Διαφημίσεις

Aξιωματικός του τουρκικού ναυτικού “περιεργάζεται” τις βραχονησίδες Λέβιθα και Κίναρος επί ναυτικού χάρτη..

Πρόκειται για ακόμα μια εξόχως συμβολική φωτογραφία που έδωσαν στην δημοσιότητα οι “φίλοι και σύμμαχοι” μετά το πέρας της ναυτικής άσκησης Denizkurdu του περασμένου μήνα, η οποία προβλέπει τον ναυτικό αποκλεισμό νήσων του Ανατολικού Αιγαίου από ισχυρή δύναμη του TDK, πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα του ΠΝ.

Επί του χάρτη φαίνεται εμφανώς το όριο των Εθνικών χωρικών υδάτων, το οποίο προφανώς δεν εμποδίζει την γείτονα να αμφισβητεί την κυριαρχία των συγκεκριμένων νήσων με κάθε ευκαιρία.Οι “θαλασσόλυκοι” του τουρκικού γενικού επιτελείου έλαβαν την καταλληλότερη απάντηση λίγες ημέρες αργότερα, με την ανάπτυξη μεγάλου μέρους του Πολεμικού Ναυτικού στο Ανατολικό Αιγαίο στα πλαίσια της άσκησης “Καταιγίς 13″.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “ΦΩΤΟ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ!”
  1. Είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τι σκοπό έχετε εκεί στα κατοχικά νέα κ γράφεται συνέχεια μπούρδες…όλο συνομωσίες κ χαζομάρες!κ σα χαζοί εμείς καθόμαστε κ διαβάζουμε ότι κατέβει στο καθένα!πού βρίσκεται τα άρθρα κ πώς τα αποδεικνύεται;;;αρκεί μόνο να σκεφτεί κανείς τι είναι σήμερα ένας Ρεπόρτερ,αρθρογράφος,δημοσιογράφος…συγγνώμη αν σας προσβάλω,μη το πάρει κάνεις προσωπικά αλλα αποδείξετε αυτό που θέλετε να πιστεύουν οι άλλοι για σας με αναρτήσεις ξεκάθαρες κ εξακριβωμενες!κ όσο για το παρών άρθρο Ναι!υπάρχει πρόβλημα στο Αιγαίο αλλα με τη διαφορά ότι το πρόβλημα δεν είναι οι Τούρκοι αλλά εμείς,οι Έλληνες!!!!είναι σα να μου λες ότι αφήνω ξεκλείδωτα στο σπίτι μου με ανοιχτές πόρτες χωρίς να μου καίγεται καρφί κ φταίει ο κλέφτης που κάνει βόλτες μέσα…τα χρονάκια που ήμασταν όλοι βολεμένοι με χίλιες δύο ανέσεις κ ρουφαγαμε με το καλαμάκι το αίμα της πατρίδας κανένας δε μίλαγε!τώρα μας φταίνε οι άλλοι!!!ρε γαμωτο πάντα οι άλλοι να φταίνε;;;εμείς συνομοτουμε κατά της πατρίδας μας αλλά θες μας πεις ότι ο κακός τούρκος κάνεισχέδια κατάληψης στα νησιά μας…εδώ γελάμε…

  2. Εν μερει φιλε 3.38, εχεις δικιο. Μιλα για την αναφορα που εκανες, στο ξεφραγο ααμπεκιτπυ Αιγαιου.Ο εχθρος ειναι απο μεσα!Οι διοικητες σε θεσεις κλειδια, ειναι δοσιλογοι, διορισμενοι και λαμβανουν εντολες απο ανωτερα κεντρα ληψης αποφασεων. Κατα τα αλλα το κατοχικαμ ισως παλαιοτερα να αναρτουσε καποια ακαταλαβιστηκα θεματα ομως τελευταια ειναι ολα ενα κι ενα!Να ξερεις οτι οι αποδειξεις, πρωτα πρεπει να τις μπορεις να τις δεις και να τις αποδεχτεις.Οι αλλοι δεν ειναι χαζοι να στα εχουν ολα μεσα στα μουτρα μας.Υπαρχει ολοκληρος μηχανισμος υποταγης του πνευματος.Μην σκεφτεσαι.Μην ψαχνεις.
    Σκεψου, Ψαξε!
    Καλημερα!
    #idea#

  3. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΙΣΕΙ ; ΕΓΩ ΣΚΙΑΧΤΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ …ΜΗ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΤΟΥΡΚΕ ,ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ …ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ .

  4. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΕΝΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ????? ΘΕΩΡΙΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΕΝΕ!!!Η ΠΡΑΞΗ ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ??? ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΕΛΑΤΕ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

  5. Ἐπιτέλους θὰ πρέπει κάποτε νὰ ἀρχίσουμε νὰ ἐκφραζόμεθα σωστὰ. Ὁ ὅρος βραχονησὶς εἶναι ἀνύπαρκτος καὶ δὲν γνωρίζω ποῖος ἠλίθιος τὸν εἰσήγαγε. Ὑπάρχουν νῆσοι, νησίδες καὶ βράχοι. Καὶ αἱ δύο ἐν προκειμένω εἶναι νῆσοι.
    Καὶ θὰ ἐρωτήσῃ κάποιος τὶ σημασία ἔχει τοῦτο. Ἔχει καὶ παραέχει ἡ τῶν ὀνομάτων ἐπίσκεψις, καὶ παράδειγμα κραυγαλέον εἶναι ἡ Βαρδάρσκα. Ἠλιθιοδῶς ἀποκαλοῦμε τὴν χώαραν αὐτὴν 'Σκόπια', ὀνομασία ἡ ὁποῖα εἶναι βούτυρο στὸ ψωμὶ τῶν Βαρδαρσκανῶν (ἤ Βαρδαραίωνἄν θέλετε) καὶ τοῦτο διότι ἡ ψευδὴς αὐτὴ ὀνομασία βοηθᾶ ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΕΙΤΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ τῆς χώρας αὐτῆς ἡ ὁποία ἦτο καὶ εἶναι ΒΑΡΔΑΡΣΚΑ (ἤ Βαρδάρης κατὰ τὸ Ἑλληνικώτερον).
    Φίλοι μου ἐὰν εἴμεθα ὀλιγώτερον ἠλίθιοι καὶ ἀποκαλούσαμε τὴν γείτονα μὲ τὸ πραγματικόν της ὄνομα τὸ θέμα θὰ εἶχε λήξει πρὸ πολλοῦ.
    Κατ' αὐτὴν τὴν λογικὴν νὰ ἐνθυμούμεθα ὅτι ἡ Κίναρος καὶ τὰ Λέβιθα εἶναι νῆσοι καὶ ὄχι βραχάκια τὰ ὁποῖα μᾶς παραπέμπουν εἰς τὴν λογικὴν "δὲν βαρυέσαι τώρα γιὰ τοὺς βράχους θὰ ἀνησυχοῦμε….." καὶ τὰ τοιαῦτα.

    ΛΑΒΡΥΣ

  6. ΛΑΒΡΥΣ:εφόσον γνωρίζεις την ελληνική γλώσσα,λίαν καλώς,και επικαλήσε κι άλλες γνώσεις,εάν μπορείς δώσε και άλλες πληροφορίες ώστε να ψάξουμε και να βρούμε απαντήσεις και εμείς που δεν γνωρίζουμε αλλά θέλουμε.Ευχαριστώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *