Διαφημίσεις

Στην κόψη του ξυραφιού η Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής ο Βενιζέλος σκάφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μην λάβει μέρος στην σημερινή συνάντηση κι αυτό γιατί εκτιμά ότι η σύσκεψη των 3 αρχηγών δεν έχει αντικείμενο μια και ο Σαμαράς θεωρεί ότι η ΕΡΤ, όπως έχει, αποτελεί παρελθόν.

-Δεν συνομιλώ εκβιαζόμενος…
υποστηρίζει ο Βενιζέλος.

Την ίδια στιγμή ο Σαμαράς απευθύνει διάγγελμα στον ελληνικό λαό απόψε στις 7.30.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Όπως όλα δείχνουν-ακόμη και αν χρειασθεί να περάσουμε δια πυρός και σιδήρου-όλα τα πολιτικά πρόσωπα της μεταπολίτευσης θα αποτεφρωθούν-κάτι για το οποίο αγωνίζεται το “Κουρδιστό Πορτοκάλι’…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

15 σχόλια στο “EKTAKTO – Δεν πάει στην σύσκεψη των 3 ο Βενιζέλος; Διάγγελμα από τον Σαμαρά στις 7.30.”
  1. ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ….ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ!!! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΙΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ,ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ Θ'ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΜΑΛΛΟΝ ΒΓΗΚΕ. ΓΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ!!! ΤΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ? ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΟΛΑ!!!! Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!

  2. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΡΟ, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ, ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

  3. ΟΛΛΑ ΟΜΩΣ!!!ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΑΛΟ ΛΕΓΩΝΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!ΠΟΥΣΤΟΦΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ……..ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΣΦΑΞΟΥΝ……………….

  4. ναι ενταξει ρε φιλε 2 56 εμεις ομως τωρα δεν πρεπει να κανουμε κατι για να ανατρεψουμε αυτη την κατασταση?Συμπατριωτες μας καθημερινα αυτοκτονουν και εμεις οι υπολοιποι αδρανουμε [λογω μαζικης καταθλιψης και ηττοπαθειας].Να περιμενουμε την εκβαση που θα δωσει ο θεος και εμεις θα συνεχισουμε στην αδρανεια?Κατι δεν πρεπει να κανουμε επιτελους?Συν Αθηνα και χειρα κινει ελεγαν οι αρχαιοι. Πρεπει να βρουμε αυτους τους τροπους αντιστασης ετσι ωστε να παρουμε την πατριδα και τη ζωη μας πισω.Τοτε θα μας ανταμειψει ο θεος γιατι θα εχουμε κουνησει και εμεις το χερακι μας

  5. Α, εντάξει….. Το κουρδιστό πορτοκάλι το έγραψε???

    Οκ…. ολα καλά…. Τιποτα δεν θα γινει.
    ΚΑΙ ο Βενιζέλος θα πάει και ο Σαμαράς ΔΕΝ θα βγάλει διάγγελμα.
    Αν θελετε να ξέρετε ΤΙ ΔΕΝ θα γινει, διαβάστε το κουρδιστό πορτοκάλι.

    100 % επιτυχία στο ΤΙ ΔΕΝ θα γινει !!!!!

  6. ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΟΤΣΑΡΕΙΣ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΕΣ; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ…..

  7. Εάν λάβουμε υπόψην μας το ότι οι πολιτικοί αυτής της χώρας εκπροσωπούν απόλυτα την νέα τάξη πραγμάτων, είναι εχθροί και προδότες της Πατρίδος μας. Μάλον θέλουν να αποχωρίσουν με χαμηλούς τόνους από το προσκήνιο, που σημαίνει πως γνωρίζουν άριστα το τι μέλει γενέσθαι! Οι στρατιωτικές προετοιμασίες για επιχειρήσεις στην Συρία είναι ραγδαίες, το μόνο που δεν γνωρίζουμε είναι το ποιός είναι σύμμαχος ποιού! Η αλαζονεία και η κακοήθεια των κυβερνώντων του όλου συστήματος έχει ξεπεράσει κάθε όριο συνειδησιακής λειτουργίας, οπότε το μόνο που απομένει να συμπεράνουμε είναι καθαρά πως εν μέρει η ανθρωπότητα κατά κάποιον τρόπο έχει δείξει σημάδια αφύπνυσης και η παγκόσμια ελίτ καταρέει εκ των έσω, διότι άπαντες προσδοκούν την μερίδα του λέοντος! Ο Θεός του Σύμπαντα Κόσμου ας μας φωτίσει όλους να επιστρέψουμε στις ανθρώπινες Αξίες!

  8. ΡΕ ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕ ΣΥΝΟΜΙΛΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΣ. ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟ ΡΕ ΠΑΛΙΟ@ΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ Τ @ΡΧΕΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ; ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΧΟΝΤΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΟΠΟΥΛΟΣ. ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ! (Ν.Α)

  9. Οι υπεύθυνοι αναρτήσεων σ' αυτή εδώ την ιστοσελίδα, δεν καταλαβαίνουν ότι "βομβαρδίζοντας" με ειδήσεις και πληροφορίες σκουπίδια, υπηρετούν το ολιγαρχικό σύστημα και την εξουσία;

    Ή μήπως δεν είναι θέμα κατανόησης, αλλά συνειδητής επιλογής και σχεδιασμού;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek