Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription
Διαφημίσεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ “ΣΤΡΕΙΝΤΖΕΡ” ΣΤΟΝ ΝΙΚ . ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ …

ΤΟ”ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ: ” Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ ” …



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

28 σχόλια στο “ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ “ΣΤΡΕΙΝΤΖΕΡ” ΣΤΟΝ Ν. ΑΡΓΥΡΙΟΥ (ΜΕΡΟΣ B)”
  1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ STRAINGER ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!………………Κ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ…………ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ!!!…………………..ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ!!ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΔΙΟ……….ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΗ!!ΑΡΑ………………ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΗ ΛΕΓΟΝΤΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ!!ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΝΑΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ………ΔΕΝ ΚΑΠΝΗΖΕΙ,ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ…………….ΤΟ ΕΙΠΑ ΛΙΓΟ ΧΥΜΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΝΑ ΣΤΟΛΗΣΩ ΤΗ ΛΕΞΗ!!!ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ……………..ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΟΥΖΑ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ…ΕΙΔΑ ΚΑΠΝΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΘΕΤΩ ΚΑΠΝΗΖΕΙΣ ΚΤΛ….ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ!!………………………….Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ…………ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ???…………………….Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΡΠΩΚΗΠΤΕΙ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ ΚΤΛ!!ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ!!!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ….ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ !!!!

  2. poly μπερδεμενα μας τα λες ωρε ελληνα!!!δεν τα λες και λιγο πιο αναλυτικα γιατι εμεις μια παρτει ειμαστε του δημοτικου…να μη σου πω του νηπιαγωγιου!!!!

  3. ΜΙΛΑΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΔΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΟΡΦΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

  4. STO 1021 METAF EREIS KAI STO MODEM SKECEICS H DONHSH GINETE STHN?KOILIAKH XVRA KAI PALONTE TA LED TUMO DEMAND APOSTASH EΞΑΡΤΑΤΕ…???Η ΚΕΡΑΙΑ ΚΑΙΕΙ ..ΚΟΥΦΟ Ε ΚΑΛΑ ΤΑ PAW

  5. ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ…

    24-06-2013 = 666 Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ?

    ΡΕ ΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ???

    ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΣΩΣΟΝ ΚΑΙ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΑΣ…

  6. Stranger το είδα όλο, όπως και τα περισσότερα άρθρα σου. Αν σε άκουγα πριν 5-6 έτη θα σε αποκαλούσα επιεικώς τρελό. Τότε όμως κάτι συνέβη στη ζωή μου και άλλαξε άρδην η σκέψη μου για τα πάντα. Αυτά που είπες για το ύδωρ, αν εννοείς τη συνηδειτότητά του κλπ έχω να σου πω ότι κι εγώ τρελάθηκα αρχικά και συναρπάστηκα αφαιτέρου όταν έκανα διαπιστώσεις πλέον έμπρακτες. Θέλω να στείλω μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης σε όλη την ομάδα. Να είστε απολύτως βέβαιοι πως όταν γίνει η κλήση θα εκπλαγείτε από την ανταπόκριση. Δεν είναι απαραίτητο να δημοσιευθεί το παρόν. Χαιρετισμούς.

  7. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 18 Ιουνίου 2013 – 8:54 μ.μ.

    Κολυμπάς φίλε μου μέσα στην πλάνη και δεν το έχεις καταλάβει.
    ΟΥΔΕΙΣ δύναται να προγνωρίζει παρά μονάχα ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.

    Ακόμη και ο εωσφόρος δεν μπορεί να δει το μέλλον.
    Οι ενδιάμεσοι,τα μέντιουμ και οι λοιποί αντλούν πληροφορίες από τον εωσφόρο.

    ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ,ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤ'ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΠ'ΑΟΡΙΣΤΟ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΛΟΤΤΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΩΝ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΓΝΙΩΝ;

    Ο stranger δεν είναι ούτε μάντης,ούτε αλχιμηστής,ούτε εξωγήινος.

    ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚ ΤΟ ΕΣΩ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΔΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΚΟΠΟ, ΘΕΜΙΤΟ Ή ΑΘΕΜΙΤΟ.

    ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΣ,ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΡΩΣ,ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΔΙΑ,ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ (ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ) Ή ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ

  8. ΡΕ ΣΤΡΕΙΤΖΕΡ ΟΙ ΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΑΥΤΟ….Λ.Μ.

  9. ΦΙΛΕ STRAGER ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΘΩ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΦΕΥΓΙΟ ΣΟΥ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ,Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ, ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙΣ, ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ. ΠΡΟΣΕΞΕ Η ΣΕΙΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.ΠΡΟΣΕΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΤΑ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ.ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΙΖΕΙΣ."ΓΝΩΘΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ"
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΥ ΥΙΟΣ

  10. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ , ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΛΑΘΟΣ , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ . ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥΣ . ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΟΧΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ , ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ , ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΧΙ . ΑΙΜΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΕΧΥΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ , ΑΙΜΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΘΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΠΟΝΑΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ . ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΖΙΑ .

  11. ειμαστε το όνειρο ενος κατώτερου θεού λες φίλε srtanger..μα αυτό δεν λέει και ο Χριστός? ως Αρχων του Κοσμου τούτου όταν λεει στο ευαγγελιο, τον διαβολο δεν εννοεί??αυτός ειναι ο κατώτερος θεος που εννοείς…

  12. Δεν αντέχω να διαβάζω ανορθόγραφα κείμενα. Η Ελληνική Γλώσσα έχει συγκεκριμένες δονήσεις και χωρίς αυτές δεν πάτε βήμα μπροστά.

  13. STRANGER, ΟΕΑ 1988ΙΑ "Πειθαρχία μαζικού συνειδητού & υποσυνείδητου μέσω τεχνολογίας συμπαικτών "Γιαχβέ-Ταμιήλ""
    εάν δεν έχεις πάρει από ΄κει αυτά που λες, διάβασέ το!

  14. Stranger , ανέφερες πως όποιος θέλει μπορεί να σε συναντήσει. Πως? Μέσω skype? Aπό κοντά?

  15. Γιατί δεν μας μαζεύεις λοιπόν εσύ να δημιουργήσουμε την δική μας σκεπτομορφή όπως έκαναν τότε με τα ηφαίστεια? ΠΑΡΕ ΤΟ ΡΙΣΚΟ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *