Διαφημίσεις

Τελικά ο Ρ.Τ.Ερτογάν κάνει την απειλή του πράξη: Βγάζει τους οπαδούς του στο δρόμο και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά για συγκρούσεις εμφύλιου χαρακτήρα, καθώς οι ισλαμιστές νεο-οθωμανοί δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν άλλο “κενό” χώρο στους διαδηλωτές.

Σήμερα το βράδυ, οι δρόμοι της Τουρκίας θα πλυμμηρίσουν από νεοϊσλαμιστές που θα βγουν για την βραδινή τους προσευχή με την ευκαιρία της μουσουλμανικής γιορτής του Μιράτς.

Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από πέντε εκατομμύρια Τούρκοι φανατικοί ισλαμιστές θα προσέλθουν σε μία εντυπωσιακή επίδειξη δύναμη του ΑΚΡ και του Ρ.Τ.Ερντογάν προσωπικά.

Θα είναι η πρώτη φορά που θα έρθουν αντιμέτωποι με τους εξεγερμένους και η κυβέρνηση “φτιάνει κλίμα” ήδη:

Δημοσίευμα της Yeni Safak, επικαλούμενο πηγές των (κυβερνητικών) υπηρεσιών ασφαλείας,αναφέρει ότι «ακραίες ομάδες» σκοπεύουν να υποκινήσουν επεισόδια τα ξημερώματα της Πέμπτης κατά των πιστών κατά την διάρκεια εορτασμού του Μιράτς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στόχος θα είναι και ομάδες πιστών στον Ρ.Τ.Ερντογάν που θα πηγαίνουν σε τζαμιά.

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν επιστρέφει αύριο Πέμπτη και ο κομματικός μηχανισμός του AKP ετοιμάζει θριαμβευτική υποδοχή του.

Φαίνεται ότι η Τουρκία θα ζήσει για πρώτη φορά μετά το πραξικόπημα του 1981 μία σφοδρή εμφύλια διαμάζη που κανείς δεν ξέρει που θα φτάσει.
Και ως γνωστόν όποιοι και αν κυβερνούν στην Τουρκία σε τέτοιες περιπτώσεις φροντίζουν να “εξάγουν” την κρίση προς τα δυτικά…

defencenet



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΜΙΡΑΤΣ Ο Ρ.Τ.Ερντογάν βγάζει τους οπαδούς του στο δρόμο απόψε – Υπολογίζονται σε 5 εκατ. οι πιστοί!!”
  1. ΤΑ "ΔΙΚΑ" ΜΑΣ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΜΩΧΑΜΕΤΙ ΤΟΥΣ ; ΠΑΝΑΘΕΜΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ .

  2. Ο ΕΡΤΟΓΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΜΠΑΛΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΦΥΛΙΟΣ (ΠΡΑΓΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ) ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ" Η "ΠΑΡΕΤΗΤΕ" ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΕΤΕΡΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΛΕΧΩ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
    <>

  3. Να δειτε οτι εαν αρχισει εμφυλιος στην Τουρκια, θα ξεσκωθουνε και τα ντοπια λαθρομεταναστευτικα μεμετια και θα εχουμε μεγαλο πανηγυρι, στν φαση αυτη πρπει να την πληρωσουνε πρωτοι οι ροαζ αριστεροΝαζιστες που τους ωργανωσανε, αυτα τα καθκια που τρωνε ψωμι απο τους Σιωνιστες φασιστες των ΜΚΟ

  4. 5.05 ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ" ΜΕ ΔΥΟ ΣΦΑΙΡΕς !!! ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗς ΕΥΠ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *