Διαφημίσεις

Τη στιγμή που ο κάθε άνθρωπος αφυπνίζεται και γνωρίζει την ΑΛΗΘΕΙΑ την ίδια στιγμή εμφανίζεται και ο τρόπος για την αντιμετώπιση κάθε “μη επιθυμητής” κατάστασης.

Αφυπνιστείτε εσείς οι ίδιοι… αφυπνίστε και όλους του άλλους γύρω σας.. με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μιλήστε π.χ. για αυτά που γνωρίζετε) και τότε κάτι μαγικό θα συμβεί.. σε ατομικό καθώς και στο συλλογικό επίπεδο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

22 σχόλια στο “ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…..ΟΛΟΙ!!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!! ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ……ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΟ……”
  1. ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ.>!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ….ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ!!!!

  2. Esy sigoyra eisai me thn deyterh omada,toys hli8ioys,giati an me ola ayta se peirakse h analysh,tote ti na pw….!!!
    Etsi prepei na ginei alla poy einai oi afupnismenoi???

  3. 11:41 Η κακεντρέχεια σε κρατά μακριά από τη γνώση.
    Όταν θα μάθεις να άρχεσαι του εαυτού σου τότε θα είσαι ικανός να κρίνεις και τους άλλους.
    Έρρωσθε

  4. Εσύ ο 11:41 τόσο πολύ δυσκολεύτηκες να καταλάβεις τι λέει το βίντεο; Μην βλέπεις τόσο πολύ τσόντα γιατί ο εγκέφαλος γίνεται παιδική κρεμούλα-πολτός. Το ΑΥΝΑΝΙΖΕΙΝ ΕΣΤΙ ΠΑΡΑΝΝΟΕΙΝ!!

  5. ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΩ ΠΟΤΕ!!!
    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

  6. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ:
    ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΗΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ

  7. 3:24 Ξεκινάς τις αποκαλύψεις από τα πολύ απλά πράγματα που βγάζουν μάτι ότι πρόκειται για συνομωσία και που δεν χωράει αμφιβολία περί τούτου, έτσι ώστε να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του προκειμένου να σε ακούει και τις επόμενες φορές.Ξεκίνα π.χ. από την Ελληνική τεχνητή οικονομική κρίση και την αποσιώπηση του θέματος των Ελληνικών πετρελαίων και σιγά σιγά, αν βλέπεις ότι κι άλλος "τραβάει", το πας παραπέρα… Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

  8. 2:09 Τα σύνθετα εμπεριέχουν δόλο.
    Καλύτερα τσόντες παρά τούρκικα.
    ΠΗΔΑΛΙΟ Σελ. 705: «η μαλακία όχι μόνον προξενεί ζημίαν αιώνιον εις την ψυχήν αλλά και εις την υγείαν του σώματος. Ζημίαν αιώνιον εις την ψηχήν, διατί την υστερεί της Βασιλείας των Ουρανών, και την καταδικάζει εις την παντοτεινήν τιμωρίαν, ως λέγει ο Παύλος (Α΄ Κορινθ. Στ΄ 9)»
    Άναψε και κανένα κεράκι και για εμάς τους αμαρτολούς χαχαχα.

  9. Οταν ψαχνεις διαβαζεις ενημερωνεσαι και σιγα σιγα αφυπνιζεσαι σου ρχεται τρελα. Λες δεν μπορει να συμβαινει ολο αυτο. Προσπαθεις να μιλησεις σε αλλους αλλα αν οι αλλοι δεν ειναι ετοιμοι να ακουσουν ειναι ζορι. Σε κοιτανε περιεργα και γινεσαι ο γραφικος. Θελει σιγα σιγα και κατα διαστηματα επαναλαμβανομενα. Και γινεται αυτο που λεει στο βιντεο οταν καποιος σωπασει τελειως. Ερχονται σε σενα αυτοματα αν δεν μιλας. Αλλα θελει προσοχη τι θα πεις. 3.24 το νιωθεις μεχρι που μπορει να παει η συζητηση απο τις αντιδρασεις. Εχω δει ατομα να γινονται επιθετικα απεναντι μου επειδη πηγα πολυ γρηγορα πολυ μακρια.

  10. 7.38 ακριβώς όπως το περιγράφεις γίνεται γιατί το έχω βιώσει.Είναι σαν να παίρνεις απαντήσεις στο ξεκάρφωτο, αλλά οταν πας να το μοιραστείς με άλλους, αυτοί σε κοιτάνε σαν ουφο.
    .

  11. Α! Ωραίο βίντεο! Έχει κάνει τους ''ανώτερους'' να επιτεθούν στον ''κατώτερο-αμαθή'' 11:41!!!
    Κατά τα άλλα, αοριστίες. Δηλαδή τι μα λέει που δεν ξέρουμε; Και με ποιο τρόπο μας βοηθά;
    Πάει στην κατηγορία του 11:41 θα πέσω και θα μου τα ψάλουν να εκτωνοθούν και λίγο!

  12. που να τρεχεις τωρα…επιασαν κ οι ζεστες….λιγο το λιθιο,λιγο το φθοριο αντε κ τα κοκτεηλ τοξικων…ασε μωρε απο σεπτεμβρη….(τα λογια ειναι ευκολοτερα!!)

  13. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ…
    Ο προφητικός Δημήτρης Λιαντίνης για την κρίση του πολιτισμού μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *