι είχανε αντοχές και μεράκι, πηγαίνανε και για σπουδές στις ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ που ήταν χρήσιμες, ιατροί, μηχανικοί, δικηγόροι, κ.λ.π. γιατί για να γίνεις ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ έβγαζε αίμα ο κώλος στην καρέκλα από τη μελέτη.

    Οι κοινωνίες ήταν αρμονικότατες, τα επαγγέλματα μοιρασμένα, ο κόσμος δεν πεινούσε και όσο δούλευε δεν κινδύνευε να πεινάσει και η μόρφωση, η ευγένεια, η ποιότητα χαρακτήρα καθώς και η σοφία δεν καθορίζονταν από το αν έχει πτυχίο κάποιος ή όχι (οι περισσότεροι δεν είχαν) αλλά από συμπεριφορές, επιλογές ζωής, πράξεις, δράσεις, κ.λ.π. ήσουν αυτός που προσπαθούσες να γίνεις, ήσουν αυτός που ήσουν κάθε μέρα…. δεν ήσουν αυτό που γράφει ένα κολόχαρτο που σε ξεχωρίζει από έναν άλλον που δεν το έχει ή από κάποιον που το δικό του κολοχαρτο γράφει άλλο.

    Αυτά όλα πολύ πριν τα glamourata gampus και Πανεπιστήμια, Κολέγια, ΙΕΚ, σκατά και απόσκατα ……

    Τώρα που ουδείς έχει την παραμικρή αυτογνωσία "σπούδασε" αποκτώντας -ας πούμε- μια ειδίκευση σε κάτι (κατά πόσον είναι χρήσιμο φαίνεται από τη ζήτηση) και μέσα στη δειλία και την ανασφάλεια, την ανικανότητα και την απραξία κάθεται και περιμένει ποιός θα πάρει τα ρίσκα να ανοίξει δουλειά να τον πάρει ….. διευθυντή να του πληρώνει το κολόχαρτο….. που η μαμά του δάκρυσε όταν το πήρε και ο μπαμπάς πληρωνε σε μαλάκας φροντηστήρια ……

    κι ακόμα χειρότερα κάποιοι καταδέχονται να γλύφουν κώλους για να γίνουν δουλάκια ….. με γραβάτα όμως ή pencil φούστα και τακούνια δεν είναι ίδιος δούλος αυτός με τον ιδρωμένο…….

    Αφού λοιπόν υπερεκτιμήθηκαν κάποια πράγματα, αφού οι γονείς μεγάλωσαν τα βλαστάρια τους διδάσκοντάς τα το ΥΠΕΡΕΓΩ αλλά στην πραγματικότητα είναι ανασφαλείς, ανώριμοι και δειλοί, αφού τα μπουμπούκια περιμένουν να εισαχθούν στην αγορά εργασίας σε υψηλή και καλοπληρωμένη θέση (αναλόγως το πτυχίο του καθενός) και όχι ξεκινώντας χαμηλά και κακοπληρωμένα τότε θα περιμένουν ως την άλλη ζωή και θα λέγονται "άνεργοι"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *